Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Leventének is csak annyiban "látszott", hogy jön a foga, hogy nyűgösebb volt és hígabb kakát produkált.
Mondjuk azt is figyelni kell, hogy mennyire vizes vagy nyákos a kaka. Ha csak lazább és nem bűzös, akkor az szerintem nem gond (bár nem vagyok orvos).
Nagyon aranyos ez a kép! :D

no menek főzni!

Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

Andi, tök jó a kép! Szép lányod van.

Fogzás együtt járhat hígabb széklettel. Na, meg a nyűgösség is. Egyébként is én mindig mindent a fogára fogtam :lol:

Nem akarok ijjesztgetni senkit, de nálunk az oviban hasmenés vírus van, Csongiék tegnap már csak 12-en voltak a 24-ből. Most én is izgulok, remélem nem kapja el!

Jön ma haza apa :lol: Hoz Csonginak igazi Barcelona focimezt :lol: Meg végre itthon lesz egy hétig :lol:

Köszi a fogdoki tippeket, nekem nem jó, ha hetekre kapok időpontot, addig nem tudok normálisan enni, és mindig attól félek, mikor mondja fel a ragasztás, és esik ki megint :( A fene enné meg, de utálom az ilyet. A férjem még nem is tudja, hogy egy vagyont kell megint a fogamra költeni...

Évi és
Kép
csongianya

Ja, hasmenésre ilyen kiskorban a Smecta-t szokták adni. Hát... nem sok gyerek issza meg... Apukám meg a kakaóporra esküszik, magában, egy-két kanállal.

Évi és
Kép
csongianya

Szisztok!
Köszi a segitséget :) Remélem nem betegség, mert most volt beteg.Kipróbálom a kakaót,egyelőre...utána majd meglátjuk.Lehet,hogy hétfőn doki lesz belőle?

Legyen egy jó napotok :P

andi1979

Mi a smectát egy kis joghurtba csempésztük. Anyum ötlete volt!! és így meg is ette. Észre sem vette.
A kakóport nem is tudtam, hogy ilyen hatékony... de akkor most már minden világos, hogy miért volt keményebb a kaka Nesc-es kakó kajálása után. Mert hogy süti sütés közben mindig belenyal a kakaóporba.

6 hónapos kortól lehet adni, gyógyszertárban kapható, probiotikumos készítményeket, amik felkészítik a szervezetet a fosós vírus ellen. Sajnos nevet nem tudok mondani... :?
szilbee

Sziasztok!
Andi! Sorban mindenki üdvözölt téged! Csak gondoltuk, majd írsz magatokról bővebben is…. És hogy keveredtél át hozzánk? Vagy a szerelem hozott M.országra? Vagy még a szülők?

Tegnapelőtt Lilcsi is 3x nagyon hígat kakilt, és én is meg voltam ijedve egy kicsit. Tényleg fosásos-hányásos járvány van, rokonok is sorban átestek már rajta :cry: . De aztán tegnap belemásztam a szájába szegénynek, és bizony kijött a 3. szemfoga, úgyhogy már 15 foga van :lol: .

De ha azt tapasztaltad, hogy minden fogánál ez van, akkor reméljük most is csak az a ludas a dologban.
Lilcsinél spec. mindig más, vagy egyáltalán semmi.

Ezekben a patikai szerekben abszolút nem vagyok otthon, bajban is leszek, ha egyszer csak lebetegszünk! A múltkori lázam óta sem szereztem be semmi lázcsillapítót :oops: :oops: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia Andi79!!!!!

Hát mi ismerjük egymást! :lol: :lol:
Én itt lakom a Széchényin,és annak idején mikor még ti is itt laktatok sokat bandáztunk a szökőkútnál tudod Franciska,Bogi, Lilike! A lányaink majdnem egyidősek! Rémlik már valami?
Írj magatokról,mi van veletek,hogy vagytok?Eszter egyébként még mindíg nagyon szép kislány !Szegénykém megy a hasa az nem jó,de biztos a foga miatt!Almát adtál már neki,nálunk az nagyon bevált.
Egyébként ne aggódj mert mindannyian így kezdtük,nem nagyon akart összejönni a képfeltöltés! Majd belerázódsz te is! :)

