Új privát üzeneted érkezett!

Teszt dolog lezárva!

Megvan a megrendelés. :D
Czinkeb nem jelentkezett mostanság de remélem előkerül. Ha el tudja hozni, akkor hamarosan meg is kapja mindenki. :D

Aki meg lemaradt, annak jövő keddi + teszt után odaadom az enyémeket. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Mindenkinek szép jó reggelt kívánok!

Szeretném a segítségeteket kérni! A 18. hétben vagyok és minden oké, csak azt vettem észre, hogy nagyon hullik a hajam! Mindenhol azt olvasom, hogy majd szülés után fog hullani intenzívebben, de félek, hogy addig nem is marad :shock: :shock: :shock: . Fáj mellé a fejbőröm, olyan érzés, mint amikor sokáig nagyon szorosan össze van fogva a hajam és utána kiengedem...de persze erről szó nincs, a lehető legkíméletesebben hordom, szóval nem értem a dolgot. Tudtok ajánlani valamit rá vagy tanácsot adni, hogy mi miatt lehet???? Ja, használom a Vichy samponját, eddig bevált, de most már nem úgy néz ki, mintha használna....

Köszönöm előre is,

Gyöngyi
jokaliza

Monee!

Én is kértem priviben!!! :!:

rambóka

Ja már látom! Bocs! :D

rambóka

Lányok, a magne B6 az olyan amit mindenképp szedni kell majd a terhesség alatt, vagy csak olyan mint az elevit, amit lehet de nem muszáj. Csak mert most néztem át a gyógyszerkészletünket, és a maradék magneB6 lejár decemberben. Mondjuk addig mindenképp megtartom, de szerezzek be majd utánpótlást?

Jokaliza, hosszú a hajad?

Kép
krumplis pogácsa

Rambóka!

Priviben válasz ment! :wink:

Pogi!

Én úgy tudom, de a kismamik biztos sokkal jobban képben vannak ezzel, hogy nem kötelező szedni, de ha pl görcsölsz, fáj a hasad, akkor csökkenti a görcsöket és nem "gyógyszer" mint pl. a görcsoldók.
A barátnőmnek idő előtt indult meg a szülés. Elsőre szerencsére sikerült megfogni és magnéziummal tartani még pár hétig. Bazi mennyiséget szedett egyébként. Sajna még így is korababa lett a pici, de végül nagy baj nem lett.

Jokaliza!

Sajna nem tok segíteni...
Engem is érdekelne egyébként a megoldás... :x :)

Még 5 nap keddig. Meg fogok valszeg őrülni addig. :D
Mondtam a Férjemnek hogy péntekig vagyok beszámítható, utána nem számítson rám. Hisztis leszek, ideges és igazságtalan. :lol:

Monee

Monee

monee85

Pogika, nem kötelező, de ajánlott....görcs ellen van, én napi 3 szemet eszek még mindig és fogok is.....szóval nem árt, meg ha fájtam a kezdetekben, akkor még bevettem egyet, szóval volt hogy 5 szem is lement.Manapság csak 3*1-et szedek.
Vendég

hú, meggyőztetek! Akkor megtartom és drukkolok, hogy decemberig teherbeessek (leginkább mondjuk most, mert peteérek :D ) és akor nem veszik majd kárba. Az eélejétől kell szedni?
Lafi te egyébként szedsz terhesvitamint?
krumplis pogácsa

Jokaliza: Nekem sincs tippem. Az én hajam hosszú, de tépett, szóval nem nagy tömegű viszont hamarosan én is kopasz leszek, ha nem marad abba ez a kicsit erősebb hajhullás. Tipp engem is érdekelne. Néztem azt a Vichy hajhullás elleni szérumot, hát nem olcsó :(
Egyébként hogy vagytok? Poci már növöget?

Monee: Én is hisztis leszek kb holnaptól... Holnaptól egész hétvégés buli, nem tudom hogy fogom ezt a 3 napot túlélni :roll: Tesztet tuti viszek magammal, meg persze egy rakat dugót is...

