Sziasztok!
Zsuzsa,
hat, ugy nez ki, edesszaju a gyerek, mint az anyja
Fogak: jo otlet ez a figyelemeltereles. Mondjuk nalunk nagy melot nem igenyel, mert amint felveszem, tagra nyilnak a szemei es magyaraz ezerrel. Akar a kinti varoskep fenyeinek, akar a benti jatekokat latja meg.. en meg ezzel kuzdok, hogy minel ingerszegenyebb helyre vigyem, hogy vissza tudjon aludni. Epp nemreg allapitottam meg, hogy milyen hamar meg lehet szokni a jot, ti. hogy atalussza az ejszakat a gyerek
Egy ejjel felebred es en meg mar bele akarok halni
Szalvetak: orulok, hogy jok lettek
Serv: nem tudok rola semmit, mert eddig optimistan biztam a javulasban es strucc modjara nem akartam tudni reszleteket, raerek majd elotte borzadni
. Most az enyem aktualisabb borzonganivalo
Erdekes ez a ho dolog, Rekanak egy sirosabb vagy ugralosabb napon is volt, hogy 37 folott volt, allitolag normalis ebben a korban.
Kata,
Reka is mezitlabas, zokni nelkuli, de o mar regota, honapok ota. Miota le tudja huzni a zoknijat
Ja, a motor: nem, nem tud meg haladni vele, vagyis nem is akar. Csak tolni, viszont azt nagyon
Ill. azt is elvezi, ha en tolom, bar erre csak ritkan vagyok hajlando
Mindketten irtatok a jarasrol. Hat Reka nem igazan halad, forgasrol meg szo sincs, viszont Dorival ellentetben neki meg a felallas megy pitty-putty, semmi megingas, nagyon profin. Na jo, azert halad am, egyre tobbet lep onnaloan, vagyis pontosabban ugyanannyit, de mar szep lassan, megfontoltan es fuggolegesen erkezik a celhoz is
Kata,
megvan a nyari gyerekburdam, szerintem van benne, majd este /marmint most
/ megnezem. En is epp akarok varni ilyeneket, vettem kis madeiras anyagot is, vannak viragos vaszonjaim, pamutjaim, remelem, idom is lesz
Rekanak is van olyan kalapja, mint Zsanieknak, bibiii
-Afonya