Évi!
Általában ha ilyen esettel fordul az ember fogdokihoz,nem hetekkel később ad időpontot! Mert azért ez elég gáz lenne!
Én H.Szűcs Attilához járok mikor gondom van,nagyon jó fogdoki.A Mikszáth Kálmán úton van a rendelője!
Egyébként a múltkor kérdeztelek de nem reagáltál!Lehet nem is olvastad pedig annyira vártam a válaszod,hogy hátha adsz nekem valami jó tippet az éjszakai teázás elhagyásához! :cry:

Na sziasztok további szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, Hajni, tényleg nem válaszoltam :oops: De sajnos nem is tudok igazán jó ötletet írni a teáztatás elhagyására. Nálunk annyira megszokottá vált a dolog, hogy én belenyugodtam, vagyis nem, inkább mérgelődtem magamon. Aztán egyszer csak elkezdte Csongi átaludni az éjszakákat, és ezzel a gond is megszűnt egyszerre.
Szóval okosabb nem lettél tőlem :(

Elin, én sajnos elég tapasztalt vagyok már a gyógyításban, nem is voltunk dokinéninél hónapok óta :lol:
Amikor elkezdtük a bölcsit Csongi állandóan beteg volt. Ez kb. fél évig tartott míg ki nem vették a manduláit. Amíg kicsi volt én is mindig orvoshoz rohantam vele, de most már ismerem a gyereket, és tudom a dokinő mit szokott adni, így általában én kezelem. Persze ha lázas, vagy valami nagyobb baja van, akkor mi is megyünk, de megfázással, köhögéssel már nem megyek.
Remélem, Te sosem leszel ilyen tapasztalt, mert elkerülnek benneteket a betegségek :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi!
Szóval ezt ki kell nőni, :cry: óh. Kép
Azért köszönöm,hogy válaszoltál!

Mindenkinek jó éjszakát!Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ha kell valakinek egy IWIW meghívó szóljon!

Kép
Vendég

Évi!
Sikerült valamelyik dokitól időpontot kérni?

Tündi?
Tudja valaki, hogy mikor engedik haza?

Mano!
A múltkor kérdezted, hogy Levente várja e már a kistesót.
Nos eddig nem igen vett róla tudomást, de szombat reggel megsimizte a pocimat... talán ez már jelent valamit. Tegnap pedig egész dokat jött oda hozzám és magyarázott valamit, miközben pacskolta a hasamat. Próbáltam benne erősíteni, hogy odabent van Dávid baba... és mintha értette volna. :)

Judit?

Cleo?

Mongi?

Lizocska?

Andi?

Rólunk!
Már második hete, hogy itthon vagyunk hétvégén... nem mentünk sehova. Olyan jó volt ez a kis lazázás így 2 év után! :lol:
Ha minden jól megy akkor hétvégén végre meglesz Levente új bútora és nekiláthatunk a lakás átpakolásához. :)
Levente most alszik első alkalommal bent. Nagyon izgulok!!! :oops: Olyan jó volt a hétvégén, hogy csak mi hárman (négyen) voltunk együtt... újra eljött az idő, hogy nem várom a hétfőket... :? 12:30 körül kell majd telefonálnom, hogy elaludt e az én nagy fiam... Aztán meglátjuk, hogy mikor kell érte mennem...
szilbee

Vali!
Mizujs veletek??? Mindig csak integetünk egymásnak, mikor rohanunk a csemetéért, de nem jut időnk a beszélgetésre... :(
Dius jól van? Bölcsivel minden rendben?
szilbee

Sziasztok!

Én ugy tudom,hogy ma jönnek haza a korházból Tündiék!
ivett&fanni

Szilvi.

Szorítok Levinek,hogy simán menjen az ottalvás. :)
Amúgy meg gratula a 34.héthez.lassan már közelít az nst is.
A hétfőket én is utálom-olyan jó,mikor pénteken hazajönnek és nem kell este sem hajtani őket időben az ágyba :D

Bölcsiben a kaja hogy ízlik Levinek?

