Új privát üzeneted érkezett!

Lina
hol lehet jelentkezni a baumaxos állásokra?A honlapjukon nem találtunk semmit,még azt sem hogy épülne Kecskeméten.Endrét érdekelné,egy próbát mindenképpen megér.Köszi :lol:
Ja,naon lassan haladok a kisbrinyóval,nincs sok idöm,amikor van akkor meg Annázok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, sajnálom Mirát, hátha meg fogja szokni....fú, nem lehet könnyű.

Nyhk, szépek vagytok nagyon! :) Petra tényleg szép kislány! "A vad motorosok." :) :D

Hajni, Anna még mindig szereti a bölcsit? Szívesen jár?
birolili

Pille, hova jár nagylányod oviba? Már biztosan írtad, csak nem figyeltem. :oops: :roll: (-ig alszanak? Zsófinak jó, ha fél8-ig......ált. 7 - kor fent kukorékol, hozza vmelyik babáját, és beszélgetni kell vele.

Most pedig nem tudom mi lehet vele, mert 2napja nem eszik rendesen, ma délelőtt pedig nagyon bágyadt volt....remélem nem lesz beteg. MOst is már alszik 2,5órája. Pedig ez ritka. Ebéd nélkül. :shock:
birolili

Merre vagytok????

Ma is volt sírás :cry: -de Mira azt mondta nem sírt-gyanítom azért mert mondtam,hogy ha sír akkor én nagyon szomorú vagyok!

Lili:
Na hogy van Zsófi?Remélem semmi komoly nem lesz!
kazi

Hajny,
OBI-s állásra gondoltál? Nem tudom, csak anyu mondta.

Ma voltunk szurin, a pneumococcus 2. oltásán. Apa hősiesen tűrte, én dolgoztam, ő intézett mindent. Pisit laborba, beutaló, recept... Negyed 5-re végeztek. Lili úgy látszik nem nagyon nő, 3 hónap alatt megint sikerült kemény 1 centit nőnie. 81 cm. és 11.4 kiló.

Roz, Geli,
Lilinek ugye múlt hét óta tart a tejterhelése, most egy hete. Hatalmas piros foltok vannak a lábán. Ránézésre olyanok, mint amivel eddig jártunk a bőrgyógyászhoz, de ezek valami brutálisak, sokkal nagyobbak. Lehet a tejterheléstől? Hétvégén az ügyeleten azt mondták, hogy ettől nyugodtan folytassuk. Hát?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

NYhk:
Köszi Miri dicséretét!Melyik gyerkőcöt vitted játszóba?
Ügyi Ádám,hogy ilyen hősiesen csinálja dolgát!Abban pedig biztos igazad van,hogy azért is kel Petra,mert akkor csak az övé vagy!
Téged pedig nem irigyellek,biztos nem lehet könnyű mindig vinni a 2gyereket,pláne,hogy ilyen lehetetlen időben van!
kazi

Na, már két fogacskával büszkélkedünk!!!Kibújt alul is egy, már kandikál kifele! Éjjelente elég rosszul alszunk, de ez nem újdonság.
Ja és írni akartam már! Nem tudom, Nektek hogy tetszett, de én odáig voltam a sok fényképért! Szerintem sokkal jobb látni is a gyerkőcöket a sok betű mellett!!!! 8)

Biroliliékkel miújság? Tudja valaki? Kingababa?

Lina!
Ekcémás foltok lehetnek a tejtől, sajnos! :( De remélem, valami más a ludas! és eheti Lili a fini tejberizst!!!!

Kazi!
Aranyos lehet Miri, ahogy azt mondja nem sírt! HOgy mennyi eszük van a gyerekeknek, tudják, hogy Anyának fáj, ezért inkább nem mondják el.

Lili!
Ugye nem lett beteg Zsófi? Csak kicsit fáradt volt!

Nana!
írtam pü-t pár napja, megkaptad???

Jóéjt mindenkinek!

Kép
adrienn021

Adri, Beáékra gondolsz? :wink: Én még várnék a szüléssel. :) Csak még 4 hetet bírjak ki, meg Boti is...... Dóra tudatosította bennem ma, hogy már csak bő 1hónap...neki kevesebb. Ajjaj...... :shock: :oops: :roll: :lol:
Köszi, Neked is KAzi :), nem lett beteg Zsófi szerencsére. Bár még nem mondok semmit. Délután jól volt. 3óra alvás után. Sztem az idő, meg én is olyan kába voltam. NAgyon megérzik a gyerekek az anya auráját, érzéseit. :)

Lina, én is remélem, hogy nem a tejtől van. De akkor mitől?
birolili

Sziasztok csajok!

