Új privát üzeneted érkezett!

Én is megyek veletek nyaralni!!!!!!!Még van egy kis időm a pihenésre.Már ha nem esik az is nehezemre néha. :D :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Na!menjünk akkor nyaralni! :lol:
De jó is volna!!!!!! :lol:
A doki második hetét tölti,jövő hétre itthon lessz és már rendel is!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

Szerintem egy jó nyaralás alkalmával mind bebabásodnánk!!!
Menjünk,én is csatlakozom!
vedresandi

Kriszti, akkor pont jókor jön haza!

Na, elég a nyaralásból! Úgy fázom, hogy átküldtem apát a másik szobába egy plédért.

Puszi, jó éjt!

Zsu

Kép
bvigh

szép jó reggelt mindenkinek! hú látom nyaralni készülünk :lol: akkor én is csomagolhatok????? :lol: ma kérek időpontot a dokitól jövőhét szerdára. elment végre az a fránya piri :lol: de vártam már hogy mehessek végre dokihoz. andi. már nem sok van a tesztelésig nagyon megy a drukk :lol: :lol: zsu: ugye nem jött meg ????? érzel valamit ???? puszi
erzsebet0312

Jó reggelt!

Erzsi, csomagolj! Bár látom ma is dolgozol :( :(
Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki.
Piri még nem jött, de a hőm ma is alacsonyabb egy kicsit.

Zsu

Kép
bvigh

Íme a lejtőn lefelé.............. Még van két napom :cry:

Kép

Zsu

Kép
bvigh

amindenit neki :roll: tényleg lefelé megy :roll: ne má..... kanyarodjon már felfelé :lol: én is kíváncsi vagyok mit fog mondani remélem most már megrepesztik a tüszőt vagy nem tom csak csináljanak már valamit pokoli ez a várakozás :roll: jajjj ne is mondd ma is dolgozom este 7-ig itt a Népligetbe :twisted: hú de nem látom a végét :wink: te hol dolgozol zsu? de jó lenne már bejelenteni hogy ágyő népliget :lol:
erzsebet0312

(((((((((((Zsu))))))))))))),remélem csak szórakázik velünk a hőd!!!!

Erzsi:teákat nem iszol?

Én még mindig melegen,de messze még a vége!
vedresandi

Andi, te azért még sanszosabb vagy mint én, és remélem nem akarsz utánozni!!!!!!!!!!
Erzsi, de nem irigyellek! Én is találkozom sok érdekes emberrel, de csak napi 8 órába, és a héten még nem dolgoztam, igaz nem tudom, hogy holnap hogy fogom rávenni magam a munkára.

Zsu

Kép
bvigh

No hát ha már nyaralás akkor teszek egy kis szívmelengető Balatont!

Kép

No meg egy képet arról, amire mind vágyunk itten:

Kép [/img]

Ancsa! Ott már giga bébi van, ha a pihenés is nehezen megy!!! :D

Kép
kislibus

És íme a tuti kis cik-cakkom!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 74400_.png

Egy biztos! Ha ezt a görbét túléli, meg a bennem tomboló vírust, meg a gyógyszert amit szedek rá, meg hogy most váltottam elevitre a gravidáról.... Tyú! ez atom stramm gyerek lesz!

Zsu! Nézzük a másik oldalt: Legalább meglessz 3 havi hőgörbe és verheted az asztalt a dokinál!!!! De még azért imádkozom, hogy ez mégiscsak sikeresbe forduljon! :D

Erzsi! Neked az a baj, hogy a tüsződ nem reped meg??? A te munkádat se csinálnám. Anni pénzzel foglalkozni.. te jó ég...

Mai panasz: Ma mentem volna látogatni és megtámadott egy németjuhász kutya, mert persze nemhogy kerítésük nincs, de még a kutya sincs megkötve!!!!!! Asszittem ott halok meg.... Szerencsére jó vastag kabát volt rajtam így "csak" azt kapta el, de azon iziben el is jöttem táppénzre, úgyis náthás vagyok mint a fene... :evil: :evil:

Kép
kislibus

kislibus: hát igen több millával jótszadozom naponta :lol: hát azt mondta a doki ez lehet valszínűleg a baj hát remélem :lol: andi: milyen teát? tudsz ajánlani valamit ? kipróbálnám? zsu: jajj de jó neked én holnap otthon vagyok ha minden igaz :lol: de péntek szombat megint jövök :lol:
erzsebet0312

Erzsi:írtam privit neked!
vedresandi

megkaptam köszike :lol: te iszol valamit?
erzsebet0312

Én nem :oops:
vedresandi

miért nem? :roll: már ha nem vagyok túl indiszkrét :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Kislibus:Igazából nem a pihenés esik nehezemre,hanem az ülés,meg ha egyok oldalamról át kell fordulni a másikra.Az én drágám keresztben fekszik,és nagyon nyomja a csipőcsontom.Meg úgy egyébként ott lent mindent.
Remélem nem lett semmi komoly baj!!!!!!!!!!!Jobbulást a náthához.....

