Új privát üzeneted érkezett!

köszi lányok,élek :lol: :lol: egy nagy szelet bundi kenyér után már jól vagyok :P lement 1 kg,nem nött a sólyom ugyhogy szerintem minden oké lesz,majd hivom a dokit.nagyon nehezen birtam már,este olyan hisztis voltam :shock: :shock: remélem több ilyen nem lesz,ráérek majd ha meglesz a baba diétázni :oops: :oops:

Lexi
mennyi???és addig csak gyümin élsz?azt hogy birod??? :shock: :shock: köszi a szolidaritást :oops: :oops:

Napcsi
akkor ma van a szülinapod?én 8.ra emlékeztem :oops: :oops: de akkor BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED :P :P ma bizti megérkezik a kiscsaj :P :P

Benszi
gyomorsav nem volt hála az égnek,de most undorodom a gyümitől egy kicsit :oops: :oops: ma nagy zabálás lesz anyuéknál aztán megyünk moziba,biztos beugrik egy kis perec vagy valami :lol: :lol:
kitartás neked :oops: :oops:

Luki
pusszantalak,néztél már nekünk időpontot az uraddal????azt is találd ki jövö héten mikor dolgozik mert akkor megyek :P :P

bibar

Bibarci

de ügyi vagy :D Szép napot mára :D
T. műsora ügyében intézkedem,hétfőre megnézem,nincs kinyomtatva én meg nélküle nem tudom mert biztonsági belépéses.Hétfőn egyeztetünk :D puszika te kis hős :P

Napcsi

NAGYON BOLDOG SZÜLIKÉT NEKED

Kép

Benszi

nem,nem gondoltam hogy megúszom a képet.... :oops: :lol:
Most nem értem,a méhösszehúzódásaiddal kapcs-ban világosíts fel kérlek.Én azt hittem az ugyanaz,mint a keményedés. :oops:

Kép
lukrécia

Fiona!

Engem paráztattak péntek délutánig. Szerdán és csütörtökön is telefonáltam, hogy mondják már meg az eredményt, mert lassan idegösszeroppanást kapok, erre a biológus kikérte magának, hogy odatelefonálok. Azt mondta, mit képzelek, miért adták meg a péntek délutáni időpontot?! Majd akkor lesz eredmény. No comment. Gondolom, soha nem volt a helyemben/helyünkben. Még jó elég sok munkám volt a héten, így nem értem rá ezen idegesíteni magam. Neked is Villányi dr. csinálta egyébként a biopsziát és az UH-át? Az UH nekem még hátra van, hétfő du kell mennem, remélem, minden ok lesz.
ballagyo

Jaj, jut eszembe, Pöttyös Pannát le kell cserélnem a vonalzómon. Annyira meglepett a tegnapi eredmény, hogy kisfiú, én váltig úgy éreztem, hogy kislány. Persze teljesen mindegy, a lényeg, hogy egészséges.

Málna! Mi van veled? Minden ok?
ballagyo

Napcsi drága,

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szijjasztok Kismamik!!!!

Fiona!

Köszike Kérdésed,jó napom volt tegnap,csak álmos vagyok állandóan! :lol: Puszika Drágaság!!

Ballagyo!

gratula a kukishoz!!! :P

Benszikém!

Inszem lesz novemberben aztán majd meglátjuk mi lesz!!! :roll: Neked is milyen közel már a nagy nap!!!! :wink: :P Pihikézzél drágaság! :wink:

Kicsi Naposoldal!!!!!!!!!!!!!! Kép

És boldog Születést!!!!!!remélem mára!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsika!
Bevállalós jányka vagy mozizni!Mit néztetek meg?Ha nem szülsz,akkor szülinapi buli is lesz?
Lukika!
Keményedés és a méhösszehúzódás közöt annyi a különbség,hogy a keményedés az szinte folyamatos!A méhösszehúzódás az kb.20mp-ig tart és néha nem könnyű megszólalni!Ha a kölök miatt van keményedés amikor mocorog azt onnan tudod,hogy a kölöknél beton kemény,de máshol kicsit puhább!
Nekem a betonos variácó van mindig,valószínű fajta is+összerándul vagyis húzódik a méhem,akkor egy ovális formára,legalábbis ezt érzem összeugrik középen és akkor menni sem bírok!Azt tudni fogjátok,ha összehúzódás lesz!Ha ilyen van és 3percenként ismétlődik akkor figyelni kell!Ikreknél ez sajna néha napi 10-20is van állítólag!Nincs is helyük!
Remélem érthetően leíetam!
Bibar!
De jó,-1kg!Hős vagy gyümi ügyben!
Én ma reggelre alig bírtam levenni a gyűrűmet!Tegnap óta +2kg!
Lexi!
Mikor hasizmozhatsz vagy tornázhatsz?Mert néha a koplalás nem segít!Sajnálom az egyedüli lefekvést!
Nyunyika!
Akkor hajrá november!

