Új privát üzeneted érkezett!

koszi gabriel,de meg mindig nem tudom,h.kell a kis mozgos mesefigurakat csinalni... :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

jeeeeeee,en vagyok az uj lapkezdo. :lol: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu!
Azt jelenti, hogy a mi ágyunk egy szobában van Flóráéval!
Mivel apa későn jár haza így tuti megbolygatta a kis nyugalmát, hogy még elhelyezkedett stb., ráadásul én is másik időben mentem lefeküdni!
Így ki költöztünk éjszakára a kinti ágyra és azóta alszik!
nemtom elég érthető voltam-e, ha nem majd elmagyarázom holnap, mert úgyis elakarjuk neked vinni a táladat! :lol:

Móni!

Holnap veled is szeretnék talizni! :lol:

Timci!
Várj felmegyek, megnézem én hogyan csináltam és jövök vissza elmagyarázni!

Kép
gabriel79

Gabó! Ezt a talit megoldjuk 3asban, vagy a Mónival küéön üzleted van? ;);):D:D:D:D

Én eltettem magam éccakára, nektek szép álmokat!!

Ja, és Gabó, érthető volt a magyarázat...és tök jogos! Extrajó pihit! :D

Kép
Kép
encu

Szóval!
Timci!
Rákattintasz a képre :arrow: balra van a cartoon, rákatt :arrow: kiválasztod amelyik tetszik,rákatt :arrow: beírod a nevet, majd rákattintasz a creat-ra és kiadja az eredményt alján két ablakkal, de tea GRAB IT-re kattintasz :arrow: kidja, hogy FORUM!
Az egér bal gombjával kijelölöd, kivágod és a profilba beilleszted!
A többi már tuti megy!

Remélem tudtam segíteni!

Kép
gabriel79

Dehogy akarok külön csak gondoltam mostmá' szólok Móninak hátha gyün! :wink: :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Grófúr trónól a kezemen így most rövid leszek :roll: :D

Hogyne jönnék :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ide is jövök még csak így nehéz írni.... :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hehe,nagyon szepen koszonom :wink: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gabi-en eddig mindig a blinkies-re kattintottam,nem tudtam,h.a carton-s ra kell menni.Igy tok egyszeru volt.Puszi :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ekkora kiszúrást, mint hogy nem megy egy teljes napig az oldal! Elvonási tüneteim voltak! :)

Móni!
Te tapasztalta vagy a dologban (de a többiek véleményére is kiváncsi vagyok!), segíts! Ha este lefekszek 128/63-as vérnyomással, akkor az ágyban fekve a tök sötétben és nyugalomban (már amennyire nyugis lehet, ha kétoldalról rúgnak szét a pocakodba) mitől megy fel a vérnyomásom 157/72-re? 20 perc múlva már csak 135/59 volt! Kicsit kiakadtam!

Encu!
Sajnálom, hogy nem volt jó a szombat esti buli! Nagyon csalódott voltál?

Gabó!
Megtaláltátok a megoldást a Flóra folyamatos alvására? ... vagy ez csak átmeneti dolog? Engem már most bombáznak a kérdésekkel, hogy egy szobában fogok aludni a fiúkkal vagy külön szobában! Nehéz a döntés! :roll:

Mennem kellene lassan a háziorvoshoz az utolsó előtti táppénzes papíromért! Semmi kedvem lesétálni az SZTK-ba, pedig tudom, hogy mozognom kellene kicsit, ha már nem tornázhatok! :oops:
rnecsi

Mégsem megyek sétálni veletek, elfelejtettem hogy ma 2-ig dolgozik apa, inkább vele sétálnánk ha nem gond. A hét többi részén estig dolgozik így meghagynám neki a mai lehetőséget. Nagyon belelkesültem ám, esetleg holnap???

na már megint hív a Ricsi, szerintem újra bántja a fogacskája :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Illetve összefuthatunk így is, apával az oldalunkon????

Csilla!

