Új privát üzeneted érkezett!

Timesz,
veled is frissítettem:
Kép

Dadomi,
megyek mán megyek :wink:
Nem tudom mekkora lesz Barnus, a múltkor a doki nem tudta rendesen megbecsülni a súlyát, de tovább viszem mint Enikő lányomat (ő 10 nappal terminus előtt született) és ő volt 4 kiló. Lehet hogy szépen pakolhatom el a gyönyörű 56os ruhácskákat...

Terheses magzatkás táblát is csinálok szívesen amíg ráérek, márpedig semmi nem utal rá hogy esetleg más programom lenne sajnos.
Vendég

Akkor Ármin és jan. 5. a célidő :)

Kép

Kép
enahma

Ha valaki kimaradt szóljon! Illetve van ahol nincs adatom, ezt is szívesen javítom. És várok javaslatokat is ha valakinak van ötlete hogy milyen oszlopokkal lehetne bővíteni szegény nem túl hosszú nem túl széles táblát.

Kép
Vendég

Áfi, a kistesó születését 2007. december 21-re kalkulálta Kundoki, bár azóta minden egyes uh-n valami más időpontot hallok, majd meglátjuk :)
Hú, nagyon drukkolok már, napjában többször felnézek ide, szülsz-e már... :)

Kép
Kép
banoed

Sziasztok!

Bocsi a bekontárkodásért!

Áfi már csak pár nap és meglesz végre az a baba! Statisztikához: 1 gyerekemnél nyákdugó utána rögtön fájások és szülés, 2. gyerekemnél 2 héttel előbb ment el a dugó, mint ahogy megszületett volna. :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁfffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiii, szüüüüüüüüüüüüüüüüüülsz??????????Hajrááááááá!!!!!!!

Kép
Kép
banoed

Nem szülök. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Áfi tényleg szül?? Én most jövök NST-ről,de nem mutat semmi arra hogy szülnék a következő pár napban. A lényeg hogy a baba jól van. Beszéltem a dokival szombaton nem lesz,úgyhogy szurkolok hogy ne akor kelljen bemenni.

Kép
Kép
josi

josi,szerdán még nkem is tök normális volt az NST-m,csütörtök éjjel mégis elfolyt a magzatvíz,és meg is szültem. Ne hagyatkozz az NST-re,attól még akár ma is megszülhetsz. Volt már olyan,aki hazament NST-ről,ahol minden rendben volt,pár óra múlva meg ment vissza szülni :lol: Legyen így nálad is :shock:
Vendég

Nem tudom honnan a félreértés, itthon ülök, nem szülök. Fájásom sincs. Szólok ám ha indulok a kórházba, annyi időm biztosan lesz.
Azt mondtam hogy csütörtök reggel be kell feküdnöm mindenképp? :(
Vendég

Cseriani,de jó is lenne :lol: Ez túl szép hogy igaz legyen. Áfi csütörtökön fekszel be?

Kép
Kép
josi

ahogy olvasgattam,hirtelen én sem tudtam,honnan,miért mondjátok,hogy áfi szül :!: :?:
Bár biztosan nagyon örülne már,ugye áfi??De kitartás. Napjában többször eszembe juttok josival.
Áfi,teszek majd fel egy képet Elizáról-ha megtalálom..az egyik kisruha van rajta,ami tőletek van :D Nagyon édes benne :lol:
Vendég

Áfi! Persze, hogy mindenképpen be kell feküdnöd csütörtökön, csak nem hagyod ott Barnus babát egyedül a sok idegen között????? :lol: :lol: :lol: Holnap jön a hidegfront aszongyák az okosok :) Olyankor állítólag jönnek a babák :)
Josi! Nekem is szerdai napon még tökéletes volt az NST-m, vasárnap meg hipp-hopp ki kellett venni Dominikot, mert először beszűkült szívhangja volt, aztán meg lement neki 50-60 közötti értékre!!! Danit meg az NST szerint már 34 hetesen meg kellett volna szülnöm, csak azért nem fektetett be a doki, mert már elég nagynak találta a babát, tüdőérlelőt kaptam, és lélekben felkészültem a szülésre, aztán még ráhúzott a legényke 4 napott a kiírásra :) Szóval szerintem sem mérvadó az NST, inkább a babó állapotának figyelésére jó. Bár amikor Daninál megindult a szülés, a szülésznő nekem nem hitte el, hogy igazi fájásaim vannak, csak az NST-nek hitt (majdnem mondtam neki, hogy cseréljünk, és akkor elhiszi, hogy tényleg fájásaim vannak).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