Többiek merre vagytok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Ízlik neki, de nem eszik odabent annyit, mint itthon... Tényleg.... meg se néztem, hogy ma mi volt a menü. :? :x ÁÁÁÁÁ de süsü vagyok.
Hát igen... már csak 6 hét. :) Jövő hét pénteken meg ismét uh. :)
szilbee

Hali!
Szilbee! Az engem is gondolkodóba ejtett amúgy, hogy Lilcsi mit fog ugyan szólni a bölcsis kajához? Mert olyat, hogy zabpehely, még nem is evett, a tejeskávét nem issza meg. A sima vajaskenyér sem menő nála (még én mondtam, hogy mindent megeszik :oops: ), mindig kell rá valami felvágott/szalámi. Mondjuk a péksütivel biztos gyorsan végez :lol: .

Kíváncsi leszek Tündi beszámolójára! Ugyan, mikor lesz majd ideje ránk is?

Lizocska tényleg régen jelentkezett, lehet már költözködnek is?

Délután megyek fodrászhoz :lol: ! Már úgy várom, hogy megszabaduljak ettől a lobonctól!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mi is itthon voltunk ezen a hétvégén. Nagyon fincsi hagymalevest főztem :P Mi nagyon szeretjük. Olyan lett,mint amilyet éttermekben adnak!

Szilbee! Hogy megy az idő, hogy már csak 6 heted van hátra!! Aranyos a karácsonyi vonalzód is :)

Remélem, Tünidék is jól vannak és már hazamehettek.

Elin: tejeskávé a bölcsiben, ez komoy? :shock: :) Gondolom, malátakávéból vagy miből csinálják.
Ilyen korban még olyan változó, hogy mit esznek-isznak meg a gyerkőcök. Marci pl. még a kakaót sem issza meg, csakis a tejet.
Ő megeszi a vajas kenyeret, de ha van felvágott, akkor csak azt eszi meg, a kenyeret otthagyja.
Még bébiételt is szokott ebédelni. Van kb 5 fajta, amit szeret, és ha nincs idő főzni olyat, amit ő is megeszik, akkor legalább van mit adnom neki. szóval olyankor jó.

Szép napot mindenkinek!
judit_79

Helló Mindenki!

Cleo, sajna tényleg megszűnt a kismamiknak az ingyenes felsőoktatás, így én is fizetős vagyok, mert pótfelvételiztem és csak költségtérítésesre lehetett jelentkezni.

ANDI! Kép

Igyekszem visszaolvasni....nem ígérem, hogy alapos leszek 8)

TÜNDI ÉS LUCA!
LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK, HOGY EGYMÁSÉI VAGYTOK! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

sziasztok

ELin.Nagyon édi az új Lilcsi-kép.nagyon édi.

Ildi.Köszi az infót.hááát...nagyon sajnálom és egyben mérges is vagyok.eddig sem volt túl sok lehetőségük a gyesen lévőknek,most még egyet elvettek (majd szétosztják segélyre szegény családoknak-akik csak azért szülnek,hogy legyen segély :evil: :evil: :evil: .....nade ti is tudjátok).

És Ildi voltál már suliban?mesélj légyszi.

Én is nagyon várom,hogy Tündi bejelentkezzen :D

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Megjöttünk...

Nagyon nehezen aludt el és csak keveset aludt. 12:40-kor még kukorékolt javában, aztán úgy 13 óra körül elnyomta a buzgóság, de 13:40 körül már fel is ébredt. Mikor meglátott, el is sírta magát. Hát ez van... nem mehet minden simán. Már vártam, hogy hol jön a neheze. A holnap reggeli elköszönés lehet majd húzós, de igyexem nem agyalni rajta, mert biztos megérzi rajtam. Az se kizárt, hogy azt is érezte, hogy aggódom az ottalvás miatt... és azért nem sikerült olyan jól. Bár én még ezzel is elégedett lehetek asszem. Gondozónő megkért hogy holnap majd 14:30-ra menjek. Szerinte nem lesz különösebb gond... szerintem mondjuk igen... de majd meglásssuk... neki legyen igaza!! :)

Elin!
Sirály az új kép a vonalzón!!! :D
Tessék majd képet tenni az új séróról!!!!!

Judit!
Nem lehet hogy cikóriából csinálják? nem értek egyébként hozzá... :oops:

No menek kicsit összebújok a csemetémmel, hátha még pihen egy picikét!
szilbee

Sziasztok Lányok!