Ha ráfekszel a kezedre, elnyomod az ereket. És ha utána háttal fekszel hogy mérd a vérnyomit, magasabbat mérsz pár percig aztán visszaáll a normálisra. Ezen én is aggódtam, de aztán kitapasztaltam hogy ez van. Szerintem ez nem gond. :wink:

Timcike!

Szép a szoba :wink:

A hippet írtad, ugye hogy milyen jó? Hát nekem nincs olyan jó tapasztalatom vele kapcsolatban, bár egyikkel sincs. Mindig nézd meg a hátoldalon az összetevőket, mert van hogy igencsak meglepődik az ember ha elolvassa hogy miket tartalmaznak. Volt hogy tök sós volt a kaja, pedig az elejére az volt írva hogy "ne sózza a baba ételét!!" :shock: Tegnapelőtt bontottam egy hippes sárgabarackot, olyan mint a lekvár, úgy agyon van cukrozva, még a Ricsinek sem ízlett :shock: Ráadásul ma olyan keményet kakilt tőle szegény :shock: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Alszik a Ricsi, kiváncsi leszek ma meddig alszik, a múlthéten gyatra volt a napközi alvásidő :roll:

Encu!

Sajnálom, hogy nem volt jó az esküvő :? De jót táncoltatok hármasban, az a lényeg :wink: :wink:

Gabó!

Örülök, hogy végre alszotok!!! Átküldtem hozzátok két napja az álommanónkat, itt már túl jó volt az éjszaka, gondoltam elég volt ennyi, és biza el is húzott innen :lol:

Remélem az alvással elmúlnak a problémáid is :wink:

Apával költöztél ki vagy Flórával? Bocsi, valahogy nem értem :roll:

Na, megyek rámolok egy kicsit, félek hogy az Anna be fog állítani (mostanában ez a parám) és hát kikerekedne a szeme ha körbenézne :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!!!!!

Olyan régen írtál, jól vagy????
VAgy írtál, csak nem láttam? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt- ilyenkor- ! :D:D:D

Hát, lányok, nekem már frászom van, ha az esti lefekvésre gondolok..most is éjjel 3tól negyed 7ig nem aludtam..Nagyon készít a természet a babára ;) Apa horkol, mint egy mozdony, a gyerek rúgkapál, fáj a csípőm és még az agyamat sem tudom lelőni... :? :lol: De miután a kedves párom elment dolgozni, kicsit jobb volt a dolog, bár a pocakhúzódás kontra csípőfrász maradt.. :D

Na, most, hogy megint kivinnyogtam magam, írok is valamit ;)

Gabó! Mikor mentek sétálni? Mert én megyek fel az OTP-hez valamikor mostanában (nemtom meddig van nyitva), szép komótosan felslattyogok, mert tegnap megint sütinap volt.. :oops: :oops: :oops: :lol: Már meg sem lepődök..igaz, a gyerek is nagyon eszi az energiát, mivel egész nap rohangált. Meg is kérdezte Apa, hogy nem kellene néha aludjon?? :D

Tesóka! Ide is lökhetsz egy-kétezer álommanót, megosztozunk rajta hárman ;) Ti mikor sétáltok 2 után?

Csilla! Ha én valamilyen vérnyomáshoz hozzá tudok szólni, az a hiperalacsony..:D ÁÁááá, meg is mérem most magamnak egy light kávé után mennyit nyomok :D NA, 102/62, pulzus 77. Szép, mi?:D

Timci! Jó lett a tigrincsed, lassan úgy néz ki az aláírásod, mint a CocaCola karácsonyi kamion :D:D Atticynek mutattad? ;)

BARBI!!!!!!!!!! Most már kezdek aggódni én is!! Mi van veletek??? Minden ok??

Niki, te is merre vagy? Nonó jól aludt? Mert ha igen, akkor gondolom ti is ;)

Zsuzsa, Livi lába javulgat? Hogy bírja otthon?

