Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!
Akkor csütörtök 11? Posta köz? Azt hiszem, nem fogjuk egymást eltéveszteni, nem sok babakocsi szokott ebben az időben arrafelé kószálni
Judit, nézz körül a neten, biztos találsz szépet! Mondjuk mi 6 hétig kerestük, mire megtaláltuk álmaink járólapját - egy spanyol csempét. Azóta is, aki látja, mindenki megcsodálja...
A Zalakerámiának van egy lerakata a Soroksári úton, közel a hévvégállomáshoz, ott nagyokat szoktak akciózni, oda is érdemes bekukkantani. Egyébként nagyon tudom ajánlani a Brico-Baumax-Praktiker választékát is. Ha ráértek, azt hiszem 18-án nyílik egy új barkácsáruház Dunakeszinél, a Bauhaus (ez épül a csepeli Auchan mellett is a nullásnál - decemberben nyitnak)
Barbara, gratula!!! Minden kezdet nehéz, na de azután...!!! Nagyon ügyi vagy! (Én áttettem a szakdoli-leadást áprilisra, júliusban pedig védek meg államvizsgázom)
fleur, megoldódtak a szopis "gondok"?
Ritus, milyen volt a ringató? Kicsit később lehet hogy mi is elnézünk rá, még most kicsit korainak tartom...
Posta köz:
http://www.terkepbank.hu/show.asp?id=7D ... 53F25D00EF
Hétvégén semmit nem aludt a lányom, csak az esti kötelezőket
, vasárnap már sirdogált a fáradtságtól, de látszott rajta, hogy baromira nem akar semmiről lemaradni és szó szerint küzd az elalvás ellen
Erre tegnap reggel óta semmi mást nem csinál, csak alszik. Komolyan, tegnap összesen 4 órát töltött ébren!! Ilyet még a kórházban sem csinált!!! Teljesen beparáztam, hogy éjszaka nem fog aludni, de igen!! (Azt hittem, anyum csak viccelt, amikor azt mondta, hogy én végigaludtam a nappalt-éjszakát, csak kajálni keltem fel... ) Most küzdött egy kicsit 5-től fél7-ig, és úgy döntöttem, már nem fekszem vissza, pedig a tegnap esti fogorvos után nehezen sikerült elaludnom
Ráadásul sok a rossz fogam, jövő héten mehetek újra...
Eddig semmi bajom nem volt, ha fúrtak, tegnap viszont a hideg rohangált a hátamon
Jajj ma oltás van! Én már úgy izgulok!!! de fogadjunk, hogy pont akkor hozzák a parfümöket, amiket megrendeltem...
Na mindegy.
Később még benézek!