Szia Szeximexi!
Mi is csak anyuékkal vagyunk így karácsonykor. És ez is csak kb 3 éve tart, hogy ilyen értékben veszünk egymásnak dolgot. Bár közöltük anyuákkal, hogy ez van a névnapjukra és a szülinapjukra is a karácsony mellett. Szóval 1 évben egyszer veszünk nekik ajándékot, de akkor olyat, minek hasznát is veszik. Ha így nézzük, akkor nem igazán sok. Már tesómnak sem veszünk, csak valami karácsonyi kiszerelésű csokit kb 2000ft értékben. Sógoroméknál csak a gyereknek veszünk ajándékot.
Nekik is általában olyan 2000-3000 ft közt nézünk valamit. Na persze Geri és mostmár Zsófi is kap rendesen. De tudom, hogy amit Gerinek vettünk, azzal még 1 év múlva is örömmel fog játszani.
Piac... Ha felétek semmi nincs, akkor itt ahoz képest van piac. Mennyire vagy mobil? Mert ha átjöttök, megbeszélnénk egy időpontot és eljöhetnétek. Geri úgyis oviban van, szabad az összes játék.
hmmm?
Zsófi még alig csinál valamit. Lustább sokkal, mint Geri. Még nem forog, de emelgeti a fenekét és c alakot vesz fel. Ha oldalára billentem, akkor onnan hasra fordul. Mindent megfog. Tegnao óta pedig egyik kezéből a másikba átteszi a játékot. Visong, gagyarászik, fújja nyálát!
Imádja, ha játszunk vele, főleg, ha Geri. Imád enni is.
Ja és mindig fel akar ülni.
Hú, nekem is volt már hasonló álmom! Brrrr....
Lehet ez az jelenti, hamarosan hozza gólya a következőt?
Megyek, mert éhes vagyok. Nem reggeliztem, úgy mentem fel a városba. Hú de hideg van kint.
Puszi!
Anikó
Ibi? Humi?