Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki!
Szebben nem is tudnék fogalmazni, mint Móni!
Mindent leírt, bár igazán átérzem amit most te érzel és tudom, hogy üres szó az, hogy "nyugodj meg", mert a babának az a lényeg, mert én is sokat bőgtem, de ma már tudom, ahogy Móni is írta, a lényeg azon van, hogy szereted !
Hú ezt jó megaszontam!
Tápszer!
Szerintema szíved joga, hogy tápszerrel, vagy gyümivel kezded, dea tápiba van vitamin és nézd meg Flóra nem fújódott fel!
A súlya teljesen normális, pedig reggel és este még azt kap!

Móni!
El is felejtettem boldog hófordulót kívánni neketek!
Ricsi már ilyen nagy fiú, emlékszem amikor azon izgultam, miért nem jösssz a babantere, persze azért mert manócskád kibújt! És igen, mintha most lett volna! :lol:

Encu!
Fölmentetek tegnap a piactérre?
Vettem egy fekete egyberucit a campiba és egy övet.Bár az öv ingyen volt, mert a pénztáros csaj elbambult és elfelejtette számlázni! :lol: :oops:

Barbi!
Szólj ha van valami izzítom a puntót!!! :lol:

Kép
gabriel79

újra itt...

Beindult megint a fogacskafájás, állandóan felsír a Ricsi :? hát ez van

Timcike!

Azta micsoda napirendetek van, ezek szerint ez nektek bevállt és az a jó. Nálunk a Ricsi által diktált napirend van, igény szerint szopik még mindig csak a két szilárd kajcsi ami fix. Bár a kistesónál nem tudom hogy hogy lesz ez az igényszerinti, Ti már a szopit is így csináltátok vagy csak a kajcsi miatt vezetted be? Éjjel mi van, nem is keltek?

Ne haragudj, de nem értek egyet azzal hogy a tápszer felfújja a babákat. Szerintem ez nagy hülyesség és csak amolyan tápszerellenes duma. Vannak pufók és nem pufók babák. Egy anyatejes baba is lehet hatalmas pufók baba. A mai tápszerek nagyon jók szerintem, bár egy hátrányuk hogy tejporosak de hát ott a HA-s is. Na mindegy, ez az én véleményem, nem bírtam magamban tartani, bocsi. Nem kötekedni akarok ám, lehet inkább ki kéne törölnöm :roll: de már leírtam akkor elküldöm :roll:

Na már megint sír :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Már alszik is tovább, hogy miért kell ennyit szenvedni a fogak miatt, amik ráadásul nemsoká úgyis kihullanak :shock: :evil:

Timcike!

Csak azért kérdezem ezt a napirendes dolgot, mert bár most az igény szerintit tartom jónak :roll: , szerintem a kistesónál muszály lesz kötött időpontot alkalmazni ha korán születik, mert ugye a Ricsire is kell időt szánnom, ha meg állandóan cicin lóg majd a kicsi akkor ez nem fog működni :roll: szóval gyűjtöm az infókat meg a tapasztalatokat.

Csilla!

Hát nem lehet egyszerű egyszerre 4 láb és kéz ütéseit elviselni :shock: Aranyosak, apucit kiütötték :lol:

Barbi!

Látod apa elment, a csajok meg beindultak :lol:

Gabó!

És nem is szoltál a pénztárosnak :shock: :mrgreen: jóltetted :wink:

Köszönjük szépen a köszöntést, hihetetlen hogy 8 hós :shock: már párszor utánaszámoltam hogy bizti :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timcike!

Tényleg nem bántiból írta, szíved joga ezt gondolni és utálhatod is a tápszert!!!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Ha a beszálhatok akkor énis mennék sétálni ha nem alszik a Zoé .

És akor belekotyogok én is a tápszerbe mint már irtam hogy én mind a két babámat 1 honapig tudtam szoptatni mind a két védönö aki volt egy gonosz dönek tartot hogy nem szoptatok azzal a dumával minthogy nincs olyan hogy nincs .