Lányok, írjatok!! :D

Kép
Kép
encu

Összesöpörtem de máshoz nincs kedvem :oops: porszívózni kéne de akkor felkel a Ricsi, miért nincs halk porszívó :x

Múlt heti friss képek a Ricsiről:

Kép Ez az új kocsi amiről már nagy vonalakban meséltem :roll: súlyra jó a Ricsinek de még hosszába nőnie kell bele :lol: A felemás zokni direkt :D , napi 3 pár fogy, megeszi őket, és ahogy száradnak úgy cserélődnek a lábán és hát van hogy felemásban van épp :lol:

Kép Legújabb játéka a lábujj rágcsálás :D :D

Kép Ez ma reggeli kép, betámadta a járókát :o :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu!

Olyan lüke vagy, akkorát röhögtem az aláíráson :D :D :D :D :D

3-4 felé sétálunk, persze ehhez azért a Ricsinek is hozzá kell járulnia, ha nem alszik akkor 3-4 akkor még jó meleg van, tegnap 5 után mentünk és majd megfagytam úgy lehült az idő pikk-pakk :?

Süti nap :D nekem is, voltunk a cukiban :oops: és megláttam a fenekem a cuki üvegében és hát majd elájultam, akkora :shock: :shock: , bánatomban benyomtam 20 dkg teasütit :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg, Zsuzsa is régen írt!!! :shock:

Zsuzsa!

Ha lesel, gyere, írj magatokról! Tudod milyen parásak vagyunk :roll: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!

Asszem eccer arra fogsz ébredni, hogy valami gazgalád elrabolta a fiad :D:D:D MAjd jussak eszedbe egyből :D:D:D:D

Hogy van nyitva az OTP???

És a Golánhoz is elnéznék már...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Móni, köszi jól vagyunk, bár egyre fáradtabb vagyok, pedig (lekopogom) 3 éjszakája hogy olyan jól alszom :) Tényleg nem írtam a hétvégén, mert amikor írni akartam, nem volt netünk, aztán meg babanet, gondoltam majd ma bepótolom.

Reggel voltam Annánál CTG-n, szívhang rendben volt, bár úgy ficánkolt Vince, nem bírt 20 percet nyugton maradni, legalább 3szor kellett igazítani a gépen... :) Fájások pedig nem voltak. Délután megyünk dokihoz, kiváncsi vagyok, hogy mit mond.

Encu, állítólag látott minket az Anna sétálni, de hogy mikor , én nem láttam. Kár, hogy nem volt jó a buli, de legalább táncoltatok.

Csilla, nekem is kellett volna menni, a táppénzes papíromért, de reggel már elegem volt az SZTK-ból, lehet, hogy holnap délután ugrom le érte. Ez a vérnyomás dolog, tényleg elég riasztó tud lenni.
Viszont tök jó, hogy beindultak a mozgásban a fiúk :D

Gabó, és ti jól aludtatok a kinti ágyon? És Flóra most is aludt?

Timci, szép a babaszobátok!

Kép

Kép
sbarbi

Én is átküldtem a férjemet sütiért tegnap ebéd után :oops: De Anna csak 61-nek mért, én meg itthon 62 -t szoktam már súrolni.

Encu, az OTP reggel 8-17-ig bizti nyitva van :)

Móni, nagyon aranyos a Ricsi!

Kép

Kép
sbarbi

Naaa, Barbi, vééégre :D

Akkor ezek szerint még bent marad Vincebaba egy ideig..most már nagyon közel van a "kész" állapothoz ;) Meg te is, gondolom... :D:D:D:D

Séta? Én lassan indulok...arra gondoltam, hogy a könyvtárig kocsival megyek és onnan gyalog...még nem döntöttem el.. :D

Kép
Kép
encu

Felkelt a Ricsi :D Mosolyogva ébredt, olyan cuki :D :D

Encu!

Meg ne próbáld :lol: :wink: kis szarka :lol:

Miért mész az otp-be??
Van olyan hogy Otp direkt internetes szolgáltatás. Havi 99 ft és bármit lehet csinálni otthonról, átutalni, egyenleget lekérdezni, telefont feltölteni, meg ilyenek. Tök jó és gyerekkel ez nagyon kényelmes 8)

Barbi!

