Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!
Hatalmas gratula!

Drága Gabicsibe!
Fantasztikus a kisbohóc!Nagyon ügyes vagy!El is pityeredtem!

Bibarka!Zsókuci,Numa!
Vagyok csak már alig tudok ülni!

Lippa!
Hát nincsenek szavaim erre a két puniellára,anynira édesek!

Numa!
Örülj neki,hogy még jelét sem adják a kimenetelre!

Napcsi!
Ezer drukk neked!Max. a 42.hétig szívatnak,utána megindítják!

Ma volktam Uh-n!Koruknak megfelelőek,Balázs fejjel lefelé,Dóra feje benne Balázs popsijába!A renitens kis luvnyám fkeresztbe fekszik a köldököm felett!Tegnap egy percre sem állt meg annyit mozgott!Estére meg beszarás volt,mert 3perces méhösszehúzódásaim voltak!Ja és a Magne B6 bekaphatja,mert semit nem ér!Mintha egy nagy követ cipelnék!Két hét múlva kontroll!Szigorú pihi,semmi fizikai megeröltetés,autóvezetéstől ellettem tiltva!Köv.UH-nál már CTG lesz,mert sok a keményedés és a Dóra nyaka körül ott a zsinór!Nem ijedt meg tőle a doki vagy csak neke nem mondta,de mindenesetre 80% a császár!

Sajna keveset tudok jönni,mert mire elolvasok mindent,addigra írtóan bekeményedem és közben szétverik a házat,mert utálják,ha ülök!Úgyhogy bocsi csajok,hogy nem mindenkihez szólok!
DE MINDENKIT CSÓKOLTATOK!!!!!!!!!!
Vendég

Jóóóóóreeeeeeggelt!

Vicuskának hatalmas gratulációm!!! :D

Luki, Sharon, minden tiszteletem a tiétek, hogy ágyhoz kötve viselitek. Most én is azt mondom, ha ezen múlna, bármeddig feküdnék. Persze, ha benne van az ember lánya, biztos nem ilyen könnyű. De ezt vállaltuk :wink:

Napcsi, gondolok rád mindennap. Hamarosan a kezedben tarthatod a lányodat :D

Nekem tegnap volt a punkcióm. 9-ből 8 termékenyült meg, ami a mi előéletünkhöz képest egész jó arány (nem mozgó, biopsziás, fagyasztott spermákkal). Holnap kapom őket vissza. Nem kockáztatják meg az 5 napot. Viszont Tanár úr azt mondta, hogy 3-mat ültetnek vissza :oops: Gondolom ez is azért lehet, mert nem akkora az esélyünk. Már csak azért izgulok, hogy szépen osztódjanak.

Sok-sok puszi mindenkinek!
süni76

Süni

de jó,hogy ennyi megtermékenyült :D :D :D Hú,holnapra giga drukkok mennek :!: És kérlek pihizz utána pár napot 8) 8) 8) Nagyon szorítok,szuper,hogy 3-at visszaraknak :D
Ami a fekvést illeti,nem vagyunk hősök,nem hiszem hogy ne tenné meg bárki. :wink: Azért köszi :D

Zsókucikám

küldöm majd a receptet,csak most lusti vagyok begépelni.....meg tudod,időm sem nagyon van..... :wink: :lol: :lol: :lol:

Napcsi

szerintem ma még ha ki is engednek,csak beindul vmi a vizsgálattól utána..... :D

Mamm

még nem mert mindig elfelejtem mondani az uramnak,hogy hozzon banánt ha bótba megy :wink: De ami késik.....