A tesztekkel kapcsolatos fáradozást nagyon köszönöm. Nem tudom, hogy mennyire megy a postázásos dolog, de ha macerás, akkor én biztosan el tudok hétfőn érte menni bárhova Budapesten...
(szabin leszünk, józanodás van beprogramozva arra a napra, legalábbis a páromnak, én nem szoktam ennyire kihasználni mostanában a bulit ;) meg persze az esetleges babót is féltem...)

Pogi: Sosem árt, ha van otthon B6 vitamin, én akkor is azt szedem amikor erős görcsökkel megjön... De akkor "marékszámra".

Ginus: Hogy vagytok? Nagyon eltűntél... Hamarosan itt az UH ideje, mikor is? Nagyon drukkolok ám Nektek!!!

Babszi: Mikor lesz a nagy nap?

Pusszantás

Kép

Kép
bettica

Pogika igen, az elejétől kell.
szedek folsavat 3*1 szemet, elevitet egy szemet este, 3*1 magne b6-ot, metformint 3*850, ferro folgammát kétnaponta egy szemet (ekkor folsavat nem).
Vendég

Bettica!

Én is csinálok tesztet holnap. :D
Ha már a hőmérőt leraktam, legalább ennyi okom legyen az izgulásra. Holnap még ugyan erősen korán van, csak a 11. DPO, dehát ha van teszt és 10-es, akkor már miért ne?! :D

Fájdogál a cicim. Sosem tom hogy ez jó-e...
Nem minden ciklusban fájt és semmi rendszer nincs benne. :roll:
Viszont! nem görcsöl semennyire sem a hasam, tök jól el van magával. Ezt jó jelnek veszem. :D

A vásárlással kapcsolatban konzultálunk még, jó?!
Ha addig Czinkeb nem kerül elő. :lol:

Jah, nem is meséltem!
Tegnap én is voltam turizni. Majdnem az utolsó naci amit megfogtam egy Dorothy Perkins eredeti és új kismama gatyó volt. Az én méretem, stb. uh nem hagyhattam ott. Na otthon rámjött a dili és egy kispárnával kimtömködve felhúztam, meg rá kismami felsőt. Tök viccesen néztem ki. :lol: :lol:
A Férjem nézett furán, de nem szólt semmit. :D

Szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Monee: Mókás lehetett :D Hamarosan nem kell párnával kitömni azt a ruhát, mert anélkül is jól fog állni rajtad! ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Pogi!
Igen, hosszú a hajam...miért???? Tudom, hogy akkor többnek látszik, de megszámoltam :roll: és egy beletúrásra 48 szál jött ki...szerintem az a napi 100-150 normál mennyiséghez képest nagyon sok!!!!

Bettica!

Köszi, ezt leszámítva jól vagyunk. Poci növöget, már nem tudom begombolni a nacikat. Vettem egy bandázst, amit ráhúzok a derekamra, így jó a régi naci, kigombolva alatta :D . 2 hét múlva kiderül, hogy kisfiú vagy kislány :D .
A Vichy kúra tényleg nagyon drága és nem is tudták megmondani, hogy állapotosoknak szabad-e...mondjuk gondolom mitől ne lenne az, de akkor is...

Nálatok mi a helyzet?

Pusz,

Gyöngyi
jokaliza

Jokaliza: Kaphatunk majd egy sztárfotót arról a növögetős pociról? Naaaa, légysziiiii :D

Kép

Kép
bettica

Monee, nagyon várom a reggeli híreket!! :) Figyi, a vonalzód jó adatokat mutat, még a 23-ik napon vagy? :roll:
Vendég

Bettica, lassan te is tesztelhetsz!;-)

Lányok, az nooormális, hogy nem bírom kivárni a három óránkénti kajálást mert 2 óra múlva ájulás szélén vagyok az éhségtől? jaj, és éjszaka 3-kor felébredtem, hogy görcsöl a hasam, aztán 4-kor ki kellett mennem enni, mert rosszul voltam az éhségtől, aztán 6 után és 7 után is... :shock: Jaj, én meg lekésem itt a vonatot!
Holnap várom a pozitív tesztet Monee!;-)
Vendég

Tücsi: Lassan? :) Holnap én is ellövök egyet, akárcsak Monee. Bár nem bízom még a zebrában. Meglátom reggel mennyire leszek képben, ha elfelejtem a reggeli pisiből csinálni, akkor nem tesztelek...

