Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Én is boldog névnapot Kívánok Olivenak!

Szilvi!
Mindenkivel előfordul, hogy kicsit rosszabb napja van!!!
Engem, ha valami érzelmesebb dolog ér, egyből rámjön a bőgés! Tegnap is a vészhelyzetet végig bőgtem!
Te nem jössz a talira? Vagy nem is pesten laksz??? :oops:

Képzeljétek Ákiék ezüst érmesek lettek a váltó futásban! :lol: :lol: Nem volt könnyű dolguk, ugyanis az első kisfiú majdnem elesett és eléggé lelassított emiatt. De Áki jött utána, és ő eléggé behozta a lemaradást! :lol: :lol: :lol:

Edit4
Örülök, hogy Krisztának tetszett a zenebölcsi!

Most megyek mákosgubát csinálni!

Puszi mindenkinek!

bogyo75

[color=olive]Sziasztok!

Bogyó!

Nem tudtam róla hogy lesz!
Bisztos v.hogy átsiklottam rajta. Nem lakom pesten, de ha v.hol központi helyen van akkor én is elmennék, persze csak ha tudok.
Ez függ az időtöl, meg hogy hány órakor lesz!
[/color]

szirwen1

Szilvi!

A Kosztolányi Dezső térnél van a feneketelen tó, és oda megyünk Katival ma délelőtt 11 kor!!!! Ha tudsz gyere el! Itt a számom 06 30 507 11 76. Nagyon Örülnénk Nektek!!!

Most megyek mert Dávid üvölt! Puszika!

bogyo75

Sziasztok!

Most csak egy pillanatra néztem be, délután majd írok bővebben.
A találkozóra mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozni szeretne! :D

Helga: Boldog névnapot kívánok neked én is!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

KAti, Julcsi, nagyon örülök, hoyg tudtok találkozni! :) Végre összejött! :) Nagyon szép időt és tartalmas időtöltést nektek! :) Képeket aztán csináljatok jó sokat! :)

Helga (Olive) én is kívánok neked nagyon boldog névnapot utólag! :)

Mi jól vagyunk, Kriszta evése, úgy ahogy, helyrejött, bár még nem a régi, de legalább eszik. Most úgy elvan egy gerezd szőlővel, hogy meg se pisszen! :wink: NA, most hozta ide a maradékot: az üres torzsát. :D :D :D És már szépen kimondja, hogy szőlő, eddig csak löllő volt. :)

Szilvi, én is egyetértek abban, amit írtál, hoyg a gyerekeknél nem épp úgy vannak dolgok, ahogyan mi látjuk: mintha nem is figyelnének, de mégis ott vannak. Kriszta is tegnap már sok mindenre emlékezett az előző alkalomról, és most már aktívabb volt, jobban élvezte. :) Csak szerintem még túl picik ahhot, hoyg hosszabb ideig egyvalami kösse le a figyelmüket! tegnap pl. volt az "ejtőernyőzés" (egy színes ejtőernyőfélének a szülők fogják a széleit és fel-le emelgetik, a gyerekek meg alatta, a legvégén pedig rájukterítjük) de őt már inkább az építőkockák és a hat vagy nyolclábú akármi érdekelte. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép ..

Sziasztok!

100 év után ismét itt vagyok.
Edit, tündéri volt a három grácia!

Kíváncsian várom a találkozóról szóló beszámolót, remélem jól sikerült...

Tetszett a pocakverseny, én nem tudnék beszállni, mert hat hónaposan készült az első és utolsó ilyen fotó rólam, s alig látszott valami. Persze a végére az a 9 kiló csak már nagyon látszott, mintha egy görögdinnyét ragasztottam volna oda.

Az ünnepelteknek sok boldogságot!

Most egy kicsit több időm lesz, a munka lezajlott, a befőzéseket pedig jövő nyárig befejeztem.

Ahogy látjátok, a fiam mostanában minden idejét az apja műhelyében töltené...

Még jövök!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Újra itt.

A találkozónk Julcsiékkal nagyon jól sikerült, még a férjét is megismerhettük személyesen néhány perc erejéig. :D
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy alaposan megvárattuk őket, ugyanis önhibánkon kívül lemaradtunk a buszról - előbb indult el 2 perccel - és csak húsz perc múlva jött a következő, emiatt fél órát késtünk a megbeszélthez képest. :oops:
A gyerekek nagyon aranyosak voltak, a csúszdázást különösen élvezték, de azért kipróbáltak más játékokat is.
Képeket Julcsi csinált, majd felteszi őket, amint lesz ideje.

Julcsi: Igazad lett, mert ahogy felszálltunk a buszra, Joci elaludt és fel sem ébredt egészen hazáig. :o Megetettem és most már az ágyikójában szundikál.

Edith: A szőlőt Joci is imádja! De ezt már tudjátok a múltkori kép alapján! :lol:

Szilvi: Természetesen én sem akarom ráerőltetni Jocira, hogy azt csinálja, amihez nincsen kedve. Figyelni figyelt és látszott is rajta, hogy tetszik neki amit lát. Lehet, hogy harmadik alkalommal már be is száll a játékba.

Most megyek, írjatok!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Egy villámgyors bekukk, épp csak a képeket dobom fel! Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, és nagyon hamar elrepült az a 2 óra, amit együtt voltunk! :cry:

Kati légyszi számolj be részletesen, mert Én rohanok Ákiért!

Kép Kép Kép Kép

bogyo75

Andi: Én még nem is üdvözöltelek! :oops: Nagyon aranyos a kisfiad! :D A befőzést ne is említsd. Nyár elején annyi cseresznyét meg meggyet raktam el, hogy rá sem bírok gondolni! :lol:

Puszi:
[/color]

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Ha már Julcsi feltette a képeket és megkért, hogy kommentáljak, akkor meg is teszem. :D
A képen látható motor ott volt a játszótéren, azt gondoltuk, hogy gazdátlan és Joci egyből rá is vetette magát. Később kiderült, hogy nem véletlenül volt ott. :) Joci elsőre keresztülesett rajta, mert az itthoni masszívabb és ő tolni akarta, ez viszont nem bírta el, ahogy ő rátámaszkodott. De ez nem vette el a kedvét tőle. Később még Dávidnak is mutogatott, hogy üljön fel rá ő. :lol:
Dávidnak is volt ám egy nagy atrakciója, de ezt majd mesélje el Julcsi! :wink:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Csajok, jó ez az "egymásra mutogatósdi"! :wink: :wink: :wink: :wink: Te tegyél fel képet, na, te meg mesélj, és így tovább. :lol: :lol: :lol: :lol:
A képekből is látszik, hoyg jól éreztétek magatokat, szuper az, amelyiken a két gyerek és középen a motor van! :)

KAti, Jocinak olyan csibészes a mosolya! :wink: :wink: :wink:
Dávidnak meg, látom, bejönnek a gyerekek, tanulmányozza Jocit! :wink: :wink: :wink:

Én ma káposztás paprikát készítettem elő eltenni télire. Csak megvágtam a kposztát és a paprikát és besóztam. Holnapig hagyom így, majd kiszorítom a sós levet, újraízesítem és üvegekbe teszem. NAgyon egyszerű, nem túl munkaigényes, de nagyon finom savanyúság.
Így savanyúságaim lesznek jócskán télire, ami nincs, az a lekvár. pedig úgy tudtam, hoyg maradt még jócskán (újakat nem főztem :P) de éppen az elmúlt napok egyikén szembesültem a szomorú valósággal. :P :roll: NA, mindegy, majd veszünk néhány üveggel. :roll: :lol:

