jo reggelt!!!!
Fülike:én mikor elsőnek voltam kismama mentünk rögtön dokihoz,és csak annyit állapitott meg hogy fel van puhulva a méhszáj és terhesség van de jöjjek vissza 2 hét mulva akkor biztosat tud mondani.a másodiknál vártunk egy kicsit 6 hetesen mentem először de nem volt szivhang csak egy picike pont.szerintem 8-10 hetesen lesz szivhang ami láthato de szerintem még nem hallható.az az aranyos uh lüktetés szerinten csak később lesz.az hogy fáj a cici meg a derék az normális örülj hogy csak ennyi van és nincs mindig hányinger szédülés,meg ilyenek.sokat kell pihenni mert a szervezeted most nagy munkáz végez alakul a méhlepény stb....
csucsu nem tesztelsz már rohantam haza hogy biztos van jo hir
.
muffin:várunk mindig csak nem mindig tudunk gép közelbe lenni,ha nem válaszolunk a kérdésedre tedd fel mégegyszer mert lehet elsiklottunk felette.én is szoktam többször kérdezgetni
ja van egy jo hirem este itt fogok csücsülni mert a férjecském sajnos nem lesz itthon.ugy hogy várlak.
fehérnemüs masszir volt meg......hehe remélem kislány.reggel már hagytam még holnap ráerősitünk.
csubi:hmmm
ne szomorkodj,jönnek a gólyák,vagy varjak,de tuti babát hoznak
Angelo:reméljük mama vagy és már nem kell mintát venni,várom a tesztelésed ugy izgulok remélem mindenki babásodik!!!!!
megyek csinálok egy ovut remélem nem lesz pozitiv és jol elkaptuk a pé-t,de ha nem apa nem menekül holnap sem
bogyó