Szilbee!

Ne aggódj annyira,Levente biztos hamarosan belerázodik majd a bölcsibe! Mondom én ,aki szintén biztos tiszta ideg leszek majd ha mi is odakerülünk. Olyan bosszantó ez a gyes összege. :evil: Aki ezt kitalálta annak biztos nincsennek gyerekei,és nem próbált soha ilyen kevés pénzből megélni!
:shock: már 34 hetes vagy??? Nem is figyeltem a vonalzókádat! :oops:
Levente biztos nagyon fogja majd istápolni a kistesót! :D
De jó nemsokára babázhatsz megint.!!!!

Én is nagyon várom már hogy Tündi leírja a szüléstörténetét!
Meg a fényképeket a kis Lucáról! :D

Évi!
Mi újság veled? Találtál már fogorvost?Remélem igen?

Judit!
Franci még mai napig nem issza meg sem a tejet,sem kakaót!Kínáltam üvegből,pohárból valahogy nem jön be neki!Én is szoktam még neki bébiételt adni mikor nincs idő főzni,vagy nem izlik neki amit főztem!

Elin!
Hát Lilcsi nagyon huncut csajszi lehet,csak rá kell nézni! :lol:
Dumcsizik már??

Egyébként éppen nézegettem a képeket a vonalzókon,olyan aranyos mind! Sok kis manócska! :lol:

Petri!
Ti merre csavarogtok Timikével?

Na ,mennem kell!
További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Szilbee, próbálj meg egy kicsit lazítani! Ha eldöntötted, hogy Levi bölcsödés lesz, akkor hidd el magadnak, hogy jól fogja ott magát érezni, jó lesz neki bölcsisnek lenni, és mindenkinek jó lesz így.
Amíg stresszeled magad, Levi érezni fogja a feszültséged, hogy nehéz szívvel engeded el, hogy aggódsz érte. És akkor ő is feszültebb lesz, félni fog, nem érti, hogy miért kell neki bölcsibe menni.
Szóval neked kell ezt magadban lerendezned, és hidd el akkor mindkettőtöknek könnyebb lesz. Menj el sétálni, olvass könyvet, csinálj olyan dolgokat, amit szerettél volna, de Levi mellett nem tudtad megcsinálni. 3 óra után is sok időtök lesz még egymásra. Tudom, hogy nagyon nehéz az elválás, én is megszenvedtem, de jó lesz ott neki, majd meglátod!

Évi és
Kép
csongianya

Hajni, nagyon egyszerre írtunk :lol:

Nem, még nem döntöttem fogorvos ügyben, de holnapra megálmodom...

Csongi sem itta meg sem a tejet, sem a kakaót miután leszokott a szopiról. Ő bébiételes volt, aztán meg ette a mi kajánkat. A bölcsis kajákat nagyon szerette, tök változatos volt, és bár otthon nem volt főzelékes, a bölcsiben mindent megevett :lol:
Néznétek meg az ovis étlapot, mit etetnek meg velük.... Pörkölt tésztával, pörkölt krumplival, hús+krumpli vagy rizs. Á, tiszta reform kaja :?

Elin van valami újság GYES+szabadság ügyben? Majd teszel fel képet, mit alkotott a fodrászod? :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hail.

Franci is nagyon édi a vonalzón :D

Tejivás:Nálunk Sziszi (házi)tehéntejcsit iszik-de csak kakaónak-és írtózatos mennyiséget-reggel kb 5dl (náha többet) este 3dl.
Zsolti 4évesen leszokott teljesen a tej/kakaó ivásról.nem tudom miért de akkor anno minden este kihányta (ő is tehéntejet ivott,de utána a boltival is ez volt a helyzet) és egy idő után már el sem fogadta.most is ha megérzi a kakaó illatát már hányingere van :? -úgyhogy ...gyümilé.