Reggel sírva keltem!Álmomban gerincérzéstelenítést kaptam és az uramnak kaparászni kellett a lukban a gerincemben!Rettegtem,pedig nem fájt!Félek a császártól és szerintem félek a sima szüléstől is,azért álmodtam ilyeneket!

Megvettük urammal a kölkök 56-os anorákját,amibe hazahozzuk majd őket!Szépek!Egyformák,csak egyik piros,másik kék!

Ja és Alonso 4.helyről indul!Kivagyok!Feladta a kicsi lelke!No meg az enyém is,hogy champion legyen!
Vendég

Mamm:
Ne aggódj én 6 kg-ot híztam. Azt hittem sok, de megnyugtattak, hogy ez normális. Az én védőnőm is néha zöldeket beszél, de nem igazán érdekel. Meghallgatott azzal a muzeális készülékkel, persze semmit nem hallottunk, nem is tudom minek erőltetik ezt. Mindenképpen G. dokival beszélj, mert Ő profi! :D
Majd megkérek valakit, hogy fotózza le a pocakomat aztán felrakom, oké?
Jövőhéten vérkép, vizelet lesz nekem, nehogy már nyugiban legyek.

Találkoztam az egyik házban lakó nővel, akinek van egy 16 éves lánya és 5 fiúgyereke. :shock: Szerintetek ez normális? Hát nem hiszem. Láttam mindig gyerekekkel, na de 5? És ráadásul mind fiú?
No comment.
Vendég

Benszike!

Köszike Drágaság!!!Ez nem lehetett egy kellemes álom!!! :shock: Bízti félsz egy kicsit!!!Én is féltem, aztán oda kerültünk hogy beindultak a dolgok akkor már nem féltem!!Tudtam jó kezekben vagyunk!!!Minden rendben lesz nállatok is!!!!Kapunk képecskét a rucikról!!???? :P

Bibarcim!

Hogy vagy drágaság???Megy a koplalás szegénykém??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Összeszedtem valami vírust, most nem mehetek a csajokhoz, amíg el nem múlik a hasmenésem :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mi jön még...

Puszi!

Judit

Kismamiknak kitartás, gondolok rátok sokat.

jucicuki

Jucikám!

Kitartás,remélem hamar kigyógyulsz a bajból,nekem is egész nap megy a hasam,biztos valami vírus!!!! :oops: Örülök,hogy Dórka baba ilyen szépen gyarapodik!!!!!És javul a kis állapota!!Nagyon Boldog vagyok amikor olvaslak benneteket!!!!!!!!!! :P Kitartás Kicsikém!!!Nagy nagy ölelést küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyika!

Remélem, holnap már láthatom őket :!:

Judit

jucicuki

Judit drága,

De jó olvasni Téged! Jobbulást kívánok, remélhetően pár nap alatt túlleszel rajta!!
Olvastam, hogy már kint van Dorka is kiságyban, ez nagyon szuper hír! :D További minden jót nektek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsóka!

Igen, Dorcika is kiságyas lett. 1980 g. Lilus 2190 g. Tegnap óta nem sokat híztak :cry:
Szegény Dorkám tök ügyesen kezdett szopizni, most meg nem tudok bemenni...
Nagyon hiányoznak!

Puszi!

Judit

Tök jó a vonalzód, olyan jó, hogy mindig vársz valamit :wink:

jucicuki

Jucika!

Biztos ugy lesz!!! :wink: Nagyon szépen fejlődnek a lányok!!!!!!!!!És olyan jó ,hogy Dórka is jól van!!!!!!!!!! :P Puszikálom öket!!!!Ha jobban leszel add át nekik!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Judit,

Ne aggódj, nem felejtetenek el szopizni, és 1-2 nap múlva már te is bent leszel náluk! Gondolom, hogy nagyon hiányoznak, de ha ilyen szépen gyarapodnak, akkor tuti, hogy nemsokára otthon lesztek végre, és éjjel-nappal együtt lehettek! :wink:

Puszi Nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar
-2 kg, de csaltam. :oops: Két hetes diéta és elvileg csalás nélkül 9 kg. Nem tudtam, hogy ennyire gyenge vagyok. Én hülye, tegnap vettem be vitamint, amitől olyan éhes lettem, hogy nem bírtam tovább.