Benszi

brutál lehet már a téma,kitartást Neked :roll:

Chesti

nem ér.....lemaradok a taliról..... :(

Lippa

haláliak a csajok,mint mindig :D azok a kópé pofik.....mintha mindig vmi csínytevésen járna az agyuk.....édesek :D :D :D

Bibarkám

de jó volt.... :P :P :P

Kép
lukrécia

Süni

most láttam a privimet,válaszoltam :D

Kép
lukrécia

Szép napot Mindenkinek!
Bocsánat, hogy így ismeretlenül bekukkantok hozzátok, de a segítségeteket szeretném kérni.
A BMC-be szeretnék időpontot kérni, Eke József adjunktus úrhoz, őt ajánlották számomra, de a BMC honlapon megadott telefonszámokon nem lehet senkit elérni.
Ha tudtok, legyetek szívesek infot adni.
Sok sikert, erőt és katartást kívánok Mindenkinek és lehet, hogy egyszer összefutunk a klinikán.
További szép napot.
moncso70

Szia Moncso,

Hát, tényleg elég nehéz elérni őket!
Szerintem 1 körül próbálkozz, elvileg akkor már talán könnyebb az elérés. Sokszor hívd őket! Kitartás! :D
Amúgy Zeke József a neve :wink:

Gyere az egyel fentebbi topikba, ott vagyunk mi, a babára vágyók/várók, itt már a kismamik és az anyucik vannak (meg én, tiszteletbeli tagként :lol: ).

Mielőbbi babásodást! Szia!

Kép

Kép
zsókuci

Moncso!

A 0614584579-es számot hívtad? Nagyon nehéz őket elérni kevesen vannak és a telefont nem mindig veszik, de próbálgasd, én volt hogy 2 nap után tudtam velük beszélni. Egyébként Zeke dokira gondoltál ugye?

Sok sikert!!

Süni!

Ezek nagyon szép eredmények, még fagyik is lehetnek :D

Luki Sharon!

Kitartás Megéri!!!

Napcsi!!

Van v.mi Jó híred??

És hogy van a mi ujdonsült kismamánk??

Kép
Kaja helyett :?
Vendég

Sünike!
Nagyon szorítok nektek és fantasztikus milyen sok babód termékenyült meg!Most én is 3-at kaptam vissza,csak súgok!Készülj!

Luki!
Mindent a büdös kölkökért!Vizibalettra még elengedett a doki!Ennyi örörmöm maradt!Hol a sztár fotó rólad?

Zsókuci!
Lehet,hogy a te szülinapodra pottyantom ki a kölköket? :wink: :lol:
Vendég

Vicuska hatalmas gratula a babáknak!!!

Gabicsibe annyira örültem a hírednek. :) Ide is tessék ám írni. :)

Benszi na hallod ezek a kölykök. :) Úszás mehet, vagy az sem?

Luki hidd el Én is nagyon sajnálom, h nem jöhetsz :(( De ha gondolod megágyazunk neked, múltkor is feküdtél. :)

Sünike grtaulálok a petikékhez, várunk ide mihamarabb. :)

Sensi Ancsát meg kell zabálni!! Gondoljátok meg mégegyszer ezt a tali dolgot. :) Jó lenne élőben is látni Titeket.

Nyunyi drága nem hiszem el, h Te még nem jelentkeztél a talira!!! Ördinek is ott a helye!!!

Lippa ne kérjél már bocsit, h ennyi szépséges képet raksz fel. Inkább még még még. :) Engem úgy megmosolyogtat a sok baba kép. :)

Napcsi :lol: :lol:

chesti

Bárki aki úgy érzi jönne a talira jelezze.
Testvér topikosaink nektek szól!!

Kép
Kép
Kép
chesti

Köszi a bókokat,bezsebeltem mind :D !

Napcsi várjuk az infókat,hogy mi volt a dokinál,akár Tőled,akár Zsókucitól :wink: .

Sünike gratulálok a 8 embrióhoz,nagyon szép eredmény.Drukkolok holnapra nagyon!

Zsókuci drága pedig küldtem,ablakod sem lett csokis :) :wink: .

Gabi Neked is adósod vagyok még az Emiles sütivel,bármikor szívesen látlak és bepótoljuk :wink: .