Van netunk.Csak nem lehet tudni meddig.Lopjuk valahonan... :lol: 8) Remelem hamarosan mar hozzank is csak bekotik.Csak jelezni akartam,h.velunk minden ok.Meg nem vagyunk teljesen berendezkedve,mert nincs nagyon hova pakolni.Varunk egy szekrenyt,es abba egy csomo dolgot bele tudunk majd gyurni... :lol: Atticy no,mint a gomba,es mar eszik babakajat is,mert kezdte megunni a csak tejcsit.Eszik babakajat es utana meg szopizik is.Nagy etvagya van. :wink: Mar nagyon nagy figura.Ordit,h.figyeljek ra,meg kacag,nagy kope. 8)
Teljesen mas ember lettem itt.nagyon jol erzem magam,es Atticy is.

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

:oops: Jaj ne haragudj Lili!!!!! :oops:
Uramatyám teljesen zizi vagyok!
:evil:
Boti baba, persze maradjon még a pocakban, jó helyen!
Hogy lehettem ekkora hü..e??? Nagyon szégenlem magam :cry: :cry: :oops: :oops:

Kép
adrienn021

Adri, ugyanmár! :) Nem azért írtam. :)
birolili

Lányok!

Ismeri ezt valaki? Esetleg megvan valakinek? Ma küldte egy ismeretlen az iWiW-en. Kiváncsi vagyok rá, hogy egyáltalán hasznos-e, vagy semmi különleges. Szóval ha van tapasztalat arra nagyon kiváncsi lennék!

http://www.manokaland.fw.hu/

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Adri
Megkaptam, mindjárt írok. :)

Hallottátok hogy a "Zsóka néni" nyit egy játszóház szerűséget, a Malom mellett?

KépKép
KépKép
nana09

timci ez nagyon jóóóó hír hogy ennyire jól érzitek magatokat
:P

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nana,

Neeeeem. Bővebb infó van?

Angol rucikról van valami hír?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, nem ismerem. De hülye időben van a torna. Pont a du.-i alvás ideje alatt. Jól kitalálták :cry:

Timici, örülök,hogy jól érzitek magatokat az új helyen.
Honnan tudod, hogy kicsi fiad megunta a tejecskét? :?: :roll:

Lili, tudod, ovi annak a sulinak a területén van, ahova jártál :wink:

Lina, fogalmam sincs mekkora ebben a korban az átlag magasság. De a súly teljesen rendben van. O. még csak 9 kg. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille-mert sirt,nem akart sokaig szopizni,ameddig szokott.Es igy ha elotte megetetem,utana szopizik rendesen. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

NYHK
Pont ma jött meg (végre) az első csomag. Mert hogy több lesz. :roll:
Sok mindenről kiderült hogy vagy egyátalán nincs vagy várni kell rá. :( ( a posta miatt különösen :( :cry:
Nincs még nálam a csomi, mert anyukám vette át, de este már tudni fogom. :wink:
Lehet hogy nektek minden megjött! :D

Bocs hogy ideírtam, de a privi kiszámíthatatlan. :(

Játszóházas infot később beírom. :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk, én nem ismerem ezt az oldalt....

Nana, én is hallottam a játszóházat, és nagyon örültem neki. Zsóka néni igazi "bababarát".

Timci, jó, h. jól érzitek magatokat! :) A kertes ház sztem is szuper. :) Minden délelőtt kint vagyunk az udvaron mi is.

Pille, tudom már. :) Én is hospitáltam ott. :) Szerettem. Flóra szereti?
De most olyan jó hírt kaptam, az egyik katonatelepi csoportban a felettem 1évvel járó, nagyon pedagógus alkatú ismerősöm, dolgozik. ÉS beszéltem vele, vszínű, h. oda fog menni Zsófi. Bár még addig annyi minden történhet......apánk kitalál vmit.....én meg kivitelezem. :)
birolili

Lina, még Neked akartam írni. Nem tudom mit aggódsz a súlyon és centin....... Zsófi 83 cm, és kb. 11kg. Abszolút jókedvű gyerek. Lili nem jókedélyű?
birolili

Lili,
én nem írtam, hogy aggódok a súlyon és a centin, egyszerűen leírtam, hogy voltunk védőnőnél, mert szurit kapott Lili, lemérték és ennyi, csak szimpla kijelentésnek szántam.