amikor már a hajam tudtam volna tépni fájdalmamban közölték,hogy kapok infúziót,mert gyengülnek a fájásaim az Nst szerint..azt hittem,hülyéskednek... :?
Vendég

Ma voltam a barátnőmnél,4 hetes a kislánya. Varga volt a fogadott orvosa,de nem ment be a szülésre,így az ügyeletes orvosnál,aki a Juan volt nála szült. 4 óra alatt meglett a baba,de azt mondta hogy ami utána következett az maga a pokol volt. Olyan durván kaparta ki és varrta össze.

Kép
Kép
josi

Varga nem rejti véka alá hogy nem mindig tud bejönni, sajnos nagyon meg van kötve a keze. Nekem minden alkalommal elmondja.
Juantól meg nem vártunk mást :evil: szégyellje magát! Sajnálom a barátnődet Josi. :(
Vendég

Sziasztok! bocs a bepofátlankodásért!egy másik tpoikból jöttem át egy percre!

Áfi sokat gondolok rád, mindjárt it az időd! Kitartás! Remélem éresítesz majd amikor megindul a BArnus baba kifelé! puszi!
Vendég

ÁFI: Tessék megszülni :!: :) Ez parancs :!: :wink:
surmi
kockasfulunyul

De éééédesek vagytok! :D
Nagy puszi nektek!
Kép
Vendég

Cseriani, kérünk képet sokatsokat Elizáról, ruhában, vagy ruha nélkül, mindegy, csak sok legyen!
Olivérről is ám! (Timesz,remélem, jól vagy.)
Engem kivert mindig a víz, ha arra gondoltam, mi lesz, ha nem a Vargánál kell szülnöm... De hálistennek nem kellett másnál. (Mikor Hannát szültem, épp az autójáért indult volna Kecskemétre, de inkább ott maradt szüleszteni, na, többször emlegette is azóta. Ma persze már más a helyzet... ) :( Én is sajnálom a barátnődet, Josi! Te kit értesítesz, ha szülni mész, hogy fogjuk mi azt megtudni? Én - gondolom: is - szívesen megadom priviben a számomat neked! :wink: (Remélem, még nem késtem el ezzel...) Haha, mekkora sztori lenne, télleg, ha eccerre lennétek bent Áfival, és asse tudnátok, ki kicsoda! :P
Nem meséltem: tennap voltunk Árminnal tanácsadáson és oltáson, a gyerkőc 8510 gr és 67 centi... Vagy meséltem? Uppsz... Akkor bocs. :oops:
Megyek is, mert álmos vagyok, csak itt fecsegek össze-vissza.
Vendég

Emma,küldd a számod,és akkor küldök neked sms-t. Így egyszerűbb lesz,igazad van. Áfi hogy vagy?? Én jól!

Kép
Kép
josi

Látom, egyelőre még mindenki egyben. :)
Velem semmi különös: tegnap leadtam az egyik határidős munkámat, ma kezdem a másikat. De nagyon nehéz a számítógép előtt ülni egész nap: a térdelős széken is fáj a fenekem meg a térdem, a fotelben meg a derekam... Mi lesz itt később, amikor még csak most kezdett el nőni a hasam???

Kép

Kép
enahma

Enahma: naggyon sz@r lesz... :mrgreen:
Na, nem ám, egyáltalán nem biztos, én a végéig tudtam dolgozni, igaz, nekem meg az ízületeim fájtak annyira, hogy alig tudtam gépelni. Persze, valszínű, neked több időt kell a géped előtt töltened; nekem csak 1-2 egész nap volt, míg ott ültem, amúgy csak szakaszosan. Sztem szerezz be laptopot, vagy valahogy szereld át az ágyadba... :D
Áfi NST-n van most. Változatlanul várom az sms-ét...:cry: Remélem, úgy lesz, mint Cseriani: megijed Barnus, hogy holnap be kell feküdniük, és szépen elindul ma magától kifele... :P
Josi, küldök privit!
Vendég

Szia Áfonya!