Benszike sajnálom,hogy ennyire keményedsz még mindig,de kitartás már nincs sok hátra.Örülök,hogy uh-n minden rendben volt :D !Atyaég most nézem,hogy Te is mindjárt átléped a 30.hetet :o .

Köszi a drukkokat a bölcsivel kapcsolatban,azt hiszem nekem tényleg nehezebb lesz mint Nekik.Viszont ha nem érzik jól Magukat akkor sincs semmi,kiveszem Őket és minden megy tovább a régi kerékvágásban.

Kép Lilla győzött :D .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa!
Ezek a csajok annyira husik!Jó lesz az a bölcsike!Még 5hetet benn kéne maradniuk minimum!Csak ez a nagy pihi a szar,főleg ebben a morcos hülye időben!Te Drága Lippa!Ne mond hogy nincs maszatos csoki evős képed róluk?Nem hinném el!
Chesti!
Bálnabalettre még zöld az út!De jó lenne elmenni a talira,de ezt nem hiszem,hogy kivitelezem már!
Vendég

Köszönöm az infot, és bocsi, kívánok minden jót Nektek, sok örömet és boldogságot.
Átugrok a nem mamis topikba. Sziasztok.
moncso70

Sziasztok csajszik!!!

Nem tudom mi van ma de egész nap annyira keményedik a hasam. Szinte tökmindegy mit csinálok. Ha fekszem akkor is. Talán még ülve a legjobb. Szerintetek mit csináljak??????

Lippa!!!! Annyira dögönyözni valoak ezek a csajok. De tényleg az ember rájuknéz és szinte vágyat érez hogy jol megcsikizze öket :lol: :lol:

Sensi!!!!!!! Ezek a gyönyörű szemek!!!!!Nem semmi!!!

Bensz!!!! Amikor kemény a pocid akkor is mozognak??? Szoval ugyértem hogy közben.

Kép
fiona66

Benszikém
jaj kitartás neked,még bennt kell tartani őket :oops: :oops: pihizzél nagyon sokat,majd késöbb ugysem fogsz :lol: :lol:

Luki
olyan kár hogy ilyen hamar jött értem az uram,de örüljünk ennek is :P :P ha meglesz a baba ugyis odaköltözöm egy pár hétre :P :P :P meg a karesz is,ja és a két kutyi is :P

Sünike
szuper ügyi voltál,most már te jössz,csatlakozol nemsokára a kismamák táborába,reméljük pár hónap mulva neked is az lesz a legnagyobb gondod hogy mennyit hiztál már,milyen nariböröd lett,no és milyen babarucit vegyél :lol: :lol:

én ma megyek lukvizitre,kicsit nagyon izgulok mert a bokám 2 -szer akkora mint kellene és a vérnyomim is az egekben,na meg az 5 kilo sem normális,ezt ma rázuditom a dokimra és valószinü nagy kivizsgálás elé fogok nézni :cry: :cry: szerintem a plussz kiloimból a fele viz :cry: :cry: túl szép volt eddig hogy nem volt semmi bajom :oops:

bibar

Újra itthon :P
Hazaengedtek, de mától minden nap ctg... Kb. háromnegyed óra nekünk a kórház, így meglesz a jó kis napi program, ha Nóri még maradni akar :roll:

Bocsi, hogy nem írok most másnak, kell egy kis pihi, no meg szalad a konyha :oops:

Sünike :lol: Szorítok! :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Chesti Drága!

Nagyon csábít a tali, és én is szívesen ismerkednék veletek, de sajnaos nagyon messze vagyunk :( ráadásul céges autónk van, nem olyan egyszerű.

Fiona!

A konyakot próbáltad már??

