Új privát üzeneted érkezett!

Bibike,
Írtam privit! :)

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Lanett,
Örülök, hogy minden rendben van Veled is és Rékával is :D Puszillak!

Vicuska,
Hát, csodaszép ez a csajszi! :wink:
Sajnálom, hogy ilyen kemény lett a szülésed, meg a tejci beindulása is… :? De tényleg a lényeg az a csöppség ott, a kiságyban :wink:

Bibar,
Így azért ki lehet szerintem bírni, vagy legalábbis jobban, mintha drasztikusabb diétára fogott volna :roll: Kitartás :wink:

Mamm,
Még nem tudom, hogy lesz-e nagy buli a szülinapomon. Elvileg valami kisebb lesz, de még nem tudom. Zozóra bízom a szervezését :wink: Lehet, hogy lesz valami meglepi buli… :lol:
Drukkolok, hogy a csütörtöki 4D-n már többet lássatok a Ficánkátokból :wink: Puszka!

Napcsi,
Jól van, örülök, hogy jelentkeztél, bár jobb lenne, ha már csak sms-ben tudnánk „társalogni” :lol: :lol:
Gondolom, hogy megijedtél amikor azt hitted baj van Nórival, örülök, hogy minden rendben van! Úgy érzem, hogy ma, vagy holnap megszülsz :wink: Nem tudom honnan, csak úgy… :wink: Aztán bocs, ha nem :D:D Gondolom, hogy már nagyon várod, hogy kint legyen… kitartás! Most már tényleg mindjárt a kezedben lesz :D Puszi!

Zuzmó,
Olyan jó olvasni Rólatok (is) :D Jázmin nagyon édi kiscsaj, és már milyen nagy…

Lippa drága,
Örülök, hogy rendben megy a bölcsibe szoktatás, kitartás! Aztán ne tűnj el! :wink:

Luki drága,
Millió puszi Neked! :D

Chesti?????????

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vicuska

Nagyon édes ez a lányka és az a hosszú fekete haj :shock: Sajnáloma kellemtlen szülést,de az a lényeg hogy kárpótolt érte az élet :D

Zuzmó
Nagyon husi jázmin :D

Napcsi
Vigyázz,mert Zsókuci tényleg egy boszi :D Készülj a holnapra :D
gabicsibe

Sziasztok!

Hébe-hóba én is felbukkanok, de még tart a para időszakom. Akadnak jó és nagyon rossz napjaim is. Ha nem szúr és nem görcsöl a pocim, akkor olyan, mintha nem is lennék terhes, annyira jól vagyok, amikor meg fáj, az nagyon szar, fizikailag is, és lelkileg talán még rosszabb! Annyira lassan telnek a napok, hogy hihetetlen...

Mamm!

Pocifotót most nem tudok felrakni, mert annyit nem akarok ülni a gép előtt egyenlőre. De azt hiszem nem én vagyok az etalon, mert nekem elég kicsi a hasam. Bár már nem tudom mit gondoljak. Pénteken voltam vérvételen és a laborban rámcsodálkoztak, hogy én tényleg terhes vagyok-e, látván a kiskönyvet. Utána azon rágódtak, hogy minek nekem terheléses cukorvizsgálat ilyen fiatalon, aztán mikor mondtam, hogy 6 hónapos terhes vagyok, akkor kiakadtak, és addig le sem vették a vért, míg meg nem mutattam a hasamat! Igaz bő felső volt rajtam és sötét színű. Szóval itt úgy gondoltam, hogy kicsi a hasam, aztán ma voltam védőnőnél, aki eddig sopánkodtt, hogy csak 4 kg-ot híztam idáig. Azán a mérlegelésnál kiderült, hogy az egy hónap alatt sikerült még 3 kg-ot híznom. Gondoltam végre "normális" kismama vagyok, erre viszont azt mondta, hogy ezután csak óvatosan! Hát én ezen már nem tudok kiigazodni! Szerintem Te se aggódj a pocidon, egy a fontos, hogy a kicsi jól érezze magát odabent és ne jöjjön korán! Lesz még bőven időnk lefogyni. (Bár őszintén rajtam nem látszik, hogy hol van a 7 kg, mert kiállnak a bordáim még mindig)

Mindenkinek ezer puszi, bocs, hogy csak Mammnak írtam, de nem szabad sokat ülnöm. Mindenkire sokat gondolok!

Kép

Kép
sharon

Szaisztok!

Zsókuci ne tessék lecseszni írtam egy tök hosszút, erre kifagyott az explorerem.. :( Gondolhatod, felcsesztem magam.

Napcsi hűűű hallod már tényleg nincs sok. Nem tudom miért, de úgy érzem holnapra meg lesz Nóri. :)

Vicuska gyönyörűűű fekete hajú jánykád van. :)

Zuzmó Jázmin mekkora nagy csajszi már. :) Hatalamas vigyorgó barna szemekkel. :)

Lippa, örrülj neki, h inkább maradni akar, mint h nem akar menni.