Gondoltam benézek, mert rémlett, h. te már nagyon közel vagy a célhoz. De hogy ennyire????? :D
Könnyű, békés és szép szülést kívánok!
Egészséget mindkettőtöknek.
Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Emma! Tudsz valamit Áfiról? NST után rögtön a szülőszobára küldték talán :wink:
Josi, meg Áfi majd körbekérdezgetik az összes kismamát, hogy "véletlenül nem te vagy a Josi/Áfi?", ha majd egyszerre lesznek bent :) aztán csak rátalálnak a másikra :lol: Vagy kiragasztanak a falra egy papírt, a "KERESEM JOSIT/ÁFIT!" felirattal :) :)

dadomi

Az ötletek nem rosszak Josival való társkeresésünket illetően, de azt hiszem inkább én is írok neki egy privit a böcsületes polgári nevemmel meg a telefonszámommal, úgy egyszerűbb lesz. :D

Megjöttem NSTről, volt 1 (azaz egy) darab fájásom, büszke voltam rá mint állat mert ha a falat nem is kapartam de azért éreztem. Erre kiköpi a gép a papírt, ott is a fájás, 25-ös... nnna köszi. :? Bár szerintem tök nagy marhaság ez a fájásmérés, mert a fej nyomásváltozást érez, ergo ha szorosabban van rámcsatolva ugyanaz a fájás erősebb lesz, ha lazábbra szíjjazzák gyengébb.
A kölkeccel amúgy minden rendben szerencsére. :)
Vendég

Áfi! Köszi a számodat,remélem egyszerre leszünk bent úgy legalább hamarabb eltelik az a pár nap!25-ös fájás?? Nekem 40és 50 szokott lenni de azt mondja a doki hogy ez semmi. Pedig ezeket én is érzem rendesen. Emma neked is köszi a számot és amit még utána írtál nagyon kedves! :)

Kép
Kép
josi

Hehe, ez a fájásmérés engem a földrengéserősség-mérésre emlékeztet. Na, és ki nyer? Akinek nagyobb vagy akinek kisebb? :lol:

Egy kérdés: mennyire normális az, hogy szinte állandóan mozog a gyerek? Vagy az esetlegesen várható hiperaktivitás előrejelzése? :D

Kép

Kép
enahma

Enahma,
én is szoktam mondogatni hogy a Barnagyerek hiperaktív lesz :D
Teljesen normális ha sokat mozog, annyi idősen mint ahol most tartasz én se értettem mikor is alszik egyáltalán. Mostmár azért nyugodtabb.
Fájásversenybe nem szállok be mert szerintem nem mérhető pontosan. Én örülök a 25ösömnek is.
Vendég

A fájásmérésről még annyit,hogy amikor a Noémivel voltam a szülőszobán,már a papírról is lement a vonal mindenki ott hüledezett hogy hú mekkora fájás én meg csak annyit éreztem hogy keményedik.Ezt játszottuk 4 napig. Na nem is tágultam semmit,ezért is lett császár.

Kép
Kép
josi

Búcsúzkodom lassan lányok... nem tudom holnap reggel lesz-e időm még bekapcsolni a gépet.
Gondoljatok rám sokatsokat, aki akarja Emmától vagy Cserianitól elkérheti privátban a telefonszámom, de üzenni is fogok az emlegetettekkel, szóval senki nem marad hírek nélkül. Remélem hamarosan újra jövök, és újságolom hogy milyen lassú egy kézzel gépelni, mert a másikban Barnababa szuszog. :)
Sziasztok!
Kép

(Ja, a táblákat átküldöm emailben Emmának, ha valakinek módosítani valója van, vagy csak meg akarja nézni míg nem vagyok...)
Vendég

Csajok,
Áfi, hívott, mostanra sikerült elhelyezkednie, meg "berendezkednie". Sikerült az erőműves szobába kerülnie, van tévéje, meg egy szobatársa, aki ráadásul a földink is.
Megvizsgálta a doki(nk), aszonta, soha ennyire nem fájt még neki vizsgálat...Szomorú még mindig 1 ujjyni,mint 1,5 hete. Holnap kap oxitocinos infúziót, hátha attól beindul valami; doki azt mondta neki, 2 ujjnyi tágulást várnak, utána műti, tehát reményei(nk) szerint nem keltenek neki baromira erős fájásokat azé. Ma még egy nst vár rá.
Vendég

Szegény Áfi ,én szurkolok neki hogy holnap már babázhasson!!