Évi.múltkor kérdezted még,hogy a Temetőhöz járok-e...nem oda járok,hanem a Hubay utcába Pongrácz Tündéhez.én nagyon szeretem.=és ugye mivel mi nem a körzetébe tartozunk-így maszekba vállal :wink:

Szilvi.
Én mikor izgultam a másnap miatt (ovi),akkor mondtam magamnak,hogy majd akkor,ha nem lesznek itthon :lol: ,addig meg élvezzük,hogy együtt vagyunk.
Ha meg aludt akár mennyire kicsit is-az nagyon jó előjel.Az meg,hogy holnap mi lesz,majd kiderül...Nálunk 2hete kezdett egy kisfiú a csopiban,de még a mai napig is sír,reggel,délben---bármikor ott vagyok sírni látom :roll: -már az ovónénik lassan észre sem veszik,úgy megszokták....hát akkor egy 2évesnek még nehezebb..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi!
Te aztán a lelkembe látsz! Tényleg emiatt vagyok feszkós! No meg a lelkifurdalás és a hormonok miatt...

Évi / Cleo!
Tökigazatok van! Igyexem szemelőtt tartani a tanácsotokat!!

Mano!
Ne is mond... GYES :x ... én még mindig nem kaptam egy fillért se... annyit vacakolnak vele... :evil:
szilbee

Cleo!
Levente is reggel simán megiszik min. 500 ml tejet / kakaót... de csak ha csőrös bögrében van... ha sima bögrében kapja akkor már sokkal kevesebb a kapacitása... :shock: Ki érti ezt???
szilbee

Sziasztok!

Elin, köszönöm a kérdésed!A szerelem hozott ide!A férjem Nagykőrösi volt.Ide jöttem férjhez,máskülönben nagyon szerettem Beregszászbad élni és szeretek hazautazní.Mostmár két hazám van,igaz nagyon ritkán tudok hazautazní és az út is hosszú.A szüleim és a húgom cs,rokonok mindenki ott él.
Ja a múltkor a barátnőmnek is kiesett a foga evés közben és alig talált orvost aki elválalta.De ha ajálhatok valamit, vígyázz kit választol?Háromszor ment vissza hozzá,mert nemjól csinálta meg neki és még drágán is volt.

Ígyekszem írni magunkról csak nekünk is mindig zsúfolt a hétvégénk!Most a szüleim voltak itt.Most vitte a férjem haza őket,ezért is csak most tudtam leűlni a géphez.Lehet ma nem is jön már vissza a párom úgyhogy ha Eszter engedi akkor többet tudok majd a géphez jönni.Most is itt űl az ölembe. :)

andi1979

Ildikó!Nem gond ha nem olvasol vissza mindent, nem írtam még sokat magamról. :wink:

Szilbee!Remélem jól vagy!Pihenj amig tudsz,mert később nemtudod majd megtenni :lol: Sajnos Eszter 16 hónapos és én se kaptam még gyest :( Már tervezzük,hogy szeretnénk a második babát,de még mindig annyi problémám van a hivatalos papírokkal,hogy elmegy a gedvem ha ilyen dolgokra gondolok.
Mielőtt megszültem a céget fölszámolták ahol dolgoztam és még folyik az ügyem azóta is.Táppénzen voltam szülés előtt és még azt a pénzt se kaptam meg.
Szóval ha a pénzre várnék azt hiszem Esztinek nem lenne tesókája!

andi1979

Hajni!
Olyan jó volt,hogy találkoztunk!Annak is Nagyon örülök,hogy így jobban tudunk majd egymásról ,mert a parkba már ritkán tudok eljutní.

andi1979

Cleo, köszi érdeklődésedet, igen már járok a suliba. Először jött velem anyukám és Petike is, de a második alkalomra már csak egyedül mentem, mert a koránkelés és az idegeskedés, hogy mikor jön rá Petire az evés....stb. egy kicsit megbonyolította. Azt viszont elég nehezen viselem, hogy nincsenek velem a gyerkőcök egész nap. Sőt a tejem is megcsappant, de aztán a nap végére alig várjuk egymást Petivel, hogy csatlakozzon. Ő amúgy elég jól viseli a napot nélkülem, Imike viszont nagyon anyás ismételten, így a reggeli búcsú elég sírós. :cry:
Most is tanulok, csak egy kicsit félrekattintottam :wink:
Majd még azért jelentkezem, ha nem is rendszeresen. Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi,jó tanulást kívánok neked!:roll:

andi1979

Hajni!
Az iwiw-en is rajta vagyok.Ott vannak képek Esztiről.
Ha jobban kiismerem magamat it akkor ide is teszek képeket :wink:

andi1979

Elin!
Milyen lett az új frizurád??
:)
szilbee

Kérünk képet az új séróról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzám meg ma jön a fodrász de csak melírozni

