Sziasztok!
Végre sikerült végigolvasnom!!!
Piroska és Jutta Tüccsnek, Piroska meg még nekem is megígérte, hgy ír, de nem kaptam eddig semmit. Már naggggyon drukkolok Nekik!!!!!
LOLONAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!
Verna,
a most csütörtök nekünk nem jó, mert vendégség lesz nálunk, de jövő péntek úgy néz ki, megyünk!
Jutta írta, hogy Molnár doki volt az az ominózus ügyeletes. Na, nekem van róla egy történetem, mikor még terhesen bent feküdtem. Már bent voltam kb. 4-5 hete, mikor egyszer ő az ügyeletes, bejön, és megjegyzi, hogy hát, bizony jócskán felszedtem magamra a kilókat!!!! Azt hittem pofon vágom!!!! Ugyan mit tudtam volna tenni, már hetek óta szigorúan feküdtem, vajon háztömböt kellett volna futnom, hogy fitt maradjak???? Egyébként hozzáteszem, hogy akkor már 2 hónapja összesen 1 kilót szedtem fel, úgyhogy semmi alapja nem volt a kijelentésének. De annyira rosszul esett, hiszen amúgy is nagyon ki voltam borulva a tehetetlenségtől és az ágyhoz kötöttségtől!!!!! Mikor ezt elmondtam, majdnem zokogva a dokimnak, csak ennyit mondott: Molnár..... Utána meg nem győzött vigasztalni, hogy minden rendben, pedig Ő aztán tényleg nagyon háklis a súlygyarapodásra!
Fürdés,
nálunk ez össze-vissza megy, attól függ, Marci milyen álmos, így van, hogy 5. de van, hogy 15 perc. Többet nem szokott, mert megunja, igaz, mi a fürdés után csak kajálunk, aztán rendszerint kaja közben beájul. Úgyhogy, mire fürdik, már kellően kómás.
Mi nem fűtünk be, csak amit a gőz befűt. A szobájában meg 21-22 fok van.
Giga,
nagyon édes a pocid!!! Szerintem is tegyél fel majd képeket! Nekem sosem volt ilyen szép gömbölyű, az első perctől tiszta kocka alakja volt, még soha senki nem látott ilyet.
Itt van erről néhány kép:
A 26. héten
28. hét
31. hét
Én mindig úgy szerettem volna gömbölyű pocakot, nem tudom, miért lett ilyen.
És azóta is megtartotta azt az alakját. Ez bosszant a legjobban.
Tüccs,
Dóri nagyon édesen pancsizik!!!!!
Timi,
nagyon édesek a gyerkőcök, ahogy fürdenek!!!!! És a Lánykád tényleg óriási szeretettel néz a bátyjára! Nagyon zabálnivaló!!!!
ANDIBAB, PIMPOKA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Lédi,
mi pont az új csömöri ovi mellett lakunk, az utca túloldalán! Mi nagyon örülünk neki, mert csak átsétál a gyerek, és már ott is van! A mienk zsákutca, úgyhogy még forgalom sincs.
Most megyek, majd még jelentkezem!
Szép estét mindenkinek! A 2 Lánynak odabent meg különösen!!!! (Már, ha Piroska is bent van
)