Andi, örülök, hogy ismét írtál, remélem, most már minél gyakrabban megteszed! :) Bendegúz nagyon aranyos ott a pianinó mellett, látom, rááll a keze! :) A férjed zongorázik? Vagy zeneszerző, hoyg műhelynek nevezted a munkaterét?
Kriszta is imádja az apukája hangszereit, ki is próbál szinte mindent, amit engedünk neki! :)

Mi ma árván maradtunk :( ... István elvállalt egy újonnan épült ház villanyvezeték-beszerelését sógornőmék falujában és már ma odament, hoyg hátha tud végezni ma, holnap és holnapoután. Holnapra szabadot vett ki. Mi nem mentünk vele, mert egy, hoyg sógornőmhöz nincs túl nagy kedvem :oops: a múltkori eset miatt, de az igazi ok az az, hoyg idegen helyen Krisztát ölben kell altatni, ami nekem már nagyon nem hiányzik. itthon, a megszokott környezetünkben csak jobb. HA akarok csinálok valamit, ha meg nem, akkor nem. :roll: :P Pedig azért ki is mozdultam volna szívesen egy kicsit. de majd máskor! :roll:

Kellemes délutánt/estét! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Ujra itt, bár nem tudom meddig, mert a Dávid nem bír magával. :roll: Na talán most el lesz 10 percet!

Kati igazán elmondhattad volna a "mutatványunkat", Ami abból állt, hogy Dávid 2 szer is kapaszkodás nélkül állt vagy 1 percig! :lol: :lol: :lol:

Kicsiand!
Bendi még mindig tündéri!!! Ha lesz időd írj kicsit bővebben magatokról!!!

Hát eddig tartott a nemsírás!!! Megyek fürdetni!

Jó Éjt mindenkinek!!!

bogyo75

Sziasztok!!!

Én is csak 2 perc bekukkra jöttem.

Nagyon édesek együtt a gyerekek!
Dávidkának óriási gratula a nagy "mutatványhoz" azaza a pár perc álláshoz.A közös kép a gyerekekkel a padon nekem az is nagyon tetszik.
Nagyon irigyellek ám benneteket,hogy igy tudtok találkozni.

Kicsiand:Nagyon jó áll Bendeguznak a zongorázás.

Edit.Nagyon jól hangzik a savanyuságod,tényleg nem egy nagy dolog megcsinálni.Nekem anyukám szokott sárgabaracklekvárt főzni apósom meg a savanyuságért felelős igy ezekkel nem bajlódom..-)

Sok pusza mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Jó reggelt Mindenkinek!

Talán most már tudok írni egy tisztességes bejegyzést Én is a találkozóról!!! :oops:

A gyerekek nagyon aranyosak voltak, és amint Kati is írta a csuszdázást nagyon élvezték!!! Még sikongattak is!!!
Jocika Dávidkát invitálta, hogy Ő is üljön rá a motorra! Mutatta az ülését, és mondta hogy csüccs!!! :lol:
Dávidka a talajon található különböző dolgokat probálta minduntalan megenni. Fakéregtől kezdve a kavicsig mindent meg kóstolt! :roll: Nagyon résen kellett lennem, nehogy valamit komolyan megegyen!!! :oops: :roll: :lol:
Eddig nem nagyon raktam le így a játszón, mert nálunk nincs elkerítve, és a környékünkön rengeteg a kóbor állat, és a kutya cica pisitől féltem csak a Dávidot!!! :oops:

Mi Katival úgy kezdtünk el beszélgetni, mintha már régesrég barátnők lennénk (bár én így is érzem), és nagyon hamar eltelt az idő! De most döntöttem el, hogy őszi szünet alatt mégegyszer elmegyek oda, és remélhetőleg ujra találkozunk Katival, ugyanis nagyon klassz az a játszótér, és Ákinak is rengeteg játék lenne ott!
Remélem az időjárás még kegyes lesz hozzánk!
Egyébként ma amikor felkeltem azt mondtam, De jó, hogy nem ma van a tali!!!!! :lol:

Na ennyit rólunk!

Edit!
Nagyon sajnállak hogy árvácska lettél, de hidd el hamar eltelik ez a pár nap!!! Az érveidet meg teljesen megértem!!! 8)
Még jó hogy már nincs gyümölcs, mert még képes lennél neki állni lekvárt főzni!!! :roll: :lol:

Cs Kati!
Örülök, hogy haza felé aludt Joci, és így nem idegeskedtél amiatt, hogy elfogyott a golyó!!! :lol: :lol: :lol:

Kati28
Írj magatokról pár szót! Hogy vagy? Van reggeli émelygésed???
Mira már tudja hogy lesz kistesó? És ha igen hogy áll hozzá???

Elin!
Te miért nem írsz???

Szilvi!
Ha jövő héten jó idő lesz, akkor összehozhatunk egy talit a városligetben. Csütörtök, pénteken már Zsuzsi is ráér, és talán másnak is lenne kedve eljönni!!!
Ha nem tudod innen lementeni a képeket írd meg az email címed és küldöm Neked!!! :lol:

Puszi Mindenkinek!

Edit ha nagyon egyedül vagy, akkor a gmailen chatalhetünk!!!!

bogyo75

Jó reggelt!

MA nagyon kipihenten ébredtem, bár éjszaka vagy 3x is pisiltem, de Kriszta csak egyszer hívott. Fél 7-kor már úgy éreztem, nem alszom vissza többet, de Mütyürke elkezdett mocorogni és annyira figyeltem-simogattam, hogy mégiscsak elszenderedtem. :lol: :lol: :lol: :lol: Fél 8-kor ébresztett a tejesasszony. :roll:

Julcsi, ismételten csak azt írhatom, hoyg örülök a talitoknak, és hátha még össze tudtok egyet-egyet hozni, másokkal is! :)
Chatelni én sajnos nem tudok, mert se gmailem, se Skype-om, se Yahoo Messengerem nincs, amióta újratelepítettük a Windows-t és István tudta nélkül nem is akarok semmit sem le- vagy feltölteni. Lehet, nem is tudnék, mert ő az administrator és sok mindent csak az ő nemtommijéről lehet csinálni. :roll: Szóval, én nem merek belebújni. :oops: Ahhoz túl bódogtalan vagyok. :P

KAti, tényleg, mesélhetnél kicsit bővebben magatokról és a piciről, bár tudom, hoyg abban a korban, amelyikben most éppen benne vagy még nehéz róla túl sokat mondani. Most nem a pocakosság tölti ki a napodat, lehet, csak este, amikor lefekszel "jut eszedbe" hogy egy pocaklakód is van, annyiraMira a középpont még. Legalábbis, őszintén, nálam így volt. :) De amióta mozog, és főleg, amióta erőteljesek a rúgásai, nem lehet eltekinteni tőle. :D
de tényleg, írj, hoyg bírod, kell-e sokat cipelgetned Mirát, vannak-e rosszulléteid, illetve, ha dokinál voltál, mit mondott. :)

Nóri, tényleg eltűntél! :roll:

Sancsi, veletek mi van?

Zsuzsi, te is írj, ha akad egy kis időd, és Etterke, és mindenki, akit nem említek név szerint! :roll: :oops:

Képzeljétek, nekem az este Mütyürke úgy beindult, hogy le is tudtam filmezni a mocorgását. Nagyon jól kinyomkodta már itt-ott a hasamat, mondom, szabad szemmel-lencsével is jól lehetett látni! :D :D :D és elég hosszú ideig tette. Úgy érzem, mintha keresztben feküdne, mert a hasam két oldalát nyomkodja általában egyszerre, bár lehet, hoyg nem jól érzem. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edit!