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Andi! Akkor mi hasonló cipőben járunk, az én rokonaim is mind messze vannak, mi a Dunántúlról jöttünk. Sajnos mi is elég ritkán találkozunk. Szolnokon egyáltalán nincsenek rokonaink.
Hát ez elég húzós lehet, hogy még a gyest se adják :( Remélem, hamar rendeződnek a papírjaid, és megkapod utólag is, ami jár!

Cleo: jó nagy kapacitása van Sziszinek, ha ennyit bír inni! :D De nem baj, a tej (pláne a házi) egészséges!
Ildi: megint csak elismerésem, hogy 3 gyerek mellett vállalkoztál a tanulásra :wink:

Hajni. nagyon aranyos ez a fürdőlepedős kép :)

Szilbee: nem lehet könnyű az elválás, de később talán könnyebb lesz, és Levente biztos megszokja majd! Akkor meg gondolom könnyebb lesz neked, hogy többet tudsz a pici babával foglalkozni.
Én így utólag nem bánom, hogy Marci nem lett bölcsis... Nem nagyon lenne szívem ott hagyni. Csak valami nagyon tuti állás miatt adnám bölcsibe.
Engem csak ez a bizonytalanság zavar, hogy nincs hova visszamennem dolgozni. :cry:

Na megyek, leviszem sétálni egy kicsit a manót!

Üdv,
judit_79

Sziasztok!

Hát a hajammal nem vagyok megelégedve… :cry: nem lett elég rövid. Ráadásul a melír miatt elég borsos árat is kért a csaj :evil: , úgyhogy most megint növesztem pár hónapig, mert sajnálni fogom fodrászra a pénzt.
Kép Kép

Hajni! Dumál már Lilcsi rendesen! Meg énekel :lol: …a Jóban rosszban főcímzenéje közben le sem lehet lőni, énekel, hogy „íííjááááíííjáááá”, közben meg dől jobbra-balra. De magyarázni is nagyon tud. Mostanában lett a szavajárása a „nem”. Ez elég idegesítő :roll: .

Amúgy amikor buszozunk, mindig leslek benneteket, hátha látok ismerőst, de eddig még nem sikerült.

Cleo! Lilcsi is megiszik esténként 3dl tejet! És csak azóta éri be ennyivel, mióta későbbre toltam a vacsora idejét. Előtte ő is többet ivott :oops: .

Judit! Persze, hogy cikóriakávét itatnak velük! Én is vettem itthonra, nagyon szeretem. Régen tabletta formában árulták, mostmár por. De egy ideig nem is árulták, úgyhogy örülök, hogy van egyáltalán.

Szilbee! Te hogyhogy nem kaptál még gyest :shock: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Andi!

És milyen néven talállak meg az iwiwen? Tudom égő de a teljes nevedre nem emlékszem! :oops: Bocsi!
Nem kaptál még egy fillért sem mióta megvan Eszter??? :shock: :shock: És mit mondanak miért?Mert Kárpátalján születtél? Mert van egy ismerősöm ő meg Ukrajnából jött és itt szült Ő azért nem volt jogosult! De a férje megigényelte és munka mellett ő kapja a gyest! Ti ezt nem próbáltátok?
Egyébként nem semmi amit művelnek ezzel a gyessel!

Szilbee!
Te sem kaptál még??? Nem értem mit vacakolnak annyit vele!Ami jár az jár! :evil: Emlékszem Dáviddal nekem sem volt egyszerű,pedig már akkor is alanyi jogon járt a gyes,mégis hónapokig elszöszöltek,meg ide oda küldözgettek,és mindíg azzal nyugtattak,hogy majd visszamenőleg megkapom. Erre én egyszer megkérdeztem,hogy elnézést de a boltban is lehet visszamenőleg fizetni? Csak nézett bután és megrántotta a vállát! :evil:
Na szóval erről ennyit a helyzet 12 év után sem változott amint látom!

