Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska! Ez egy csodaszép görbe! Sztem tuti babás! A tünetek is erre utalnak :) A teszt miatt meg ne aggódj!

Nati, hol tévedtél el? :) Mi lesz a kis Mazsival ha jön a babó? Hogy viszed sétálni, vagyis hogy visz ő téged sétálni? Én már látom ha anycáméknál leszünk babástól, a kutyája (anyué) nagyon féltékeny lesz. Jól teszed ha csak a 7. héten mész dokihoz (ha addig bírod :)) Ezt az érzést az ellenségemnek se kívánom!

Gabi, nagyon szép a kis Noel, jól megmutatta a fütykösét :)

madiani

Sziasztok!

Nekem is jó a szombat előbb! Apa elmegy negyed 2-kor, utána nekem bármikor jó este fél 11-ig. Ha addig egybe leszek, én ott leszek!
Írjátok, hogy mikor legyen, nekem bármikor jó!
Vendég

Ani, megint te vagy a lap tetején!!

Na csajok, véglegesítsünk: akkor szombat 14 óra???

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nekem tökéletesen megfelel, főleg ha a kisfiam is úgy akarja!!!
Úgy néz ki, hogy Martin lesz, pont ma tanakodtunk apával! Aztán majd még kiderül!
A hely maradt? Isolabella?
Vendég

MINDENKI!!!!!

Nagyon köszönöm nektek a bíztatást és együtérzést, nem is tudom mi lett volna velem nélkületek. Köszike a gartulációkat. Millió pusszantás mindenkinek!

madiani

Én is ott leszek kettőkor szombaton :P

Ani,
köszi a tesztnapot, én most nem is néztem :oops: Furi, kicsit szkeptikus vagyok, mert szerdán érzetem, hogy megrepedt, s csodálkoznék, ha tőlélte volna a műtétet, abban pedig hogy egyből teherbe essek :shock: DE CSODÁLATOKS LENNE!!!!!
Örülök, hogy egyenesben vagy, de nem irigyellek, nem egyszerű ez a dokis helyzet... De a lényeg, hogy van babó és most már lehet határtalanul örülni és élvezni az áldott állapotot!!!!

Kata,
nagyon furcsa, hogy még mindig látogat vuk :shock: Lehet, nekünk is meg kellene venni azt a mosogatógépet, hogy vukkal találkozzak???? :wink:

Vicuska,
kinél és hol fogsz szülni????

Az eltévedés: csákváron van egy óriási park, természetvédelmi terület, de inkább erdőhöz hasonlít. Elindultam egy ismert ösvénye, de az ismert elágazás eltűnt, így mentünk-mentünk, már negyed órája gyalogoltunk Mazsival, mikor felhívtam a párom, hogy segítsen.... valahogy letértem és ellenkező irányba mentem :roll: így egy kicsivel több lett a séta, de legalább élménydús :wink: Hát, babásan csak Apával megyünk sétálni, őt húzhatja, én meg majd lihegek utánuk :lol:
Vendég

Sziasztok!

Akkor jó szórakozást szombatra,majd azért remélem tudok még én is vmikor talizni Veletek.

Ani!Annyira jó volt olvasni amit írtál az UH-ról.Nagyon-nagyon gratulálok!Jó a fotó Maszatkáról!Egyből eszembe is jutott,amikor 6 hetesen láttam és hallottam,hogy ott dobog a kis 6 mm-es kisfiam szivecskéje.Sírtam a gyönyörtől.Minden egyes UH nagy élmény,de egyik se hasonlít arra a pillanatra,amikor bebizonyosodott,hogy álmaink valóra váltak.Vicuska és Nati szívből kívánom Nektek,hogy minél előb átélhessétek e csodás pillanatokat!

Puszi:Gabi
Vendég

[color=darkblue]Szép estét!

Utoljára kívánok ilyet éccakás műszakból. :) Igaz, a felét végigalszom :D
Tegnap elmondtam a fiúknak, majdnem hazazavartak pihenni. :)

[Ani
Nagyon helyes, hogy visszatetted a vonalzód. :) Majd május-június fele lecserélheted. :D
Mégegyszer nagy gratula a kis Maszathoz!

Judy
A munkahelyed nem ad valamilyen kedvezmények kölcsönt vagy ilyesmit?

