Sziasztok!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább 1 órába telett mire vissza olvastam és kis jegyzetett csináltam, hogy tudjak reagálni!
IWIW: Juhász Adrienn E-mail cím:adrienn@inectel.hu
Betti!Vissza jelöltelek!
A külön ház/lakás mindennél többet ér! Mi 11 hónap együtt járás után döntöttünk úgy, hogy veszünk egy házat, ez a 3. éve, hogy itt lakunk NAGYON SZUPER! Ez is egy csendes utca (zsákutca), de az utcánkkal szemben van ált. iskola. Tök jó mikor szünetekben halljuk a gyerekzsivajt. A saroktól a 4. házban lakunk.
Mikor Zoli éjszakás én is szoktam félni, de egyre kevésbé.
Állandóan szomjasnak érzem magam és sokat is iszom ebből következik hogy sokat kell pisilni járni és ezért az egyik becenevem: pisimókus a másik pocakos-totyakos. HIHI
Gnesa! Nálam már az érzékenység elmúlt.
Nem nagyon merek még vásárolgatni babonából, de november végére kész szeretnék lenni mindennel. Mivel ikreket várok majdnem 100%, hogy elöbb jönnek vagy kórházba kerülök. Ha vmi csoda folytán nem akkor viszont tudok majd pihenni.
Hol dolgozol?
Jutiboszi! Nekem lehet látni is néha ha megmozdulnak a babák.
Óvatosan pakolásszál meg 3 kg-nál nehezebbet ne emelj!
Jó neked, hogy ilyen kézügyességed van!
Ági!Nálunk is én szoktam a povimra tenni Zoli kezét. Ő szerintem úgy van vele, hogy majd ha kint lesznek simogatja őket.
Lili!Hogy lehet egy doki ilyen bunkó!
Gratula az AFP-hez és a pisihez!
Tudom hogy most csodálkoztok majd, de nekem a terhesség nem a legjobb dolog eddig a világon. Az első 12 hétben amiatt agódtam, hogy megmaradjank, közben volt hogy barnázgattam , utána a vizeletes dolog a baktériumokkal. Utána izgultam az AFP miatt, most meg kerül-fordul fáj a hátam (rossz tartás miatt) meg a derekam és a régi sebhelyek a pocakomon az időjárás miatt. Szóval én már inkább azt várom, hogy kint legyenek a babák és egészségesek legyenek. Ja és itt van a koraszülés is!
Ami!Nekem 2-3 hetente kell védőnénéhez menni és 4 hetente UH, de azért mert ikreket várok.
Nyaralás? Hát igen mi azt szeretnénk ha itt Magyarországon (Pl:Balatonon, Hévízen stb....) el tudnánk tölteni legalább 1 hetet.
Én külfödre Görögbe vágynék......
Pussz!