És fel is teszed valahova a videót, vagy csak magadnak csináltad??? Remélem azért megosztod velünk is! :lol:

Sajnálom, hogy nemtudunk beszélgetni!!! De ha arra kerül a sor, hogy telepít a párod, kérlek tetesd fel vele a messengert is!!!!
Nekem ott a legegyszerűbb a beszélgetés, és arról nem is beszélve, hogy rajtam kívűl is rengetegen vannak ott a babanetről!!! :lol:

Örülök, hogy pihenten ébredtél!!!

Én mostanában szó szerint elájulok esténként, és szegény párom, meg csak sóhajtozhat mellettem, és persze Dávid ügyelete is rámarad olyankor!!! :oops:
Már egy kicsit szégyellem is magam, de nem tudok ellene mit tenni! Nagyon ritkán tudok napközben aludni, mert ez az építkezés, még mindig nagyon hangos!!! :twisted: Már nagyon kezdem unni!!!! :twisted: :evil:

bogyo75

Sziasztok!

Bogyó, Kati!
Örülök, hogy sikerült végre találkoznok!

Bogyó! Szépen lassan mindenkivel öszefutsz itt a fórumról! :lol:

Vagyok, csak időm nincs. Olvasni szoktam, de gondoltam mostmár írok pár sort, így kaja közben. Nem tudom miért, de mostanában nem sok időm marad. Mondjuk ha belegondolok, hogy a mai ebédet is másfél órán keresztül főztem! :shock: És ez csak a főzés volt!
Brassóit csináltam, de jó öreg lehetett az a disznó, mert nem nagyon akart puhulni! Jobbanmondva az egyik része szétfőtt, a másik meg épp hogy jó lett! Ki érti ezt? Pedig ugyanaz a disznó volt! :shock: Máskor inkább előveszem a kuktát.
Jah! És el is sóztam! :? Annyira nem gáz. Elég lett volna bele 1 ízbomba is, de gondoltam, hadd fogyjon!
Asszem a mai ebédemmel 1 pasit se tudnék levenni a lábáról! :P :P :P

Edith!
Könnyen lehet, hogy Mütyürkéd (aki már nem is olyan mütyür) keresztbe fekszik. Már ideje lesz hogy leforduljon.
Emlékszem, én 26 hetesen voltan a 2. 3d-s UH-on, ott teljesen el volt képedve a csaj, hogy Enéh még nem indult el lefelé. Meg is lett az eredménye! :?

Én ma megízleltem milyen lenne ha 2 gyerekem lenne. :P :P :P Ideiglenesen bármikor, de állandóra? Kösz nem!
Azért nagyon jó volt!

Várom haza Sanyát, már az "új" verdánkkal jön.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Ma a minapunk is a fejetetejére állt!
Regi 6-kor kelt, és csak 3/4 órát aludt napközben. Délelőtt voltam fodrásznál, addig szegény Csilla vigyázott rá. Neki sem lehetett egyszerü. Most meg visít olyan fáradt.
A hajam szörnyü lett, vagyis jól van levágva, csak ilyen volt vágva 5 évvel ezelőtt is, és már akkor sem tetszett.
Hát nem ilyet akartam!

Bogyó!
Persze benne vagyok egy taliban.
A képeket holnap megpróbálom menteni.

Bogyó Kati!
Aranyosak vagytok így 4-esben!

Andi!
Nagy müvész lesz a fiacskád:lol:

Edith!
Sokáig nekem is keresztben feküdt Regina, csak szülés elött fordult le.

szirwen1

Sziasztok!

Ma Kecskeméten jártunk,íme néhány kép!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Általában csak olvaslak titeket, írásra már nem futja. Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali, én is szívesen megyek, csak sajnos közbejöhetnek dolgok.

Mi viszonylag jól vagyunk, Alida kicsit beteg lett, most már szerencsére láza nincs, enyhe torokgyulladása van. Én már 3 hete köhögök, de orvoshoz még nem jutottam el. Vasárnap koncerten játszom!

Nagyon szépek a pocakos képek! Én sajnos nem tudok ide feltenni, pedig engem nem is láttatok pocakkal. Most megyek, mert még millió dolgom van és valamikor le is szeretnék feküdni. A mai ebédet is tegnap este kellett megcsinálni, éjfélre lett kész.

Mindenkinek sok puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!
Kész ügyintézés az életem :cry: . De mostmár kezdek megnyugodni. A neten is mindennap, mindenhol a gyessel kapcsolatos dolgokat nézegettem. Engem nagyon át akartak b@szni! De mostmár a jogiforum.hu-n és a babafalván is kaptam infókat, jó tanácsokat GYESsel kapcsolatban, voltam a MÁK-nál is. Igenis jár, és addig megyek, míg meg nem kapom a jussomat! Most a MÁK Ceglédi kirendeltségére kellett írnom egy levelet, amiben leírtam, mi, hogy van, és tán majd ők járnak el az ügyben. Nagyon várom már, hogy mikor kapok tőlük valamit.

Julcsi-Kati! Örülök, hogy összejött a tali :lol: ! Dávid meg nagyon ügyi, hogy így egyensúlyozik! Majdcsak rákap az ízére! Felülni tud már?
Ákinak gratulálok! Csak nem olyan rossz az az osztály akkor… :wink:

Edit! Te olyan kis ügyes konyhatündér vagy :P ! Tudsz valami ötletet, hogy almát hogy lehet eltenni üvegbe? Lehet-e?

Délelőtt a főzés után vásárolni voltunk. A Sparban lett volna 50%-kal olcsóbb a mosópor, de persze már nem volt, elkapkodták :evil: . Aztán elmentünk a DM-be pelenkáért, törlőkendőért, teáért, fogkrémekért. Délután, ha Lilcsi felébred, meg megyünk a CORA-ba nagybevásárolni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nézzétek, mi történt ma délelőtt nálunk. :( :( :( :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Jaj de kis aranyos lett Kriszta!!! Hidd el hamar kinő Neki ujra a hajacskája!

Elin!
Jól teszed hogy nem hagyod magad!!! Most vagy ennyire nincs képbe a munkahelyeden az ügyintéző, vagy ki akart cseszni veled!!! :twisted:

Most jöttünk haza anyóséktól!
Megvolt a keresztelő! Na nem Dávidkáé, hanem a Klaudiájé, aki már Isten előtt is a keresztlányunk!

Ha tudok később még jövök, de most dolgom van!

Puszi Nektek!

Írjatok!!!

bogyo75

Sziasztok!

A hétvégénk elég csendesen telt, nem voltunk sehol, leszámítva a bevásárlást, de olyan jó volt így is, együtt lenni és egy kicsit lustálkodni. :)
Jocit most fektettem le, már nagyon nyűgös volt. Reggel sikerült megint beütnie a fejét és most van egy lila dudor a homlokán. :evil:
Múlt hét végére egy kicsit megfáztam, csak az orrom folyik, egyébként jól vagyok. Kúrálgatom magam. Bízom benne, hogy ettől függetlenül holnap el tudom vinni Jocit a ringatóra.

Julcsi: Gratulálok a keresztszülőséghez! :D Természetesen én is benne vagyok egy következő találkozóban a tónál, ha az időjárás kegyes lesz hozzánk még az ősszel. :wink:

Zsuzsi: Hogy sikerült a koncert?

Kriszta: Nagyon jók a képek, amiket feltettél. Tényleg olyan nagylány már Mesi! :D

Edith: Apa és lánya egyszerre újultak meg?! :lol: Én is azt mondom, hogy nagyon hamar meg fog nőni Kriszta haja és biztosan ugyanolyan göndörke lesz, mint eddig. :D

Sancsi: Milyen az új kocsi?