Kata
Ne mászkálj a mosogatógépbe, akkor vuk nem jön. :D Amúgy én nem vállalom be, mostanában nem kerülget, szerencsére.
Nekem is jó korábban, akár ebéd is lehet az uzsi helyett. :D Csütörtök, péntek még mindig meló. :( Szerda is jó, kicsit kómás leszek, de annyi gond legyen. :D
Gratula a sógornődnek!!!

Vicuska
A lényeg, hogy nem jött meg és nem görcsölsz. Nem te lennél az első, akinek a huszonvalahanyadik dpo-n lenne pozitív a teszt.

Nati
A műszakvezetőm tud róla, abban egyeztünk meg, hogy a kisnagyfőnöknek hétfőn mondjuk meg. Nem akarok egyedül bemenni hozzá, nem mintha félnék tőle, de így hitelesebben tudjuk leírni a többieknek az ábrázatát. :D
Elsőnek az 5. héten mentem el, de nem riogatttak azzal, hogy missed ab. lépett fel. Annyit mondtak, hogy még elég pici, nem valószínű, hogy sokat látok majd belőle, de legalább biztos lesz, hogy baba miatt nincs Piroska, vagy más miatt...
Én is vettem egy poncsót, 5500 HUF volt. :oops: Majd abban megyek el a talira. :D/color]
Vendég

Csajok!!
Ne má, mindent átszervezek melóhelyen és ti is átszerveztek... :) nekem pont nem jó 2-kor, csak 3kor, mert 2-ig melózok. Pénteken is ez van, szerdán és csütörtökön meg délutásnos vagyok. Szóval: szombaton 3-tól akármeddig...ha 2-kor lesz, kések.
más, nem vidám téma: mi van, ha AZ után vérzek 1 picit??? annyira bepánikoltam, majdnem rohantunk a kórházba, 10 percig remegtem, alig tudtam megnyugodni. Utána viszont semmi, fájdalom abszolút semmi, éjjel többször is felkeltem, de nincs több vér, csak egész kevés volt. Veletek volt már ilyen?? (bocsi, ha indiszkrét vagyok, de muszáj vmi támpont) Féljek? Jövő 7en megyek csak dokihoz, már nem tudok mert be kell jelentkezni. Védőnőhöz el tudnék ugrani, de ő hall-e pl sztetoszkóppal ilyenkor már szívhangot? Nem vagyok rosszul, semmi bajom, csak folyamatosan figyelek és hisztissé váltam, ha egy csöpp vért meglátok komolyan mentőt hívok!!! Remélem lehülyéztek hogy ne parázzak feleslegesen...
bocs, hogy nem reagálok most másra... :roll:
Vendég

Jó reggelt.

Shaelcat, szerintem nincs okod aggódásra. Ha baj lenne, nem csak pici vér jött volna, hanem sok, görcsölés, stb. Gondolom nem bírta a dörzsölést ott bent :oops:

Rákerestem neked a neten, ezt találtam:
Néha pecsételő vérzést is észlelhetünk szexuális együttlét után. Ez sokkal könnyebben bekövetkezik a terhesség alatt, mert a méhnyakban ilyenkor sokkal több véredény van. Ha a szexuális együttlét alatti testhelyzet olyan, hogy a pénisz és a méhnyak közvetlenül érintkezik, akkor néhány véredény megsérülhet. Ha a pecsételő vérzés még néhány óra múlva is folytatódik, esetleg mennyisége megnövekszik, értesíteni kell az orvost vagy a védőnőt. Ha a terhesség alatt vérzések jelentkeznek, akkor ne éljünk nemi életet addig, míg az orvos meg nem állapította ennek okát!

innen:
http://www.pampers.hu/hu_HU/le_read_art ... rtid=12092

Kép

Kép

hoppá

jaj nagyon köszönöm, megnyugodtam egy picit!
Vendég

Jó reggelt!

Vicuska! Tünetek?

Márti, nem nagyon tudok ebbe segíteni, de szerintem se gáz ha csak kis vérzés volt. Nyugika :)

madiani

Szép jó reggelt!!!