Szoval kaptam tápszert és azal etetem a livit és magamat huztam hogy de rossz vagyok . Azoénál meg már nem érdekelt dr néni adott tápszert itt is és réjötem hogy ha én jol vagyok és ha még lett is volna tejem engem megnyugtatot a tudat hogy a Zoé 120 gramot megeszik és láttam ahogy kinyulik jolakottan és elaszik . ez nekem jott tet és igy nem voltam dilis öse volt hisztis . Szoval szerintem jo a tápi és a Zoé 81 cm 9,5 kg . 16 honaposan

A Lívi 130cm és 21 kg . 7 évesen nem elhizott egyik gyerekem se . Szerintem és igaza van Mominak ha te jol érzed magad akor a babád is és akkor ha ti jol vagytok és boldogok nyugottak akkor Apa is . és igy hepi a dolog vanak más problémák amin idegesiteni kel magadat amit nemm tudsz megváltoztatni az is elég . :)
anha

momcsi-nallunk a kajalas az 2 honapos koratol allt be.3 honpos koratol eszik 4 oranknet.2 honapos koratol atalussza az ejszakat,es 1-2 honapos koraig volt az az idoszak,h.ha sirt mindig cicire tettem.O alakitotta ki sajat maganak.En enm kenyszeritettem ra.Ha sir most is cicire teszem,de nem sir,csak 4 orara ra,h.evett.Nem kinzom,ne aggodj. :wink: O akarja igy es ez nekem is nagyon jo,mert be tudom osztani az idom.Es nem kel fol ejszaka.reggel 7-8 fele ebred.Este 8,9,vagy 10 oratol.Az attol fugg,h.sikerul hazaerni,vagy a szopik,hogy alakultak. 8) tapszerrol sok rosz hirt hallottam,azert vagyok ellene,dehat mindenkinek mas es mas van.nem tudom,en a hallatok utan megyek. :oops: Meg nem probaltam,de azert meg nem is szeretnem mig van rejcsim,remelem legalabb 9 honapig lesz.

Udv.nedktek! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi csajok nagyon rendik vagytok!!!

Encu, rucikat pakolgatod? Már te is készülsz nagyon! :wink:

Móni, szerintem igazad van, hogy igény szerint eteted a Ricsit! Emlékszem amikor 2 hetes volt a Szilárd, akkor azt mondták, hogy 2 óránként etessem, mert úgy jött össze a napi adagja, de ő 3 óránként ébredt, aztán amikor megpróbáltam felébreszteni, az kb 1 óráig tartott. :oops: De el kezdett jól hízni, és sokat evett nagyon, akkor meg azt mondták, hogy 3 óránál sűrűbben ne adjak neki enni, de én igenis adtam, nem hagytam bőgni...szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy úgyis a baba dönti el, nem igazán tudod befolyásolni :)

Csilla, azért pihizz is egy kicsit :wink: Nagyon jó lehet, ahogy randalíroznak a fiúk a pocidban :)

Tápszerrel az szokott a gond lenni, ha túl sokat adnak a babának, szerintem...bár nem értek hozzá. :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Timcike!

Hát nagyon ügyesek vagytok! Nekünk kb. 1 vagy másfél hónapja van viszonylagos napirendünk :roll: :lol: És tényleg igaz, én szervezni nem tudok, mindent a Ricsihez igazítok. :roll: :lol:

Encu!

Megint elrámolt a takcsinéni??? :D Merre jársz??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ittvagyok!!!!

Csak mivel agyonmelóztam magam a gardróbon, lepihentem kicsit a Barátnőim a terhességről című könyvvel és halkan kuncogtam eddig :D Jól ír nagyon ez a nő, és főleg tök igaz dolgokat :D

Barbi! Ha eccer még megyünk sétilni és véletlenül erre jársz, megmutatom a gyerekszobát, teljesen kész, egy baba hiányzik belőle csak. Alig van már pár cumó, amit ki kellene mosni. ;) Várom nagyon és amilyen fájdalmasakat ma mozgott az én kicsi fiam, lassan biztos vagyok benne, hogy nem húzzuk ki a 40. hétig :D:D:D

Napirend? Egyet remélek, vagyis dehogy egyet! Előszöris, hogy jó evő lesz és érthetően jelzi majd, hogy enni szeretne, másodszor, hogy mielőbb jófiú lesz és hagyja anyát éjszaka csicsikálni :D:D:D De ez a reménykategória ;) Majd úgyis jövök kérdezősködni, hogyha valamit nem tudok :D

Jaj, nem tud valaki Battán egy jó fodrászt??? Bár mit csináltatnék a hajammal??? :shock: :shock: :lol: Hisz épp növesztem.... Affene! :D

Kép
Kép
encu

Szia Encu

Én a Szölösi Anethez járok nekünk jo ott van a 4 iskola mellet egy ház aljába . ha érdekel .

bár most énis növesztem ugyhogy sehogyse áll
anha

Haligali!