Kismamáink hogy érzik magukat?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edit! Nagyon aranyos lett Kriszta! Nem volt fura neki? Nem simogatta a buksiját? Gondolom, most kicsit szellősebb lett :lol: .

Ma délután én is megyek fodrászhoz! Már úgy várom!

Julcsi! Szerintem sajnos az utóbbi lehetőség forog fent :evil: , mivel még valami munkajogászt is emlegetett. Amit kötve hiszek, mert munkajogász mondta nekem is, hogy mit tehetek, mert jár a gyes.

Jaj, nem is újságoltam! Lilcsinek van féltestvére! És a dédije tőlem tudta meg, hogy van már egy nagyobb dédunokája is.... :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A mi hétvégénk vegyesen telt!
Szombaton feljöttek a rokonok Kisvárdáról, de nem sikerült velük találkozni, mert a Zolinak be kellet menni dolgozni. Vasárnap bográcsoztunk, csak mire elkészült a gulyás elég hideg lett, és a lakásban kellet megenni.

Edith!

Nagyon édi Kriszta!
Én sajnálom Regi haját levágni, pedig neki is kellene!

Cs. Kati!
Nemrég Regi a babakocsiból esett ki, neki is jó nagy púp nött a kis fején, hozzá annyira sírt, hogy alig tudtuk megvigasztalni.
Gyógyulj meg hamar!

Elin!
Ez nem semmi! És azt a testvérkét legalább látogatja az apukája!
Bocs, hogy ezt írom, de micsoda egy felelőtlen alak! Neked meg dolgozni kell menned GYES alatt, miközben Ő éli világát!
Nem akarlak ezzel megbántani, nem ismerem a helyzeted, de azok után amit rágebben írtál, engem mélységesen felháborít a nemtörödömsége!

Bogyó!
Gratula! Regit is meg kéne már keresztelni!

Jut eszembe: újra fogyizom!

szirwen1

Zsuzsi!

Remélem Alida hamar meggyógyul!
Jobbulást kivánok!

szirwen1

Nóri!
Nagyon cuki az avatar kép Lilcsiről a vonalzóban!!! :lol:
Hogy Te milyen életbölcsességeket tudsz írni az aláírásodba!!! :roll: :lol: Nagyon tetszenek! A férjemnek mindig felolvasom, és jókat derül rajta!!! :lol:
Jó lett a séród???
Majd képet mutass!

Zsuzsi!
Szerintem már Alida meg is gyógyult azóta, azért nem reagáltam Rá! :oops: A koncert jól sikerült???
Te benne vagy egy találkozóba???

Cs kati!
Jó is egy kicsit néha otthon puhoskodni, és nem csinálni semmit, csak élvezni a szeretteid közelségét!!! :lol: :lol: :lol:

bogyo75

Szilvi!
Kitartást a fogyókúrához!!! Nekem sose volt hozzá erőm, hogy végigcsináljam!!! :oops:
De 5 éve amikor szerelmes lettem a mostani páromba 2 hónap alatt 12 kilót dobtam le, minden megeröltetés nélkül, és 3 évig meg is maradt az a súlyom, :lol: :lol: :lol: csak aztán jött a gyerek project!!! :lol:

bogyo75

Szép estét Mindenkinek!

Julcsi, Kati, igen édesek a kicsi fiúk... Jó, hogy lassacskán egyre többen megismeritek egymást.
Kati, ti jártok rendszeresen játszótérre? Mi még nem voltunk, mindig a kertben vagyunk vagy az utcán sétálunk, de lehet, hogy ki kellene próbálni. Jobbulást neked, próbálj pihenni!
Julcsi, cserkészettel mizújs? Elkezdte Áki?

Edit, Kriszta fiús hajjal is tündéri, de nem szakadt meg a szíved azokért a fürtökért?
Egyébként a férjem hangszerkészítő, s Bendegúz tényleg a műhelyben van. Éppen intonál, vagyis nyomja a billentyűket az apjának, aki a sípokat akarja megszólaltatni.

Szombaton érettségi találkozón voltam, a két "férfi" nagyon jól el volt egymással. Sőt, Gyuri még egy hatalmas adag marhapörköltet is készített. vasárnap pedig Tihanyban és a Balaton-felvidéken jártunk. Bendegúz élvezte a kirándulást, ágaskodott a még tőkén lévő szőlőfürtökért. Kár, hogy itthon maradt a fényképezőgép.

Gyors javulást Alidának! Zsuzsi, írj valamit a koncertről?!

Szilvi, én éppen így vagyok a hajammal. Többször levágattam rövidre, de utána sosem tetszik, s alig bírom kivárni, hogy újra megnőjön.

Most megyek, mert átjöttek anyósomék...
Puszi

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!!!

Húú, megint jó rég jártam erre.
Lakást csináltunk, akkor 2 hétig szét volt szedve a sz.gép is.
Közben Gery elkezdte a bölcsit.
Betegeskedünk rendesen. Gery már 2 hetet töltött a bölcsiben, persze egyből elkapta a betegségeket, majdnem mindengyik gyereknek folyik az orra, köhög, naná, hogy Ő is Én is elkaptuk!! Pénteken mentem vele már a dokihoz, most keddig nem mehet a bölcsibe, kapott gyógyszereket. Marha jó, mert úgyis tudom, hogy majd ha meggyógyul, visszamegyünk, megint elkap majd valamit! :-((( És hát az orvosság sem olcsó! :-( Dühít, hogy egyesek nem képesek elvinni a gyereket a dokihoz.
Én is halálomon voltam, hétfőn egész éjszaka hánytam, aztán ment a hasam, kész voltam teljesen! Aztán pénteken András volt szarul, ma már jól van, aztán meg anyósom lázas, náthás volt. Szóval végig tarol a családon a betegség, kinyírnak minket a kis bölcsis babók!
A bölcsiben tök jó minden amúgy, első héten mindig vele voltam, csak 10-15 percekre hagytam ott, a második héten meg csak beadtam és mentem érte. De persze első nap csak 1 órát volt és mindig egyre többet. 10-en vannak a csopiban, 4 kisfiú (Gerivel), és 6 kislány. Nőuralom! :-)
Két gondozónő, és egy technikai dadus, aki segít ebédet, meg minden ételt behozni, ágyazni...stb. Gery jól érezte magát minden nap, sokat játszott, nagyon sokminden leköti, tetszik neki az újdonság.
Van a csopiban egy kisfiú, Bence. Szerintem fiatalabb lehet Gerynél, hát a múlt hetet végig sírta. Az volt neki az első hét, amikor már teljesen egyedül van. Végig a gondozónőkbe kapaszkodott és sírt. Sokszor nálam is próbálkozott, hátha felveszem, vagy hazaviszem. Szegény majd meg szakadt a szívem. Aztán már csütörtökre voltak sírás mentes pillanatai, pénteken meg már játszani is láttam, akkor már aranyos volt. Na erre az új héten hétfőn már megint sírva találtam! :-( Egyszerűen nem köti le semmi! Semmi játék nem érdekli. Mikor beszélgettünk a gondozóval, Idának hívják, Én mondtam, hogy szerintem tök anyás! Biztos otthon végig a szüleivel volt, nem lett önállóan hagyva. Az a szerencse, hogy Gery elég jól lekötötte mindig is itthon magát. Ugye sokat voltunk itthon egyedül, nekem meg muszáj volt a házimunkát megcsinálni, nem tudtam mindig leülni hozzá, hogy vele foglalkozzak. Úgy látom ezek szerint jól tettem. Viszont a gyerekek annyira nem érdeklődnek még egymás iránt, főleg a kicsik, inkább magukban játszanak.
Van egy két nagyobbacska, aranyosak Ők is, de már dumálnak, egymással foglalkoznak, rosszalkodnak. :-) És van egy elég agresszív kislány is, mindig mindenkit ver. Gery is kapott tőle egy párszor, aztán mintha Gery megelégelte volna, mert csütörtök reggel mikor bementünk, ott állt pont az a kislány az ajtónál, és Gery egy mozdulattal lekevert neki egy maflást!!!! Így indította a napot! Beszartam magamban a röhögéstől! :-) Utána nem is jött a kislány Geryhez!!!! :-))
Az ebéd egész jól ment, segítettem Gerynek, meg is evett mindent amit elétettek. 4-en ülnek egy asztalnál, és jó hogy ellesik egymástól, hogy kell enni. Már nagyon ügyes kezd lenni Gery! Persze még vannak akiknek segíteni kell, Gery is ilyen lesz, mert egyedül nem fog még menni, vagy csak nagyon keveset enne meg. Azt meg nem akarom, hogy éhezzen! Meg még az a baj, hogy türelmetlen. Ugye leülnek a kis asztalhoz, mire neki is kirakják a hamit, addig már vagy kétszer el akart mászkálni! :-/ Ja meg a terito"t akarta lerántani, meg más poharát kiborítani, meg....stb! :-)))
Hát sok újdonsághoz kell hozzá szoknia, az biztos! De nekem az a lényeg, hogy jól érezze magát, és ne sirjon mikor otthagyom! Megszakadna a szívem, ha egész nap végig sirna, amíg nem megyek érte. Így is van elég bánat a lelkemben, azért nekem is igencsak meg kell ezt szokni, hogy nem látom nap közben, hogy mit csinál. Nem egyszerű.
Jó volt a második hét is, nem sírt Gery sosem ha otthagytam, vagy csak kicsit, de egyből elterelték a figyelmét a játékokra.
Jól eszik, azt mondta Ida, Ő eszik a legjobban a csopiban! :-)) Csütörtökön meg már ott is aludt! Első próbálkozás volt, és el is aludt, fél 3-kor ébredt! :-))) Aztán a péntek du alvás kimaradt, mert uyge vittem a dokihoz.