Márti,
nekem két barátnőm is vérezgetett az elején s nemcsak sex után, és nem lett semmi bajuk, többet kellett pihenni. Ne félj, tényleg több lenne, ha bármi történt volna. Kata pedig remek választ talált :wink:

Maci,
szuper, én is poncsóban megyek :P

Ani,
hogy van a mi kis legfrissebb kismammán ma reggel???? Hogy érzed magad??? Melóhelyen elmodtad?

Kata,
kezed, vuk??? Minden okés? Mikor csinálsz fényképet az új bútorról??

Gabi,
sajnálom, hogy nem tudsz jönni!!! Jó lett volna mindenkivel találkozni!!!

Vicuska,
most sem jó neked, hogy előrébb hoztuk??? Gyere már!!!!! Ma reggeli hő, teszt???? Holnap van a nagy nap!!!!!!! Holnap tuti pozitív lesz!!!!!!
Vendég

Lányok, hol vagytok???? Ha nem jöttök dolgoznom kell!!!!! :cry:
Vicuska, merre vagy????
Vendég

Köszi kérdésed, szarúl vagyok, álmos és nyűgös vagyok mint a fene. És az émelygés is utolért

madiani

Dehát Ani, ez szuper!!!! Ez mind annak a jele, hogy minden okés odabben, kis csöppségeteknek Rád van szüksége!!!!!
Persze tudom, nem kellemes, mert gondolom teljesen ki vagy ütve tőle, de kitartás, már csak 6 hét, és már csak a mocorgást és a rugdalózást fogod érezni :-))) No meg hogy nő a pocid!!!!!
Vendég

Hát, nem voltunk túl aktívak ma délelőtt.

Nati, köszi, vuk nincs, kezem (kopp-kopp-kopp) jól van. Neked még 7 nap a tesztig!!

Vicuska, mai hőd? ma is teszteltél, vagy csak holnap fogsz??

Ani, hülyén hangzik, de örülök, hogy álmos, meg nyűgös vagy. Ez mind Anna/Áron miatt van!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ja, ma is költöttem kisfiamra 96 Ft-ot. Vettem neki egy itthonra-jó-lesz előkét, egy pólót, meg egy bodyt.

Shellcat, ha fél 3-kor talizunk az jó?? Vagy nem tudsz elszabadulni kicsit előbb?? De különben 3-kor is ott leszünk még, csatlakozhatsz simán!!

Akkor lefoglaljak egy mondjuk 8 fős asztalt??

Kép

Kép

hoppá

Halihó!

Tali ügyben, ahogy olvasom maradtunk a szombatnál, csak az időpont változott kettőre, ugye? Most akkor jön mindenki? Kíváncsi vagyok ám rátok! :wink:

Ani, szerintem is most ne bánkódjál amiatt, hogy nyügi vagy, meg álmos, sőt az émelygés is kezd urrá lenni rajtad! Ez mind annak a jele, hogy megbizonyosodhatsz arról, hogy ott van a babó!

Kata, nálad végig vendég volt róka-koma? Ennyi idősen (most nem a te korodra gondolok) már nem kellene? :shock:

Shellcat, szerintem se aggódjál a kis vérzés miatt, mert ha baj lenne, akkor biztos nagyobb "mennyiségű" lett volna. Pihenj sokat!

Kép
tand

Kata,
áruld már el légyszi hol és mikor lehet jókat turizni, lehet, hogy a jövő héten én is bemegyek fehérvárra és kipróbálom!!!! Ez a 96ft nagyon durva!!!!!! :wink:

Én nem győzöm ismételni, hogy megyek a talira. Részemről is lehet fél három, de jó a kettő is :P
Vendég

Sziasztok, csak gyors bekukk aztán rohanok vasalni amíg Levi alszik.

Ok Nati akkor viszem Levit, de lehet, hogy kettőre nem tudunk ott lenni mert változó, hogy ebéd után mikor alszik el és két órát szokott szundítani. Szóval lehet lesz három is mire odaérünk.
Nagyon drukkolok, hogy pozitívat teszteljél!!!

Anitáék voltak tegnap nálunk mutatta a képet a kis Maszatról :D én meg jól bekajáltattam az anyucit :D . Jaj annyira örülök, lehet, hogy még együtt leszünk babásak ha nekünk is hamar összejön. De jó lenne!