Nekünk a kórházba receptre volt írva :D terhességem alatt 3 üveg metaxát ittam meg :oops: De komolyra fordítva, ideig óráig jó volt. Egyébként meg a front a bűnös :( De kitartás próbálj ne figyelni rá. Minden oké lesz. Pihenj, utánna úgyse fogsz

Napcsi!

az utazások hátha kicsalogatják már ezt a lányt

Lippa!

az a két lány mint két kis angyal azokkal a szőke fürtöcskékkel, annyira édesek:lol:

Ezeket a képeket ma csináltam :oops:

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok,

Dobok egy táblát, és visszaolvasok :wink:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok!

Sensi, ez a kislány nagyon szép!Pont ilyen volt az én húdgom annak idején, de most már felnőtt csajszi :wink:

Chesti, én úgy mennék a talira, de félek nem fog menni....

Lippa, még képeket, imádom a lányaidat nézni :lol:

Süni drága, hajrá :!: ++++++++nagyon drukkolok, így tovább :!:

Napcsi, húúú, ez már izgi része a dolgoknak.....megy a drukk ezerrel :!:

Bibarka, kitartás, csak nincs nagy baj, a bokadagadás nekem a meleggel együtt elmúlt, pedig rémesen nézett ki az egész lábfejem meg minden, de szorítok, hogy a dokinál minden okés legyen.

Engem a legeleje óta csak most küldött el ellenanyagvizsgálatra, így is szólnom kellett, hogx RH neg.vagyok, és hát ez a 2.terhességem....

Fiona, ne izgulj, el fog múlni a keményedés, csak hát persze nagyon para, nekem is szokott, hajaj, és amikor mocorognak akkor is kemény, naná. Nyugi :wink:

Benszi, gondolj bele, nekem a 36.héten kell visszamennem a dokimhoz, de vajon kihúzzuk-e addig?néha erősen kétlem....örülök, hogy azért a bálnabalett megmaradt, és pihenj sokat, hátha segít, nekem nem megy, muszáj néha ülnöm, sőőőt...sokszor puszillak :!:

Numa

Kép
numato

Benszi,
Örülök, hogy a gyerekek szépen nőnek! :D Hű, és mit mondott a doki a 3 percesekre? :shock: Ez azért nem semmi…:?
Tartsd be a doki utasításait, és pihizz sokat!! Puszi!
A szülinapomon még korai lenne, nem muszáj pont akkor :D:D Ráér még onnantól mondjuk 2-3 hétre, oksi? :lol:

Süni,
Hatalmas gratula, nagyon ügyesek voltak a petikék! :D:D:D:D Hamarosan Te is kismami leszel :wink:

Lukikám,
OK, ráér a recept! Csak ne felejtsd el :wink: Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy :lol: :lol:

Sensi,
Tüneményes a csajszi :wink: Legjobb a mérleges kép :lol: :lol:

Lippa drága,
Puszi Neked! Édesek a csajok! :D

Fiona,
Lehet, hogy ettől a hüle időtől keményedsz ilyen sokat :roll: Legyél sokat vízszintesben, és magne B6.

Bibarci,
Atyaég, remélem nem toxémiás vagy!!! :? Drukkolok nagyon, utána feltétlen jelentkezz!!!!

Napcsikám,
Örülök, hogy rendben vagytok! Kitartás! :D

Numa,
Puszikállak! :D

Kép

Kép
zsókuci

Fiona

inkább feküdj a keményedéssel.A metaxa tényleg a tuti befutó,de enyhébb alkalmakra a tokaji aszu.És ez nem poén :shock:

Sensi

tündér ez a lányka :P

Zsókuci

tudtam hogy megértesz,láttad mennyi itt a dolog.... :wink: Bibarkának szerencsére nézte a védőnő a vizeletet és nem volt benne fehérje.Azért izgulunk érte. :roll:

Bibarci

nekem az is elég ha Karesz meg a kutyik költöznek.... :lol: Csak ne mond neki,mert elhiszi :lol:

Napcsi

nem semmi,hogy szereti a pocaklétet ez a kislány :D

Benszi

szegénykém,na te tényleg hős matador vagy :D A 115-ik oldalon van rólam kép,ugye elég lessz?