Megjöttem a védőnőtől meg a háziorvostól! Kiderült, hogy azért kell ilyen hamar mennem, mert fél a védőnő, hogy később nem leszek képes rá a két gyerköccel! :x
Az SZTK-ba menet vettem a pékségben sósnégyest, azt betoltuk odafelé, most neki kellene állnom főzni valamit, hogy főtt kaja is legyen a pocakomban a gyerekeken kívül! (Valamelyik este vacsi után kidőlve közöltem Viktorral, hogy tele van a hasam, mire ő azt válaszolta, hogy : "Hogyne lenne tele! Van benne két gyerek!" :lol: )
Csajok! Mi lesz a délutáni sétával? Dumcsizzunk meg egy kb időpontot, és menjünk együtt sétálgatni! Tök jó lenne! :roll:
rnecsi

Köszi Zsuzsa...az a helyzet, hogy az elmúlt hónapban legalább 4x tört rám ez az érzés, hogy valamit, bááááármit a hajammal...aztán mindig lehiggadtam. Most is így lesz asszem, de ha mégsem, akkor elnézek arra ;)

Kép
Kép
encu

NNNNaaaaa mitől féltem én annyira :shock: hát beálított :D

De amilyen süket vagyok nem halottam hogy csönget pedig kinyaltam úgy ahogy a szobákat, nyugodtan jöhetett volna. Hagyott a postaládában egy papírt hogy itt járt és nem talált otthon minket :? Pedig annyimindent akartam kérdezni tőle :evil: Basszusssss :evil:

Encu!

Nem járok fodrászhoz így tippem sincs :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla, én benne lennék, csak az a helyzet, hogy nem tudok semmit a délutáni progimról. Lehet, hogy elmegyek a Golánhoz, de lehet, hogy Apa kitalált valamit. Ha van fejlemény, írd meg ide, és reagálok :D

Kép
Kép
encu

Csilla!

Sósnégyest? Ezekszerint nem nagyon tartod a diétát, bár te tudod, nem szólok bele!

És ki lesz a doki végül??? :lol: Annál is voltál?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Valamit muszáj volt ennem útközben, mivel tegnap este bepakoltunk 1/2 kg kenyeret és nem igazán tudtam mit reggelizni! :oops:
A doki Máté lesz. Beszéltem ikres anyukával, és állítólag az ikreseket ő támogatja a legjobban, 1/2 éves korukig sehová nem kell őket vinni, mert mindig házhoz jön! Lehet, hogy anyagilag nehezebb lesz, mintha levinném a két srácot, de az első időkben talán könnyebb lesz, ha nem kell mozgolódnom velük a hidegben!
Nekem nem Anna a védőnőm, hanem Sótiné Kati!
Közben kitaláltam, hogy brokkolikrémlevest fogok csinálni magamnak! Az hamar megvan! :wink:
rnecsi

CSilla!

Tök jó hogy házhoz jön, de miért is nem érné ez meg?
A mi dokink is házhoz jönne ha hívnám, mindig elmondja hogy anyuka hívjon nyugodtan és megyek. Pedig sosem kapott még pénzt, pedig volt már itt sűrűn. Szerintem nem kell pénzelni az orvosokat ha házhoz jönnek. Bár az igaz hogy vannak olyanok akik akkor nagyobb kedvel jönnek házhoz és jobban is ellátnak. Hááát na utálom a pénzelést, engem nem pénzel senki :evil: Egyedül a nőgyogyinak adok manit :lol:

Na paraszt voltam, annál :arrow: ő nála :lol: :roll:

Tényleg könnyebb lesz ha házhoz jön, igazi tortúra tanácsadásra járni. Utálom azt is. Na ma olyan utálom hangulatom van :shock: :?