Holnap megyünk vissza a dokihoz, még mindig köhög Gery, nem értem miért nem akar elmulni neki!?! :evil: :evil:

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, képek nagyon jók, látom tali is összejött! :-)
Edit! Kriszta is aranyos, hamar megnő majd a haja, de miért is vágtátok le??? Gerynek már szinte belelóg a szemébe, meg hátul nagyon kócosodik, göndörödik, de nem nagyon akarjuk levágatni, apja bele van szerelmesedve a szép hajába! :oops: :lol:

Elin!
Nem akarnak/akartak Gyes-t fizetni neked?
Én lemondtam szeptember 30-tól a GYED-et és a GYES-t igényeltem okt.1-től. És szintén Okt.1-től vagyok már szabin, lassan mehetek vissza melózni.
Addig még élvezem az életet.
Ja, na azt akartam, hogy ne hagyd magad, a Gyes a gyermek 3 éves koráig jár és mellette lehet akár 8 órában is dolgozni!

Kismamáknak sok jó egészséget!!

Láttam régi kismama képeket, hát Rita hasa, mit mondjak ORBITÁLIS!!! :shock: :shock: :lol: :lol: Nem is láttam azt aképet! Az Én hasam kis pindur volt, ehhez képest! Pedig Én is túlhordtam Geryt, igaz Ő elég picinek született a maga 2950gr-ával! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: De rééég is volt...................... :cry: :cry: :cry:

Na teszek fel pár képet a két új szobáról. Ha még nem írtam volna, a középső nappalinkból csináltunk két kicsi szobát, egyik a Geryé a másik a mi mininappalink! Nagyon jó lett, jó sokat melóztunk vele, de megérte!

Mindenkinek sok puszi!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép Kép kukucska : Kép

még a régi szoba Kép
Kép
Gery segít :
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

pancsolás és MI: Kép Kép

Bocsi, egy kicsit sok lett..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó pihit mindenkinek!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szia Sudi!

Nagyon szép lett a lakás!!!! Ez a színösszeállítás nekem nagyon tetszik! És ez a pancsolós kép! Fantasztikus mennyire látszanak a vízcseppek :roll:
Arról nem beszélve, hogy Gery mennyire szép kisfiú! :roll: :lol:
Sajnálom, hogy ilyen betegesen indul a bölcsi, de ez sajna elkerülhetetlen!!! :cry: De hamar megedződik hidd el! Ezt meg majd megszokod, hogy folyó orral is viszik a gyereket a bölcsibe, sajnos sokszor nincs más választása a szülőnek! :?
Te is nagyon jól nézel ki, annyira ismerős vagy Nekem!!!! Nem ismerhetjük egymást valahonnan??? :roll:

Andi
Örülök hogy írtál, és hogy ilyen jól telt a hétvégétek!!!
Biztos nagyon szép volt a balaton még mindig!!!!
Az meg nem is kérdés hogy Bendegúz a zenei szakmában fogja megtalálni a helyét!!!! Lehet hogy zongora hangoló lesz??? :lol:

Nóri
Neked tegnap elfelejtettem válaszolni, persze már tud ülni Dávid kb. 7 hónaposan már ült!

Na tegnap megvolt az első "véres" balesete Dávidkának!!!
Én kint csináltam a vacsit. és Dávid az apjával volt a szobában, és ült a Gyuri az ágyszélén, Dávid a lába előtt az ágyfelé fordulva, és egyszercsak előre dőlt, és az ágy szélébe szétverte a száját!!!
Ömlött belőle a vér!!! :cry: :cry: :cry:
Vagy 10 percbe telt mire apja megtudta vigasztalni, közbe jól összevérezte a fehér polóját!!! :cry: Gyurinak olyan lelki furdalása volt, hogy még éjszaka is mondta, hogy annyira bántja hogy ez történt!!!! Mondtam Neki, hogy ezek a balesetek elkerülhetetlenek!!!
Egyébként azért kukorékolok már ilyen korán, mert ma 6-ra ment dolgozni a párom!!!

Most megyek, mert Dávid ébredezik. Később jövök még!

Puszi!

bogyo75

Sziasztok!

Hát a hajammal nem vagyok megelégedve :evil: …csatlakozva az előttem nyíratkozókhoz. De nekem meg pont az a bajom, hogy nem elég rövid. Ráadásul a melír miatt elég borsos árat is kért a csaj, úgyhogy most megint növesztem pár hónapig, mert sajnálni fogom fodrászra a pénzt.
Kép Kép

Szilvi: az új testvérke anyjával együtt laknak ’tán, Besenyszögön, egy szomszédos kis faluban. De nem érdeklődtem, mert nem érdekel, meg közöm sincsen hozzá.
Amúgy nagyon megnéztem volna a Péter arcát, amikor a nagyija felvilágosítja, hogy tud Lilcsiről….. :twisted:

Fogyókúra…kmmmm….nekem is kéne, de nem fogok. Mióta megszültem, csak szaporodnak a kilóim :oops: . Még egy évig itthon lennék, gurulnék… :lol: .Remélem, ha visszaállok a csatasorba, azért majd ez is rendeződik.

Sudi! Köszi, hogy te is megerősítettél abban, hogy jár szabi mellett a gyes!
Amúgy Lilcsi is elég anyás lett, és hiába szerettem volna már kiebbnek is önállóságra szoktatni játszás terén, nem ment. És ez nem az én bűnöm, hogy nem játszik el hosszabb ideig magában, ő ilyen. Vagyis játszik ő egyedül, de csak abban a helyiségben, ahol én is vagyok. Tehát én nagyon együtt tudok érezni azzal a kisfiúval ott Geri csoportjában. Lehet, hogy Lilcsi is ilyen lesz….
A szobáitok tényleg szépek lettek!

