Sziasztok!
Újra Kalocsán vagyunk
Én is baba-mamaás szobában voltam Szekszárdon, ami azt jelentette hogy az első 24 órában csak szopira hozták ki, aztán végig velem lehett, csak a látogatási időre kellett beadni, mert csak így jöhettek be a látogatók. Én éjszakára beadtam a csecsemősöknek, mint a legtöbb anyuka, de kértem hogy hozzák szoptatni akkor is, így alig aludtunk
de legalább tudtam szoptatni és harmadik napra már szép mennyiségekett tudott szopizni. Tőlem akkor vették el amikor belázasodtam akkor egy szopit kihagytunk, de utána lázasan, antibiotikumszedés mellett is szoptathattam.. szerintem ez elég érdekes, de szerencsére nem lett baj. Szekszárdon a cscemősök parasztok voltak, már bocs, de így van. Volt hogy éjszaka úgy hozták ki a babákat hogy le volt fagyva keze-lába, és tiszta kaka volt, na én tisztába tettem, és jól felmelegítettem. Utána láttam hogy pont az ablak melletti kiságyban van a kisfiam a csecse,ő osztályon, és mellette szellőztettek, JANUÁRBAN!!! No comment.
Mivel a következőt kalocsán szeretném világra hozni azért örülök hogy vannak jó vélemények
Az viszont biztos hogy fárasztó a babával lenni, hacsak nem alszik és eszik, én is azt kívánom hogy ilyen legyen! De azért jó volt hogy napközben egész nap gyönyörködhettem benne, és legalább fürdethettük és szeretgethettük bármikor
Enni nekem is alig volt időm, és a kaja is ramaty volt, így a leggtöbbször akkor ettem amkor látogatás volt, és hoztak anyósomék valami hazait.
Na hirtelen ennyi. Heni, mikorra vagy kiírva? (bocsha már írtad, de néha kihagy az agyam)
Üdv
Kati