Lanett de jó hallani rólatok. :) AZt meg pláne, h minden rendben is van veletek. :) Gyertek talira. :)

Mamm szerintem se foglalkozz a védőnővel. Csüt meg 4D. :) Hajrá hajrá :)

Bibike tessék magatokról is írni! Képekről meg nem is beszélve.
Nekünk is légzésfigyelős van sajna.

Velünk minden rendben, csak iszonyatosan szeleburdi a kiscsaj. Ráadásul kijött az 5. foga, hát eléggé megszenvedtük-szenvedjük. Szegénykém. :( Imádom ahogy "szereti" a macit, és néha már puszit is ad, ami annyit tesz, h oda dugja a fejét az enyémhez, mert a puszit még nem érti. :)
Kint már motorozunk...menni még nem tud, de a mocizás már megy. :)

Na megyek apa már lefürdette, ciciztetni nem tudja.. :lol: :lol:

Nikici mesét néz, rucija azért ilyen koszos mert kint mászkált természetesen. :)

Kép

chesti

Testvér topikosaink, babáravárók nektek is szól!!

Kép
Kép
Kép
chesti

Sziasztok,

Sharon,
Kitartás, nagyon ügyesen bírod a fekvést! :D Biztos fura, hogy nincs még gigapocid, majd a végére :wink: Már csak 92 nap…:lol:

Chesti,
Ejnye… látod, én ezért írom az Outlook-ban, hogy ha elszáll a babanet, akkor is megmaradjon az irományom (amúgy word-ben is szoktam), és ha nem tudom elküldeni, mert leáll a bnet szerver, akkor egyszerűen elmentem, és csak át kell másolni, meg formázni, és kész :wink:
A talis dolgot megírtam a testvértopikba is, igaz nem ilyen szépen, hirdetéssel, mint te, de azért remélem lesz rá jelentkező :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Ezt írta ma Juci tesója:

Sziasztok Lányok!

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy jövő hét kedd-szerda magasságában hazajöhetnek Juditék a kórházból!!!

Eszti

HURRÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D:D De jó lenne! Nagyon drukkolok, hogy így legyen!!! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kismamik!!!!!

Kicsi Bibarom!!!!!Drukkolok ma a cukor vizsgálathoz!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!!No para!!!!!!Puszika!!!!!!!!!!!! :wink:

Sharon!!!

Kitartás Kicsikém!!!!!Ügyes vagy nagyon !!!!!!Pusza :wink:

Kicsi Benszikém!!!

Remélem te is jól vagy Drágaság!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: Pihi hegyek!!!! :wink:

Napcsika!

Helyzet jelentést ne feledd!!!!!!De ha a baba születési méreteit írod meg nekünk az is jó!!!!!!! :P Pusza Mindját anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ez aranyos, Nyunyi!

Szóval itt van mindjárt anyuka :lol: :lol:

megjöttünk a kórházból...ismét.
Ctg-n végig alukált, de már nem nagyon csesztettek vele tovább, megnézett a doki, volt uh is, és hát jól van a kincsem :lol: :lol:
A méhszáj egy ujjnyira nyitva, így a doki felajánlotta, hogy ha gondoljuk, akkor " körüljárja" a méhszájat, és az már továbblendíti a dolgok állását :roll:
Végül abban maradtunk, ha holnapig nem történik semmi magától, akkor reggel megyünk, és indítja a szülést.
Különben nagyon kedvesen, természetesen adta elő a dolgokat, én szinte megnyugodtam ettől a tervtől :oops: :roll:
Azt mondta, ha úgy gondoljuk, várhatunk is még, mert amíg nincs kóros jelzés, addig egy hét, 10 napot is szoktak várni, de én azt hiszem, nyugodtabb lennék, ha nem várnánk, nehogy valami baj legyen ott benn.
Épp elég riasztó volt a vasárnapi eset.

KépKép
naposoldal

Sharon, minden tiszteletem a tiétek!
Kitartást, és sok erőt kívánok a hátralévő hetekre!
Teljesen mindegy, mekkora a poci, meg mennyi kiló megy föl, amíg a baba jól van odabenn. Én nem is értem, miért kell paráztatni az embert, főleg, mikor éppen elég baja van enélkül is.
Szóval ne hagyd magad idegesíteni! :wink:

Chesti, na végre :lol: Egy újabb Nikifotó :lol:
Kár, hogy mi nem tudunk most talizni menni, ( kicsit el leszek foglalva :lol: ), de majd legközelebb :lol:

Juciéknak nagyon örülök! Micsoda ünnepnap lesz nekik hazamenni!
ennyi küzdelem után..

Bibarci, Lukinéni, hol vagytok? Csak nem együtt megy a pletyi, és ezért nem értek rá feljönni? :lol: :lol:

Benszi, remélem, bírod még a gyűrődést!