Próbálkozz meg egy picit többet enni, de tényleg csak egy kicsit. Iszol eleget egyébként?

Monee: Neked nagy drukk reggelre!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica, Monee!!!!!!!!!!!
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyn drukkolok! Kell a zebracsorda, Ginuska egyedül van nagyon!!!!
Egyébként nekem a 9. dpo körül már jelzett a 10-es teszt, de nagyon haloványan, és csak 20 perc után..........
Vendég

Khm......... Nagyítót vegyétek csak elő csajok hozzá!!!!!!!
Bocsika! :roll: :wink:
Vendég

Jokaliza!
Nekem is nagyon hullik a hajam, és viszket, kiszáradt, irritált a fejbőröm. Iszonyatosan idegesít, nem emlékszem, hogy lett volna ilyesmi bajom valaha! Ha kiderül a megoldás, írd meg kérlek okés???? Előre is köszi!
Vendég

Bettica és Monee!
Ez csak nektek: Kép
Tessék válogatni! :wink:

Bettica!
2008.05.24-ére szerveztünk mindent... már, ami nem foglalt még akkorra :?

babszika

Szió!

Zebrajelöltek..reggel jövök a hírekért :)

Rólam: Kedden voltam UH-n, van 1 szép petezsák egyértelműen a méhben. Többi majd kiderül :)

Én napi 3x850 metformint, 3*2 utrót, 3x1ösztrogént és 2x1 baby-plan vitamint szedek. Nemtom a metformin meddig marad. Remélem a vitamin meg elég lesz :o

Pussz!

Gina
Vendég

Gina, itt is nagy gratula a zsákocskádhoz!!!!
A met szedését majd eldöntöd!!!!Ezt neked kell eldönteni.

Zebrajelöltek hajrá!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok! hazaértem és bevágtam egy jó adag paradicsomos bazsalikomos spagettit (ilyenkor úgy örülök, hogy nyáron raktam el a fagyasztóba)! Nyah, szóval azért vagyok kétségbeesve mert kifejezetten nagy adagokat eszem és már akkor éhesnek érzem magam amikor lenyelem az utolsó falatot. Eddig is nagy zabagép voltam (de komolyan, többet ettem mint a férjem, az éttermekben is mindig meglepem a pincéreket, hogy hová fér ennyi kaja!) :oops: De ami tegnap óta megy az már nagyon durva: tulajdonképpen az egésznapom a kajálásról szól! :cry:

Bettica, hát akkor neked is nagyon-nagyon drukkolok!!! :D

Gina, szívből gratulálok a petezsákocskához!!!
Vendég

Sziasztok!

Örülök is meg nem is: a következő történt: megkaptuk az új autót, és fáj egy piit a szívecském a régi miatt, mert nagyon szerettük.
A másik dolog amirt szomi vagyok mert megkaptam a laboreredményimet, amit a 23.cn-en csináltattam:
LH: 8,2 U/L
FSH: 7,1 U/L
Progi: 0,9 nmol/L Ergó még nem volt pé-m(ez mondjuk a görbén is látszik)
Ösztradiol: 160 pmol/L
Tesztoszteron: 2,1 nmol/L
Prolaktin: 223 mIU/L
Éhgyomri cukker: 5,2 (megjegyzem eddig nem volt még ilyen "alacsony")
TSH: 4,480 mIU/L !!!! Ez idegesít a legjobban, mert már júniusban is 4,100 volt, augusztusban pedig 4,030!!!! Lehet hogy tényleg alulműkszik???????????
FT4 16,2 pmol/L (10,3-24,5 a ref tart)
FT3: 5,9 pmol/L (2,8-6,5 ref tart)
Anti TPO: >10,0 IU/mL
Hemoglobin A1c: 4,9 % (4,5-6,2 ref.tart)
Ami viszont alacsony az a Vas, és valami transzferrin telítettség.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Ez a zabálás nálam is fura. Bár nem vagyok folyton éhes. Viszont ha elkezdek enni, nem érzem, hogy mikor laktam jól, utána pedig pokolian rosszul vagyok, mert persze lényegesn többet ettem a kelleténél.

