Sziasztok!
Úgy jártam,mint a Gyöngyi
vagyis megírtam a hozzászólásom,erre írom neki,hogy kell kijelölni és mindig menteni,hogyha baj van csak be lehessen illeszteni,erre rossz gombot nyomtam és pillanat alatt eltűnt a féloldalnyi hosszú irományom.
akkor újra gyorsabban és rövödítve...
Andi!
Tök jó,hogy felvették Lőrit is az oviba.
Ő és a Tami adott nekünk is erőt,hogy megpróbáljuk.
Remélem én is,hogy nem lesz baj a beszoktatással,én is úgy érzem,hogy jobban félek tőle,mint Ő.
Milyen érzés nem szakemberként nézni ezt a folymatot,hanem anyaként?
Gyöngyi!
Na szóval újra...
Én is sokszor jártam már így,hogy eltűnt az irományom
,2005 tavasza óta Babanetezek ezért kifejlesztettük rá azt a módszert egy másik topikban,hogy mindig valamennyi írás után,kimásoljuk és vágólapra helyezzük,így bármi van csak be kell illeszteni. Remélem, érthetően írtam és más is tudja hasznosítani.
A vonalzomra lécci ne szólj semmit
,mert még nem tudtam képet hozzá tenni,de rajta vagyok. A másik az a baj,hogy nem jól számolt,és ami most van az már régen is volt,csak szarakodott az oldal.
Én azért mégis reménykedek,hogy több időm lesz a háztartásra,hadd nyugtassam már magam,hogy van előnye is,hogy beadtam a Dávidot oviba. Végül is Réka ha nem alszik tök jól elvan a járókában,eddig is Dávid miatt haladtam lassabban.
Benettke!
Örülök,hogy tetszik az új dokid. Az Sztk-ban rendel?
Nem értem az előző miért lett bunkó
azért mert terhes lettél még nem jogosítja fel őket,
de valahogy jellemző is nem tudom,hogy ilyenkor hajlamosak "lenézni" a kismamákat.
Az utazás miatt nem csodálom,hogy várod a munka végét,igaz én egyszer utaztam terhesen BKV-n,akkor is babakocsival (Na jó kétszer,mielőtt Kriszti nekem esik
)de nem kívánom senkinek,ja és az volt az utolsó.
Érdemes elmenni a Praktikerbe,főleg a növényrészleg miatt,olyan gyönyörűek!!! Hozattam még egy zacsit anyósékkal egyik nap abból az akciós csomagból.
Sikerült shoppingolni valamit?
Kata!
Jó pihenést nektek,várunk vissza gyorsan és kérjük a beszámolót,hogy éreztétek magatokat. Miért mentek van ott valami házikótok vagy rokonokhoz vagy csak úgy pihenni?
Szorítunk,hogy jó idő legyen!!!
(NAgyon szép mennyasszony voltál!Gyönyörű az a ruha
)És milyen sok szép helyen jártatok)
Kriszti!
Már 10 éve volt? Hogy szalad az idő...
Emlékszem Kevin milyen pici volt,nekem még eszembe se volt a gyerektéma,most meg az ovóda miatt kérek tanácsokat....
azta....de azért örülök,hogy így alakult
és megismerkedtünk.
Nem izélt az István a T betű miatt?
JA még nem vettem Boraxot,mert elfelejtettem,Sudocrémet vettem,de nem sokat ér. Ma megyek veszek boraxot!
Szandra!
És felvették Tamit egész napra? Eddig az volt a gyakorlat,hogy még fél napra se nagyon,erre meg teljesen megfordult a kocka?
10 körül megyünk be ma egy kicsit játszani,meg megbeszéljük a jelét meg hogy miket kell vinnünk.
Cipőt hol vettél? Azt nekünk is kell bentre,valami könnyen felvehetőt.
Mi van Edinával? Hogy hogy 8x kel? Fog?
JA, a kórházas topikban lestelek meg a képeket leginkább.
Mindenki!
azt akartam kérdezni,hogy tornazsákot hol tudok venni?
Ildikó