Benszi
Majd fotózd le őket a ruhácskában, kérlek. Ha legközelebb megjön, utána kell mennem a SOTÉ-ra a dokihoz. Ott térünk vissza az edzés kérdésére. Múltkor még nem engedte meg. Krisztivel pénteken el akartunk menni egy lightos edzésre, de aztán a párom, meg az asztalos keresztbetettek nekem. Majd hétfőn. Szaunába már járok. Ma viszont olyan finomat főztem, hogy jól belaktam belőle. Viszont rászoktam a kávéra. (Kávés diétát "csinálom.") Nem csodálom, hogy félsz a császártól. Fura, hogy én a természetes szüléstől soha nem féltem, mindig is azt akartam. Álmomban olyan sokszor szültem. Remélem még fogok is, ha már úgyis csak álom marad. Én a szoptatástól jobban féltem régebben. (Terhesség alatt nem, akkor már eszembe se jutott. Meg mindig volt valami más, amitől félhettem.

Lányok
Több hete nagyon fáj a derekam. Ha csinálok is valamit (pl. tegnap könyvpakolás), akkor meg idővel moccani se tudok a fájdalomtól. Ez lehet a spinális érzéstelenítéstől??????

Napcsi?
Vendég

HÚÚÚÚ Lányok, bocsi, eltévedtem, ez a babás topik. Nem ide akartam ilyen hosszan. :oops: :oops: Nem tudok keveset "beszélni"
Vendég

Lexi:
Nekem pl. tök egyértelmű volt, hogy ide írsz! :D
Szia itt
25-e jó ám, elintéztem! :D
Vendég

Na, ki van itt? :P

Köszönöm a szülinapi köszöntőket, mától bizony 31 :oops:
Viszont úgy tűnik, a kislányom nem ezt a napot nézte ki magának.. :roll:
Méhszáj szinte teljesen zárt, fájások komolyodnak a ctg szerint, de ez még mindig nem volt elég, hogy benn fogjanak...
Sebaj, majd kijön, ha már szeretne. A dokim azt mondja, ha keddig sem jönne magától, akkor megbeszéljük, mikor legyen az indítás :roll:

Zsókucim, fel a fejjel, szépen utána kell járni a dolgoknak, és bizony, mindent a babóért! Így is kell! És örülök, hogy Wiegandtunkhoz van már időpontod! Meglásd, ő majd szépen helyre tesz mindent! Nagyon szorítok!!!

Bibarci, örülök, hogy minden oké :lol: Ügyes vagy a gyüminappal, és Te is Lexi. Tudom, nem könnyű...Én is csináltam már, hát nem nekem való... :roll:

Luki, várjuk ám azt a fotót! :wink:

Benszi :P Férj és férjet néztük meg, de nem tudom megmondani, hogy mennyire volt jó, mert annyira nem ott járt az eszem :oops: :roll:

Mamm, tényleg ne törődj a lüke védőnénivel. Szerintem is fontos lenne, hogy ebben a szakmában is empatikus emberek dolgozzanak, de hát ez van...Nekem mondjuk nem rossz a védőnőm, szerencsére. De te ne is foglalkozz vele!

Gica, jó hallani felőletek :P Szeretnénk képeket is látni :P
És ha van egy kis időd, írj a mindennapjaitokról.

Gabimami :P
Hát bizony, ez még nem eldöntött dolog, hogy hány bohócod van :roll: :lol:

Holnap este megint ctg, ha addig nem történik semmi... :roll:

KépKép
naposoldal

Napcsi

Boldogságos születésnapot kívánok Kép
gabicsibe

Bent vagyok :!: :!: :!: :!: :!:
Dorci nem felejt :lol: 50-et szopizott ebédre :wink: most a 1/4 3-on már csak 20 ment, de majd erősödik. 2060g :D :D :D
Liló kap egy kis vért, mert vérszegény lett, addig nem is erőltetjük a szopit. 2200g.

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucikám!!!!!