Timci,
hogy megnőtt Atticy, a vonalzódon 1 év 4 hónapos :D

Nana,
Zsóka nénitől Lili is kapott névre szóló levelet, hogy nyílik a játszóház.

Tényleg, lesz holnap aprók tánca? Ha igen, mikor kezdődik? Jön valaki?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina-nem tudom mi a bánat van vele,pedig normálisan van kitöltve.Ez van. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci naon örülök hogy jól érzitek magatokat ott,szép lassan majd belakjátok.

lili
Anna szereti a bölit,egyre jobb kedvvel megy,van egy barátnöje,elszakíthatatlanok,édesek együtt.Itthon egyre többet énekel, amit aznap tanulnak azt énekeli nekem.

Lina
jaja,OBI-t akartam írni,kicsit elkalandoztam másfelé,azért írhattam félre.
Szombaton lesz játszóház,Aprók tánca,én sajna 2-6 -ig dolgozom,nem tom elvinni most.De hátha apáját be todnám füzni és táncizna vele.Anna emlegeti,szeretne menni.

Kazi
kitartás a sírások miatt,elmúlik ám majd.Tutti.Látod,Rozéknál is javul a helyzet.

Roz
igaz?Alakul már a helyzet?Ugye nem sír Áki.
Jól vagytok?Munka van már?

Adri
gratula a két fogacskához,már tud akkor harapni is keményen mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, értem. :)
birolili

Sziasztok, csak bekukk...
MIEZA Zsóka néni ??????nem hallottam még semmit erről a hölgyrül, valaki le-rja tudtalan Gabinak?
Köszi
Holnap lesz a buli(Beneedek szölinapi zsúrja, de páran viszamondták...olyan elkettyent vagyok, de ez van)Én mindig készülök nagyon erre bemondják az unalmast
Ez nekem azért rossz, mert nagyon pici családoim maradt(sajnos) és azok is passzívkodnak. Á, mind1
Puszika

Gabi
bepagabi

Bepa
ne keseredj el,ha meghívsz elmegyek és feldobom a hangulatot. :lol: :wink:
Sajnos nem ismerem személyesen Zsóka nénit,csak annyit tok amit írnak róla a csajok.Az meg nem sok,Lili talizott vele,meg még néhányan.Csupa szépet-jót fognak írni szerintem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
jelentkezz,hogy vagytok?Csak nincs valami baj?Rég írtál.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa,
Zsóka néni eddig a Metamorfban vigyázott a babócákra, még anyuka tornázott, vagy dolga volt, meg babamasszázst tartott, meg terhestornát. Végtelenül aranyos, bármikor szó nélkül ráhagynám Lilit.
Amíg jártunk úszni, sokat játszott nála Lili. Sajnos ennek már március óta vége. Jövő csütörtökön megyünk újra kontrollra a veséjével, remélem, most már mehetünk medencébe, mert a négy napra mennénk Aquaticumozni Debrecenbe.

Hajny,
hány órakor kezdődik az Aprók tánca?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille!

Köszi a vonalzós dícséretet :D

Nyhk!

Neked is köszi,figyelsz látom,azért nincs Barbi rajta,nem tudom hány órát küzdöttem vele,Dóra is próbált segíteni,de mindig hosszú lett az aláírás,így dühömben így hagytam :D A babafalvás úgyis olyan lükén írja ki.Nagyon szépek törpik,mekkorát nőttek,főleg Ádámnak lett nagyfiús az arca :D
Vendég

Szep jo reggelt.Teszek fol 4 kepet az Atticy szobajarol.Csak arrol,mert az van berendezve veglegesen. :wink: Kellemes hetvegezest!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Lina
fél négykor kezdödik a buli,de ha késel az sem baj.
Kaptam egy szatyor kislány rucit,80-as méretüek általában,a kislánynak majd elviszed azt is?Van egy kis gondom a bicóval,szerintem lyukas lehet az egyik kereke.Szétszedem és megnézem.

Timci
igazi babaszobája lett Kisatinak.Csecse.

Erszényes
jobban van már Jana?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Tud valaki gyógylovaglást Kecskeméten vagy környékén?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk
erre gondoltál, vagy valami hasonlóra?

http://www.nlse.hu/hippoterapia.htm

Kép
Kép
Kép
kecsone

Hajni-koszike. En festettem a falat.:wink:

KépKép

Kép

Kép

[url=http://babafalva.hu]Kép[/url

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nyhk,megkérdem hétfőn az oviban,mert onnan viszik a nagyobb(3év feletti) gyerekeket!

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci
ügyi vagy,én is festettem már itthon.