Lippa, jó munkát a felújított konyhában! Biztos nagyon szép lett!
Csajszikáknak meg jó bölcsizést!

Zsókucim, hááát, holnap remélem dobok neked egy smst :roll:

Kicsit tele a gatyám :oops:

KépKép
naposoldal

Naposoldal!

Annyira, de annyira szorítok neked, hogy minden könnyen és gyorsan menjen! Bár már én tartanék itt! Kicsit irigyke is vagyok. :lol:
Nekem az egy ujjnyi tágulás egy görccsel sikerült a 21. hét végén. Ha tudnám, hogy ezzel kihúzhatnám odáig, mint Te, azonnal kiugranék az ágyamból.
Jajj, annyira izgi! Hajrá!

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
sharon

Mamm és Többiek:

Az ígért pocifotó. A nővérem kislánya fotózta, tehát csodákat ne várjatok :D
Kép
Vendég

Kicsi Mindjárt Anyukám!!!!!!!!!!!!!! :P

Hát ez a kis tündér nagyon jól el van pocban!!!!!Szerintem ,de csak ha nem haragszol meg a javaslatomért,hajráááááá holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alig várom már a Zsókucika írását hogy Napcsi kislánya megszületett!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy izgulok mintha én mennék szülni!!! :lol: :lol: :lol: Szóval ügyes légy,Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy ölelés és drukk megy nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi,
ne izgulj, nagyon ügyes leszel, és legkésőbb holnap délután már tuti biztosan hármasban lesztek!!!! Olyan csodálatos dolog ez, és nagyon drukkolok nektek! :D :D

Estrella,
köszke a poci fotót, már meg is nyugodtam, mert én is kb. így állok most! :D Mikor mész legközelebb uh-ra? Olyan jó lenne tudni, hogy milye van a kis Krumpliszsáknak!! Ti nem terveztek 4D-t? Meddig dolgozol még? És miért nem jössz gyakrabban? Hát ejnye-bejnye!

Sharon,
ezeken a védőnőkön aztán a fene sem tud kiigazodni... Ki tudja mikor mi a jó nekik... Mindegy! Szerintem nagyon jó, hogy felszedtél 7 kilót, hisz olyan kis vékonyka voltál alapból is, és úgyis kell majd egy kis tartalék a szülésre. Azért ha tudsz, majd tegyél fel fotót, de a lényeg, hogy pihizz sokat, és akkor minden rendben lesz! :D

Chesti,
már én is hiányoltam ám a Lencsilány fotót! :D Lassan közeledik a szülinapja, igaz? Hogyan készültök rá? Lesz fincsi torta, és szülinapi babazsúr? :D

Zuzmó,
Tündéri a kislányod! Különösen a második kép tetszik, ott olyan hatalmas szép szemei vannak... :D

Zsókuci drága,
javítanád majd a táblában, hogy időközben 27 lettem, és a II-es nőin fogok szülni. Köszönöm! :)

Nincs meg valakinek véletlenül az Álomszép nagylemez? Egyik ismerősöm ajánlotta, és megígérte azt is, hogy felteszi nekem valahová, de időközben megszületett a kisfia, és most fontosabb dolga is van... :D

Kép

Kép
mamm

Túl vagyunk az UH-án, a kicsi gyönyörű és egészséges! Az UH szerint már betöltötte a 21. hetet... Gondolom, ez jobb, mintha kisebb vagy fejletlenebb lenne.
Ja, és még csak tegnap váltam el Konc tanárúrtól. Hosszan tartó kapcsolat a miénk...

Sharon!

Kitartás! Le a kalappal előtted, nagyon jól bírod! Végülis mivel telnek a napjaid? Sikerül magad lekötni? Lukréciához hasonlóan én is beszereztem egy laptopot, ez óriási segítség, főleg, h én itthon dolgozom, nem mindig volt valami jó a gép előt görnyedni, így viszont könnyebb a munka.

Benszi!

Jól vagy? Minden OK?

Lányok! Rajtam szinte észre sem lehet venni, h terhes vagyok. Én nem tudom, hol bújkál ez a kisgyerek?! Csak ne mondanák állandóan, h jaj, nem is látszik... Már az agyamra megy!
ballagyo

Mamm Drága nekem megvan de nem tom másolni!!!!!Meg hogy kell feltenni!!!???Ha megmondod megcsináltatom apával!!!Bár a gépbe se lehet bemásolni!!Ugyhogy nem tudom mit lehetne!!!!Én 2700 ft ért vettem!!Imádom halgatni!! :P Nagyon szép!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm Drága!

ha meg akarod rendelni a www.europafilm.hu tudod!!!Utánvéttel küldik!!! :wink: A 2700 ban benne van a csom ára is!!! :wink:

Ballagyo!

