Helló, csajok!
Ünnepi pangás van?
Takarítás-project (egészen aprócska, inkább pakolás) befejezve, mosás project beindítva, fõzés project még tegnap, ma maradékon élünk. Gyermekem az alvás-projecten dolgozik. Anya pedig babanetezhet!!!
Na, akkor vissza a tegnap délutánhoz, ahol Lõrinc ébredése miatt abbahagytam.
Zsófi! Köszi! Hogy vagytok Zsófival kettecskén? Anyósod azért ott van? Mert akkor semmi házimunka, tényleg csak babázás. Látom jól vagytok.
mozi??? Ez igen! Nagyon király dolgod van mostanában! És hogy tetszett a film?
Frissen facsart narancslé? Hatása a gyerekre?
Kangi! Megint kaptál egy ötöst? Nem lesz ez sok? Azért gratulálok. Mikor lesz a következõ? Merre vagytok? A hegyen? Látom már! Ügyes légy! Aztán vége és jön a szabadság!
Momo! Zsebi utálja a baby gymet? Kár, pedig tök jó ahogy elszórakoztatja magát a gyermek. Másképp leköti magát?
Házisárkány??????????????? Csak jó szervezõkészséggel rendelkezik a ház úrnõje.
Nagyapa mivel riogatja Timit???
Mélykék
Barnán is nagyon jól néz ki a fotón!
Andy! Tanácsot adni nem tudok, nekem rendületlenül kajál Lõrinc. De most hetek óta elõször lemértem, mennyit eszik egy kajálásra, hát 50 gr. És õ se hízott túl sokat az elmúlt héten. Most én is aggódom egy kicsit.
Franyó! Hasmenés? Elmúlt? Én is drukkolok, hogy vége legyen a nehéz idõknek!
Zulu! Isten éltessen sokáig! Elõször azt hittem, valami el lett írva a táblában.
Már az egyszerû gondolati mûveletekre is képtelen vagyok. Táblákért köszönet. Elmentve, ha itt az ideje, tanulmányozva.
Norka! Nem lehet jó az átjáróház! De nagyon ügyes vagy a vásárlással. Majd ha egyszer eljutunk Pécsre(ez olyan, mint Godot-ra várni!
)), akkor megmutatod a turit?
Két alsó? Tök jó! Ez igazából két fürdõruci: egy monokini és egy bikini. Ezek szerint Te is merészen belevágtál a kétrészesbe?
Adria nem????????? Aúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!
Kicsit felébredt, de visszaaltattam. Gonosz anya netezni akar!
De most már csak rohanva.
Zsuzsi! Bili: szerintem a kis eredmények is eredmények! Majd eljön az is, hogy holnaptól már nem kell! Vannak dolgok, amik minden kellemetlenségükkel együtt hiányoznak, ha elmúlnak. Képzeld csak el, ha majd már Miki is szobatiszta lesz. Langyos tavaszi estén ülsz a teraszon, kezedben egy pohár borral. És arról ábrándozol: de szép is volt, kakis pelust cserélni!!!
Most még vigyázz azzal a borral! Nekünk lehet. De a Te fejed fölött folyton ott függ a GYIVI Demoklész kardja.
Autósülés
Gyógyszer
Úgy szeretnék neked segíteni, mikor így neki vagy keseredve, de még ölelgetõs gifet sem tudok küldeni.
Mi történt már megint: Ülök, írok, olvasok. Egyszer csak iszonyatos dübörgés hallatszik. Anyatigrisként felpattanok: aki üvölteti a magnóját, megölöm! Ha felébred a gyerek, mielõtt végig olvasnám ezt, apró cafatokra szaggatom. Kimegyek a szobából, és rádöbbenek, hogy a félprogramos mosógép csinálja. Így utólag viszont nem értem, hogy lehetett összekeverni a mosógép zaját a zenével??? Persze amilyen zenék ma vannak...
Olvasok tovább, látom, valaki szintén pisit gyûjt. A saját hozzászólásomat olvasom. Ma nem vagyok csúcsformában. Bár jókat írok. És okos is vagyok, meg szerény.
Myssnia! Nagyon édes a byby gymes produkció!
Hol találtad meg a rajzot? Nem értem amit írtál.
Nyuszi! Férjed megjegyzése
Engem is mindig cseszeget
(De én edzve vagyok, mindig is sokat cseszeget. ) Ne izgasd magad, 2-3 kg az semmi. Bár rajtam klenne csak annyi. (Akkor is cseszegetne!
)
Zsuzsi! Nekem párom nem hízott, mert olyan volt és lesz, mint egy gyufaszál. Igaz a korral megjelent rajta az úszógumi. Gyufi uszival. (Hú, ezt nem kéne írnom, mert ha elolvassa, kapok.) De nagggyon ééédes így is!!!
Gyuri élvezi a fürdést Mikivel? Nagyon jól néznek ki!
Tényleg! Igaza van Urszilának. A múltkor láttam egy olyan túltáplált gyereket. Nagyon sajnáltam.
Ja, még eszembe jutott saját gyermekkoromról. Egy csomó dolgot nem voltam hajlandó megenni, viszont a családi legenda szeritn a szalonnát megettem (semmi egészséges életmód, jó kis berzéki szalonna!), a kenyeret viszont ott hagytam, mert sok benne a liszt! ?
Anyakati! Próbálj feltöltekezni, míg itt lesz a mamád! Nehogy már depi legyen!
Tényleg jó lenne megnézni a gyerkõceidet!
Gombóc! Nem semmi ez a félálomban etetés! Tényleg melós lehet eltalálni pont azt a pillanatot. Nekem ez nem jönne be, mert így is mindig bealszik. Máskor is, de most hamarabb mint szokott. Eddig két cicibõl evett, most egy után sokszor alszik egyet. Na nem azért, mert jóllakott, mert ha felébred rövidesen enne megint.
Urszila! Mi is a teraszon csupizunk. Nálunk a pelusok mellett a pólóim bánják. Mostanában nemcsak pisilni szeret csupaszon, a kakit is ekkor engedi el. Eddig még rám nem!
Manó2! Irigykedem Révfülöpért. Anyósért nem. Én türelmes vagyok az enyémmel - azt hiszem - de nem szívesen laknék a közvetlen szomszédságában. Még a mamáméban sem, pedig jóban vagyunk. Úgyhogy megértelek.
Munkahely
Szegény, neked is jól összejött. Ölelõs gif menne neked is.
Maci2! Az RTL-en belül hol? Nagyon édesen nevet Roni!
Gyerek még mindig alszik. Tök jó. Ma úgy határoztam, feljegyzem egy napját. Mikor mit csinál, mennyi ideig. Most pl. 12.40 óta alszik. Nem tudom ezt miért csinálom. De jó.
Én pedig a végére értem a lemaradásomnak. Hurrá! Most már jöhet a dübörgõ zene, az se baj!
Valaki segítsen, miért nem tudok képet feltenni?????
Beu