Lina
voltatok aprók táncán?Jó volt?Lilinek is tetszett?Ki volt még?

Csináltunk a melóhelyen egy klassz kis tortát,búcsúztattunk egy managert ,szülni fog novemberben,és annyira jó volt a torta hogy lefotóztuk.Íme,egy kis nyálcsorgatásnak.

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
végül nem jutottunk el az Aprók táncára, mert Lili fél 2-től 4:20-ig aludt. 3 körül próbáltam felkelteni, de hisztizett, sírt, végül visszaaludt. Nyűgösen úgysem lett volna sok értelme.
Rucikat köszi, persze, elviszem a picilánynak. Jövő hét hétfő-szerda-péntek Kecskeméten dolgozom a T-Pontban, kicsit szabadabb vagyok, majd elmegyek érte, amikor jó neked.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lányok, ha már ennyire tortasütögetésnél vagyunk, akkor segítsetek nekem! Igaz még odébb van, de nem akarok az utolsó pillanatban kapkodni!
Hol tudok tej és tojásmentes tortát rendelni???
Beszélek én addig a dokival, hogy hogy is legyen ezzel a tej-tojásmentes dolggal.

Lina!
hogy van Lili?Foltok?

Na megyek aludni, mert szétmegy a fejem, mert megint visszaesetem a náthába, alig látok ki a fejemből :shock:

Jó éjt MINDENKINEK!!!!

Kép
adrienn021

Kecsoné,
Pont ilyenre gondoltam. Át is mentünk délután megnézni pont lovagoltattak, és jövőhéten szombaton mi is kipróbáljuk.

Seriff,
Köszi szépen. Ha kifejezetten gyógylovaglás akkor érdekelne. Legalább több helyen is megnézük.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Én ismerem Zsókát! (néninek nem nevezném, nagyon fiatalos, helyes, jól néz ki :) ). Hozzá jártam kismama vízi tornára mikor még Leventével voltam terhes. Sokat jelentett a mozgás a vízben. Imádja a gyerekeket, és nagyon ért is hozzájuk. Babamasszázst is csinál, ezzel segít a hasfájós csecsemőknek.
Jó fej, megbízható. Nagyon jó kis csapat alakult a kismamákból, azóta is hetente összejárunk. Mi beszélgetünk a gyerekek játszanak.
Szóval Zsókát csak ajánlani tudom. :)

Voltam dokinál, nem látja, hogy fiú vagy lány. :( Nagyon kíváncsi vagyok.

Adrienn!
Javulást! Én is kezdek megfázni, fáj a torkom, nem érzek ízeket. :( Csak Levente el ne kapja.

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

?????????

Senki nem írt??
Hol vagytok?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

HAjni, meseszép a torta! :) Gyönyörű! Én is elfogadnék egy ilyet szülésem után. :D

Timi, szép lett Atticy szobája. Tetszik neki? :wink:

Nyhk, sztem nagyon jó a gyógylovaglás. Én azt gondolom, h. a gyerekeknek nagyon sokat tudnak segíteni az állatok.

Judit, sajnálom, h. nem láttátok pici baba nemét. MAjd hátha a következőnél. :wink: Nálunk meg pont mindig mutatta magát Boti. (Zsófi is ilyen volt. Milyen magamutogatósak ezek a László gyerkőcök. :D :lol: :D )
Judit, hisztivel mi újság? Próbáltad vmelyikünk stratégiáját?

Adrienn, jobbulást kívánok! Pihenj, amennyit csak tudsz! :wink:

Képzeljétek, találkoztunk Szenti Bea családdal a Malomban tegnap. NAgyon kis picuri a Kinga bébi, és hatalmas bébi, olyan furcsa, újszülött. :) :roll: Bea jól van, hát, azt mondta, h. most még tud Lillával foglalkozni, míg Kinga alszik, csak a reggeliztetéseket nehéz összehozni....... A szülése gyors volt, a varrása fájdalmas. Fú, én ettől fogok félni...a varrástól. :(
birolili