Zsu:Hogy állsz?

Kép

Kép
ancsa03

Teázgatunk, teázgatunk???? :lol: Én marha egészséges módon benyomtam egy kávét is.. :oops: És tegnap chipszet ettem... :oops:
Már csak épp a pia és a cigaretta hiányzik.... Node azt azért már nem... :D

Erzsi! Ha csak annyi a baj, akkor ad rá bogyit, ami miatt meg is reped és akkor uccu neki!

Andi! Nagyon tuti a hőd!

Kép
kislibus

kislibus: köszi ettől egy kicsit jobb kedvem lett remélem hamarosan már uccu neki lesz :lol:
erzsebet0312

Ancsa! Ez sajnos a vége felé ilyen kényelmetlen! Ha megfordulna fejjel v.popival (de inkább fejjel) lefele, akkor meg a rekeszizmot nyomná, akkor levegőt nem kapnál. De jó lenne, ha megfordulna! Megtárgyaltad már vele ugye??? :wink:
Voltatok belső vizsgálaton? Milyen a méhszáj? Jósfájásokat még nem érzel?

Kép
kislibus

Menjetej nyaralni! Amit Andi megmond, az úgy lesz! Amikor nekem elment a baba júniusban, megmondta, hogy majd az újabb ciklusban, amikor megyünk nyaralni, 4-en fogunk hazajönni!! És úgy lett!!!:)

Voltam a C&A-ban, és vettem Andrisnak 1-2 jó cuccot, de az egész boltot haza tudtam volna hozni!! Eredetileg cipőt akartam venni másutt, de ez lett belőle...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka! Tényleg jó lenne, de csak álmodozunk erről a nyaralás dologról! Nekem egyébként a nyaralás alatt is csak az járna a fejemben. 8)
Ismerős ez az elmegyek valamiért és úgy jövök haza, hogy minden mást vettem :) Múltkor bementem Skala-ba Nyíregyházán, venni akartam magamnak ezt-azt, aztán megláttam a keresztlánykámra való csini rövidnadrág-trikó eggyütteseket (akkor még 40 fokok jártak) és nem tudtam ott hagyni!!!! Teccett is a kiscsajnak!
:D

Andris szereti az új rucikat???

Kép
kislibus

Klarka:azért nem minden van úgy ahogy mondom...most nem kezdem el sorolni,mi nem :wink: :lol: :lol: :lol:

De a pihenés tényleg aranyat ér,a mi esetünkben babákat!!!
vedresandi

Kislibus:Próbálom megbeszélni vele,hogy forduljon meg,remélem sikerül.Hétfőn lessz UH. majd meglátjuk.28 hetesen nézték a méhszájat,akkor teljesen zárt volt.Jóslófájásaim nincsenek,de az ugye még nem baj???????????????? :roll: :roll:

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Nem baj, sőtt, jó is, majd elég lesz a 36 héttől frászt kapnod, hogy: na most megyünk szülni. Jaj mégse... De mégis?....
Csak kérdeztem, mert van akinek ilyenkor már van.

Kép
kislibus

hú lányok de jó lenne elmenni hawaira :lol:
erzsebet0312

Jó Bizony! Meleg homokban a napsütésben iszogatnánk egy jó kis koktélt! :lol:

Dehát kéz ki a biliből, marad a hideg, meg a pokróc, meg a forró tea!

Vagy mégse??? :twisted: Erzsi! Hol is dolgozol pontosan??? Mit is mondtál mennyi pénzzel??? A harisnya már meg van, csak ágyúvetőt kell szereznem, aztén megyek, utána meghívok mindenkit Hawaira!!! :twisted: :lol:

Kép
kislibus

Természetesen párostul, mert a babák csak apai segítséggel jönnek!!!

Kép
kislibus

Mi kismamik meg megyünk példaképnek :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Már úgy látom,hogy csak pénz és repülő jegyek hiányoznak!!! :lol:
Csak egy a baj,hogy se pénz se repülőjegy,legalább is nekem!!! :lol:
Szerintem csak álmodozzunk róla!!!!! :lol:

Ha ránk szakad a nemzeti ban,akkor elmegyünk!!!!! :lol:
Vendég

Azért sikerült egy kis pozitiv hangulatot csalni a topikba ezzel az utazással. :lol: :lol: :lol:

Kriszti:Kislibus szerez egy ágyuvetőt,és megy Erzsi munkahelyére a pénzért,aztán indulhatunk.

