Új privát üzeneted érkezett!

msn?

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus: Már voltam terhelésesen pénteken, nagyon jó lett. Holnap 17.re megyünk 4Dre.Remélem ott is megmutatja magát a kispötyi :wink: Majd írok a beszámolot.

Zsu, Andi : Ezek a görbék... :wink: megadrukk!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsu!Megyek!
Vendég

olik22: hú de jó túl vagy rajta és még az eredmény is jó???? :lol: csúcs szuper :lol: hála istennek nekem most ment el jövőhét szerdán megyek dokihoz
erzsebet0312

Sziasztok!

Nekem se jött be a babanet!!

Mi jól vagyunk, várom, hogy már megérezzem az első mozgásokat. Állítólag ez 2. babánál már előbb érezhető....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Mindenkinek drukk!! Meg :( is...

Kép
klarka

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek. Vagy már nem is reggel van? Hát én nagyon hozzá tudok szokni a későn keléshez.Mi lesz velem csürtörtökön?
Ma végre kihívtam a mosógépszerelőt, mert mégsem bírtuk megcsinálni. Kíváncsi vagyok mennyit húz ki a zsebemből.

Lányok, ti hallottatok már a Lyoness-ről? Egy ismerősöm nagyon nyomja, és mindenképp ismertetni akarja velem az ebben rejlő lehetőséget. Tud róla valaki valamit?

Nálunk semmi változás.

Klarka, kíváncsi vagyok én is mikor érzed meg a mozgást!

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt,napot!

Zsu:én nem hallottam erről.Mi ez? Hőjelentés?

Klarka:sztem hamarosan érezni fogod :lol: de jó neked!!!

Olik:köszi! :)

Én ma egyéni csúcsot döntöttem hőileg :lol:
vedresandi

Zsu: én ezt találtam róla: http://www.lyoness1.extra.hu/

Kép
klarka

Klarka, igen ez lesz az. Kíváncsi vagyok milyen okosság ez.

Andi, mi lesz ebből............ Én is csúcsokat döntögetek, bár nem olyan szédületes magasságban mint Te.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 01600_.png

Zsu

Kép
bvigh

SziasztokŰ!

Zsu! Fantasztikus a hőd! Megadrukkok! De szerintem már csak a teszt hiányzik! Miért kell még 7 nap a vonalzód szerint, már a 32. napon vagy!!! Nagyon szeretném már a kétcsíkosadat látni!

Krsizti! Nem túl jó hír ez a mensi dolog! De figyu igazán kipróbálhatnád a homeos bogyókat!

Kislibus! MAi hőd????

Erzsi! Nálatok mi a helyzet???

Én most itt tartok:
Kép

Kismamik! Hogy vagytok???

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Krisztinka! Ezt a ciklusomat kb.36 naposra saccolom, mert 22-23. napon volt csak pé-m.
A te görbéd is jó, és milyen jó lenne már,ha a végén járnál. Kezdhetnétek az akciózást.

Kislibus, én is várom a mai eredményt!

Zsu

Kép
bvigh

KRISZTINKA79: nekem most ment el jövőhét szerdán megyek a Szabolcsba :lol: remélem mostmár merepesztik a tüszőcskét :lol:
erzsebet0312

jajj lányok zsu: andi: krisztinka többiek de jó lenne már babaás hőgörbe :roll: karácsonyig be kell állnunk a zebrás csordába :lol:
erzsebet0312

Ezsi! Bizony! Karácsonyra már kétcsíkosat kell produkálnunk!
Most Zsu és Andi dob egy kétcsíkosat :wink: , aztán meg mi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi, Zsu - csúcsszuperek a görbék .. de ne kiabáljuk el .. inkábbb csendben tartsuk fent azt a hőt :) :D :D

Láttam érdeklődtök kismamák iránt - Én nagyon jól vagyok, elmúltak a rosszullétek .. talán elkezdett nőni a hasam :lol:
Elkezdtem a derekam miatt gyógytornászhoz járni, és ezen a héten tervezem kezdeni a kismama jógát :)

Nagyon szorítok mindenkinek!

Jah, és október 19-én megyünk 4D-s vizsgálatra!!! Nagyon izgulok!!! :D

Kép
szösszenet

Szösszenet, örülök, hogy jól vagy. A jóga is a derekad miatt kell, vagy azt egyébként is csinálod?
És igazad van, most már én is csak csendben izgulok, mert kezdek barnázni. Tudom ebből még bármi lehet, de nekem a mensi mindig így kezdődik. Igaz még olyan halovány, hogy nem vette el a kedvem, de azért kezdek félni.

Zsu

Kép
bvigh

ZSU: nekem is mindig így kezdődik de fel ne add nem jelent semmit. :lol:
erzsebet0312

Dehaogy adom!