"az élet utat tör magának"
dera

Hajni :D

Alacsony cukor! Szerintem az teljesen jó. Bár én ebben nem vagyok éppen szakértő. :oops:

A legutóbb úgy jártam, hogy megittam a cukros kávét és úgy csinálták a vérvételt és ugye az "éhgyomri" cukrot nézték, így lett 4,7.

Előtte cukros kávé nélkül 4.8 volt. Jó, nem?

dera

Azt hiszem félreértettelek. De tényleg jó az 5,2. :wink:

dera

Hajni :D

A progi alapján meglehet állapítani a ciklus 2. felében, hogy volt-e már pé?

Mennyinek kell akkor lenni?

dera

Dera!

Azt hiszem a 21.napi progiból lehet megállapítani, hogy volt e. Az én papíromon ez van: luteális szakaszban, vagyis ha már volt pé- akkor 3-68nmol/L között kell legyen.

Lányok ha tévedek javítsatok ki légyszi!!!!!A profik TI vagytok! :)

Kérdés: Az eredményekből tényleg lehet hogy alulműkszik a pajzsmirigyem???

hajni...
Budaörs

Hajni! Ha még nem volt pé akkor szerintem a progidat nem a 21-ik napi elvárások szerint kellene nézni. Bocsánat ha nem mondok vele semmi újat de a 21-ik nap az azért terjedt el mert az átlagos ciklushossznál a 14-ik napon van ovoláció és a progi szintet mindig az ovuláció után 7 nappal kell nézni=21 az átlagnál, szóval neked emiatt nem kell aggódni!
A TSH gyanús, de nem akarok kontárkodni!

Dera, totál azt írtad le ami nálam is van! Tényleg én sem érzem, hogy jóllaktam, csak a józan ész egy idő után bekapcsolnálam és akkor abbahagyom a zabálást! Megszűnik idővel ez a nagy zabálási kényszer?? Valaki nyugtasson meg, please!!!
Vendég

Tücsi!

Igazad van! Amúgy ezt én nem a saját progi értékemre írtam, hanem általánosságban, akinek normális hosszúságú a ciklusa. :) Mert én így értelmeztem dera kérdését!
Szal figyelek hogy mikor van pé és utána 7 nappal megpróbálok progit nézetni. :) Na ezt az infót nem tudtam. Kösszencs!!!! :)

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Tücsi!

Igen, a 23. nap van ma. Holnap a 24. Tuti biztos hogy a 14. napon volt PÉ, így holnap a 10. DPO lesz.
Elvileg mutathatna már valamit a teszt, haaaaaaaa...

Kaja ügy: Hááát gáz, nem tom.
Velem mondjuk hullámzó volt a dolog. Az elején mindig éhes voltam, aztán sosem. Aztán bazi éhes voltam, de amint előkerült valami kaja hányingerem lett a szagától. :) Félre kellett rakni és egy fél óra múlva mikor már nem voltam annyira éhes, meg tudtam enni. Volt egy idő amikor ezerrel hypoztam a mettől, ha éhes voltam ha nem, de akkor is lett a legnagyobb javulás. Most csak 2*850-et szedek és semmi de semmi bajom nincs tőle. Kitartást hozzá, el fog múlni. :D

Monácska!