:D Örülök hogy rendben vagytok :wink:

A Ricsi is sokszor volt ilyen, aztán elküldött enni az Anna hogy lenyugodjon és utána csodálkozott hogy meg sem mozdul :shock: :D Jó korán voltál nála :shock:

Na átmegyek sas üzemmódba, játszok egy kicsit a Ricsivel de azért leskelődök :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu,

Egy kis sétába benne lennék, kb 2-ig rá is érek :D

Kép

Kép
sbarbi

Akkor ha most indulok 11:40 körül, mehetek érted? :D

Kép
Kép
encu

Igen :D Igyekszem...

Kép

Kép
sbarbi

Hűűűű csajok csoda idő van :D

Egy óra mulva mi is ráérünk, dobok Encu egy üzit mikor indulunk, hátha Ti is sétáltok még akkor és akkor csatlakoznánk. Ezt nem lehet kihagyni gyönyörű idő van :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, kocsival menjek vagy gyalog ?? ;)

Kép
Kép
encu

Akkor asszem megvan a válasz..gyalog :D

Kép
Kép
encu

Mennem kellene nekem is, merre fogtok csavarogni? :lol:
rnecsi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ne nézzetek teljesen hülyének, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá! Kaptunk 6 szemeteszsák babaruhát, amibe különböző nagyságú rucik vannak. Szeretném szétválogatni őket, de nincs bennük számozás. Milyen módszerrel válogassak? Ha előveszek egy mérőszalagot segíthet a problémámon? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ne nézzetek teljesen hülyének, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá! Kaptunk 6 szemeteszsák babaruhát, amibe különböző nagyságú rucik vannak. Szeretném szétválogatni őket, de nincs bennük számozás. Milyen módszerrel válogassak? Ha előveszek egy mérőszalagot segíthet a problémámon? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

barbi-kosizke szepen.Az en erdemem ezert most teljesen el avgyok ajulva. :lol: 8)

Encu-igen mutattam neki es nagyon imadja. :wink:

momcsi-hat nem is tudom,a 4 honapos Hipp kajaval semmi gond nincs.Es minden agyon dicseri az orvos baratok kozul.Nem akarok szart adni neki,tudod,O meg pici.Majd 6 honapos koratol en sajat magam keszitek neki.En megneztem az osszetevoket,es minden ok.Szoval meg vagyok vele elgedve.Meg nincs utancukrozva meg ijenek.Szoval nem tudom...

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Vagyok

Öcsém 3 orát ültünk a sebészeten 3 percet voltunk ben leveték a gipszet ránézett a dr és azal a lendületel vissza is rakta . csütörtökön kel menni megin . A Zoé
akkorát esett . hogy azt hittem vele is a sebészet lesz beutötte a szályát meg az orát ami vérzet is a szája is elcsuszot és beütöte az erklyajtó tokjába . :(

Na a sok jo hir után tud valaki olcso nagybabakocsit . ? Eladot itt battán

Ja és az amugyis jo idegeim kezdenek még jobb álapotba lenni
.
anha

na látom mindenki sétál
[i]
[/i]
anha

Sziasztok!

Timcike!

Nem bántásból írtam, csak leírtam a véleményem. Pont a hippel jártunk így, 4 hónapos van ráírva a sárgabarackjára és cukrozott! Egyértelmű hogy 4 hónapos babának nem ad az ember sárgabarackot főleg nem cukrozottat. Szóval egy nagy rakás átverés az egész. De nem csak a hippel van így hanem a többivel is. Ez a meglátásom. Nagyon alaposnak kell lennie az embernek.
Csak gondoltam leírom hátha nem nézted meg a hátulján az összetevőket és csak az elején leírtak alapján választottál. Magunkból indultam ki, mi hittünk annak amit reklámoznak és itt sorakozik meg már a csapban landult egy pár bébikaja persze nem mind hipp es volt, volt már unilver is, meg kecskeméti pihen a polcon mert sós. Azt tök jó, hogy ennyire figyelmes vagy és megnézed :wink: Amúgy a Ricsi is bébiételes, szóval nem a házikoszt mellett kampányolok, ha esetleg így jött volna le. Megmondom őszintén, sokkal egyszerűbb nekem elővenni az üveget és adni abból mint fél meg egy órát pepecselni a négy kanál kajával amiből kettőt tuti rám köp. Most kezd a Ricsi mennyiséget enni, ma beburkolt egy üveggel. Lassan majd én is nekiállok megint főzőcskézni ha már tényleg lesz mennyiség :roll:

CSilla!

Szerintem szemmértékre rakd össze a méreteket, de a centi is segíthet :wink: Én anno a szememre bíztam, és háááááááát :roll: jó tanácsadó vagyok :oops: nemrég bányásztam elő egy csomó rucit amiről anno azt mondtam hogy bazi nagyok és közben tök kicsik voltak 8)
Az 56-os nem azt jelenti hogy 56 cm-es a ruha hanem a gyerek annyi, nem?? :roll:

Tudtam hogy mi furcsa az írásodban, aztán leesett mikor a Barbi írta, hát érzel ficánkolást :D :D :D Mióta???

Encu, Barbi!

Háááááát megkönnyebbült a Ricsi ahogy elhúztatok :roll: :lol:
De aludni nem akar :D sőőőőőőőőőőt :lol:

Olyan fura, olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást :D Én élveztem, ha ti nem akkorse írjátok le, léééééécccike :roll: :D

Zsuzsa!

A sok rossz után mostmár csak jön a jó is, muszály!!!! :wink:
Nem tudok babakocsit, a mieinket eltesszük a kistesóknak így azok nem eladók.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lehet hogy megfáztam volna :shock: itt szipogok de ha fújom nem jön semmi :shock: na megyek feleszem a c-vitaminos készletet. :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, nem tudom azt mondani, hogy nem élveztem, mert nem lenne igaz..!! :D:D Sőőőt! Na persze, ha azt leszámítjuk, hogy én lettem a mumus...És igenis egy nagyot mosolygott a Ricsi a végén!!! :D:D:D:D:D Láttam!! ;) És tényleg ezer éve ismerlek titeket!

Barbi! Neked is jó volt? Én le vagyok fáradva, mint a veszedelem...alig élek, tömöm magamba a gyümit. Egy almán már túlvagyok, most a szőlőt készülök kivégezni..:D

Zsuzsa! Tényleg ideje, hogy jöjjön a jó korszak!!! :D

Na, pihizek csöppet... :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Szasztok!

Kérem mindenkinek a telcsiszámát, mert senkit nem tudtam hívni, hogy mi is kint vagyunk! :oops: :roll:
Lehet, hogy ma már készen lesz a telefonom, de nemtom milyen adatok vesztek el vagy maradtak meg!

Kép
gabriel79

Szia Gabi

304440560

koszi moni ha halotok esetleg szoljatok
anha

momcsi-abszolut nem bantottal meg. :wink: Nem tudom mit mondjak erre a cukrozasra.Ha mar a hipp-ben sem lehet megbizni,nem tudom miben lehetne,es akkor mit is lehetne enki adni.Ahhhh.szar az egesz ugy ahogy van. :twisted:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

A Ricsi még mindig nem alszik :D de már nagyon ko :shock:

Gabó!

30/380-7632

Megyek is, sír mint állat, remélem bealszik mostmár :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Örülök neki :wink:

őőőő, képzeld nincs meg a papír, pedig milyen jól mutatott volna itt egy tábla milka :lol: feltúrtam a tegnapi pelenkászacsit is, hááááát :shock:

Tök jók ezek az új figurák!!!! :D Nem is néztem hogy ennyire sok van, lehet válogatni :lol:

Gabó!

Pedig még elmentünk felétek is hátha otthon vagytok!!! :wink: De a kutyuson kívül nem volt senki.

Encu!