Erzsi, vannak még bérletesek, vagy a hónapra elfogytak?

Zsu

Kép
bvigh

Halihó!!!
Andi: Ez igen, ilyenkor én már beteg leszek :lol: De maradjon csak fent!!!

Zsu: Nagyon teccik a görbéd, a barnázgatásnak semmi jelentősége nincs, amíg fent van a hőd!

Szösszenet: Tök jó, hogy minden rendben van Nálad! További kellemes pocakosodást!!!

Krisztinka: Köszi a kérdésed, jól vagyunk, MA MEGYÜNK 4D-re!!! 17-kor. Már nagyon izgulok :roll: Majd jövök a beszámolóval :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik, várjuk a képeket

Zsu

Kép
bvigh

zsu: ne is mond az a sok buzeráns diák meg vannak vadulva mindenki bérletet akar még most is :lol: nem birom én már ezt :lol:
erzsebet0312

Csak bíztatásként: én a Marianna árok fenekén járok hozzátok képest.....

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 01600_.png

Kriszti! Egy másik topikban most van egy csajszi, akinek sikerült a clostival. De tényleg próbálhatnál esetleg homeos bogyót.

Kismamik! Örülök, hogy mindenok! Klarka! Szerintem adig még van egy hét, vagy kettő is, még érzed! De az bizti, hogy ngyon jó lessz. (Irigy lenni)

Olik! Örülök, hogy jó lett a terheléses! Várom a beszámolót és a képet!

Szösszenet! Máris nő a pocid? Kapunk képet?

Kép
kislibus

[quote="kislibus"]S írta:kislibuszösszenet! Máris nő a pocid? Kapunk képet?

Párommal most kezdtük el észrevenni, hogy mintha nőtt volna ..
De mivel vasággyal vagyok 57kg a 176 centimhez, ezért még nagyon vicces lenne felrakni a fotót :lol: :lol: sírva nevetnétek rajta :lol: :lol:
Úgyhogy még várok a magamutogatással .. ;) :mrgreen:

És továbbra is drukk nektek!!!

Kép
szösszenet

Megjöttem,ezer dolgom volt!

Kislibus:a Te görbéddel semmi baj nincs.Nem egyforma hőfokon működünk.A vizszintes vonal a cover line.Neked az 36,4,míg nekem 36,8.Pont 4 tized.Ahhoz képest nézd a hőfokokat.Tehát a hőd rendben,nem kell annak annyira magasra menni,a leesés meg volt,az emelkedés is.Szóval ne aggódj,jól működsz!!!
vedresandi

Andi! Mi az az ezer dolog? Sorold!

Csak nem nagyon látok sehol ilyen frigider nőszemélyeket mint én. Méeg azért lehetne kicsit magasabban a cl. felett is. Annak a 36.7-nek úgy megörültem. No mindegy, lesz ahogy lesz, de inkább poz. teszt lesz! :)

Kép
kislibus

Kislibus:a babás görbék topikban nézd meg Meri görbéjét.Ő sem magas hőfokon működik.

1000 dolog:dolgoztam,gyerekkel orthopedián voltam,kiváltottam a talpbetétet a szakboltban,vásároltam,fodrásznál voltam,és most értem haza :shock:
vedresandi

Zsu - Nem jógáztam még .. de a csoportos terhestornákat nem ajánlja az orvosom, aki a derekamat vizsgálta. A jógára viszont fejet hajtott, de azt is óvatosan kell, és jelezni az oktatónak, hogy mi a szitu a sérvemmel .. :?
Még nem döntöttem el, melyik helyre megyek jógázni ... de időszerű, mert ki tudja meddig bírom majd a rendszeres mozgást.
Remélem a barnázgatásod csak jelzi, hogy most KELLENE megjönnie, de 9 hónapig nem fog :D ... én a kimaradáskor nem barnáztam, 8 hetesen viszont igen, de nem történt semmi baj ;) :D

Kép
szösszenet

Csajok, én nem bírok aludni...gondoltam írok nektek..

Kislibus, Andi: ez nagyon izgi lesz, nagyjából egyszerre fogtok tesztelni!!
Zsu: te hogy érzed?

Kép
klarka

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is,csak tegnap egész nap úton voltunk,és este már nem volt energiám irogatni.Teljesen kipurcantam.

Andi,Kislibus,Zsu:Drukkolok nektek ezerrel.Na meg a többieknek is.
Higgyétek el,mindenkinek hozni fog a jézuska egy zebrás tesztet.Ezt csak úgy érzem és kész.Na meg a babám születése is szerencsét fog hozni.

Olik:Gratulálok a jó eredményhez.