Kép

Kép
ancsa03

A hangulat a topiknak jól jött!
Ami a dokimnak köszönhető,mert nyaral ugye,az én szerencsétlenségemre!!!! :lol:

Mikor robbantunk??? :lol:

Aztán valaki félre ne értse a mi bohóckodásunkat! :lol:

"Ez itt a reklám helyett,a lassan meghibbanó topik lakók viccelődései!!!" :lol:
Mert ugye ez csak poénkodás! :lol:

JÓ ÉJT!!!
Vendég

Reméljük senki nem érti félre :roll: :roll: :roll:

Nem hibbant itt meg senki,csak figyelemelterelésre szakosodunk.......

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

CSak gyors jelentés: 36,6 voltam ma, és :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja, és újra dolgozom, és :twisted: :twisted: :twisted:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Nagyon sajnálom, ez nem jó! :twisted: :twisted: :twisted:
Akkor most doki??? Valóban jó lenne dokihoz menni, hogy ezt a barnázást megszüntesse.

Én ma megyek végre orvoshoz. Remélem sikerült kikezelni a gomuszokat!

Kislibus! Hogy áll a hőd???
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép estét, délután Apa egydül volt gombászni, azt fogjuk most feldolgozni!! Nyammm! Ne féltsetek, értünk hozzá!!

Majd még lehet, hogy jövök!

Mindenkinek kitartás!!

Kép
klarka

Jó estét mindenkinek!

Mi újság?

Én estére már teljesen jól vagyok, voltam a barátnőmhöz, jól kidumáltuk magunkat.Most már csak a derekam fáj, de majd oda tesszük apa kezét.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!

Úgy látom megújultál!
Én is barátnőztem délután sétáltunk aztán felmentem hozzájuk és jól kibeszéltük magunkat!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!
Vendég

Sziasztok!

(((((Zsu))))))látom vonalzó csere volt!!!Apa keze csodákra képes :wink: :lol:

Krisztinka:mi volt a dokinál????

Én is itt!
Dolgoztam,utána találkoztam barátnőkkel,nem rég értem haza.Most megyek fürcsi,és alvás,fázom és álmos vagyok.Én még mindig melegen,holnap reggel tesztelek.
vedresandi

jó reggelt mindenkinek! andi: gyere már gyorsan majd szét fúrja az oldalamat mi van :lol: ugye zebrás lett? írj puszika zsu: jajj úgy sajnálom most már tényleg menj szerintem te is orvoshoz én szerdán reggel 9-re kaptam időpontot :wink: kislibus: a Volánbusznál a Népligetbe pénztárba dolgozom hát jó sok pénzzel :wink:
erzsebet0312

Sziasztok! Jó reggelt!

Andi: mi a helyzet?

Kép
klarka

IGEN ANDI ÍRJ :lol:
erzsebet0312

Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!Andi!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
klarka

nagyon várunk már :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Jelentek:kicsit korán teszteltem érzésem szerint,mert ma még csak 10 dpo.Negatív.Nem adtam ám fel!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Szerintem is korai volt! Még tegnap néztem, hogy ez korai lesz, de gondoltam Te is tudod :lol: Drukk továbbra is!!!
Tegnap voltam dokimnál, hát vannak problémák ( a picike rendben van!!!)
Egyrészt van lágyék sérvem, ezért fáj is dagad ott. Szülés után meglátjuk, hogy kell e kezdeni valamit vele.
A visszerem annyira csúnya, hogy még ő is megijedet Most konzultálni fog egy érsebésszel, hogy nézze meg és vérhígítót kell majd szúrnom szülésig és gyermekágyi korszakban Trombózis veszélye miatt.

Kép
Kép
Kép
olik22

andi: nagyon drukk ott van az a babó és kapaszkodik ám erősen az anyukájába :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Andi:Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!Én azt hiszem hét nappal előbb teszteltem,és az nekem is negativ volt.

Olik:Kitartás nem lessz semmi gond,max. sokat kell majd pihenned.

Kép

Kép
ancsa03

Húúú Olik,ez nem seemi.A fő hogy a pici babával minden rendben van.Pihenj sokat,és vigyázz magatokra!

Ancsa:ez megnyugtat!!! :wink: :lol: HOgy van a cukrod???
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?