Nekem volt olyan ismerősőm aki 35 hétig szinte hasa sem volt és tök vékony volt a csaj,én sem hittem el amig be nem hívták ctg-re együtt voltunk bent!!!Vannak érdekes dolgok!!!!De majdcsak beindul mostmár a poci nővés!!!!!Örülök,hogy minden okés!!!! :P

Bibarcim!!!

Helyzet Kicsikém!????Megvolt a cukor vizsgálat??

Kicsi Benszim!!!

remélem veled is minden okés!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi

pedig én csütörtökre terveztem nektek a nagy napot :D
juj de izgi,nemsokára karodban a pici :D

Mamm

mi ez az álomszép nagylemez?De jó neked,még csak most lettél 27 :roll:

Ballagyó

tudod,erre mondták anno a csajok,hogy senki nem ússza meg.... :D meg lesz az a pocak :lol:

Sharon

Látod,ez a Napcsi lány csak a 40-ik héten tud olyat,amit mi már a 20-on :wink: :D
a kórházban két csajjal is találkoztam,akiknek a huszon x-edik héten kinyílt a méhszáj és túlhordással voltak bennt.... :wink: Nem mintha elhinném,hogy ez megtörténhet,de a párom mindig azzal jön,hogy a végén majd én leszek az,akivel mászatják a lépcsőt,hogy történjen már vmi.... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok CSajok!
Vagyok csak inkább nyomom az ágyat,meret akkor ott nincs keményedés!Most úgy vannak a kölkök,hogy Dórá makeresztben néha és akkor belebújik Balázs fenekébe!Hát ez csak azért is klassz,mert ilyenkor nem gyenge teherbírást kell elviselnie a hasfalamnak!Ráadásul Dórába Duracell elem került valahonnan!Mindennap csuklik szegénykém!Ha nem akkor meg ficánkol!Balázs szegény meg állandóan elnyomásban van miatta!Mindig rátehénkedik Dóra!Szerintem ő nagyon igényli majd Balázst,mert csak kicsit mászik vissza egyenesba és akkor rájön,hogy nincs ott a tesó és már zsuosz vissza a tesó seggébe!
Hát keményedem ha nem fekszem!Felkelni pisilni már nem gyenge,mert rögtön bekeményedem!Csak az oldalt fekvés a jó!Viszont csak akkor van méhösszehúzódásom,ha kocsiban vagyok!Tehát marad a döglés!Éjjel már óránként járok pisilni!Napi két klópapír!
Este megkérem apát nyomjon már egy fotót!

Napcsi!
Holnap nagyon szorítok értetek!
Bibarka!
Te hős diétás!Nekem is hiányzika gyűrűm!
Lexi!
Simán szerettem volna szülni,de 80% császár!
Nyunyi,Ballagyó,Mamm!
Jól vagyok amúgy édesek vagytok,hogy hiányoltok!
Lippa!
De jó,hohy jól érzik magukat a bölcsiben a csajok!
Sharon!
Kitartás!Tudom nagyon kemény!Ne foglalkozz a védőnővel!
Juci!
Örülök,hogy egy hét múlva hazamehettek már!
Vicuska!
Gratulálok és nagyonszép ez a baba!Nem semmi szülésed vol!
Lanett!
Felőlem vuduzhatunk!
Süni,Gabicsibe!
Jól vagytok?
Zuzmó!
Nagyon helyes Jázmin!
Estrella!
Helyes a pocakod!
Lukika!
Fotó???????????????????
Zsókuci!
Mikor lesz a vizsgálat eredménye,hogy mitől rossz?

Megyünk uccsó szülésfelkészítőre,vajúdás,légzéstechnika!Hátha!
Vendég

Benszikém!

Örülök,hogy megvagy!!!!Még szép hogy híányolunk!!!!Nélküled nem topik a topik!!!! :wink: Kitartás Drága!!!!Még egy 6 hetet valahogy csak kibirsz!!!!Én drukkolok hogy sikerüljön!!!!puszantlak Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibarci???????????????????????Merre vagy Drága!!!!???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi

Hú de izgi!!!Viszont nem irigyellek ezzel a tudattal ( holnap szülök )aludni :shock: nagyon szorítok neked!!!!

Benszi
Kitartás!!Már biztos jó nagy a pocakod!Vigyázz magatokra!!!

Sharon
Kitartás neked is, minden rendben lesz!Eddig segített a fekvés ezekután is fog!Nyugi!!!

Lukréci
Hát ezen nagyon jót mosolyogtam én kívánom neked,hogy így legyen :D

Estrella
csini pocak :D
gabicsibe

Gabikám

én azért kiegyeznék a 38-ik héttel is.... :lol:

Benszi

akkor szupi kis napjaid vannak,szegénykém.Én is mennék ilyen szülésfelkészítőre,de nem merek,majd megkérdezem a dokim.
Fotó majd a jövő héten.És a tied merre van??? :roll: :roll:

Nyunyi

Bibar barinőzik ma,látom hiányolod.... :lol: :lol: :lol:

Napcsi

vajon mizu veled?Rögtön írj Zsókucinak,bármi van :!:

Kép
lukrécia

Sharon, tarts ki, szépen araszolgatsz előrefelé!
Tudom, lassan telik az idő, de kívánom, hogy hamarosan csak emlék legyen ez a hosszú, fekvős idő- karodban a babáddal!

