Minden kedves hozzaszolo!
Koszonom a tippeket. Tegnap talaltam az uzletben olyan kis muanyag tartalyokat (USA-ban eloknek: GLAD termek, 8 van egy csomagolasban), amelyek tokeletes meretuek (egy kis adag), es transzferalhatok a melyhuto, mikrohullamu es a mosogatogep kozott. Igy, ha sajat keszitesu (megszokott kajat akarok neki vinni) elkeszites utan szokott modon, de ezekben a kis poharakban lefagyasztom, pici hutotaskaban (meg kisebb mint a fent emlitett fototaska) viszem; es arra gondoltam, hogy atszallasnal kajalohelyen megmelegitettem es kihules utan - ujra a gepen - meg tudom vele etetni.
A keksz, babapiskota es a Cheerio nalunk is mindig ott van. Kivancsi altal emlitett palacsinta isteni lehet, de igazad van, otthoni kiprobalas elott semmikeppen nem jo otlet utravalonak. Idike vizallo ulesvedoje is remek otlet, repulon is hasznat vehetjuk (felremlik a januari utunk
).
Bocsanat, kicsit ossze-vissza irok; iszonyu faradt vagyok ugyanis a tegnap ejjelt az ER-ban toltottuk, mert Jordan (ahogy tegnap kiderult) allergias a Penicillinre es szarmazekaira.
Ha van meg otletetek, irjatok batran, igazan koszonom!!!
Jo ejt! vagy Jo reggelt! (kinek mi)
Judit