Na kezdődik a délutáni alvás előtti hiszti, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Közben magához tért a Ricsi egy kicsit :D

Séta: még egyenlőre lóg a levegőben előbb alvás van, majd utána. Remélem ma nem marad el mint tegnap :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok

A zoé össz vissz fél orát aludt kiváncsi leszek milyen lesz délután

tervem volt hogy amig alszik összeszedem magam hát ez nem jött be . Pedig a kaját is gyorsan összedobtam .
:?
anha

Csilla!
A doki mindenféleképpen házhogy megy pár hónapig!
Máté????
Jól gondold meg!Vagy te nem hallottad a sztorimat? :cry:
Végül is a te döntésed!

Zsuzsa!
Nekem Flóra most 80 centi és 9080ramm! :lol: :oops:
Bár mosta közel két hónap alatt hízott 100grammot!
Szerintem már inkább nyúlik, na mega sok sétája!
Lehet Zoé majd délután fog többet aludni, ez nálunk legalábbis így van!

Móni!
Sajnálom a fog dolgot! :cry:
Nézd nálunk még mindíg nincs fölül fog bár tegnap óta megint híg a széklete!De legalább jók az éjszakák!

Encu!
Gyönyörű Kiskarcsi szobája, bár én a forgóba lettem szerelmes!
Nembaj, majd a következőnek ilyesmit veszünk!
Mert amit most Móninak ígértem egyszerű és a bölcsődalt játsza és kézzel kell felhúzni! :roll:

Na menek pihizni, míg manócska alszik!

Kép
gabriel79

Gabi

nekem Zoé már csak egyszer alszik általában 11:30tol kb1.5- 2 órát
.Aztán Enyi . Hát a Máté nekem se jött be nekem volt a dr-m 6 honapig aztán váltottam .

Gabi mi a sztori én se tudom leirod .
anha

Lányok még mindig nem tud senki nagybabakocsit Uncsitesomnak kellene
anha

Mivel egyik orvost sem favorizáltátok nem tudtam hogy dönteni! Őt ajánlotta a védőnőm, és elfogadtam!
Egyenlőre csak annyi történt, hogy adott egy pár receptet. Ha mondtok jobbat, akkor lehet, hogy még szülés előtt váltok! :wink:
Gabó! Nem emlékszem a sztoridra, kérlek írd le mégegyszer! :oops:
rnecsi

Csajok!

A mai altatásra nem leszek büszke :roll:

Beültünk a tv elé és vivát néztünk aztán bealudt a Ricsi :roll: Persze Dundika meg ilyenek voltak, szőke cicák, most bizti szépet álmodik a Ricsi :lol:

Gabó!

Tegnap már kiváncsi voltam mit mutat a mérleg és ráültettem a Ricsit a személymérlegünkre és :shock: lehet hogy fogyott :shock: hááát majd jövőhét kedden kiderül :D akkor megyünk tanácsadásra.

Ja jóóó nagyon az a forgó, Encu tudja a módját. Bár csak hallottam róla de az a negyedórás idő távirányítóval, hmmm, fincsi :D

Még nem válaszoltál: változott a számod ? :wink:

Tényleg kéne már taliznunk, persze nem a forgó miatt!!! Ezer éve nem találkoztunk már, még volt vagy 35 fokos meleg mikor utoljára összefutottunk :shock: Ezért kérdezem ám a számod, ez a fogzás most megint borított egy kicsit az alváson így kiszámíthatatlan hogy mikor tudunk sétálni :? Szegény Flóra, tényleg jól megszenved a fogacskával :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Doki: anno leírtam a tapasztalataimat pár oldallal visszább. A Golán tök jó, meg a Kárászt dicsérték itt a csajok.

Hát ennyi volt az alvás :evil: Közben pedig már háromszor altattam vissza a Ricsi, de ez az utcsó nem jött össze, be is kentem az ínyét most legalább nem sír.