Ballagyó, az én hasam is hol kicsi volt, hol nagy, hol lányos, hol fiús...Tudod, ez is olyan téma, amiben mindenki szereti picit okos lenni. Teljesen mindegy, mekkora, ha a baba jól van benn!

Mamm, nekem nincs ilyen lemezem :?
Jó, hogy mostanában többet írogatsz, és remélem, mész a talira is! Jó élmény lesz, meglátod!

Lukikám, hát hiába...Remélem, nem csúszunk át csütörtökbe :shock:
Ja, és már akartam többször is írni: nagyon mennek a hetek, hamarosan itt lesz a te időd is! :wink:
Juuujj, hogy fogom neked küldeni majd a pozitív energyt!
De cserébe én is kérek holnapra egy adagot! :oops: :lol:

Estrella, csini a rózsaszín pocid :lol:

Benszike, nekem is hiányoztál! :oops:

Gabicsibe, hát igen, nekem is eszembe jutott már, hogy érdekes éjszakám lesz :shock:
Hogy vagy különben? Számolod vissza a napokat?
Remélem, nem aggódsz! Rendben lesz minden!
Babyről tudtok valamit?

KépKép
naposoldal

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a pocidicsérőket, aranyosak vagytok.

Mamm:
Hát igen, jó lenne tudni biztosra, hogy fiú vagy lány. Majd a 28. hét körül megyünk Pestre 4D-re, valószínűleg az Istenhegyire.
Eddig úgy néz ki, hogy nov-dec-ig dolgozom, aztán pihi.
Ezért sem tudok mindig írni, mert meló van, de olvasgatlak titeket. Ha lesz több időm írok. Egyébként esténként nagyon aktív a Krumpliszsákunk, tegnap is mocorgott sokat. :) Örülök neki, legalább tudom, hogy jól van.
Járok szülésfelkészítő tanfolyamra, jobbnál jobb dolgokat mesélnek :shock:
Mindenkit üdvözlök!
Naposoldal:
Neked jó szülést! :)
Vendég

Napcsi

ne hülyülj már,napok óta tied az összes poz energiám...már nehezen bírom,ugyhogy szülj már meg :D puszika

Jaj csajok,mindenki jár szülifelkészítőre?Ha nem enged el a dokim,akkor is csak megszülök vhogy,nem? :shock: JAJ.Para-piri :oops:

Kép
lukrécia

Luki néni, én sem jártam felkészítőre :oops:
Majd holnap...élesben :oops: 8)

Most megyek...Még kicsit elterelem a gondolataimat a jó kis kórházas sorozataimmal, aztán megpróbálom kipihenni magam...
holnap különleges napom lesz :roll: :)

Jó éjt!

KépKép
naposoldal

Jó Reggelt!!!!!!!

Kicsi Mindjárt Anyukám!!!!!

Hajráááá szülés!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon izgulok érted!!!!!!Ügyes leszel és a karodban tarthatód Nóri babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagy nagy Ölelést és gyors szülést küldök neked Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!Várjuk a híreket!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!
Napcsi:gyünyörűséges napot kívánok mára!! :lol: Könnyű szülést, boldog egymásra pillantást!!Jaj annnnnnnnnnnnyira drukkolok!!!!!!!!!!!!! :wink:

Sharon,Luki Benszi: sajnos az ürákat nem tudom felgyorsítani és így nem telik gyorsabban egy-egy nap, de kívánom, hogy Ti úgy érezzétek!!
A kilókra meg tojni rá!Én nem fekszem mégis már 8,5kgnál tartok!! :oops: :oops: mi lenne ha én is fekvésre lennék ítélve?? :shock: :shock:

Estrella:remélem nemsokára megtudod, hogy ki él benned!!

És Luki nem félj én se voltam még semmilyen szülésfelkészítőn, úgy volt, hogy holnap megyek, de tegnap szólt a dokinőm, hogy novembertől a MÁVban lesz(éljen,éljen,éljen, összes tesóm ot szült, szülőszoba ajtaját már jól ismerem :lol: ) és ott ma lesz szülők iskoája, de a maira sajnos nem tudok menni, a következő meg csak november közepén (arra remélem el tudok mejd döcögni!

Benszi:jó, hogy a bálnabalettet még engedik, legalább akkor kicsit kikapcsolsz!De Te mond!HOgy tudod ilyen élethűn elmondani, hogy éppen melyik gyermeked milyét dugja, és hova??Bennem csak egy van, de még mindig sokszor fogalmam sincs milyét érzem...csak én vagyok béna??

Zsókuci: sajnálom, hogy nem lettek jók az értékek, remélem nem jelent nagy bajt és gyorsan orvosolható!!

