Sziasztok!
Syry
Udvozollek koztunk, gyere minél gyakrabban.
Csucsu
Nem is tudom mit mondjak, feleslegesen nem akarlak biztatni, nehogy még nagyobb legyen a csalódás. Sajnos Syrynek igaza van, a második halvány csík elojohet 10 perc után akkor is, ha nem vagy babás. Ezt tapasztalatból tudom. Szilveszter elott csináltam egy tesztet, mert teljesen babás tuneteim voltak. Eloszor 1 majd kb. 10 perc után 2 csík /halványan/ lett rajta. Megismételtem két nap után, akkor szintén. A mensim is késett. Elmentem dokihoz, vett vért, hogy megtudjuk mi a helyzet, de mire megjott az eredmény, már a piri is kopogtatott.
Sajnos a természet néha csúnyán megtréfál.
Németh
Mi a helyzet. A vonalzód jót mutat?
Hédi
Nagyon helyes vagy pocakosan. Írtad, hogy tobb kilót is felszedtél, de egyáltalán nem látszik rajtad
Jobbulást nektek.
Nálunk az a helyzet, hogy Ádit végul nem vittem oviba. A szeme már elég jó, de még mindig nagyon kohog. De hétfon már megy, mert nagyon hozzászokik az otthonléthez.
Szerdára én is nagyon beteg lettem. Úgy fájt a torkom, hogy a beszéd is nehezmre esett /férjem oromére
/, emelett be is lázasodtam. Szerencsére Anyu eljott, fozott ránk, és vigyázott az Ádámra, hogy tudjak egy kicsit fekudni. Mára már elég jól vagyok.
Szeretnék én is pocakfotót feltenni, de ez a luke gép nem engedi. Holnap Anyuéknál leszek, majd megpróbálom az ocsém gépérol.