Köszi a megerősítést!
Akkor 2 perc után nem vágom ki első dühömben a kukába megígérem. És a hozzászólásod elolvasása után a teszt mellé teszem a nagyítót. :D

Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Hajni!
A tesztoszteron is magas, a prolaktin is!!! A többit majd Rambókáék!
Az tuti fix, hogy pé nem volt. Egyébként olyan 15 körüli progira már azt mondják elegendő, de a tökéletes 20 körül/felett van!
Vendég

Monee!
Köszönöm, akkor végül is vehetem úgy, hogy azért van "mellékhatás", mert hat a gyogyi!;-)

Nagyon drukkolok neked és Betticának is, ilyenkor mindig úgy izgulok mintha én tesztelnék, és úgy is tudok örülni a két csíkoknak! :D Szóval, nagyon várom a holnapi napot!

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Tücsök te hipózol. ez a tipikus hajnali hipózás, amikor éjszaka felkelsz enni.

én is ezt csináltam. nekem két dolgot tanácsoltak a dokik: csökkentesem le a met adagomat. felezd el a metet, látom 500-ast írtak neked is, vegyél be este csak egy felet. és egyél meg lefekvés előtt egy barackot, almát, ez Breyer doktornő ajánlotta, és akkor nem kelsz fel éjszaka hogy leesett avércukrod. ne egyél többet, ha meg bírod állni, mert meghízol, én 2 kilot szedtem fel a kezdeti szakaszban, mikor szoktam a metet.

én a mai napig 250-et szedek este, és még mindig nem múlt el teljesen a hipo.

Kép

Kép
rejo

Gina!
Gratulálok a petezsákhoz! :)
Nemsokára a szívecske dobbanását is látni, hallani fogod! :D

Szerintem este 10kor nem gyors felszívódású szénhidrátot kell enni (barack, alma gyors!), hanem lassút. (De nem szeretnék a doktornőnek ellent mondani :oops: ).
Este 10kor 3-5 db Korpovit kekszet kell kipróbálni. (10-15 gr lassú felszívódású szénhidrát)

Nemsokára visszaolvasok, csak még van három oldalam tanulnivaló! :?
Vendég

http://www.wellnesscafe.hu/wellness/200 ... o_a_meddo_ parok_aranya

Megfogalmaztunk egy felhívást, ezt olvassátok el!
Vendég

Azért vigyázzunk ezzel a leletek kiértékelésével, hagyjuk inkább szerintem a hozzáértő dokikra, főleg Tűűre! :wink:

monácska ne haragudj hogy kijavítalak, de miért lenne egy 223-as prolaktin magas??? teljesen tökéletes. nekem ugyanebben a mértékegységben volt 370 az előző ciklusban, és azt mondta rá Tűű hogy tökéletes!

Tücsi viszont nem magas az Lh-d, ez jó, sztem ez nem olyan rossz hormonlelet, leszámítva a pajszmirigyedet, és hogy nem volt Pé-d! :? :lol: (legyünk optimisták! :lol: )

tesztod tényleg magas, de képzeld, én ugyanígy agonizáltam az elején, és csak ettem megállás nélkül, és összevissza hipóztam, és akkor megnyugtatott norka, hogy Tűű szerint aki hipózik a mettől, annak jól hat agyógyszer. hát nekem hatott. két és fél hónap alatt lement a tesztom 2,7-ről 0,54-re, és volt pé-m, vagy kettős, vagy kezdeti terhesség, olyan magas volt a progim.

de csökkentsd le az adagot amennyire tudod, nehogy meghízz, vagy nagyon durván behipózz.

Kép

Kép
rejo

Hajni! Pajzsmirigyed alulműködik!

Gina nagyon szuper, hogy már láttad is a petezsákot! :D

Rejo neked még tartozom levéllel :oops: bocs
Vendég

kavics azért kellett direkt ilyet enni, lefekvés előtt, mert egy sima vacsora után felketlem hajnali fél kettőkor meg fél négykor hipózni. marta az éhség a gyomrom. remegtem. pedig volt olyan este, hogy egy tál töltött csirkecombot bevágtam krumplival és uborkával. erre kaptam ezt a tanácsot.