Numa

jó hogy mostanában többet irogatsz :D

Kép
lukrécia

Halihó!

Benszike, Fiona és pocikeményedős csajok,
Ti milyen magnéziumot szedtek? Tudom ajánlani a Magnesii Citrici-t, nekem sokkal jobban bejött mint a Magne B6, és sokkal-sokkal több benne a magnézium!

Kb. velem egyidős terhes kismamik,
légyszi tegyetek fel pocifotót!!! Ma, miközben nadrágot próbálgattam egy üzletben, volt alkalmam alaposan szemügyre venni az enyémet, és eléggé ledöbbentem... Nem hiszem, hogy alig több mint félidősen ekkora pocinál kellene tartanom. :o Néhány nap alatt akkorát nőtt, hogy csak ámulok és bámulok... :roll:

Voltam ma védőnéninél is, és meg kell hogy mondjam, nem jó érzéssel jöttem el. Ott kezdődött, hogy ő sem tudott semmit arról az echogen papillaris izomról, ami az én kicsikémnek a szívecskéjében van. Ráadásul még benyögött egy ilyesmit is: "hát igen, előfordul, hogy az uh-on minden eredmény tökéletes, és mégis beteg baba születik, Önnek pedig még le is írták hogy van valami, nem csoda ha tudni akarja, hogy miről van szó pontosan". Hát, a megnyugtató szavakat valahogy nem így képzeltem..... Aztán megkérdeztem tőle, hogy normális -e, hogy már most ekkora hasam van, erre meg azt válaszolta, hogy ez valószínűleg alkati dolog, és hogy ő már akkor is sokkal idősebb terhesnek gondolt, amikor először mentem hozzá (megjegyzem, akkor 10 hetes voltam, és szerintem semmi nem látszott még rajtam...). Rá kellett állnom a mérlegre is, +5-nél járok. Erre meg elkezdett beszélni nekem a terhességi cukorbetegségről, hogy majd meglátjuk mit mutat a vérvétel, de akkor lehet, hogy diétáznom kell. :o
Tényleg ennyire sok lenne 22 hetesen a +5 kiló? Mert én nem hiszem, de olyan rossz érzéssel jöttem el tőle, mintha áááá mindegy... nem is tudom. Olyan rossz volt és kész.
Jövő héten megyek a dokimhoz, az ő véleménye inkább érdekel, mint a védőnőé, és ő biztos tud valamit arról az izomról is.

Bocsi a kifakadásért...

Kép

Kép
mamm

Mamm
Ez szörnyű! Ilyen érzéketlen emberek miért nem a hullaházban dolgoznak? Egy csomó idő elmegy arra, hogy mászkáltok hozzájuk, aztán azon kívül, hogy a tűzhelyen levő lábasba is belnéz, semmit nem csinál.
Az enyém aránylag normálisnak tűnt. (Bár szerintem még az ágy alá is benézett. Mellesleg nem gondoltam volna, hogy a szülésig háromszor feljön a lakásra. Minek? Így csak egyszer volt. Leadtam neki a zárójelentésemet, utána gondoltam iwiw-en megírom neki a boncolás eredményét. (Azt nem kell sehol leadni.) Egyetlen mondatot sem írt vissza. Hiperérzékeny vagyok, tudom, de azért annyi jól esett volna, hogy megköszöni, hogy írtam. Vagy mittomén. Valami

Benszi
Kitartás. Már nem vészes ami hátra van.

Gabicsibe
Ugyanígy voltam én is. Előtte nap Krisztinek sírtam, mert minden tünetem elmúlt. Mondjuk nekem a hcg is az egekben volt. Úgy látszik én nem tudok hétköznapi leleteket produkálni. :oops: Pihizzél. Kíváncsian várom, hogy hány pocaklakód van.