Juciék: fantasztikus a hír,hogy a lányok napról napra jobban vannak és, hogy talán jövő héten már otthon lehetnek!! :lol: :lol:
no elküldöm mielőtt elszáll....mi jól vagyunk

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lukrécia!

Tegnap este óta azon röhögök, amit írtál, hogy ennek a Napcsi lánynak csak a 40. héten sikerült azt produkálnia, amit mi már 20 hetesen tudtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már régen nevettem ilyen jót, amikor csak eszembe jut potyognak a könnyeim! Igen, jó lenne már a végénél tartani és lépcsőzni, hogy haladjanak a dolgok! Olyan hihetetlen, hogy ilyen is van. Amikor kezdem elhinni, hogy nem lehet baj, akkor mindig olvasok egy olyan cikket, hogy: "... és akkor minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz..." ! És akkor újra kezdődik a para, de szerintem neked ezt nem kell ecsetelnem, gondolom ismerős az érzés.
Ja, és én sem járok szülésfelkészítőre, meg sehová! Tegnap kiszöktem fodrászhoz, ez volt az elmúlt hónap egyetlen kinti programja!

Naposoldal!

Eljött a nagy nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok, ügyes legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek sok puszi!

Kép

Kép
sharon

Napcsi
ügyi legyél :P :P :P

Luki
szerintem én sem megyek felkészitőre :oops: :oops: olyan cukikat vettem tegnap,jól kivásároltam magam :lol: :lol: azért holnap hivlak ám :P

Nyunyika
köszi hogy hiányoltál :P :P csak barinőztem és későn értem haza.a cukrosat kibirtam,bár 1 ig nem ehettem semmit mert az elsö vért 11 kor sikerült levenniük,aztán megittam a lötyit és 1 kor ujra vérvétel,hát kopogott a szemem az éhségtől :shock: :shock: eredmény talán holnap lesz.

bibar

Sharon!Csak annyit szerettem volna neked írni, hogy nyugi!Én ennyi idősen már kint voltam és látod kutya bajom!! :D Szóval Picurral se lesz gond!Ilyeneket meg ne tessék olvasni!! :twisted: csak szépet és jót!!
Hidd el a psziché sok mindenre képes!!Kitartás!!!!!!

Bibar: hú szegény akkor jól megkínoztak tegnap, de alényeg, hogy túlvagy rajta!!
Jaj énjövő kedden megyek UH-ra!! :lol: :lol: igaz sima lesz, de már tűkön ülünk annyira várjuk, hogy láthassuk Kiskakukkot!

Zsókuci: táblában majd kérlek javítsd ki a Szt.Imrét MÁV kórházra és a nevünk: Botond Péter (egyenlőre :lol: )

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Napcsi

Nagy kalappal a mai napra! Kép

Sharon
Miért szekálod magad az ilyen történetekkel?Kitartás és csak pozitív gondolatok!

Bibar
De jó már vásárolgatsz,irigykedem.Gondolom Luki is :D

Lányok!
Lombiknál hogyan számolják a heteket.(remélem értitek a kérdést :oops: )
gabicsibe

Luki!
A szülésfelkészítő az jó,ha van,de ha nincs az sem gond!Mivel még nem szültem nem néztem utána semminek,majd hozza az élet!Érdekes dolgokat hall ott az ember,de leginkább,hogy épp abban a kórházban hogy zajlanak a dogok!Pl.:Odaadják-e a gyereket szülés után,csecsre teheted-e rögtön,hány napig vagy benn,milyen szülési,vajúdási módot választhatsz stb.Szó volt a szoptatásról,császárról,sima szülésről,csecsemőkről!Ez 6 alkalom!Tanulságos dolog!
Apa elvitte a fényképezőt,így nemtom mikor nyomok képet magamról!De a tiedet várom!
Napcsika!
Rajtad a világ szeme drágám!
Bibarka!
Ugye nem is olyan rossz a cukros lötty?Mikor lesz eredmény?
Réka!
Hát mivel már nincs helyük nagyon megfordulni a skacoknak idebenn,így lehet tudni melyik alkatrésszel rúgkapálnak!
8,5kg az nagyon jó,ne aggódj!Most már én is szarok rá!Ha feküdni kell,legalább jó is legyen valamennyire!
Gabicsibe!
Gondolom már várod a 16.-át nagyon!Hányinger?
Vendég

Napcsi :D

HAJRÁ-HAJRÁ :D Kívánok egy nagyon könnyűt,nagyon gyorsat,nagyon szépet....... :D
Kép

Bibarkám

de jó,akkor jövő héten mindent el kell hoznod megmutatni :D A kedd este ok.Tudom,hogy hívsz holnap.... :wink: :lol: ari vagy :P
Drágám,neked jó kis kaja-mentes napjaid vannak mostanában.... :?