Lili!
Igen mostanában az a módszerem, hogy verekedés esetén kirakom a szobából, ahol a többek vannak, és 5 perc üvöltés után visszajöhet. Megvigasztalom, megígértetem vele hogy nem verekszik. Hát nem igazán működik. Hiszti esetén próbálok úgy tenni, mint akit nem érdekel, meg terelem a figyelmét. Ez is hol bejön, hol nem.
Mindenki azzal biztat, hogy majd kinövi. Bár mostmár még harap is. Élelmes gyerek, a játékot foggal-körömmel védi, ha el akarják venni. Mostmár bekapja a játékot és foggal is húzza. Meg ha őt akarják ütni a többiek, akkor elkapja a kezüket és harap. El nem tudom képzelni hogy találta ki ezeket.
Bevallom néha (mivel cipelni nem tudom) mikor sietni kell, felkínálom hiszti esetén a cumit, teát, vagy a müzli szeletet (amit ő csokinak hív, mert direkt így tanítottuk). Muszáj valahogy boldogulni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Tényleg nem nagy ma a mozgás.
Nálunk az oviban volt ma közös főzés. Hát nem volt nagy az összetartás, fél 1-kor már mindenki hazament, csak mi maradtunk, segítettünk összepakolni, aztán mi is eljöttünk, bár Lili akkor kezdett a legjobbat játszani, hisz már nem kellett megküzdeni a játékokért :D

Én is láttam ám Kingát, bi-bi :D :D :D

Meg előtte a másik kecskeméti topicból egy pont egy-hetes kisfiút. Hát olyan kis picike volt, Lili pocakon kívül nem is volt ilyen kicsi :D
Nekem is kell még egy!!! Na jó, szeretnék... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili:
Ne félj előre!Nekem Mirinél nem fájt(csak picit kellemetlen volt),másodjára pedig nem volt gátmetszés és nem is kellett varni :D !

Hajni:
Torta nagyon klassz lett!!!Ügyik vagytok!

Judit:
Szerintem ne vedd zokon a kisfiad viselkedését,egy pár év múlva nevetve fogod mesélni neki,hogy miket csinált!Olyan sokat válltoznak,1-2hónap és már másként fog reagálni a dolgokra ő is! :)
Én nem bántam volna,ha nem tudtam volna előre milyen neműek lesznek a lányok!Tök jó lehet akkor megtudni mikor születik!-Sajnos én túl kiváncsi vagyok ehhez :lol:

Nyhk:
Írtam,de bizti elsiklottál felette:
Melyik gyerkőcöt vitted a Huncutkákba?
Tök jó ez a lovaglás! :)
kazi

[color=red]lili-nagyon.Mindig vegignezi a figurakat.De lattam a te babocad szobajat is,gyonyoru. :wink: [/color]

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nem volt egész nap babanetem.Pedig írni akartam.Erszényesnek már két napja nincsen.Ez miért van?Hol itt,hol ott nincs babanet.

Lina
holnap megírom mikor vaok itthon,annyi minden becsúszott jövöhétre,nekem mindig olyan sok a tenni-venni valóm.

Lili
nem kell félned semmitöl sem,nekem a varrás nem is fájt,nem éreztem semmit.Dokifüggö sztem.De akkor se parázz,az nem tesz jót.

Adri
jobbulást neked,vitamint szedsz hogy megerösödj?Én már grapefruitot is facsarok,iszom,pedig utálom,hogy minél többféle gyümit,vitamint egyek.

Mek,Anna engem akar.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri,
így állunk foltügyileg...

Kép

Ez meg a legújabb kedvenc...patkány! :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szisztok
Csak annyit, hogy megvolt a buli. A torta tüzijáték nagyon nyerő volt:) a torta jako de annyir anem volt szuper(soltvadkertit nem lehet überelni)
Benedek nagyon nagyon nagyfiú, én nem is hittem hogy ilyen értelmes lesz 2 évesen.
Zsóka nénis infókat köszi
Jóéjt

Bea, Zsolti: mizujs???Kinga milyen baba?igaz -
-írtak a lányok, de Nektek milyen élmény...?
G

Gabi
bepagabi

Kazi,

Bocsi, olvastam, de akkor nem volt időm írni, utánna meg elmaradt. :oops:

Ádámot vinném, mert gyerekek közé kell vinni, hogy tanuljon. hosszútávon azt szeretném, hogy mind a kettőt hetente 1* 2 órára, mert nekem el kellene újra kezdeni az angolt. Tanárhoz kellene járni, és ez gyerekekkel nem lehet ugyebár. De ez még távoli terv. Egyenlőre annak is örülnék, ha Ádámot tudnám valahova vinni pár órára.

Petra velemelyik éjszaka csak 1* kelt fel 3-kor. utánna meg reggel 6-kor. Olyan boldog volt, itt a nagy áttörés. És végre aludtam egyfolytában 4 órát!!! De sajna azóta megint jön a rémálom. tegnap pl. óránként ébredt. egyet sem hagyot ki. :(

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?