Képzeljétek nekem is stagnál a cukrom,mert két hete nem emeltek az inzulin adagomon.
Azért én már kezdek parázni rendesen.Még legalább 5 hetet kell kihúzni,aztán jöhet aminek jönnie kell.
Erzsi:Nagyon várom,hogy mit mond a doki!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Klarka, te aztán jól bírod az éjszakázást. Én már ekkkor rég aludtam. Én meg nem bírok fennmaradni.

Sajna a barnázás erősödik egyre jobban. De mégis olyan más érzésem van. Nem tudom megmagyarázni, de mégis más.Pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy ennek nem lesz jó vége.. :( :( :( :( :(

Andi, Kislibus, veletek mi újság?

Zsu

Kép
bvigh

Andi, láttam......

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Nálam még minden oké,sok van még a cilkus végéig!

Zsu:jól olvasom? Remélem a megérzéseid jók!!!
vedresandi

Andi, nem hiszem, hogy jók a megérzéseim. Inkább erre hajlok:

Több napig tartó pecsételés, “barnázás” esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat.

Hát most várhatok még egy hónapot, amíg a doki elhiszi nekem, hogy hormonvizsgálat kell. Mert még 3 napom van a mensiig, és az 5 napi barnázás nem normális.

Zsu

Kép
bvigh

Ja, az volt a gond, hogy este már 3/4 10-kor lefeküdtem és 4-kor felébredtem arra, hogy nem vagyok álmos....De aztán sikerült visszafeküdnöm....

Mindenkinek nagyon szorítok!!!

Kép
klarka

Klarka, akkor neked nem túl nagy az lavásigényed. Én este 9-től tudok másnap 7-8-ig aludni simán.

Zsu

Kép
bvigh

látom sehol senki.
Kicsit töltöm a lapot, és mesélek a tegnapi napomról.
Szóval találkoztam ezzel a pasassal, aki a Lyonesst csinálja. Ez egy nagyon jó dolognak tűnik. Ha valakit érdekel, akkor a www. lyoness.hu oldalon láthatja miről is van szó. Vásárlóként mindenképp érdemes belépni. Igaz nekem most mást ajánlott a pasi. Egyenlőre termékpartnereket keresnek, mert magyarországon még nem olyan nagy a vásárlási lehetőség. De már benne vannak a nagyobb üzletek közül is néhányan. Pl.: Interspar, Kaiser's, Praktiker. Ha itt vásárolsz, akkor a vásárlás bizonyos %-át visszakapod. Bár ez kicsit bonyolultabb, mint ahogy most le tudom írni. Én a SuperShop, vagy Smar kártyákhoz hasonlítom.Csak ezt sokkal több helyen lehet használni, és itt nem pontokat kapsz, hanem pénzt.
Nagyjából ennyi. Ha valakit érdekel, akkor priviben szivesen írok még róla, bár még nekem is vannak kérdéseim. Még nem is döntöttem el, hogy beszállok-e. Szerdán még lesz egy előadás, majd meglátjuk ott mit mondanak.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! De milyen a mai hőd??? Nagyon drukkolok, hogy piri ne jöjjön!
Vendég

Krisztinka, ilyen:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 88000_.png

Bár szerintem már tökmindegy. Most megint lemondtam róla. Amit reggel írtam a hormonproblémáról, az egy kicsit elgondolkodtatott. Remélem minnél hamarabb kiderül, és akkor gyorsan teherbe eshetek.

Zsu

Kép
bvigh

SZiasztok!

Zsu, nem akarlak elkeseríteni, de ez a napokig tartó barnázás...nem jó.És tényleg a hormonok miatti probléma miatt szokott ilyen lenni. Viszont ha csinálnak hormonvizsgálatot, gyorsan kiderül, és gyorsan lehet javítani rajta, és akkr már tényleg lesz baba!!

Mi jól vagyunk, a héten csüt-ön megyek afp-re.

Klarka, nekem is kedd a fordulónapom, egy hétten járok előtted!

Andi , nagyon jó a hőd :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Zsu: Nagyon remélem, hogy a megérzésed nem csal, mert ez még mindig gyönyörű görbe!!!

Klarka: Én is ma 4.20 kor keltem, de nem azért ,mert nem voltam álmos, hanem mert Apucika elutazott pár napra. Már 5.30 kor kirepült :(

Ancsa: kitartás a cukrodnak!!! Már nincs sok hátra!

Rólunk: Tegnap voltunk 4D-n! És minden rendben volt, tökéletesek a paraméterek, gyönyörűen ficánkolt, és kisasszony :lol: :lol: nagyon boldogok vagyunk!!! Képzeljétek: annyira takargatta a pofikáját kézzel, lábbal, hogy csak 2d-ben látszott jól 4d-ben nem lehetett elkapni egy fotó ereéig. Ezért kaptunk ingyen még egy alkalmat, hogy sikerüljön :lol: Jövő hétfőn 17.kor megyünk megint! Reméljük tudok majd képet is rakni.