Julcsi! Szegény Dávid :cry: ! De gondolom, ő már 10 perc után elfelejtette, míg ti még este is ezen rágódtatok…. Lilcsi is ezt csinálta/ja velem: képes helyből akkorát esni, hogy utánakapni sincs lehetőségem, pedig ott van tőlem ½ méterre :roll: .

Edit! Hol vagy? Mi van veletek :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma Regi nagyon korán kelt, ezért elmentem vele bankba, postára, no meg zenebölcsibe.
Hát lányok! A sírás környékezett, de még mindig, ha rá gondolok!
Most a 10 órás csoporton voltunk, és hát Regi ismét szaladgált, játszott.
Rámszól az óvónő, hogy addig nem folytatja a foglalkozást, míg ki nem viszem onnan a Regit. Én ránéztem a lányomra aki épp táncolt és tapisikolt, mindezt persze mosolyogva, és majdnem eleredt a könnyem. Hogy lehet egy ovónő ilyen szívtelen? Elzavarná a gyereket, amilor az tök jól érzi magát!!!!
Mondtam neki, hogy akkor estig itt ülünk, és nem érdekel ki mit gondol, ÉN nem viszem ki a gyereket, azért mert IGY érzi jól magát, és ha ez a többi anyukát zavarja, akkor nézzék meg a lányom, és gondolkozzanak el azon, hogy ha az Ő gyerekükkel történik ez akkor mit csinálnának! Ha van egy kicsi jóérzés bennük akkor nem zavarják el Regit!
Olyan néma csönd lett, v.hogy még a gyerekek is csendben lettek, és folytatodott az óra.
Erősen gondolkozom azon, hogy nem viszem oda többet Regit.
Lehet, hogy engem érint ez ilyen mélyen, lehet, hogy érzékenyebb vagyok az átlagnál, de nekem minden ilyen sérelemnél kiszakad egy darab szívemből.

Sudi!
Tök jó lett a lakás, Gery nagyon édesen pancsikol, gyógyuljatok meg hamar!

Andi!
Most perpillanat úgy nézek ki az új hajammal, mintha a szénásszekérrők estem volna le, és a széna a fejemre ragadt volna.

Bogyó!
Én ha 12 kilót fogynék, nekem az lenne a menyország!:lol:

szirwen1

Elin!

Nekem tetszik a hajad!
Igaz inkább a színe, de az arcodhoz a formája jól áll neked!

szirwen1

Sziasztok!

Remélem, még emlékeztek rám. :oops: Régóta szeretnék írni, de már olyan rég írtam, hogy nem volt bátorságom.

Látom, Eszter nemsokára szülsz már! Hogy megy az idő!
Persze Kriszta kistesója is hamarosan megérkezik....

Sudi, nagyon szép a lakásotok!

Mi jól vagyunk, de alig van időnk bármire. Ákos nagyon szépen beszél, napról napra fejlődik. Az autómárkákat felismeri. Én azt hittem, az autómárkajelzésekből, de amikor már oldalról is felismert egy Skodát, rájöttem, hogy igazi pasi. :D Mindez köszönhető annak a fiúnak aki babysitterünk volt. Nagyon sokat tanítgatta. Most azonban talált 8 órás állást, és nincs segítségünk. papírmunkák meg halmozódnak szokás szerint. Ahogy hallom, a bölcsikbe meg hosszas várólisták vannak. :( Az embernek a próbálkozástól is elmegy a kedve, de lehet, hogy muszáj lesz lépnem az ügyben.

Szirwen: Amit fentebb leírtál tuti, hoyg engem is érzékenyen érintett volna! Gondolom nem kevés pénz egy ilyen zenebölcsi, és akkor miért kell ott úgy viselkedni a pici gyerekeknek mint a katonáknak? Nem azért van, hogy jól érezzék magukat?

Majd még írok, illetve próbállak olvasni Benneteket!

Puszi Mindenkinek!

Kép
mölli

Sziasztok!

Most van némi időm, Gery alszik, altatja magát, aztán megyünk a dokihoz.
Szirwen!
Én a helyedben, biztos nem vinném oda többet Regit!
Ha neked ilyen szarul esik ez, nekem is szarul esne, akkor miért kínzod magad?! És nagyon jól tetted, hogy így oda mondtad a magadét! Ez a beszéd!!! 8) :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat a lakásra és persze a bókokat Geryre is!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Elin!
Biztos Lilcsi jól el lesz a bölcsiben, ha említed, hogy eljátszik magában. Ha rövid időre az is valami, Én sem egész nap hagytam magára Geryt, persze mindig benéztem hozzá, ha nem épp kint volt velem a konyhában, és mindig beszéltem is hozzá. És ahogy írtam nekem is majd meg szakadt a szívem amiatt a sírós kisfiú miatt. Csak leírtam amit láttam és amit gondoltam.
Én például, ha Gery valamiért sírt, mindig úgy vígasztaltam meg, hogy eltereltem a figyelmét, általában játékkal vagy akármivel! És az nekem a furcsa, hoyg azt a kisfiút nem lehet sehogy se megvígasztalni. De persze lehet, hogy ezen a héten meg már tök jól érzi magát..... :-))
Amúgy meg szerintem tök jó a hajad! A melír is baromi jó! Neked ilyen szőke a hajad természetesen, vagy festve van?
Az árakról ne is bszéljünk, nekem legutóbb, mikor visszaszőkültem, még szenvedtem is, potom 10ezer forintomba került! Azt hittem dobok egy hátast, mikor mondta a fodrász! :evil: :evil:

Szegény Dávid!
Gerynek is voltak már balesetei, volt hogy ömlött a szájából a vér, és nem tudtam, hogy mi történt, a nyelvét harapta el vagy mit! :?
Nem tudom honnan lehetek neked ismerős Bogyó!?!
A képeid alapján, nekem Te nem rémlesz. Bár nekem elég rossz az arcmemóriám...... :oops:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na most vissza néztem pár oldalt!
Látom mindenki felrakta a régi pocis képét!
De szerintem Ritáé volt a legnagyobb! Mindenkinek szép pocója volt!
Eszter, Te meg mindjárt szülsz!!??!!! :shock: :shock: :shock: Őrület, hogy rohan az idő!!
Kisfiú ugye?!? :oops: Neve megvan már???
Ki is az orvosod a klinikán?

Editnek is jó nagy a hasa már!
És Krisztának milyen jó volt a haja, ahol be volt fonva! :-)
Még mindig nem tudom, miért is lett levágva???

Na jó, akkor Én is teszek fel egy nosztalgia pocis fotót. Nehogy már kimaradjak!!! :oops: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Itt 36 hetes voltam :
Kép

itt meg 39 hetes :

Kép <<<<------- itt elég gáz a fejem!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Most sincs sok időm, de elolvastalak és csak kell írnom néhány sort! :P

Mindenekelőtt nagyon örülök a RÉGIEKNEK!
Mölli, nagyon sokat gondoltam Rád az utóbbi időben, és szerettem volna egy mailt írni (és ezt nem csak úgy mondom), hoyg mi van veletek, de mind csak halogattam. örülök, hoyg nincs semmi baj, csak a szokásos... :roll: Remélem, gyakrabban fogsz írni ezután! :)

Sudi, neked is örülök, gyere ezután is többet. :) Nagyon aranyos és nagyfiú már Gery, a lakásotok is nagyon szép lett! :) örülök, hoyg a bölcsiben is minden jól alakul.
Mivel nagyon kitartó vagy a Miért?-ben :D , hát válaszolok! :D Én nem tartom akkora tragédiának, hoyg levágtam a haját Krisztának, a végtelenségig úgysem lett volna elkerülhető. Nekem 13 évesen volt először vágva, mert a NAGYSZÜLŐK!!!! nem engedték. És addig nem is volt rendes hajam. Azóta normálisnak mondhatom. Nem túlzottan dús, de gyatra sem.
Nos, ennek akartam elejét venni. Talán 3-4 évesen majd jobban sajnálnám a fürtöket, de most? Hisz megnő. Ha meg nem lesz kunkori, hát nem. Attól sem dől össze a világ. Egyszer úgyiscsak le lett volna vágva!