Shellcat ne aggódj szerintem is ha gond lenne akkor görcsöltél volna és nagyobb mennyiségű vér jött volna. Azért említsd majd a dokidnak, de tuti, hogy minden rendben van :D .

Vicuska nagyon jó a hőd, továbbra is megy a drukk ezerrel!!!!!!

Kata már én is szeretnék megint eljutni turkálóba, tényleg nagyon jó cuccokat lehet kifogni és potom pénzért. Gergő baba nagyon szeretheti rókacsaládot, hogy nem engedi el őket :lol: , biztos van egy kis vukk is :lol: akivel összehaverkodott.

Bocsi, de most csak ennyit írok, ne haragudjatok, hogy nem mindenkire reagáltam, de piszok sok a vasalnivalóm :evil: . Puszi, majd jövök ahogy tudok.

Kép
vikike_

Viki,ha még itt vagy,hadd kérdezzem meg,hogy Levinek már van cipője?Ha igen,mekkora ,és milyen vastag?Már téli?Vagy kocsicipő?
Vendég

Halihó!

teszt ma is negativ,csontra... :( hőm 36,7. :shock:
most már nagyon le vagyok keseredve :? 15.dpo-n már látni kellene ha lenne ott vki :roll:
hányingerem van,hasam nem görcsöl,mensi még nem jött.

talira nem tudok menni,mert Szentesre kell mennünk. :(

Bocsi,de most nem reagálok senkinek..
Vendég

Vicuska,
még egy napig tarts ki, aztán holnap okosabb leszel. S lehet, hogy holnap látni fog valamit a doki!!!! Még egy kiiiiiiiiiiiicsiiiiiiiiiiiiit!!!! Ne add még fel, pocakod se görcsöl, látod, nem jön itt piri!!!! Kitartás!!!!
Vendég

Sziasztok!

Márti! Szerintem sem kell aggódnod a kis vérzés miatt, de majd említsd meg a dokinak.
Tegnap volt egy párszor jóval erősebb görcsöm, már azt hittük, hogy menni kell, aztán abba is maradt. A kis manónk még várat magára. A végén még tényleg ráhúzunk.
De majd a holnapi nst után megint okosabb leszek.

Ani! Úgy örülök, hogy minden rendben, nagyon szorítottam. Boldog babavárást és pihenj minél többet, mert 8.5 hónap múlva már nem tudsz! :D

Akkor hány órakor lesz a tali? Megbeszélem a kisfiamal, hogy addigra még ne jöjjön. Ráér 15-16-17-én jönni, akkor apa is szabadnapos lesz. Én is kiváncsi vagyok mindenkire. Megnézem még iwiw-en a képeket, hogy tudjam hova kell leülnöm. Tudom hol van Isolabella, de még sosem voltam ott. Kint leszünk vagy bent?
Vendég

Alexa gyors válaszolok azt lépek, szerencsére Levi kapott sok cipőt, télit, nyári szandit, tavaszi cipőt, szóval van bőven, most még kocsicipőt használunk mert nagyok rá. A legkisebb 19-es, de még az is nagy rá. Sógoroméktól meg egy hosszúszárú téli cipőt kapott, elég melegnek tűnik. A védőnőm a Távirdán ajánlott egyébként egy üzletet ahol jó gyerekcipők vannak, úgy emlékszem, hogy a falköz sarkánál van, ez egyébként egy gyógyászati bolt azt hiszem. Remélem segíthettem. Kár, hogy nem tudtok jönni a talira :( .

Vicuska kérlek NE ADD MÉG FEL, az nagyon jó, hogy piri még nem látogatott meg :D . Tudod a remény hal meg utoljára!

Kép
vikike_

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Ma egy picit húzódott a hasam, el is mentem munkából, beugrottam a védőnőhöz, megnéztük a szívhangját, csodálatos és jól van! :) Picit még pecsételek, azt mondta szokjak hozzá ehhez is, vérbőség, stb..:) és szedjek ilyenkor magne b-t, már be is vettem! hú, nem akarok ám túlaggódós lenni!
Chrissyy szerintem szombaton szülsz. :lol:
Tali: a fél 3 teljesen jó, majd rohanok és max később rendelem meg a narancslémet, talán megtalálok a pizzériában egy csomó pocakos csajszit! :lol:
Vicuska, szerintem se keseredj el, ha más nem 1 hónap múlva tuti összejön, de még most se késő, hogy kiderüljön! Vegyél patikás tesztet, ne drogériásat az nagyon hamar mutatja. Kitartás! Talin majd gondolunk Rád!
Nati, bocs hogy pl én nem voltam délelőtt, nálam nincs net a melóban..
:? de most vagyok, max lehet elalszom mert 4kor keltem és hulla vagyok, de még biztos gépezek ma...