Sharon

na szépek vagyunk....nekem is az első kinti programom,hogy jövő hétre bejelentkeztem fodrászhoz.Jellemző :lol:
Szerintem se olvasgass rémsztorikat,én a neten már semmi ilyet nem nézek,parázok anélkül is eleget.Kitartás,látod,haladunk....Mit nem adtam volna ezért a 31 hetemért még nem is olyan rég.....Már Te is 27... :roll:

Benszi

ok,köszi az infót,ez most lehet kimarad,de azért majdcsak megszülök vhogy.... :oops: :D

Réka

örülök,hogy jól vagytok :D

Kép
lukrécia

Luki!Nyugi, nem a felkészítő hozza ki belőled a babát!! :roll: Megy az magadtól is!! :lol: :lol: A többit meg majd akkor és ott megtudod, szerintem hasznos, de nem feltétlenül fontos egy ilyen felkészítő....

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka
nem csoda hogy várod,képzeld én meg pont most jelentkeztem be 4d-re,24.-én megyek :lol: :lol: na én meg azt várom nagyon :lol: :lol:

Gabicsibe
a terhességet ugy számoljuk hogy leszivás minusz 2 hét,na onnan indul a dolog,én mindig azt diktálom be utcsó menziként is,mert a nem lombikosok ugy sem értik :lol: :lol: bizony annyira jó vásárolgatni,IMÁDOK :P :P hétvégén valószinü a butort is megvesszük mert most akciós :oops: :oops: annyi cukiság között olyan nehéz választani,mindent megvennék neki legszivesebben :oops: :oops: te mikor mész dokihoz?jól vagy?

Lukikám
a kádat is vigyem el? :shock: :shock: na ne félj tegnap délután bepótoltam a kajamentes órákat,ma meg megyünk a corába,és ilyenkor napokig finomságokat eszünk :wink: :wink: :wink: keddet mondtam az uramnak,okés a dolog,azért remélem jövö héten már mehetek reggel is a kakaós csiguszkával.puszika

Benszikém
holnap kell telefonálnom,valszinü akkor lesz meg az eredmény,izgulok azért,nem birok édesség nélkül létezni :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!!!

Napcsi, várjuk az sms-t!!!!!! Nagyon szorítok!!!!

Bibar, és mi volt a tegnapi menüd??? Érdekel, nekem ez most kész gasztronómiai élvezet a túróim után :D Bár tegnapelőtt ettem egy kis töltött káposztát, tegnap meg egy kis olajos-füstölt halat :D Mit mondjak, jól esett...

Benszi, köszi az érdeklődést, jól vagyok. Picit fájdogál a pocakom. Már kezdek izgulni, pedig 1 hét múlva lesz eredményhirdetés. Látom, téged se kell irigyelni. Biztos nem könnyű a srácokkal. Nem árt, ha szokod, mert ha kint lesznek, még nehezebb lesz. :wink:

Puszi mindeninek, megyek pihizni. Délután benézek Napcsi és egyéb hírekért!
süni76

Kicsi Bibarcim!!!

Druuk a jó eredményhez!!!!!Örülök hogy túl vagy rajta!!Szegénykém jó éhes lehettél!!!! :wink: Pusza

Kismamik!!!!

Olyan izgi ez a mai nap !!!Kicsi Napcsika anya lesz!!!!!! :P :P :P Már igy is az de mostantól!!!!!!!!!!!!!!húúúú de izgi!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki!
Simán megy a felkészítő nélkül is a szülés meg a babával való gondoskodás,ez csak egy plussz infókra lehetőség!És még menni tudok,így elmentem!
Bibarka!
Ne vond meg magadtól az édességet,mert akkor a lelked szar lesz!Csak tábla csoki helyett 4kocekkal tolj befele a kis orcádba!
Napcsika!
Ezer drukk!
Sünike!
Pihizz nagyokat!
Vendég

Lukrécia!

Én azért nagyon irigyke vagyok a 31. hetedre! :lol:
A fodrász után egyből jobban éreztem magam! Kitartás!

Bibar!

Rád is irigyke vagyok, hogy szép dolgokat vásárolgathatsz! :lol:
Én még semmit nem vettem, a 30. hét után startolok rá a dologra. Bár tegnap apuci megvette a lánykánk első sapiját! Három süni van rajta, nagyon édes!

Rékaróka!

A Te plusz két hetedet is irigylem! :lol: Ezek a hülye történetek mindig megtalálnak! Kaptam egy csomó kismama újságot 4 évre visszamenőleg és hát abban vannak ilyenek, de holnaptól nekiállok krimit olvasni vagy akármi mást! Ma jobb a kedvem, mert tegnap fodrásznál jártam titokban. Egyébként tényleg nagyon sokat jelent a hozzáállás!

Gabicsibe!

Én azt hiszem nagyon figyelmetlen vagyok! :oops: :oops:
Milyen UH-ra vársz, csak nem....??????

Kép

Kép
sharon

Halihó!