és tényleg működött, el is múlt ahajnali hipó tőle. talán nagyon megdobta a cukrot? nem tudom hogy hatott, és jó volt.

Kép

Kép
rejo

Vendég

Norka elkéstél, már bevettem a metet, :lol: :lol: most így nézetek terhelésest, én hülye ezt elfelejtettem megkérdezni Tűűtöl, de aztán úgy voltam vele, mondta volna, hogy ne szedjek be előzö este metet, ha ez fontos lett volna.

kilátásba helyezte nekem is az avandát, ha rossz lesz az inzulin és cukor, hogy javuljon a bőröm rendesen.

Kép

Kép
rejo

Ja igen, leírom ezt ide. Diagnosztizálásnál nem kell met előtte és 300 gr CH zaba. De amikor már kontroll van, azt a körülményt kell biztosítani, amivel élsz. Nemtom érthető-e. Tehát metszedés, nem zaba. Azért holnap ne vedd be a metet mert elájulsz még mielőtt beérsz a rendelőbe. :lol:
Vendég

ja te reggel nem is szedsz még, kolibri-mennyiségen élsz :lol:
Vendég

Norka elolvastam, mit kell csinálni, ezt alá kell írni? :lol:

vagy konkrétan mi van vele, azon túl hogy megírtátok? elkülditek valakinek?

Kép

Kép
rejo

Dera ez nekem is nagyon hiányzik, az a jóleső érzés, mikor éhes az ember, korog a gyomra, és eszik, és jóllakik.

nekem nem korog, csak elkezd fájni a fejem, és kényszert érzek az evésre, és én sem érzem azt a kellemes jóllakottság érzést, csak abbahagyom egy idő után a kaját. mondjuk tudatosan figyelek, ne egyek sokat, ha már úgysem élvezem :lol: , akkor mindegy.

viszont most mikor tűszösmandula-gyuszim volt, nem ettem két napig, mert nem bírtam nyelni, nna akkor korgott a gyomrom, két nap után, megnyugtató érzés volt. fogytam is két kilót, de azért nem szeretnék kétnaponta enni, hogy érezzem a korgást. remélem ez is visszaáll majd rendesen.

a férjem iszik a kocsmában.

Kép

Kép
rejo

Norka!

Én lehet, hogy a mai nap aktív agyi tevékenységem után, de nem értem mit írtál utoljára!
Egyszerűen nem értem! :shock: :oops: :oops:
Basszus, elmegyek lefekszem...

Nagyon jó a felhívás!
Nagyon jó!
Minden egyes sorával maximálisan egyetértek!

Rejokám édes!

Diétás vitákba ne menjünk bele.

De hadd kérdezzem meg:
Este hány órakor etted a töltött csirkét, krumplival? :shock: és hánykor feküdtél le??? (a krumpli kifejezetten veszélyes élelmiszer egy PCOSnál (IRben): mikor vesszük gyors felszívódású és mikor lassú felszívódású kategóriába, mennyit ehetsz belőle és mikor?! és milyen formában elkészítve, merthogy ez sem mindegy! )

Te lány!
Menj el a dietetikushoz! :D

Fogalmatok sincs, hogy milyen étkezési hibákat követtek el IR mellett!! (ez nem fenyegetés, csak amolyan felhívom a figyelmet)

Norkáék felhívásában is szerepel a diéta és testmozgás!

És mégegyszer leírom. A diéta nem egyenlő éhezéssel.
Nekem nagyon szimpatikus, hogy 3 óránként eszem! :lol:
Vendég

[quote="rejo"]
írta:
rejoa férjem iszik a kocsmában.

Miért nem vagy ott vele??? Domival és Johannával! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kavicska menjél aludni szerelmem. :lol: :lol:

A kolibri mennyiség nyilván nem Rejo evési mennyiségére vonatkozott :lol: :lol: :lol: , hanem a gyógyszeradagéra, amit szed!

Rejo, igen, szétküldték a Lombikbabások. Nemcsak a sajtónak. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?