pussz
Vendég

itt a görbuszom
Vendég

nem tudom felrakni se :oops:
Vendég

Viki!Köszi!Szandink nekünk is van,19-es,és még kicsit nagy rá.Néha ráadom a lábára,de nem nagyon tűri meg magán,sírni kezd.Próbálom hozzászoktatni.Szoktam börzére járni,de nem merek használt cipőt venni,majd lehet,hogy megnézzük a Távirdát,meg a Budain a Kenguru Goldban.Mostmár keresgélem a téli ruhákat is,vastag kabátja már van,nadrág még kell,meg sapka,sál,kesztyű.
Még valami:Mit szokott reggelizni Levi?
Azért nem leszünk ott a talin,mert a sógornőmékhez megyünk Veszprémbe.Ritkán jutunk el hozzájuk,és nemrég volt a keresztlányunk névnapja,Őt köszöntjük meg.Várnak minket.

Márti
!Szerintem se aggódj,érzékeny ilyenkor a méhszáj.Én a 33.héten véreztem vizsgálat után,de mire hazaértünk,már semmi sem volt,elállt.Meglátod,nincs semmi baj!

Gabi
!Nagyon helyes a kisfiad,és egyértelműen látszik a kukaca! :D

Ani!Jó látni a kis Maszatkát!

Kata!hallod,mostmár én is kíváncsi vagyok,melyik turiba jársz! :shock:

Vicuska!Ne tesztelj szinte minden nap,csak idegesít!!A piri nem jön,ez a lényeg!! :wink:
Vendég

Vicuska,
tetszik az új vonalzód!!!! Csak pozitívan!!!!!

Én megyek, sétálok egyet Mazsival, hátha ma megtalálom a sárga utat :P
Vendég

Márti!

Miből gondolod, hogy szombaton szülök? Amúgy is vasárnapra rendeltük, mert akkor lesz apukám 1. házassági évfordulója(amúgy 3.házasság). De ha jövő héten jön, az sem baj. Elvileg 7-főn még jön a védőnő.
De remélem, hogy a holnapi nst után okosabb leszek.

Baromira unatkozom, apa délutános! Még elmosogatok, meg kimosok egy adag ruhát, aztán mára ennyi. De sebaj, legalább holnapra lesz vasalnivalóm!
Vendég

Sziasztok!

Reggel óta szarúl vagyok, remélem nem fog sokáig tartani ez az időszak. Haza értem du. 1 körül, lefeküdtem hátha jobb lesz, jól elaludtam 4 után keltem fel (suliba kellet volna mennem), lekéstem a vonatom, de amúgy se tudtam volna menni. Nagyon de nagyon szarul vagyok. Felállok és már szédülök is, állandó hányinger. :shock:

Vicuska, nem próbálod meg mégegyszer a görbuszod?

Nati megvolt a séta?

madiani

Ani,
jobbulást!!! Ha úgy érzed pihenned kell és tudsz, akkor pihizz inkább. A suli megvár :cry:

Kata,
Apa ma este rendeli meg a mosogatógépet, jövő héten jöhet Vuk hozzám :P :P
Hogy van a sógornőd tesója? Jobban vannak már? Mikor engedik haza? Doki rendes volt vele így utólag?

Vicuska,
görbuszt szeretnénk!!!! Próbáld meg még egyszer!!!!

Chrissyy,
már csak pár nap és babázhattok!!!!!

Én egyenlőre még ne tudok unatkozni itthon. Elérem a benti hálózatot és dolgoztatnak :twisted: :twisted: . Ma egész nap a gépet püföltem :evil:
Viszont a séta jól sikerült, Mazsi rendesen megrángatott a végén :shock: , de megtaláltam a sárga utat és ma már nem tévedtem el :P

Alexa,
sajnálom, hogy Te sem tudsz jönni a talira, de majd legközelebb!!!! Unokahugi most fontosabb!!!!! Mikor mentek Martinkával a foglalkozásra?

