Anyo!
Most jövök és osztom az észt én is HSG ügyben!
Az, hogy ne félj, hiába is mondom, nekem is hiába mondták! Vagy lehet, hogy inkább izgultam! A fájdalomtól egyébként nem féltem!
Lehet, hogy hülye vagyok!
Én nem vettem be semmit és nem is éreztem egyáltalán semmit, de tényleg, mint egy szúnyogcsípés! Lehet, hogy jó volt a kábító löttyöm!
Ma is olyan nyugi voltam még tőle, hogy bevezetném, mert melóhelyen jól jött ma ez a hihetetlen nyugalom!
Ja és itthon sem fájt később sem. Este egy kicsit feszített a hasam, de legalább éreztem, hogy van méhem!
És az egész nagyon gyorsan lezajlik! Tovább tartott előtte és utána a papírmunka!
Én is megkérdeztem a dokim, hogy most ez a hónap védekezés, ő nagyon szellemesen megjegyezte, hogy aki babát akar, az ne védekezzen! Hát ezt eddig én is tudtam, de megnyugtatott, hogy nem lehet a röntgennek és a kontraszanyagnak sem negatív hatása és ő is kifejtette, hogy ilyenkor nagyobb az esélye. Hát nekem is eszembe jut, hogy ha 15 hónapja nem jön össze, akkor majd pont most, de a doki nagyon lelkesített és most már kezdem én is elhinni, hogy itt a mi időnk!
Így megszavazom, ha már 3-an együtt mentünk HSG-re, együtt leszünk most spontán babásak!
És punktum!