Lukrécia
Engem is érdekel mekkora már a pocakod.
Vendég

Mamm

ezek a védőnők....engem is totál szétparáztatott,amikor kinyíllt a méhszáj.Inkább majd amit a dokid mond,abban higyj.22 hetesen 5 kg??????De jó neked :!: Irigyellek :D
Ami a pocaktémát illeti,nekem az elejétől fogva mindig nagyobb,mint a velem korúak.Ez totál változó.Mikor kórházban voltam jött egy csaj szülni túlhordással és kisebb pocakja volt mint nekem akkor.Akkor most mi a gáz?Szerintem ezzel ne foglalkozz,mindenki más.Ne hagyd magad :roll:

Kép
lukrécia

Luki drága,
Örülök, hogy nincs fehérje Bibar pisijében. Remélem, hogy minden rendben volt ma, és holnap már ír! :roll:

Mamm,
Sajnálom ezt a védőnős élményt. Sajnos őket is ki kell fogni. Az enyém nagyon aranyos volt, és még a kilókért sem csesztetett, pedig azért nem vagyok ballerina alkat, és mégsem szívta a véremet, hanem végig kedves volt. Szomorú, hogy ha nem olyan ember dolgozik ezen a pályán (sem), aki nem elhivatottságból van ott. :roll:
22 hetesen szerintem is nagyon jó a +5 kg. Az meg, hogy kinek mekkora a pocija, abszolút alkati kérdés. Szóval szerintem is a dokidra hallgass, mert Ő a mérvadó, és a védőnői látogatást töröld a rövidtávú memóriádból :wink: És végképp ne idegeskedj!!!

Kép

Kép
zsókuci

Numa,Zsókuci
köszi az érdeklödést,minden oké,bár az elején azt mondta a doki hogy ebböl korház lesz ,aztán jól megnézett,és csak a bokám dagad,máshol nincs ödéma,igy kicsit megnyugtatott :oops: :oops: ma csak gyümit ehetek,és ma reggel és holnap reggel meg kell mérnem magam,ha emelkedik igy is a súlyom akkor van baj :oops: :oops: mert igy egy kicsit egy nap alatt csökkenie kell :oops: :oops: na szóval ma gyümi :shock: :shock: nem tudom hogy birom majd :oops: :oops: jövö héten azért belgyogyász is lesz :oops:

Mamm
5kg :shock: :shock: :shock: :shock: az semmi,ne is figyelj rá.én majd rakok valamikor pocakfotót,szerintem nagyon nagy pocakom van nekem is :oops: :oops: én is csak ámulok amikor oldalról belekukkolok a tükörbe :lol: de hát nem mindegy mekkora?az a lényeg hogy a picurka jól legyen odabennt 8) 8)

Luki
tegnap a rucidban fotózott le a Karesz,majd azt rakom fel 8) 8) tetszett neki nagyon :lol: ma szölöt reggeliztem, :evil: :evil: visszagondolok a tegnapi meleg kakaóscsigánkra :roll: :roll:

bibar

Sziasztok,

Hát rendesen elvagyok kenődve. :cry: Tegnap voltam vérvételen, és hát ma lett meg az eredménye. Borzalmas megint a vérképem… :cry:
A süllyedésem 41 (20-ig jó), a CRP pedig 30,2 (10-ig jó). :cry: Intézem már a beutalókat, és mehetek teljes kivizsgálásra…

Remélem nincs komoly baj, úgy félek :cry: :cry:

Bibar,
Sok sikert a gyüminaphoz! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Elsősorban ikres kismamiknak:

Eladó Graco Duo Sport egymás melletti ikerkocsink. Mi 2 hónapos kortól használtuk, az elején nem vittük ki amúgy sem a gyerekeket , és majdnem teljesen vízszintesig dönthető. Annó a Brendonban vettük, februárban, 60 e Ft-ért, meg vettünk hozzá esővédőt is. Na azt sosem használtuk. Szerettem nagyon, mert viszonylag könnyű, csak 8 kiló, meg bírtam emelni a két 8 kilós gyerekemmel is, elég kicsire össze lehet hajtani, és könnyen befér a csomagtartóba. Odaadnánk féláron, ha érdekel valakit. Most kaptunk egy esernyőset, nekünk már az elég.