Kép
Kép
josi

nem gonoszságból írom,de remélem Áfi nem sokáig élvezi a part-os szoba nyújtotta luxust :wink:
Vendég

Szurkolok én is Áfinak, hogy holnap már ne egyben legyenek.
Cseriani hogy megy otthon a két gyerkőccel? Féltékenység van?
Vendég

rékababa ne is kérdezd:
hullik a hajam rendesen...Kristóf nem féltékeny-egyenlőre,de nagyon eleven,rossz...csodálom,hogy Eliza tud ilyen hangzavarban aludni. A hugit viszont nagyon szereti,ha valaki megnézi,akkor Kristóf a büszke testvér,még ki is húzza magát :lol:
Vendég

Áfi írt,üdvözöl mindenkit. Szorítsatok neki holnapra a pozéhoz!!!
Vendég

Ííííígy szoríííítunk, Áfi!
Holnap dél körül én is felhívom, és majd tudósítalak benneteket. Remélem, addigra túl lesz a pozén, én azt se bánnám, ha már a műtőben lenne, és nem venné fel a telefont... :P
Cseriani, Hanna is nagyon rossz volt, gondolom Kristóf is így akarja felhívni magára a figyelmet. Sok türelmet kívánok hozzájuk neked! (És magamnak is az enyimekhez... ) :mrgreen: Meglátod, nagyon fogják szeretni egymást; enyémkölkek szinte rajonganak egymásért (most). Már eljátszanak egymással, persze, szigorú felügyeletem mellett... :P
Enahma: hajráááá, hiperaktív Ármin! :lol: Ne aggódj, fog még többet is mozogni... :P
Vendég

Sziasztok!

Drukkolok ÁFInak!!! Kitartás, meglesz ma a baba biztos.

Kép

nem sokára így fog sírni.

Szoritok!!!!!

Kép

móni
bedmona

Hajrá ÁFI!!!!!

Kép
Kép
josi

Áfival beszéltem,
megkapta a pozét, még mindig semmi, azt mondta, ilyen keményedései a sima nst alatt is voltak... Doki még nem látta ma. Nem tudnak aludni, mert a szomszédban az építkezés éjszaka is folyik, úgyhogy férje betelefonált a rendőrségre, hogy ilyenkor mi van... Állítólag kiküldtek egy járőrkocsit, de ez nem az ő hatáskörük, mert a jegyző adott engedélyt... Na, de az éjszakaira biztos nem. Remélem, ma már tudnak aludni.
Valószínű, estefelé még felhívom, hátha a doki mond neki addigra valamit.
Vendég

építkezés volt akkor is,mikor bennt voltam :cry:
Meg szüreti fesztivál is,koncertekkel és randalírozó részegekkel. Ne tudjátok meg...
Vendég

Cseriani, boldog szülihetet Elizának!
Hát, asse lehetett semmi, hallod... Mikor én voltam bent, akkor ásták ki ennek a hodálynak az alapjait, az se volt kutya, de legalább este már nem csinálták.
Josi, te hogy vagy?
És a többiek?
Vendég

Sziasztok asszonyok!

Az én kisebbik lányom úgy tűnik, hogy nagyon fifikás csajszi. Kínlódunk mostanság az evészettel, ma megpróbáltam újra bébiételt adni neki a főztöm helyett, simán beverte. Remélem holnap is megeszi, mert már sokszor nem is tudom, hogy mit adjak neki, egy-két falat után már nem kéri. Ennek meg is látszik a következménye, hízásunk felér a nullával. Valami tippet tudtok adni étvágy növelésre?
Evelin továbbra is adja az értetlent, de ezt felsőfokon.
Most ennyi, viszem hiszti Verámat aludni, mert már nem bír magával.
Vendég

Köszi Emma jól vagyok,sőt holnap nem is szeretnék szülni,mert nem tudna bejönni a dokim :( Nyugi lesz a hétvégén mert nagylányom elment a mamához.Megpróbálok rákészülni a jövőhétre hátha történik már valami.