De jóóóóóóóóóóóóóó!!!!! :P Pusszantlak Drágaságom!!!!!!!!!! :wink:

Napsikám!!!!!

Még mindig egyben!!!Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Juci, ezek szerint elmúlt a vírusod! Nagyon ügyesek vagytok. Hamarosan hazamehettek.

Ballagyo, gratulálok a fütyishez!

Napcsi, Boldogságos születésnapot kívánok!!! Már mi is nagyon várjuk Nóra babát :D

Velünk minden oké. A 9 petesejtből 8 megtermékenyült és mind a 8 szépen osztódott. Péntek óta 3 albérlőm van :wink:
Picit rossz a közérzetem, biztos a sok fekvéstől,de azért kitartok. Folyadék, túró...

PUsszantás mindenkinek!
süni76

Sünci
de jóó,nagyon drukkolok hogy legalább egy pici albérlö maradjon a pocakban :lol: :lol:

Lexi
hú,vitamint ilyenkor nem szabad,attól én is mindig falok :oops: :oops: hát én ma bepótoltam mindent,és sokat ettem,holnap kell megint hivni a dokimat hogy mennyit nött a súlyom :oops: :oops: érdekes lesz :shock:

Juci
örülök nagyon a jó hirnek :P :P

Napcsi
gondolok rátok sokat :P :P

Benszi
1 nap alatt +2 kg????az nagyon durva :cry: :cry: én a jegygyürümet már 2 hónapja nem tudom hordani sajan,annyira hiányérzetem is van e miatt :cry: :cry: :cry:

bibar

Sziasztok,

Napcsi,
Már nagyon izgulok, hogy mikor jön sms Tőled? :lol: Ha hazaengednek, remélem írsz, hogy mi volt :wink:

Judit drága,
Szívből örülök, hogy ma már bent lehettél a lányokkal! És hogy milyen szépen nőnek, hihetetlenek! :D:D:D Lehet, hogy tényleg bejön, hogy egy hét múlva már otthon lesztek? :D De jó lenne!! Nagyon drukkolok! Lilkónak küldök vérképző drukkokat: +++++++++++++++++++++++++++++ :D Puszi Nektek!

Süncike,
Kitartás, és millió babatapi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bibar,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen…:roll: Remélem nem híztad mindet vissza. Lehet, hogy diétára fognak? Vagy mit tudnak ilyenkor tenni?

Hahó, eltűnt topiklakók, tessék jelentkezni!!! Nem ér így eltűnni!!!
:evil: :evil:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Juci
További kitartást,sok-sok erőt és kívánom mielőbb hza mennjetek.A honlapotokat egyik este megkönnyeztem az örömtől!

Napcsi
Ezekszerint még egyben?!
gabicsibe

Süncike

nagyon jó hírek :D pihizzél :D

Napcsi

vajon mi lehet veled? :D

Juci

nagyon szuper,remélem mielőbb haza viheted a csajokat

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Juci!
Remek hírek, örülök Nektek, olvastam a honlapotokat!!!! Kitartás, már nemsokára otthon lesztek!

Napcsi!
Boldog szülinapot és gyors szülést kívánok!

Benszi!
Te is Alos vagy? Csináljunk már valami Hamilton vudut 2 hét múlva, még van remény :wink:
Ha Alo győzne és Ham 3. lenne már jók vagyunk :wink:

Süni!
Babargacs hegyek Neked és a 3 kicsi albérlőnek +++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci!
Remélem W. doki segít majd! Puszi Neked!

Velünk minden rendben van, kicsi lányom annyit dumál hogy szinte hihetetlen. Annyira mondja a magáét, imádom. Nagyokat kacag, mindenkire vigyorog. Újabban próbálja felhúzni magát ülő helyzetbe. Hihetetlen hogy már ilyen nagy lány! Imádom!!!!!
Ma de az apja vigyázott rá, mert én lementem anyumékhoz főzni, du meg elvitte az apja meccsre, hogy én tudjak vasalni meg takarítani. Hát 4kor már úgy hiányzott hogy lecsaptam mindent itthagytam csapot papot és utánukmentem.

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Végre itthon! Szülés sztorit majd késöbb írom meg, de íme 1-2 kép Ramónáról.

Kép
vicuska2007

Vicuska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hatalmas gartula a kis GYÖNYŐRŰSÉGHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon szép baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:D Vicuska

Hát ez a kislány egyszerűen gyönyörű :D :D :D Milyen kis kreol :D
Vicces hogy Napcsi még be sem ment,Te pedig már hazaértél. :D
Sok puszi nektek

Kép
lukrécia

Tényleg!!!!!!!!!!!

