Sziasztok!
Tegnap osztálykirándultam egész nap,Bulcsút is vittem magammal,nagyon élvezte...
Meg a gyerekek is...
Volt pesztra bőven,Bulcsú nagyon élvezte,hogy ennyien körülrajongják....
És érdekes,hogy inkább a fiúk foglalkoztak vele
!
LÁtom,még senki nem szül
!Én se
!
Boni
Várjuk a híreket
!
Junko
Látom,szemfüles vagy
!Háááát igen,azért most már van elfoglaltságom bőven és akkor sem mindig zat csinálom,amit kéne
...
Tontica
Húúúú,jó sok lóvé!És ezt havonta,vagy egyszeri támogatás...HI-hi,mi ennyiért akartunk most kocsit venni
Ennyire fogyóban van Spanyolország?
Hát nem akarlak elkeseríteni,de amiket Rateval kapcsolatbanleírtál,igen erősen féltékenység szagúak.Ez tk normálisnak tekinthető,valahogy így jön ki rajta a nagy változás "sokkja".Azért nem elég,hogy testvérkéket kapott,azonnal kettőt,anya nagyon elfoglalt,fáradt,nem körülötte forog a világ,ráadásul a sulielőkészítő(már ha jár)...Nálunk ilyen ugyan nem volt,Bulcsú nagyon jól vette az akadályt szerencsére,de sokaknál uez megismétlődik.Sok-sok beszélgetés,megértés,amikor csak lehet,külön foglalkozás vele.Hát ezeket tudom ajánlani.Meg esetleg amit küldtem könyvet,olvasd át újra,ha van egy kis időd,hogy célirányosabban tudd "szeeretni".Próbáld bevonni a kicsik elllátásába,tuti szívesen segíteni fog(csak olyasmikre,hogy hozza ide ezt vagy azt a fürdésnél,öntösön a vízbe habfürdőt stb.Adja a pelenkát,ilyenek.Ezek nálunk bejöttek.Vagy amikor etettem,akkor odaültettem beszélgetni,mesét mondtam stb...Nem lesz egyszerű,pláne két picivel,de most sok-sok törődést igényel ő is...
Szopi:hát nem is kell agyonizgulni magad,de a kaki gond lehet a táptól.Szt pár hét és megszokja a szervezetük,hogy kicsit sűrűbb kaját kapnak és megoldódik....
Móni
Gratulálok a 6. helyhez!!!
Athiz
Szupik a képek!Apa,yeeeee!
Ennyi pasit egy helyen
!
Enikő
A sorozat Zalánról mesteri!!!!!
Bali
Szuppper,hogy minden rendben,hallottam ám a nagy követ
!
Én is jót röhögtem a kiküldetésen
!
Kriszti
Na várj csak, a gyerek nem veszi ám figyelembe,hogy anya "nem ér rá" szülni
!Nehogy meglepődj!!!
Na megyek,mert még dolgozatokat kell javítanom...
Puszi mindenkinek!