Márti,
Te is pihenj sokat!!!!! Biztos segít a pocidnak!!!

Vikike,
hogy vagytok? Levi baba???

Judy,
merre vagy??? Csak nem már meg is vettétek a házat és most lakberendezitek :wink:

Most megyek pihizni, mert az én hasam is feszül, nem tett jót neki a séta vagy a sok ülés... ma még nem pihiztem....

Szép, kellemes, babás álmokat nektek, reggel jövök újra!!!
Vendég

Lányok!

Mi ez a pangás! Ma egész du itt ülök a gép előtt és alig ír vki!
Vendég

Sziasztok!

Ma extra nyügis napja volt Martinkának,úgy látom jön az 5. foga,és az lehet a baj.Az eddigi 4 simán kibújt.Szegénykém,úgy sajnáljuk!

Na,mostmeg lehet,hogy megyünk a talira!Az jó,ha pénteken mondom (írom) meg,hogy megyünk,vagy nem?Bocs a kavarásért,de minden nap változik a helyzet!Persze függ az időtől is,mert ha esik,akkor mi bőrig ázunk,mire az Isolabellába érünk,innen a Királysorról.Meghát attól is,hogy hogyan jön ki az alvás.Na,majd pénteken nyilatkozom!

Ha gondoljátok,olvassátok el a "Fogamzás"on belül,a "Babát szeretnék"ben a 620.oldalon lévő történetet!Hogy mik vannak!!Döbbenet!! :twisted:

Megyek,nézem "A szökést"!

Jóccakát!
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Vicuska! Hő jelentést kérek szépen!

Alexa, nagyon durva az a sztori, belegondoltam és kirázott a hideg, hogy lehet egy gyermekkel visszaélni. Szörnyű. Martinkának mielöbbi sok fogat kívánok és bujjanak ki fájdalom nélkül.

Most még jól vagyok, kíváncsi vagyok ma hogy leszek.
Pusszantás legyen szép napotok!

madiani

Hello,

Alexa, ha gondolod, szívesen elviszlek benneteket az Isolabellába, útba estek odafelé, és visszafelé is!! Remélem gyorsan kibújik a fogacsak, és nem fájdogál Martinkának sokáig!!! :wink:

Csajok, a sztory hihetetlen!!!! :shock: Mindenkinek érdemes elolvasnia!! Azilyennek kívánom -bármennyire is csúnyán hangzik-, hogy büntesse meg a sors, de az ilyen nem érdemel gyereket!! Vagy vonuljon be az elmegyógyintézetbe, és kezeltesse magát!! :twisted: :evil:
(most eszembe jut, hogy én sem tettem fel az arcomat a fotóra, de majd az Isolabellába meg fogjátok látni- sőt a hihetlenek be is leshetnek a pulcsim alá :lol: -, hogy nem kitömött hasam van, hanem Gergővel "teli" :lol: )

Ani, remélem azért a rosszullét nem fog minden nap elkapni!! Nekem a hányinger ellen segített, hogy mindig volt valami a gyomromban!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Vagyok-vagyok, csak tegnap elég sok helyre kellett rohangálnom.
Jól vagyunk, pici aktívan mocorog, most már a gyerekek is érzik, mindig tapizzák a hasamat. Édesek. :lol: :lol:

Lakásvásárlás eltolva 2 év mulvára, mejd ha visszamegyek dolgozni.
Amugy simán el lehet adni hiteles lakásokat, sőt azt mondta az ingatlanos, hogy a legtöbbje ilyen. A bökkenő ott van, hogy még most elég sok a hitel rajta, és az eladási ár és a hitel közti összeg (ami ugye maradna nekünk) elég kevés, és ha erre veszünk fel hitelt akkor a törlesztőrészlet kb 80 000 ft lenne. Ha még várunk egy pár évet, akkor el tudjuk ugy adni, hogy kb 3 000 000 ft különbözet maradjon, és az erre felvett hitel törlesztője kb 50 000 ft lene, az még elviselhető. De akkor is csak lakás lenne. A ház nem jönne össze mert rengeteg hitel kellene hozzá, aminek ugye őrült magas a törlestője, meg meg sem kapnánk annyit. Nincs annyi fedezetünk.
Szóval marad egy 1+3 félszobás lakás 2-3 év mulva, addig meg kibírjuk itt.