Napcsika merre van????????????????????????Csak nem??!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska
GYÖNYÖRŰŰŰŰ ez a kis husi baba :lol: :lol: :lol:

tényleg Napcsi ilyenkor már be szokott jelentkezni,hú de izgi :P :P :P

Zsókuci
most nem nött a súlyom,ugyhogy rendben leszek,már lightos diétára fogott a doki,mert mondta hogy cukrot és zsirt ne egyek,és csak vizet igyak,azt is keveset :shock: :shock: szóval most már jobban odafigyelek,de persze azt nem birom ki hogy cukrot abszolút ne egyek,eszek csak nem minden nap :oops: :oops: és nem olyan mennyiséget :oops: :oops: szóval remélem igy kibirom a végéig :oops:

bibar

Sziasztok!

Vicus,
ez a kislány tényleg egy gyönyörűség!!! Megérte szenvedni érte, igaz? Sok puszi nektek, és majd jelentkezz, kíváncsi vagyok, hogy telnek az első napjaitok otthon! :D :D :D

Juci,
örülök, a jó híreknek, kívánom, hogy mielőbb mehessetek haza abba a gyönyörű babaszobába! :D

Napcsika,
hát mégsem szülinapi baba lett Nórika? Kitartás, most már hamarosan a kezedben tarthatod! :D És utólag is nagyon sok boldogságot és egy könnyű, gyors szülést kívánok a szülinapodra!

Ballagyo,
gratula a kisfiúhoz! Mi meg pont fordítva voltunk, én végig úgy éreztem, hogy fiam lesz, és most mégis úgy néz ki, hogy leányzó... :D

Bibar,
Te egy hős vagy, hogy kibírtad a gyümi napot! Én is próbáltam párszor (persze még a baba előtt), de délutánra mindig olyan éhes voltam, hogy csak! :oops:

Lukrécia
,
most nézem, Te meg már a 31. hétnél jársz? Aztaaaa, hogy megy az idő!!!

Benszi,
keményedés van még?

Lanett,
Réka már ülni próbál? Nem semmi a kiscsaj! Bár az én unokaöcsim is ilyenekkel próbálkozik, pedig ő még Réka babánál is fiatalabb kicsivel... :D

Sharon,
hogy vagy?

Zsókuci drága
,
lesz nagy buli a szülinapodra??? :D

Csajok
,
köszi mindenkinek a bíztatást, megnyugodtam már... Nem foglalkozom a védőnővel, majd a doki megmondja mi az ábra! Szerdán megyek hozzá, csütörtökön pedig újra próbálkozunk a 4D-vel. Remélem most majd többet látunk a kis Ficánkából! :D Jaa, és akik ígérték, várom ám a pocifotókat!!!!! :D

Kép

Kép
mamm

Na, akkor elaludt, írok bővebben:
Tehát kedd reggel elment a magzatvízem. Éppen ctg-re indultunk volna. Hát helyette szülés lett. Persze a legnagyobb dugóban mentünk. A kocsiban már rendes fájásaim voltak. Beértünk, jött is Zeke doki, már 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj, mondta ebből 14 órára baba lesz. Hát sajnos nem így alakult. Nem nagyon tágultam és a baba feje nem ereszkedett le. Így 17 órakor, Eda és rengeteg Oxitocin után a császár mellett döntöttünk az orvossal. De nekem az akkor egy megváltás volt. Nem szépítem a dolgot, iszonyúan fájt a vajúdás. De a császárból való felépülés sem piskóta. Szóval mindkettőbe belekóstóltam. Zeke doki végig nagyon profi és kedves volt, most megláttam egy másik arcát is.
A kórházi benntlétről..a mellem a 3.napon kőkemény lett és forró de ez senkit nem érdekelt, hiába fájt ezerrel és ha ráraktam Ramit szinte üvöltöttem de tej nem jött. Jeleztem mindenkinek de csak a szoptatással és a masszírozással jöttek. Na persze felment a lázam, akkor végre rátettek egy "fejőgépre". Az végre elindította a dolgot. De nem kicsit fájt! Ja, és a láz miatt 1 nappal tovább kellett bennt maradnom.
Tudom ez most nem hangzik valami jól, de ez a kislány mindenért kárpótol.
Még egy kép..
Kép
vicuska2007

Édi-bédi husi-musika! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Kukk!