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Itt Áfi párja, ez pedig az aktuális helyzetjelentés.

Tegnap délelőtt befeküdtünk a kórházba. Először megijeszetettek, mert mikor bejelentkeztünk az ambulancián, azonnal azzal kezdték, hogy: "Lehet hogy fel se tudjuk venni, telt ház van...." Mi meg naívan a PART-os szobáról álmodoztunk.
Közben összefutottunk Varga-dokival, aki közölte, hogy utánanéz, és hogy szorít nekünk helyet. Hát szorított. Olyannyira hogy végül sikerült a megcélzott PART-os szobába befeküdni, mert mint közben kiderült abban volt egy hely, csak nem tudtak róla....

Alig másfél óra toporgás után végül elfoglaltuk a "lakosztályt", megvoltak az első vizsgálatok, és az adminisztráció is.
A szomszédban építkezés folyik, hatalmas zajjal vannak, ami önmagában nem is lenne nagy baj, de éjfélkor még ment a légkalapács. Szegény Áfi engem hívott, hogy mit lehetne tenni, mert senki nem tud aludni a zajtól. Én hívtam fel éjfélkor a rendőrséget, hogy megtudakoljam, mi a teendő ilyenkor, végül ők kiküldtek egy járőrautót, akik rájuknéztek. Később folytatt a munkát (gondolom mikor redőrök leléptek), majd fél kettőkor az éjszaka közepén hagyták abba. Addig senki sem aludt!

Ma megkapta Áfi az első Oxitocin-infúziót. Nem volt kellemes. 60-as fájásokat produkált, és elmondása szerint keresztbe álltak a szemei. Mindig nézte az NST-t, hogy aszerint mikor kezdenek múlni. Minden másnap megy az infúzió. Reméljük rövidesen gyermek lesz az eredménye.
Ma délután megyünk Enikővel látogatni, később megírom a további híreket.
Vendég

Sziasztok!

Áfi kitartás! Ugyis gyerek lesz a vége!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

rékababa én a lelkem kitehettem Kristóf evésével kapcsolatban,általában sírás lett a vége,mindkettőnk részéről :cry:
Mikor kezdtük az evést mindent gyümölcsbe kellett tennem..ja,és csak az üvegeset fogadta el,csinálhattam én neki bármit :twisted:
Mostmeg egyáltalán nem eszik gyümölcsöt...
Igaz,az ő evése most is különleges :twisted:
Vendég

na,teszek megint pár Eliza képet: Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191605220.5163.jpg[/img] [img]
Vendég

Rékababa! Állítólag a Vitacolan jó étvágynövelő, bár én nem ismerem, csak másoktól hallottam, szerencsére Dani étvágyát még sosem kellett növelni, Dominik egyenlőre gyümölcspárti, de mellette szopizik még ezerrel (napi ötször-hatszor- néha hétszer, éjjel is), a zöldségeket annyira nem díjazza, azokból egy-két kanál nálunk is, aztán nem kell több neki. De szerencsére jó hurkás baba:)

Áfi párja! Elég felháborító a helyzet a szülészet mellett. Meg ez a lehet, hogy nincs is hely. És ha valaki váratlanul kerül be? Az a folyosón fekszik? Mert ugyebár Áfira azért ha más nem is a Varga doki számított, hisz megbeszélték :? Írj ám, ha valami történik, pl. Barnus kibújik :lol: :lol: :P Amikor engem fektettek be Danival, azt mondta egy vizit alkalmával a Kőszegi doki, hogy még egy baba sem kövesedett bele az anyukája hasába, előbb-utóbb megadják magukat és kibújnak :wink:

Timeszről tudtok valamit? Remélem a helyzethez képest jól van, meg a családja is.

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?