A tali akkor szombat 14.00-kor lesz??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, pont most írtam át az asláírásom alatt, hogy tali 14-14.30. Szerintem csináljuk azt, hogy aki tud, jön már 2-re, aki később jön, az meg később jön. Oké csajok?? Úgyis ott leszünk kb.5-6-ig, nem?? Addig kidumáljuk magunkat.

Most foglalok 8-10 fős asztalt.... háááááááátt, visszahív az üzletvezető, mert van már egy nagyobb csoportjuk... Ha visszaszólt (még nem tudja a nőci, mikor ér be a főnök), akkor megírom.

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Látom, én 2-re megyek és kb 5-ig maradok.

Amugy tegnap elmentem vérvételre, nemsokára megyek az eredményért. Kiváncsi leszek a vércukorra, most tényleg éhgyomorra mentem, na meg a vas-ra, hogy milyen.

Elolvastam azt a történetet amit írtatok, le vagyok döbbenve, hogy emberek hogy átvágnak másokat. Hihetetlen. Én is amilyen naív vagyok képes lettem volna segíteni. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na, most telcsiztek az Isolabellából, mehetünk, lesz helyünk!! :wink:
De jó, már csak kettőt kell aludni, és csajbuli!! :wink:

Judy, szerintem én jövő héten megyek majd!! Ja, az egyik ismerősömnek, 24 hetes csináltak toxo-t is!!

Kép

Kép

hoppá

Hát ez a story iszonyat, komolyan még a gyomorom is felfordult tőle!!!!!! Sajnálom mindekét félt, az egyiket mert átverték, a másikat mert valószínű beteg, de tényleg kezeltetni kellene magát, és az is furcsa, hogy a környezete ezt nem erőlteti.....

Alexa,
kitartás Martinkának, szegény apróságoknak mennyi mindenen kell végigmenniük mire felnőnek :shock:

Judy,
De legalább most látjátok a lehetőségeket! Gondolom azért elkeseredtél, hogy most nem vágtok bele, de biztos meglesztek még itt is egy darabig :wink: Most hány szobás a lakásotok?

Ani,
no, látod, napról napra jobban leszel!!! S fogadd meg az "öreg rókák" tanácsát, tégy mindig valamit a pocidba :wink:

Kata,
ma vuk elkerült??? Apa "csak" ma fogja rendelni a mosogatógépet, vuk még várat... :wink:

A holnapi vendégség lemondta, így azt hiszem elmegyek 21. napi vérvételre... Tiszta dinka vagyok, nem???
Kata,
holnap délelőtt lehet valahol turizni????? Van valami jó ötleted????
Köszi!!!!
Vendég

Nem tudom, ma mennyit leszek még, mert mindjárt hozza a sógornőm az unokaöcsimet, nálam lesz egész nap!! :wink: vettem neki Thomas vonatos párnát (most az a sláger nála), meg kókuszbombát, mostanában imádja!

Judy, kíváncsi vagyok a cukrodra, meg a vasadra!!

Kép

Kép

hoppá

Nati,

Nem vagyok elkeseredve egyáltalán, mert a fiuk elválaszthatatlanok, így ha most vettünk volna, szerintem még nem mentek volna külön szobába. Én ugy gondolom, hogy 14 év körül jön el az az idő, amikor szükségük lesz privát szférára. Addig meg meglesz a nagyobb lakás. A kicsi meg elfér bárhol egy -pár évig. Amugy 2 szoba hallos, 54 nm-es lakásban lakunk. Valszeg a hallrészből csinálunk egy kis babasarkot, de csak ha már kb fél éves lesz, addigra remélem végigalussza majd az éjszakát. Addig ugyis mellettem lesz a kiságyban. :lol: :lol:

Tegnap nézegettem a kislányos babarucikat az Interspar-ban, legszívesebben vettem volna valamit neki, de megálltam. Bár nem sokáig fogom tudni megállni.

Kata,

Unokaöcsi tuti lefoglal ma egész napra. Jó bulizást nektek.
Ha megvan az eredmény majd írok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?