Hajrá Napcsika!!!!
:D :D :D

Csajok,
nem tudom hallottátok -e, de ma minden baba holmi 14%-os kedvezménnyel kapható a Kikában! Mi megyünk! :D

Kép

Kép
mamm

Mamm

köszi az infót,pont ott van az uram,már írtam is neki sms-t.....

Sharon

tényleg ritkán jössz.... :roll: :D
Gabicsibe is kismami már :D

Réka,Benszi

köszi,megnyugodtam

Bibarkám

persze,már csak a csiga miatt is..... :roll:

Gabi

ja igen,leszívás-két hét,én is mindig ezt a napot diktálom mensi uccsó napjának,bár csak egy nap a különbség.Még Zeke doki világosított fel anno és Ő ugye mindent tud :D

Kép
lukrécia

Luki néni,
kérdezted, hogy mi az az Álomszép nagylemez. Itt tudhatsz meg többet róla: http://www.alomszepzene.hu/
Állítólag nagyon szép, kíváncsi vagyok rá én is! :D
Amúgy ha elenged az orvosod szülésfelkészítőre, akkor a II-esre mész? Ezt találtam a honlapjukon: http://www.sote.hu/intezetek/hirek/hir. ... ews_id=972
Ma megyek G. dokihoz, meg akarom kérdezni a véleményét arról, hogy hasznos -e, jó dolog -e. De biztos az! :wink:

Kép

Kép
mamm

Napcsi hajrá,nagyon szorítok Neked,gyors és könnyű szülést kívánok!

Zsókuci drága igyekszem nem eltűnni,bár nagyon pörgősek most a napjaim.Várjuk mihamarabb az sms-t Napcsiról :wink: .

Juci ezek nagyon jó hírek,gondolom már nagyon várjátok :D !

Sharon örülök,hogy jelentkeztél :D .Kitartást Neked továbbra is!

Estrella nem semmi a pocakod :o ,nagyon csini!

Chestike nagyon édes a fotó.A Csajok is előbb tudtak motorozni mint járni :D .

Benszike nem semmi amit a Gyerkőcök produkálnak már megint.Milyen volt a szülésfelkészítő?Nagyon örülök neki én is,hogy jól bírják a Csajok a bölcsit :D .Várjuk a fotót!

Bibar drukk a jó cukor eredményhez!

Süni annyira drukkolok Nektek ,jó pihizést!

Gabi,már mindjárt itt van 16-a,bár tudom,hogy ilyenkor vánszorog az idő.Hogy vagy,rókakoma meglátogatott már?

Mi túl vagyunk a 3.napunkon is a bölcsiben.Tegnap Petra megharapott két kisfiút,hát mit ne mondjak nagyon kínos volt :oops: .Ma már kiküldtek 2 órára,gondozónők szerint nagyon jól viselték,nem hiányoltak Petra sírt egy kicsit,de nem miattam,hanem v.mi játék miatt :cry: .Ott is ebédeltek,Lilla még repetát is kért a sütiből :D .Holnap már ott is hagyhatom Őket és ebéd után mehetek Értük.Petra annyira kidőlt,hogy már hazafelé elaludt a kocsiban(5 perc az út kb.),még szerencse,hogy a Lilla nem,mert nem tudom,hogy cipeltem volna fel Őket :roll: .

Puszi Mindenkinek!

Lippa

lippa

Kukk!

Napcsikámról infó!!!??????????? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hajrá Napcsi!

Liló reggel 75 ml-t cicizett :lol: . 40 az adagja a hasmenés miatt :oops: , de ma már nem volt neki, és láza sem, talán mégis itthon alszunk kedden :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Mamm

de aranyos vagy.köszi szépen az infót.Persze,a kettesre mennék.

Lippa

Ezek a csajok,hihetetlen :lol: :lol: :lol:

Juci

örülök hogy jól alakulnak a dolgok

NAPCSIIIIIII??????????

Kép
lukrécia

Napcsikám!!!!!!!!!!!!!!!

Mi a helyzet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????Meg van a babó?!!!!Ugy izgulok!!!!Reggel korán jövök!!!!Remélem addigra lesz hír!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa
Legalább élvezik a bölcsit :D Rókakoma család máshol kommandózik :D Remélem nem is tévednek erre.Kétóránként ennem kell,mert farkas éhes vagyok mindíg :oops:

Bibar
Nagyon jó édesség pótlót találtam.Norbi update 1-es gyümölcs chipset,hozzáadott cukrot nem tartalmaz,nem hizlal és nagyon fincsi.

Juci
Kívánom,hogy teljesüljön a vágyad és haza tudjatok menni kedden.Nagyon örülök,hogy joban vannak a lányok!

Sharon
Nem sértődök meg,mert figyelmetlen voltál :D van neked elég bajod!Igen sikerült az első lombik és kedden megyek az első uh-ra.

Zsókuci
Mi volt W.-nél?

Napcsi
Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?