Julcsi, sajnálom Dávidkát, ő már biztos elfelejtette az esést. És ti se rágódjatok többé a dolgon. Talán Gyurinak is meg kell szoknia az ilyesmit! :roll:

Szilvi, nagyon sajnálom, hoyg ismét ilyen undok volt az óvónő. Jól tetted, hoyg megmondtad neki, de szerintem se vidd többet oda Regit, hisz neked mindig ott lesz a rossz szájízed az eddigiek miatt. Hátha találsz valahol máshol a közelben. De szerintem nagyon jól érveltél és nem kell hülyén érezd magad miatta. :)

Nóri, szrintem is jól áll a hajad, a színe is, de a formája is jó. :) És Lilcsinek is jó a képe a vonalzón! :)

Andi, örülök, hoyg jól telt a hétvégétek! :) Akkor Bendegúz már mostantól tanulhatja, lesheti a szakmát! :wink: :wink: :wink:

Most muszáj mennem, lehet, később még benézek!
Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Volt termés hála az égnek!
Olvastalak ám benneteket tegnap is, csak már nem volt kedvem írni! :oops:

Mölli
Nagyon jó hogy visszatértél, és remélem ezután sokkal sűrűbben fogsz írni!!! Még ilyen butaságot hogy nem volt bátorságod!!!! :roll:

Sudi
Te sem panaszkodhatsz pocak ügyileg!!! Neked is volt mérete, de nagyon formás!!! :lol:

Nóri!
Nagyon klassz lett a frizud!!! Szerintem ha mosolyognál neked is jobban tetszene!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nálunk ma Áki megy a fodrászhoz!!! Mondjuk kicsit késve mert tegnap volt fényképész a suliban, de nem baj. Nekem így is fog tetszeni a képeken a drágám! :oops: :lol:

Muszáj megosztanom veletek a mérgemet, mielőtt felrobbanok!!!! :twisted:
Kezdem az elején!
Ez a hétvége az Áki apjáé volt. Mi mentünk szombaton Nyáregyházára a keresztelőre, és mivel az vasárnap van, és utána szoktak iszogatni, miegymás, ezért megbeszéltem Ákival, hogy vasárnap a mamánál alszik, és reggel egy 6.os kislánnyal mennek a suliba. Ezzel nem is volt semmi gond, minden flottul ment. DE jött vasárnap anyámhoz a nővérem, ( aki jelenleg svájcban "dolgozik" és a két lányát anyám neveli, tartja évek óta) aki kiselőadást tartott arról, hogy én miért nem vittem Ákit magammal a keresztelőre, és hogy miért hanyagolom el amióta megszületett a Dávid! :twisted: :twisted: :twisted:
Hozzáteszem hogy Ő most volt korfun nyaralni a börtöntöltelék hapsijával, és a két lányát meg itthon hagyta!!!!!
Ezt el se merem mondani a Gyurinak mert ha legközelebb találkozik vele kitapossa a belét az biztos!!!

Na ennyit a méregről! Most egy jó hír!
Pénteken jön az új autónk!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
3 héttel korábban, mint ahogy igérték, de biztos azért mondtak több időt, hogy tutira ide érjen!

Még visszatérve a hétvégére. Annyira cuki volt a Dávidka, képzeljétek a Klaudiát összevissza csókolgatta!!! Kép

Na mára elég volt ennyi belőlem!

Szép napot mindenkinek!

Szilvi!
A számom tudod, ha akarsz talizni hívj! Puszi!

bogyo75

Julcsi, ne izgasd magad a nővéred miatt! Szomorú, hogy ő, aki éppen oylan, mint írtad, ő talál kifogásolnivalót benned! :( Talán Gyurinak ne is mondd el. Kár őt is keserítened vele. Hátha segít az most neked, hyog itt "kidühöngted" magad! :) És ne búcsúzz el teljesen mára, gyere és még írj, ha van időd és kedved! :)

Mi jól vagyunk, ez az éjszakám sokkal jobb volt, mint az előző. Kriszta mostanában jól alszik, talán 1x, ha ébreszt, de én kelek pisilni, meg fáj a derekam, hasam... Nos, az elmúlt éjszaka nem sok bajom volt, szerencsére! :)

Teszek néhány képet a játszóházazásról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Julcsi! Ne akard, hogy mosolyogjak! Rémisztő vagyok olyankor!
Mostanában nem vagy délben msn-en? Igaz, én meg reggel nem megyek fel…
:oops:
Hát nem semmi egy nővéred van! És remélem válaszoltál neki valamit, amit nem tett zsebre!
Én anno az nst-re jártam együtt (vagyis ált.ott futottunk össze véletlenül) egy csajjal, akinek a fiát szintén az anyja neveli. Ő meg fősulira jár, meg dolgozik. De már terhes megint. Nagyon sovány, és meg sem látszik rajta, hogy 4 hónapos. Azt mondja, egy terhes nőnek is vigyáznia kell az alakjára. De könyörgöm….ennyire :evil: ??? Nagyon nem csíptem azt a csajt, és ezek után…csak sajnálom a gyerekeit. Az anyja viszi mindenhová a kisfiút, pedig Bea itt dogozik a városban, és a fősuli is itt van, nem is vidéken.

Sudi! Igen, ilyen világos a hajam. Most szőke meg vörös melírt tettek bele, amit azon kívül látsz színt, az origi. 18 éves koromig az enyém is vörös volt. Ez a ballagási képem.
Kép

Edit! Nincs még neve Mütyürkének?
Lilcsi is zaklatottan aludt az utóbbi 2 este. Lehet, jön a 4. szemfoga. Köhög is, de csak néha, és fel is szakad neki. Erre nem tudtok valami homeobogyót?

Eszter is régen írt már, remélem, jól vannak a kisöcsivel.

Tegnap meg kimentünk a Tisza-partra. Aztán a Gimnáziumnál, ami a sétány elején van, Lilcsi nyomott hármat, és fordulhattunk is vissza. Ennyi volt a tegnapi csavargyár :cry: . Pedig a víííí-t nem is látta. Mikor megyünk át a hídon, mindig kiabál a Tiszára, hogy víí, vííí. :lol:

Még ma adtam rá először sapkát. Hát nem kinőtte :cry: ? Vennem kell másikat, mert a többi az nagyon vastag még mostanra.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ez kicsit furán jött ki...szóval 18 éves koromig vörös voltam, utána daueroltattam párszor és így kiszőkült :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azt vettem észre, hogy ha eltelik több, mint egy hét az oldalváltástól, nekem oylankor nem adja ki a hozzászólásablakot. :evil: :evil: :evil: Most is ugrándoznom kell a topik elejére, úgyhogy - ne haragudjatok, de - addig fogok írogatni, amíg új oldal lesz. :P :oops: Azt hiszem csak néhány hsz. kell már.

