Tisztelt Szülő! Közel öt éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. A gyerekekkel nagyon nyitott, kreatív, és nagyon türelmes vagyok. Meggyőződésem, hogy a gyermekek számára nagyon fontos a játék, hiszen rengeteget tanul közben, szocializálódik, éppen ezért nagyon szeretek a gyerekekkel játszani, és közben kreatívan, játékosan fejleszteni (gyurmázás, mondókázás, éneklés stb...)/nevelni.Csodálatos érzés, mikor már látom, hogy munkám sikeres volt, és már mennyit fejlődött a kisgyermek. A gyermekek közötti esetleges konfliktusokat/veszekedéseket legjobb tudásom szerint próbálom kezelni és játékosan megoldani. Elsősorban óvodás korosztályhoz van tapasztalatom, de nem jelent gondot az sem, ha 3 évesnél fiatalabb a lurkó. Olyan családot keresek, ahol csak néha, alkalmanként kellene besegíteni a gyermek/kek vigyázásában, akinek fontos, hogy gyermeke jó kezekben legyen, kreatívan, és játékkal töltse az időt, amíg Ön intézi saját ügyeit, és hajlandó ezt megfizetni is. Megbeszélés szerint házhoz megyek. Jogosítványom nincsen. Elsősorban ha lehet, a II., III., XIII., XIV., esetleg a XV. kerületekben vállalnék munkát.
2008. augusztus 25-ig megbeszélés szerint bármikor tudom vállalni, hétközben is, hétvégén is, szeptembertől viszont csak hétvégnete.
Éjszakai felügyeletet nem szeretnék vállalni. Amennyiben ez Önnek megfelel, és felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
0620/520 35 10
makojudit81@gmail.com