Zsókucim!

Nem írt neked Napcsika!!????Mi lehet vele?! :wink:

Kicsi Bibarom!

Tényleg egy hős vagy!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki
kerestelek telcsin mert valamit el akartam mesélni...puszika

Vicuska
nem volt akkor szerencséd,vajudás is és császár is :cry: :cry: de megérte,mert ez a kiscsaj egy tündér :lol: :lol: :lol:

Nyunyi
köszi,nem tudom meddig leszek hős :wink: :wink: holnap lesz a cukor vizsgálatom,na attól még be vagyok szarva :oops: :oops: veled mi ujság?mikor mentek a köv.-re?

NAPCSI
mi van már???itt tuti történik valami :wink: :wink:

bibar

Sziasztok,

Megpróbáltam hívni Napcsit, de nem vette fel :shock: Amint tudok valamit, jelentkezem :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

No, itt vagyok... De van mentségem a hosszú eltűnésre:
Kezdem a legelején.
Szombat éjjel pisijárat közben nyákdugesz távozott, enyhe, rendszertelen fájások közepette. Na, gondoltam ebből már csak lesz valami másnapra... Egész nap próbáltam belépni, hogy elmeséljem nektek, de nem sikerült. Este pedig mentünk ctgre.

ott viszont jól rámhozták a frászt, hogy nincs rendben a szívverése Nórinak, uh, sürgősségi vérvétel, mert valami fertőzésre gyanakodtak, és azt mondták, akkor gyorsan befejezik a terhességet. Közben visszatettek a ctg-re is 1 órára.
Szerencsére a vérvétel azt igazolta, hogy nincs fertőzés, így a szapora szívverést a nagy mozgásra fogták, mert Nóri esténként szokott nagyon aktív lenni, és eddig csak napközben, vagy reggel volt ctg.
Végül hazaengedtek, azzal, hogy reggel hétkor újból ctg, aztán meglátjuk. Ma reggelre minden normális volt, de gondolhatjátok mennyit aludtam az éjjel...
És most értünk haza.
Holnap reggel 7-kor újból ctg...

KépKép
naposoldal

Jajj, Zsóka drága, most látom, hogy hívtál, ne haragudj :oops:
Nem akartam ám senkire a frászt hozni...

Különben azt mondja a dokim, hogy 1 hét-10nap amit hagynak ráhúzni, hát akkor még van egy pár napom. Vagy meglátjuk.
Kezd irtó fárasztó lenni a mindennapi ctg, vizsgálat, jövés-menés.
De semmi nem számít, csak, hogy Nóri egészségesen megszülessen!!!!
Minden nap úgy megyünk el itthonról, hogy talán ma már nem jövök haza, olyan furcsa...Szóval ez a túlhordás dolog sem olyan jó :oops:
De persze szavam sem lehet, én bíztattam Nórit, hogy csak maradjon benn, amilyen sokáig csak lehet. Hát tessék anyuci :wink:

KépKép
naposoldal

Bibarcim!

Novemberben megyünk a következő inszemre!!! :wink: Bíztos minden rendben lesz!!!! :wink: Drukkolok!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsikám!!!!!!!

Nekem is igy kezdödőtt aztán 2 nap és megszülettünk!!!!!!!!! :wink: Egyre izgalmasabb!!!!Nagyon sokat gondolok rád,mi lehet veled!!!!!Örülök,hogy minden szépen halad!!!Pusszantlak Drágaság!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, még írtam, erre elszállt...

Vicuska, te kis beelőzős :lol: Annyira szép a kisbabád!!!!!
Megszenvedtél érte, de mostmár a tied!

Sünike, gratulálok a szép eredményhez! Kitartást a fekvéshez, de néha szívj magadba egy kis finom őszi napsütést is! Az csak jót tehet!

Chesti, hiányoznak a Nikifotók!

Hajrá Nyunyikának novemberre!

Köszönöm mégegyszer a köszöntéseket, és az aggódást :oops: :D

Ja, és Jucika, klassz, hogy alakulnak a lányok! Továbbra is szorítunk, és sok erőt kívánunk!