Ildi, Cleo!

Nagy fába vágtátok a fejszét,nem lehet könnyű család mellett még tanulni is! Én is gondolkodom nagyon a tanuláson,mert az én munkahalyem se 100%. De előbb megvárom még apa hazajön! Addig erőt merítek tőletek! :lol:
Vendég

Elin!

Szerintem jó lett a hajad! :D
Biztos nagyon édes Lilcsi ahogy énekel,és táncol! :lol: Én néha meg tudnám enni Francit amikor dumcsizik! :lol: :lol:
Na hát a nem az nállunk is hamar bekerült a repertoárba,használja Franci is rendesen! :D
Vendég

Sziasztok!

Elin, szerintem is jó a hajad! Mennyiért vesztegették?
Hozzánk a lépcsőházba most költözött oda nem rég egy csaj, akit még anno Miklósról ismerek. Fodrász. Seperc alatt tök jó hajat csinált Csonginak, gondolkodom rajta, kipróbálom nála az enyémet is. Egyébként neki is van egy 2 hónapos pici fia.

Hajni, miért hol van apátok? És Te hol dolgoztál szülés előtt?

Évi és
Kép
csongianya

Évi!

Apa katona ,és szeptember 6-án kiment Afganisztánba fél évre! :(
De már ebből eltelt egy hónap! :D :D
Én is a Honvédségnél dolgoztam szerződéses katonaként,azon belül mint nyílvántartó! De olyan sokat hall mostanában az ember létszámleépítésekről,összevonásokról,hogy nem vagyok már biztos benne visszakerülök -e a jó kis nyilvántartó beosztásomba,valószínűleg nem! :( De ez van!
A te párod hol dolgozik mert mintha te is említetted volna ,hogy most jön haza!?Vagy rosszul emlékszem? :oops:
Vendég

Andi!!!

Megtaláltalak az iwiw-en! :D
Vendég

Sziasztok.

Csak bejelentkezek,mert most értünk még csak haza anyuméktól-Apukám szülinapját ünnepeltük.kapott a gyerekektől tortát :)-énekeltek neki,úgyhogy volt öröm.

Elin.szeritem is jó a hajad.csini a színe is.

Hajni.De jó,hogy Dávidnak is csináltál vonalzót.:) Mekkora srác :shock:

Judit.hát igen,ez az állás dolog nem egyszerű eset,főleg így kisgyermek/ek mellett -de hátha szerencsénk lesz :D

Pusza mki

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,
Szilvi,milyen volt a bölcsi ma???

KépKép
KépKép
cleo27

Szép estét mindenkinek!

Nóri, szerintem csúúúcs a hajad, nagyon jól áll, majd megszokod. :lol:

Cleo, te mit tanulsz? Én passzióbol tanulok, mert nagyon érdekel, és élvezem. Ma is könyvtárban voltam, kb, 8 kg könyvet kölcsönöztem ki, aztán még vissza szaladtam és vettem 9 könyvet 180 Ft-ért. Jó bótot csináltam! :lol:

Nemrég tudtam meg, hogy uncsitesóméknál megszületett Dominik, császárral a cm-t nem tudták, de 4000gramm. :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

sziasztok

Nem vesztünk el csak kissé összetorlódtak a dolgaink. Ki kellett költöznünk a szolgálati lakásból, ugyanis különben nincs igazolás, hogy kaphatunk albérleti támogatást. Ezt megtudtam hétfőn és szombaton már költöztünk is anyukámékhoz. Szerencsére a leendő házunk tulajai megengedték,hogy a bútorainkat már oda vigyük, ne kelljen kétszer hurcolászni. Na de a bútorokon kívül is mennyi cuccunk volt... :oops: én nem tudom hol fért el ez a rengeteg dolog eddig. Szóval most itt lakunk addig a pár hónapig anyukáméknál amíg az ügyek intéződnek. Remélem a karácsonyt már az új házunkban tölthetjük.
Egyébként jól vagyunk leszámítva,hogy kis Pisti kezd hasfájós lenni. Meg hát ma is történt egy kellemetlen meglepetés. Pisti késve indult dolgozni és pont a laktanya bejárata előtt koccant egyet egy utánfutóval. Szerencsére nem lett nagy a kár, csak hát kellemetlen mert most igazán szükségünk van minden fillérre, ráadásul még a másfél évvel ezelőtti balesetünből se láttunk pénzt, és így a kocsi még színváltósat játszik.
Amíg itt vagyunk anyukáméknál tudok netezni (az új házban már nem lesz internetünk). Csak hát elég sok a teendő de igyekszem bejelentkezni amikor csak tudok.
Ja egyébként van jó hír is: Emma szinte minden nap tanul új szavakat és gyönyörűen tisztán ejti őket.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jóóó reggelt!
Köszönöm szépen a hajdicséretet...vígasztaló. De akkor is hoszúnak találom :cry:
Évi, ne is emlegesd az árát...5400 volt.