Na megyek mert az egyedül játszásnak még nem nagy mestere

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hű mindjárt megőrülök :shock:

Csendet akarok!!!!! Elegem van ebből az állandó nyüszítésből :oops: Mindjárt berámolom a kocsiba a Ricsit és elmegyek vele egy körre. Remélem csendben lesz :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Egyenlőre megpróbáljuk ennél az orvosnál, hisz lehet, hogy rossz napja volt, mikor találkoztál vele! Ha nem válik be majd megpróbálkozunk a következővel! :lol:
rnecsi

Ki merre jár??? :)

Most értem haza, nekünk ezennel a Golán a dokinénink :)
Épp édességet kajálok...Issssteni!!! Biokajcsi: mogyorós-mézes szelet és mogyorós-csokis kifli :D:D LEhet irigykedni...de nem akartam csupackor sütit.. :shock: :oops: :lol: No nem mintha ez kevésbé hízlalna, csak épp egészségesebb...

Zsuzsa!! Na végre!! :D:D:D:D Nagyon szépek vagytok!! :D

Kép
Kép
encu

... szóval lekéstem a közös sétát! Na mindegy! Majd legközelebb! Egyedül annyira nincs kedvem sehová menni, érdekesen hangzik, de unatkozok egyedül séta közben! :roll:
rnecsi

Csilla! Kik voltak sétálni???? :D Mit tudsz? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!

Gratulálok a dokihoz :wink: Jó fej öreglány, nem? :D Csípem :D :D

Mi voltunk sétálni, kb. 20 percet. De direkt senkit sem hívtam, egyedül akartam lenni és egy kis csendet. Hát, a 20 percből csendbe volt a Ricsi 10-et a többit meg végignyüszítette. És ezek a szinesbőrű lomolók :evil: óbégattak ezerrel :evil: :evil: :evil: Hűdeseggbetudnékvalakitmostrugni :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!

Asszem kellene neked egy boxzsák ;)

Megyünk bevásárolni...a hátam közepére hiányzik ;)

Pusssz

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Köszi Encu ari vagy . Te is nagyon jol nézel ki Csini kismami vagy Lemerem fogadin Szülés után 1 honappal Szeb leszel mint Azelöt . Azért azt az arcot le kellet volna Fényképezni amit a Rosmanba Vágtál a meglepetéstöl Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D :lol:

De örülök hogy legaláb igy taliztunk
anha

[i]Momi

Kávé tea Semmi nem segit . Hát igen egy kis egyedülétre Én is vágynék : Már nem sok van hátra Közel 17 év és menek csavizni a fiuk meg a lányok aztán lesz csend de még mekkora

Estleg mondanám hogy cigareta . Téleg Dohányzik valaki közülünk ?

Hát az öszintét megvalva én multkor én rágyujtotam és még jol is eset. :oops: [/i]
anha

Nem cigizem :D Vagizásból volt anno de hamar meguntam és azóta nem. Nem zavar, de ha a Ricsire füstől valaki azt kinyírom, nem teszi zsebre amit tőlem kap :oops:

Boxzsák az nincs de volt egy adag vizses ruha, teregetés közben levezettem szegényeken a feszültséget, jól kiráztam őket :D

A fene vigye el. Akartam menni én is a rossmannba de nincs pénzem és a kártyám apánál van így kihagytuk, pedig akkor mi is taliztunk volna tán. Bár ma nem vagyok jó társaság ha csak nem egy ugatós kutyára vágyik az ember :roll:

Tesóka!

Várásrolgatás, ahhh álmom. De jó is lenne...... :roll: Gyere Ricsizni én meg megyek a Karcsival költeni :D naaaa???? :roll: Engem teljesen kikapcsol a jó kis vásárolgatás, na megkívántam a Westend-et :shock: Hű az a sok ember meg bolt, nyam-nyam ááááááááá pesten akarok lenni :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, Zsuzsa! Volt a Rossmannba pizsi, láttam a neten az újságjukban hogy lesz akcióban pizsi. Láttál?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
A számom maradt!Ma végre készen lett a telcsim, igaz a kijelzője nem szép, de visszakaptam!
Igen valóban kéne már talizni!
péntek délelőtt, úgyis összefutunk Encivel gyertek ti is, meg még aki akar! :lol:

Zsuzsa!
Az igazság az, hogy a mi babakocsink eladó, de mindennel együtt!
(bébihordó, mózeskosár, lábzsák ,esővédőstb).
Külön azért nem, mert nem lehetne eladni!

