Cseriani, ne idegeskedj! Én nem tudok nagyon erre mit mondani, mert én a hatodik hétig produkáltam valamit egyfolytátban, hol kevésbé, hol intenzívebben... Utána meg nekem kb 1 hónapja jött meg, de csak 1 napig tartott... Nem fog ez beállni még rendesen, neked sem. Biztos nincs semmi gond, UH-n megnézik, maradt-e vissza valami biztosan, de ha így lenne és az gáz lenne, akkor lázas lennél, meg mindenféle szagú meg állagú cucc ürülne belőled, úgy tudom. Ne félj, nincs semmi baj. És szorítok neked is!
Ja, és lesz ám majd több időd is! Az eleje elég húzós.
Enahma, mekkora koponya vagy!
neked is szorítunk decemberben! Miből doktorálsz és hol?
Rékababa, nagyon szép, kis hurkás Réka!
Na, és akkor
Áfi:
beszéltem vele, elkapta ma a dokit az UH előtt (vadászni kell utána mindig, én is tudom); és megkérdezte, hogy mostakkormivan. Erre doki: még max. 5 nap! Mától!
Erre Áfi kiakadt, mondta, ő már addig nem vár. A doki meg aszonta neki, hogy akkor menjen haza...
Most mondjátok meg. Na, de utána más lett a hangnem, mondta Áfinak, felmegy hozzá az osztályra és megbeszélik. Áfi szerint, ha nem cssinál semmit, ő tényleg hazajön... Fájása nincs, viszont egyfolytában folyik belőle valami nyálkás izé. Hiába mondom már neki, hogy ez már tényleg nagyon a vége, annyiszor bíztattam ilyesmivel szegényt (egyébként tök komolyan), hogy már el se hiszi...
Ma még néznek nála áramlást.
Én leginkább azon vagyok kiakadva, hogy miért kellett végig hitegetni, hogy úgyis császár lesz, úgyis idő előtt megműti, mert meszes a lepény, nagy a gyerek, volt az a tachikardia is, mittomén, mostmeg itt jegeli bent a kházban és az égvilágon semmi nem történik, 2 nappal a terminus után. És, ha így marad, nem is fog történni még 5 napig...
Nagyon gáz.