Szijasztok!
Hanga borzasztómód belejött a beszédbe. Ma vettem egy papucsot, a kezébe adtam és mondtam neki, hogy itt egy papucs, megnézegetheted. Erre elkezdte mondogatni, hogy "papusz, papusz". Hát öörület! Ahhoz képest, hogy pár hete még alig mondott valamit, ki vagyok akadva...
Zsófi! Én Panka elött, novemberben.
Katicabogár! igen, addig az ügyeletes személyzet gondoskodik a kismamáról. CTG-re nekem a 36.héttöl hetente egyszer kellett menni.
GAbi3! Hát igen, már iródik a szótár, de amúgy érdekes módon a szavait fel lehet ismerni, csak minimális eltérés van a szavak helyes kiejtésében. Pl. papucs helyett pa-pusz, hinta helyett hi-ta.
Nina! Milyen nagy már Vandus! Kár, hogy alig láccik a képeken. Hanginak is pont ilyen ruhája van amúgy
Katicabogár! Én az ügyeletes dokinál szültem, mert a fogadott nem tudott bejönni. Az ügy.dokit akkor láttam elöször, de az 5 óra alatt kb. 20 percet tartózkodott a szülöszobán, igy majdnem tökmind1 volt, hogy ö van ott vagy a saját dokim. Az volt a jó, hogy a férjem végig ott volt. Akkor jött be a doki, mikor a kitolási szak volt, akkor meg már minden mindegy volt. Legalábbis nekem, mert becsuktam a szemem és nyomtam..
Persze másnak biztosan fontos egy ismerös orvos jelenléte.
Enikö! Bogi nagyon ügyi, hogy már mondatokat is mond! Hanga még nem akar mondtatozni.
Szerintem pont forditva van, sokkal több szebb lány név van, mint fiú. Lánynevekböl annak idején vagy 10et összegyüjtöttünk és alig tudtunk választani, fiú nevet meg 1-et ha találtunk, ami igazán tetszene. Te melyik fiúneveket gyüjtötted össze?
Gabomano! jó a huzata Siminek
Ágci! Lehet, hogy kéne menni...nemtom mekkora tömeg lesz.
Szijasztok, Lara