Kép
gabriel79

Móni!
Igen, PEST!!!!
Éppen tegnap mondtam, hogy nagyon hiányzik, főleg, hogy örökké mentem, nyüzsögtem, de most itt van nekünk a kincsünk!
Majd jövőre azért elmehetnénk a NAGY CSAVARGÁS című valóság show--nkra! :lol:
Néztétek a nagy fogyást?
Én baromira drukkolok a Norbi csapatának, főleg, hogy tudom, az ő életmódja egyszerű és betartható, míg B. A.-jé kicsit bonyi, ráadásul nekem nem szimpi!

Én meg mennék tornázni, de nemtom mikor van torna, mi az órarend, mert nem rakták fel még az ehetit! :cry:

Kép
gabriel79

Képzeljétek legalább félórát vártam Szilárdra az oviban, olyan jól játszottak a fiúkkal kint az udvaron :) Más gyerek meg alig várja, hogy menjenek érte, ő meg :shock: Aztán meg jöttek hozzánk a bölcsis barátjáék, úgyhogy alig várom már, hogy aludhassak :oops:

Péntek délelőtt csatlakoznék én is, ha nem gond :D

Kép

Kép
sbarbi

Megjöttünk...Tesóka, Westend??? ÁÁÁÁáá, Interspar! Vettünk enni meg innivalót, aztán téptünk haza.

Péntek délelőttre akkor gyűlik a csapat :D:D:D:D Dejó!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Mi nem leszünk itthon egész nap pénteken :cry:

Ti direkt olyan napokat dumáltok le amik nekünk nem jók :!: :evil: de megbocsátom :D

Mennem kell, fürdik a Ricsi aztán én és tente :D és jövök utána

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Jahhh, még csak most jöttél rá??? :lol: :wink:

Barbi!
Gyere!
Gyorsan menj pihizni!

Kép
gabriel79

Na, akkor már hárman biztosan vagyunk :D Flórabébit hozod, Gabó?

Hú, ma egész nap fájdalmas rúgások voltak nálunk, Kiskarcsi mintha egyre lejjebb mászkálna... :shock:

Barbi, hogy vagy? :D

Kép
Kép
encu

Basszusbasszus...!!!

Holnap megint kelhetek korán...nem akar velem jönni valaki vérvételre??? ;) :D

Tesóka, jó hosszúra nyúlik a fürdés :D

Timci! Mizujs arrafele???

Kép
Kép
encu

Csak beköszönök elköszönni :roll: ja :D jócakát :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!

Ilyen kis szűkszavúan???

Kép
Kép
encu

Lehet, hogy lassan én is lépek, holnapi koránkelésre hivatkozva, majd jövök és mondom, hogy túléltem-e a szúrkálást, meg mi volt a védőnéninél :D

Addig mindenki vigyázzon magára, és írjatok!

JA, Zsuzsa! Meg voltam lepődve, mert a képek az IWIW-n mind szemcsimentesek, most a babóidról voltam biztos, hogy nem egy vadidegen anyukának rohanok neki nagy elánnal :D De el tudom képzelni az acom ;) Örültem, na :D:D:D:D

Jó éjszakát evribádi! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok!!!
Ma más sokkal jobb kedvem volt, főleg hogy 2-3 nap után végre megint tudtam fejni tejcsit. :D
Amúgy én is úgy gondolom, hogyha kevés lesz akkor tápszert szeretnék adni, mert abba is nagyon sok vitamin van.

Asszem lemaradtam, mi van pénteken? Séta vagy vásárlás? És hol? :roll:
Mi ma voltunk a brendonba, vásároltunk pár ruhát, meg sapit Nonónat, és vettünk kengurut is. :lol:

Encu!
Rakhatnál fel képet a gyerekszobáról, mert én is kíváncsi vagyok rá. :wink:

Na megyek alukálni, elég késő van.
Jó éjszakát!
Holnap próbálok napközbe is jönni.

Kép
niki+baba

Most látom, hogy van pár helyesírási hibám. :?
Bocsika!

Kép
niki+baba

Sziasztok

Kár hogy este már nem tudtam jönni most olvasom Encu . Hogy te is mész az Az esztékába mi már megjöttünk hazavihetelek volna kocsival . de kár
. Livinek minden oké a lábával . mehet Világá .

Gabi menyi a kocsi ára ?

Lányok Mi is van Péntek délelött ? Lemaradtam ?
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?