Pézsé!
Sajnos én is tudom milyen rossz amikor nem eszik egy gyerek!
Marcikám volt borzaszto evö!
Az igazság az hogy csak velem!
Mert én is teljesen a betege voltam hogy nem eszik!De ez ellen tenni nem lehet majd szép lassan felengedsz!Ha anyu etette akkor tátogott ha én akkor szájzár
és amikor már tudta mondani akkor...
NEM...
Szoval tényleg megérzik sajnos!Söt sirtunk mind a ketten!Már a férjem szolt hogy nem vagyok normális már etetés elött fél orával vibrálok!
Amikor a férjed tudja etetni akkor etesse ő,de van még egy variácio!
Sok baba nem szereti a tápi izét vagy magát a cumis kajálást ha megbeszéled a dokival szerintem kezdjétek el a hozzátápit kicsit gyorsabb ütembe hogy minél kevesebb legyen a cumisüveges étkezés!Nagyon sok ilyen kicsike van!Lehet hogy kanállal ugy fog enni mint a kis angyal söt a fözi mivel más izü nem édes lehet hogy be fogja puszilni elsöre!!!!
Nem mondom hogy nyugodj meg mert ugy sem tudsz!!!
De probálkozz mindenfélével!Esetleg más üveg vagy más fajta cumi?Mit használtok most?És hogy eteted,milyen pozban?
Pompi!
Nagyon édesek a picik!!!
Hogy megy a kajálás?Mit esztek már?
Kata!
Ádámot meddig tudtad szoptatni?
Hajni!
Én is tegnap megrendeltem a nextet Marcinak!
A sinlac az szentjánoskenyérmag és rizs pép!
Vizzel kellene de én tejjel kevertem de igy is finom volt nagyon az ize!
Melcsi!
Sajnálom,hogy nem mentetek el!
Nagyon szépen irsz a "kis" családodrol és a boldogságrol amit okoznak neked!
Unique!
Sajnálom a rosszullétet nagyon!!
Reméljük a 12-ik után rendezödik valamennyire!!
Zsuska!
De jo hogy jelentkeztél!!!
Jobbulást neked és a picikédnek!
De legközelebb képet is kérünk ám!!!
Hogy halad az uj ház?
Belaktátok már?
Orsi!
Mi az a frutta pura?
Láttam a corába de én még ezt nem ismerem!
Jövöhéten kezdeném a gyümit de olyan gusztustalan almákat kaptam hogy én azt oda nem adom a gyereknek!Szerinted nagyon gáz az,hogy vettem Humana bio almalét?
Ha azt felhigitanám és azt adnám kezdésnek egy pár kanállal?
Kébzeljétek,tegnap elkezdtük a sinlacot!
Anyatejbe tettem és olyan édesen ette!
Igaz jo higra csináltam és csak 5-6 kanállal adtam egyenlöre de nagyon csodálkozott!Édes volt!Felvettük videora!
Ugy adom neki,hogy este 6 kor fürdés elött egy orával mert igy pont két étkezés közé esik a sinlac és nem vált ki egyenlöre egy tetést sem!