Nóri, így már érthető, kire is hasonlít Lilcsi gyönyörű vörös haja. Érdekes, hyog a tied a dauerolástól kiszőkült! :shock: Ilyenről még nem is hallottam. Illetve, tudom, hyg a dauer szárít és világosít, de hogy ami azután nő, annak is megváltozzék a színe! :shock: :oops:
Még sajna, nincs nevünk. most már az a helyzet, hogy én sem vagyok oda túlságosan egyik névért sem, amit múltkor kiírtam, egyikre sem mondhatom igazán, hoyg na, ez lehetne nálam a befutó. Nézegetem az oldalakat a neten, az itthoni naptárat, párosítok, de nem jön az ihlet. :oops: A párom meg még nehezebb eset. :roll:

Múltkor kérdezted az almát. Hát, én azt nem tudom, hoyg lehetne eltenni üvegben. Sosem szoktam, mert az általában mindig van frissen télen is. Mama, tudom, hogy szokott valami lekvárfélét főzni belőle, amit kimondottan almás sütihez használnak, de az adagokat nem tudom. A hámozott almáűt lereszeli és cukorral édesítve megfőzi. A végén, mikor már üvegekbe tette, a tetejére egy késhegynyi szalicilt tesz.
Még hallottam olyat, hyg almából bármilyen ízű :shock: lekvárt lehet főzni, ha különböző szörppel főzöd össze. Pl. baracklekvár lesz, ha barackszörpöt főzöl hozzá. De ennél bővebbet nem tudok. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Tudtam, hoyg valami mégis kimaradt.
Köhögésre nagyon jó homeós szirup a STODAL. Ez száraz és szakadozós köhögésre is jó. Sőt, valahol olvastam, hoyg a gyulladt toroknak is jót tesz. Amikor Kriszta csak kicsit köhögött már, vagy talán nem is tudtam az okát, akkor adtam a Stodalt. Szerintem kipróbálhatod, ártani biztos nem árt.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Húúú…nektek sem akart bejönni ez az oldal? Már tegnap este óta szenvedett…. :evil:

Edit! Köszi az almás infókat! Reméltem, hogy ezt is be lehet főzni, de azért lehet, hogy 1-2 üveggel azért majd kipróbálom. Itt lesz 2 láda alma, futja.

Ezt a Stodalt majd kipróbálom!

Ez a névadás elég nehéz akkor nálatok. Nekem már hosszú évek óta 2 befutó nevem volt, a Máté és a Lilianna, pedig akkor még nem is voltak divatosak….meg babát sem akartam….most meg, lám! A tudatalatti :wink: . De ha még egy lányom lenne, már annak is meg van a neve! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Olyan szerencsétlenül jártam ma! Oldalast akartam sütni (sütöttem is), de a serpenyőmden minden étel leragad. Gondoltam átsurolom egy kicsit, jól le is csöpögtettem, meg meg is türülgettem, de mikor feltellem benne az olajat akkorát fröcskölt, hogy még a plafon is olajos lett. Meg minden más a tüzhely, a járólap, a csempe, szóval sikálhattam rendesen mindent. Az volt a szerencse, hogy Regi elég távol ült, igy Ő nem kapott belőle, csak megilyedt egy kicsit.
Nem tudom, hogy mi van velem, de ma megint olyan karácsony város a hangulatom. Lehet azért mert nem lesz sok pénzünk,:oops: és előre kell egy kicsit vásárolni, hogy minden meglegyen mire itt az ünnep.

Bogyó!
Hát nincs szerencséd a nővéreddel! Sajnálom, mert egy kis jóindulattal sokat tudnátok egymáson segiteni. Erre mi (Csills meg én) vagyunk az élő példák.:lol:

Elin!
A mosolygás mindenkinek jól áll! Bisztos vagyok benne, hogy neked is!

Edith!
Sokszor engem sem enged fel ez az oldal. Nem tudom, hogy miért csinálja, de néha nagyon bosszantó!

Regit tegnap kellet volna oltásra vinnem, de délután negyed négykor kelt, és igy elmaradt. Olyan hülye időpontban rendel az egészségházban a dr-nő, hogy 3-ból kétszer nem jutok el. Déluán14-től 16-ig. Regi meg déltől alszik, és nincs közel, ezért még az utazásra is idő kell.

szirwen1

Sziasztok!

Sikerült végre belépnem!!!!
Mióta újítottak a babaneten, nem igazán tudtam mit kezdeni Vagy be se jött az oldal, vagy kiírta, hogy „nincs hozzászólás a témában”, pedig volt.
Hiába bármi, nem igazán akart összejönni az írás, úgyhogy sok kísérlet után feladtam!
Mindegy! Most itt vagyok! :lol:

Elin!
Nekem is tetszik a hajad! Látom, itt a topikba mostanában senki sem elégedett vele! Neked túl hosszú, nekem túl rövid, stb… A színe viszont nagyon jó! Én most várom, hogy nőjön le a szőke, remélem kibírom, igaz, nekem gyárilag is szőke!
Én is így vagyok a mosolygással! Mindenki azt mondja, hogy sokkal jobban nézek ki, ha mosolygok, de én valahogy nem tetszem úgy (sem) magamnak.
Jó, hogy Te tudod, mi legyen a 2. gyereked neve! Nekem fogalmam sincs, de szerencsére ez a veszély nem fenyeget! Sanyával szoktunk poénkodni, hogy Enet legyen! :lol:
Mi már hordunk egy ideje sapit, és piszok mázlista vagyok! Anno a Kenguru Goldba vettem 2 sapkát, és olyan nyúlós az anyag, hogy még most is jók rá. Igaz, a kisebbiket lassan kinövi, de van bőven sapija.

Edith!
Nekem pl. besötétült a hajam a festéstől. Huh! Ez most de hülyén hangzik! Szóval feketére volt festve, és ami utána lenőtt az sötétebb, mit a fekete előtti. :(
Nem gondolkodtál még azon, hogy a szenvedés helyett, a sima exploret használd a babnetre? Úgy nem kéne szenvedned! Nálam, ha valami nem ok, akkor mindig megpróbálom azon.

Mostmár 1000%-ig biztosak vagyunk benne, hogy Enéh apja lánya! :lol: Sanya tegnap ivott kólát, Enéh meg mutogatott rá. Mondtuk, hogy kóla, ő meg ismételte utánunk! Nagyon édes volt!

Kedden Enéh fürdés közben a kádba kakilt! :/ Láttam, hogy nyom, gondoltam itt kaka lesz. Mire átfutott az agyamon, hogy ki kéne venni, addigra már késő volt! Utána meg azt kellett hirtelen eldöntenem, hogy mit is csináljak! Kikaptam gyorsan a gyereket a kádból, de rosszul tettem! Szegény úgy meg volt lepődve! Tök aranyos volt! :) Gyorsan bevittem, felöltöztettem, letettem aludni! Szerencsére hamar bealudt, de míg ügyködtünk bent (kb. ¼ óra lehetett), addig szétázott a kaka a vízbe! :/ Pedig gondoltam, hogy előbb a kakát, utána a gyereket kellett volna kivenni! Nem volt egy leányálom kitakarítani utána a kádat! De ha Enéh fejére gondolok! Ááááááááááááááá!!!! Azt a meglepetést! Szerintem most szembesült először a saját kakijával.

Nah! Húzok, remélem már nem fogok ennyit szívni a belépéssel!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok Lányok!

Nagyon bosszantó volt, hogy nem lehetett belépni! :twisted:

Ezalatt az 1,5 nap alatt, nálunk, olyan történések voltak, hogy csak!!! :lol:
A régi kocsinkat jó olcsón eladtuk! :cry: Kép

És tegnap már mehettünk is az új autónkért!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép :lol: :lol: :lol:
Olyan fura érzés volt bele ülni!!! De az igazság az, hogy nekem a régi is nagyon hiányzik! Szerettük azt a kocsit!!!

bogyo75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?