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:óriási gratula a kisasszonyhoz!!!
vedresandi

Kacika, szerintem igazad van. Most azt nézem van-e 3 hónapnyi görbém. Hát visszafelé a 3. az elég hiányos, de azért nem olyan rossz, igaz a nyákot nem írtam bele, de azt kamuból is ki tudom tölteni a következők után.Az a baj a dokimmal, hogy sorba akar haladni a vizsgálódással. Ezután még tüszőt akar figyelni, de jó lenne valahogy rávenni, hogy közben csináljunk egy vérvételt is. Az nem olyan nagy dolog. Lehet, hogy mensi után vissza is megyek hozzá. Én már nem akarok tovább várni, főleg, hogy egyre hosszabbak a ciklusaim. Mert így az éven nem lesz belőle semmi.
Annyira utálom ezt a helyzetet! :twisted: :twisted:
Olik, gratula! Sajnálom, hogy nem sikerült meglesni a kiscsajt. Remélem legközelebb nem lesz ilyen szégyellős.

Zsu

Kép
bvigh

Szerintem is menj vissza a dokihoz, már ha most tényleg nincs baba -szívből kívánom hogy legyen!!!!-és akkor ha tüszőt figyel, már az is jó!!! Bár a görbéd azt mutatja hogy van pé, szépen fölmegy amikor fel kell neki mennie, de uh-on azt is meg tudja nézni hogy megreped-e. Mert ugye az sem mindegy.
Aztán ha az is rendben van a vérvétel is sokmindent elárul, de idáig már nem is biztos hogy el fogsz jutni, mert közben bebabásodsz :wink:
Vendég

Olik! Gratula a csajszihoz! mi lesz a neve?? Volt megérzésed a nemét illetően? Bejött? Apa meg hamar hazajön, meg aztán van még férfi a háznál! :D

Zsu! Nekem is ez a napokig tartó barnázás van! Remélem azért van remény és ez mondjuk csak egy beágyazódásos vérzés!

Ma felment a hőm, de tombol a náthám is, este Nasivinnal fexek.

Andi! Jó zsúfolt napod volt! A gyerkőc annyira lúdtalpas, hogy fáj is neki? Lúdtalptornát csináltok???

Ancsa! Az jó, hogy stagnál a cukor és nem kell az inzulinon emelni! Mindíg mondogatni kell magadban: Nem lesz semmi baj.... Nem lesz semmi baj.

Kép
kislibus

Szép estét!

Kacika,örülök hogy látlak,és minden rendben veletek.Kismamikon látni leginkább,hogy szalad az idő.amikor a vinalzódra nézek,még emlékszem amikor +at teszteltél :lol:

Kislibus:szerencsére nincs nagy lúdtalp,kapott egy szilikinos sarokemelő betétet,amit a cipőjébe kell tenni.

Zsu:nem tudsz olyan dokihoz menni aki csinálna egy hormonvizsgálatot?szerintm már elég idej próbálkoztok ahhoz,hogy a dokid végre megtegye.A barnázás tényleg nem jó,de amíg a hőd nem esik le,addig bízzunk.

Kriszti:mi van Veled???

Ancsa:ügyi vagy,h stadnált a cukrod.Biztos minden okés lesz!
vedresandi

Sziasztok!

Semmi különös nincs!
Ciklus eleje!
Készültem dokihoz!De most ment nyaralni!
Ez van!!!!!!
Vendég

Most ment nyaralni... Könyörgöm hol van itt nyááááár???? Csak hideg van, meg ősz, meg megfagyok, meg beteg vagyok. Erre ő nyaral. Ez felháborító! Tudjátok mit menjünk mi is nyaralni! Mondjuka bahamák megfelel??? :D Vagy Korfu?? esetleg Rhodos???? Jaj de mennék én is!!!

Tisztelt balszerencse úr, asszony, vagy mifene, tessék már Krisztit békén hagyni!!!!!

Kép
kislibus

Kislibus!
Most jól megnevetettél!!! :lol:
Azért megérdemli a nyaralást!Eddig nem tudott menni,mert sokat ügyel,sokat dolgozik,úgy,hogy ilyenkor kell menni ha tud!!!!
Görögbe mentek,de inkább pihenni!!!!!!

Na,menjünk mi is!!!! :lol: :!:
Csak egy kis pénz kellene!!!!
Nem nagyon kellene agitálni!!!!
Egy csettintés és már mennék is!!! :lol:

JÓ ÉJTTTT
Vendég

Kislibus, én is megyek veletek nyaralni!!!!!!!!!!!
Kriszti, te meg jól megúsztad! Eddig is húztad a dokit, most meg mire elmennil, ő tűnik el...........Meddig is nem lesz? Remélem nem akar hetekig nyaralni! A ciklusod közepére remélem visszajön.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?