KépKép
naposoldal

Napcsikám

nem semmi :shock: Nem is tudtam hogy a nyákdugó elmenése után még nem indul be automatikusan a szülés.Buta Luki néni. :roll: Most már tényleg itt a finish,csak Nóri is jönne már rá :wink: :lol:

Vicuska

hát ez a születéstöri nem dobott fel... 8) Meg ez a szoptatósdi :roll: Jaj....para-piri :oops: :oops: :oops:
Olyan szép ez a kislány :P
Gondoltam hogy Zeke doki csúcs lesz :D

Mamm

Na,akkor szerdán megnyugtat végre a doki. :roll:
Kipróbáltam a turmixot-nyami-nyami :lol: jó sok nutellával.... :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok

Vicuska
Gratulálok mégegyszer. nagyon édes a kiscsaj.

Naposoldal,
Nagyon jol érzi magát odabent a kis Nóri,az én lányomat szerintem a melegvizes fürdövel csaltam ki, na meg persze hallgatott rám hisz mikor ráirtam a pocimra hogy gyere ki, elinultak a fájások és elfolyt a viz :lol: .

Luki néni
Sok puszi neked :lol:

Zsókuci,
Örülök hogy voltál vérvételen , annak hogy mi lett az eredmény annak nem :cry: , de biztos nem lesz semmi baj, szoritok neked.
Puszikállak

Nincs véletlenül valakinek elado baby örzöje?
Nekünk csak légzésfigyelövel együtt van, és megyünk le keszthelyre és jol jönne.

Kép
bibike27

Sziasztok!

Most van két szabad percem, úgyhogy dobok néhány képet a csajsziról.
Amúgy jól vagyunk, csak nehezen győzöm ezt a nagy házat és Jázmin is egyre mozgékonyabb, amikor nem házimunkázok- alvás időben - akkor a szőnyegen hempergünk vagy kinn az udvaron vagyunk, este meg már alig várom , hogy alhassak végre, úgyhogy ezért vagyunk így elveszve.
Még mindig szopizik 3-szor naponta, de most jön az 5. és a 6. foga - szerencsére jól viseli Dentinox sem nagyon kell - , ma már csikorgatta is őket, úgyhogy lehet, hogy nemsokára abba kell hagyni, ha nagyon harap. Ha nem akkor amíg van tejci, addig hagyom. De 1 éves kora után már nem, főleg mert akkor neki akarunk látni a tesónak, hátha ő is sokáig "készül".

Puszi mendenkinek, dobom a képeket.
Talán valamelyiken látszik majd a fülbevalója is, kb 1 hónapja lövettem ki neki. Valaki dilemmázott rajta, hogy a lógós helyett jobb-e az átdugós, nem nyomja-e a fülét. Hát Jázmin 1 perc alatt megszokta, nem birizgálta, mintha ott sem lenne. Én ajánlom. Lógósat biztos kiszedte volna már. Az enyémmel legalább is mindíg próbálkozik. Kép Kép Kép

( A sapkás képek hétvégén Nagybörzsönyben készültek, ott voltunk kirándulni, erdei vasutaztunk.)

Kép
Kép
zuzmó

Ez lemaradt Kép

Kép
Kép
zuzmó

Ne haragudjatok,de csak futtában tudtam visszaolvasni,így bocsi ha v.kit kihagyok :oops: .

Napcsi utólag is boldogságos szülinapot kívánok Neked!Nóri baba tényleg nagyon szófogadó kislány,de reméljük már hamarosan kívülről is meg szeretné ismerni Anyuciát :wink: !

Zsókuci drága sajnálom a rossz vérképet,remélem gyorsan kiderítik az okát!

Bibar ügyi vagy,gratulálok a -1 kg-hoz!

Ballagyo örülök,hogy jó lett az eredmény és gratulálok a Kisfiúhoz!

Juci de jó,hogy már ismét Velük lehetsz!Gyönyörűen fejlődnek a Lányok!

Vicuska gyönyörű szép Ramóna baba,gratulálok mégegyszer!

Benszike hogy vagy?Kölkök hogy viselkednek?Képeket kérünk szépen az anorákokról,meg a pocakodról is :wink: .

Luki várom én is a pocak fotót!

Zuzmó mekkora már Jázmin :shock: és milyen szépséges!

Nekünk megvolt az első nap a bölcsiben :D .Egyelőre nagyon tetszik a Csajoknak,persze tudom a neheze még csak most jön majd :roll: .Lilla nem akart hazajönni.

Megyek mert a lakás még a feje tetején áll,tegnap este lett csak kész a konyha!

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?