Ildi! Ennyi könyvel ki is deltásodsz, mire végzel :lol:

Nekem is született egy ismimnek babája. Ő is egyedül volt/van, csak ő még szarabb helyzetben van, mint én, mert ő csak gyesre jogosult. Úgyhogy most szedtem össze egy csomó rucit, ami fiúknak is jó, majd valamikor elvisszük hozzá.
Van egy csomó lányrucim is, azt meg senkinek nem tudom odaadni :roll:

Szilbee! Tényleg! Mi volt tegnap a bölcsiben?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Szerintem is tök király lett a hajad. Kép Kár hogy neked nem tetszik, mert egyébként baromi jól áll! :)

Ildi!
Te kilóra veszed és kölcönzöd a könyveket? :lol:
Így ismeretlenül is gratulálok incsitesódnak az óriás babájához! :D

Lizocska!
De jó nektek, hogy ilyen ügyesen beszél már Emma!! :D Lehet tényleg van abban valami, hogy a csajszik hamarabb kezdenek el beszélni, mint a fiúk. Hiába... benne van a génjeinkben. :lol:

Rólunk:
A bölcsiben minden ok volt. :D 10 perc alatt elaludt egy olyan másfél órára. :) Nagyon ügyes volt.
Kaptunk kis irományt az üzenőjébe is. Olyan jó volt olvasni. Ádám láttamozta is. Ez volt az első aláírása!!! :D Ja és volt beragasztva egy rajzocska is, amit Levente készített. Nagyon szabájos köröket tud rajzolni. Állítólag nem ez a jellemző egy két éves gyerek rajzára...
Ja és nem sírt amikor meglátott, csak jól megölelgetett. Délután pedig nem hagyta, hogy az apja lökje a hintát, csak engem akart. :shock: :) Ilyen eddig még nem volt!!
szilbee

Sziasztok!

Elin: nekem is tecc a frizurád! A színe is nagyon szép.

Cleo: hát igen, fő az optimizmus! Te most akkor állást keresel?

Gyes: ezek szerint, ha nekem decemberben lejár a GYED, akkor már most kezdejem intézni, hogy kapjak is valamit?? Mert ezek szerint nem kapkodják el a dolgokat!

Marcika most kedvenc foglalatosságát űzi: a konyhaszekrényből hurcolássza be a fazekakat a szobába.
Lehet, hogy szakács lesz belőle.
Ő is nagyon szépen mond már egyes szavakat, de még sokat beszél "babanyelven" is... Nagy dumagép már most :D
judit_79

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam a Babaneten.
Most, hogy ismét idetaláltam látom micsoda kis szolnoki csevegés van itt.
Csongi anyuval ismerjük egymást, mert anno az én nagylányom, és az ő fia együtt járt bölcsibe. Húúú, de régen is volt már :)

Arról hallottatok, hogy a hétvégén ismét lesz babaruhabörze a Széchenyin? A gimnázium ebédlőjében 14-én, vasárnap déletlőtt.

Majd igyekszem benézni a topicba, habár látom jó kis összeszokott csapat vagytok.

Judit
jlevay

sziasztok!

Újra itthon:) Hétfőn jöhettünk haza,de még nemigen volt időm gép elé ülni,most is csak egy gyors bejegyzés és egy képecske Lucáról :)

egyébként jól vagyunk,nagyon jó itthon lenni :) A szülésről,meg a gyermekágyról majd irok még :)

Kép

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?