A mosoly annak köszönhető hogy idézem: " Na végre lelépnek a p.nák" :D :D :D :wink: megsúgta a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja még mindig nem alszik, de úgy néz ki hogy nem is akar :? csak megy a hiszti ezerrrel :D nyüszít mint egy kiskutyus, megzabálom :D :D :D na megyek leviszem a fiúkhoz aztán rábeszélem apát a körútra ha addig nem ájul be a Ricsi :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

ÉÉÉÉÉÉÉés alszik :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Kép

Bár itthon nem találtam de egy német oldalról leszedtem Neked :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó, a számom 06702210253. Most jut eszembe, ez a szám már több, mint 8 éve a számom... :shock: :lol: Tök jó!! :D
Igen, tényleg direkt felétek mentünk, hátha elkapunk titeket a Flórával, de még az ablak sem volt nyitva, hogy felordibáljunk ;)

Tesóka, ez a Milkacsoki állatjól néz ki...asszem valamelyik napomat erre fogom szánni, hogy valahonnan ilyet szerezzek be :D

Ja, egyébként pipa vagyok a TVPaprikára!!!!! Most is ültem nagy nyugiban, és néztem egy főzőműsort, aztán hirtelen vége lett és alattomos módon elkezdtek minden átmenet nélkül kínai kaját főzni...nem volt időm sem kapcsolni, sem elkapcsolni...és máris nagyon megkívántam!!!! Úgyhogy mi most értünk haza az érdi kínaiból...elégedetten, bekajálva... :D:D:D:D A TVPaprikát meg asszem tiltólistára teszem..;)

Szóval most még úgy van vele a Ricsi, hogy a p.nák leléptek???? Lesz ez még fordítva is!! Hogy na végre, megjöttek a p.nák :D:D:D:D!!!!! Heheheeee! Most épp nagyon röhögök:D

Naszóval, Gabó, nem volt ma séta felénk? Azt reméltem, hogy meglepsz a tálammal (no nem mintha ez hiányozna az életemből), de legalább dumcsiztunk volna kicsit! :D

Barbi! Hogy viselted a nagy sétát? És voltatok dokinál?

Csilla! Pocilakóék hogy vannak? Megy a harc? :D

Kép
Kép
encu

Hahóhahóhahóhahóóó!!!!

:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!

Mi mindig úgy kezdjük a sétát, hogy összeszedjük a faleveleket és a diót, majd ugrás a triciklire és a jártszó felé indulunk.
Nem mindíg érünk el odáig ugye, merha' Flóra talál valami "kincset" azt feltétlenül be kell gyűjtenünk!
Szóval ma lementem a tálallal és a telefonommal, amikor rájövök, hogy egyikőtöké, de még anyámé sincs benne!
Így visszamentem a tállal és úgy döntöttem benézünk az utcátokba, így mi a fogolyon és a játzsó utcájába kavartunk!
Figyeltem sasszemmel hátha meglátok egy ismerőst,de semmi! :cry:
Holnap délelőtt viszont, ha nem alszol, má tényleg elmegyünk felétek!

Flóra ma a következőket csinálta:
1. kékszínű búb a homlokra - komód sarka
2.4x nyelt félre- kenyérhéja és miegymás...
3. leverte a cserepesvirágot
4.odacsukta a z ujját a fiókba
5. hanyatt esett- persze hangosan röhögött
és végül csinált nekem 1000db őszhajszálat, sok szívinfarktust és rengeteg ölelést! :lol:

Móni!
Ricsi nagyon édi- hát amikor apa lábát harapja! :lol:

Milka:
Minden kedden és csütörtökön a piactéren a táskással szemben egy pasi ilyen fini csokikat árul 3 més sok jó olcsó cuccot. Hozza kintről, esküszöm minden jobb, mint amit itthon lehet kapni!
Vagy bebeszélem magamnak???

Barbi!
Most nézema vonalzód!Jönnek az izgis hetek... :lol:
Hacsak Encu be nem előz!

még jövök

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?