Sziasztok!
Teganp nem voltam, délelőtt Simiztem, délután meg terven kívüli dolog történt velem. Elmentem a gyerekekkel bankokba fizetgetni, meg csekkeket és tankolni. De annyira sikerült elszámolni magam, hogy pont a kút sarkánál állt meg az autóm (Budapesten persze, nem ám itt). Ez még nem is lett volna baj, de töltöttem bele benzínt és úgy sem indult. Aztán az indítgatástól (ez javasolták a nálam okosabbak) kimerült az aksi, úgyhogy hívhattam az szaksegítséget. 1,5 órát vártunk a 3 gyerekkel. A szerelő 5 perc alatt megoldotta. A rossz volt az egészben, hogy a párom valami irtó fontos tárgyaláson volt, és a fővállakozó arra kérésére, hogy eljönne, azt mondta, hogy nem, és oldjam meg egyedül. Kösz.
Így persze estére jutott a jó kis update 1-s palacsintám (sonkakrémmel és sajtmártásssal, finom volt). Hát remélem az volt! Nekem nagyon ízlett. Azért érdekelne, hogy tényleg 1-es-e...
Ildi!
Én ismertem ezt az autóversenyest, már szemeztem is vele (sok Fisher-Price-unk van, szoktam rendszeresen nézegetni). Csak nálunk nem kellene még egy ilyen dolog, így sem férünk el. Aztán ki tudja!
:D
Nem sorolom fel, mennyi ötletem lenne magamnak!
:D
Olinak is jobbulást!!!
:)
Szirom!
Hú, már CTG? Nagyon gyorsan elrepült ez a babásság, nem? Főleg, hogy még az is élénen él az emlékezetemben, hogy még csak szeretnétek, erre most már mindjárt megszületik. Ede? Nekem kicsit fura, de csak azért, mert egy Edét ismertem eddig, és ő egy nem fiatal tanárom volt. Így elég nehéz gyereknévnek elképzelnem.
De úgyis nektek kell, hogy tetszen!
:)
Miksának jobbulást, fura, hogy nem mondott fájdalmat, hisz pl. az evés nem fájt?
Vezetés: szerintem ez mindenkinek más. Én még a szülés napján is vezettem, de nekem kellett is, nem tudtuk máshogy megoldani.
Rita!
Na, megvetted a dínót?
A délutános napközis ötlet tuti jó.
Mira!
A nacira nincs célidő, csak fogyjak. Már így is jó, hogy fel tudom venni a régi farmerjaimat.