Mindjárt teszek fel hozzá képet is.

Kép

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Zsókuci drága,
ne félj! Bár én nem tudom pontosan, hogy mit takarnak ezek az értékek, de ha lesz egy teljes kivizsgálás, akkor tuti megtalálják a bajok forrását, és megkapod rá a megfelelő kezelést. Hamarosan pedig makk egészséges leszel!!!! Egy ennyire pozitív kisugárzású csajszival nem is tudok elképzelni másfajta forgatókönyvet!! :D :D :D Puszi!

Kép

Kép
mamm

Mindenkinek szép Kép -ot!

Sensi
Kis szépség ez a csaj!

Mamm

Ne is foglalkozz azzal a védőnővel!Uncsitesomnak van egy 19 és egy 17 éves gyereke és most 7 hónapos a harmadik.Nem sokkal idősebb a nagyobbiknál a védőnője és próbálja neki osztani az észt pedig még gyereke sincs!Egyik füleden be a másikon ki,amit a doki mond az a lényeg!!!

Lexi
Ne ijesztegess én már megnyugodtam,hogy csak egy van! :shock: Lehet,hogy még szükségem lesz Lucia babakocsijára :shock:

BIbar
Reméljük nem lesz nagyobb gond,nagyon szorítok!
gabicsibe

Lucia!
Minket érdekelne a járgány! Írtam pü-t.

Gabi!
Ha ikrek lesznek, ígérem nektek adjuk tovább a Lucia kocsit. :wink:

Zsókuci!
Legalább van merre indulni a kivizsgálás útján, nem? Hátha ez is segít a probléma megoldásában... Én bízom benne!

Numa!
Az én dokim sem vizsálgatott kéthetente. A kórházba sem ő fektetett be, hanem egy parázósabb, úgyhogy nyugi, élvezd ki a kismamaság utolsó napjait is! Aztán pedig még szebb napok jönnek!

Süni!
Megy a drukk ezerrel! Nagyon szorítok Nektek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Zsókuci

hú,ezek rosszabb értékek,mint a múltkori,nem? :roll: Drágám,úgyis kikezelnek,ne félj :P Aztán irány a BMC :P :P :P

Lucia

Én inkább a kocsiban levőkre lennék vevő,főleg egy bizonyosra..... :wink: :lol:

Bibarkám

Úgy örülök hogy minden ok,kitartást a mai napra drágám.Délután majd bekapok egy fürt szőlőt a tiszteletedre :wink: Kérlek holnap dobj egy sms-t,hogy minden ok-e a kilókkal,jó?Azért aggódtam,így utólag bevallom,csak nem akartalak paráztatni.... :) puszillak,örülök hogy tetszett a ruci. :D

Gabi

nem bírom elégszer leírni,mennyire örülök neked :D

Napcsi

jelentkezz be,mert elindul a fantáziám.... :D

Benszi,Lexi

ok,arik vagytok,majd ha megyek dokihoz egy hét múlva,csináltatok képet az urammal,akkor legalább nem melegítőben vagyok....úgyis mindig elmarad,aztán nem lesz mit albumba rakni.

Mamm

remélem megnyugodtál.Aztán meg már hogy ismerem a dokidat,biztos vagyok benne,hogy Ő majd mindenre tudja a választ,nagyon profi.

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Csak bekukk, visszaolvasni sincs időm...

Még egyben, háromra megyek a kórházba.

Pusz

KépKép
naposoldal

Zsókuci
ez nem jó hir :oops: azért remélem nem lesz semmi probléma,megtalálják majd a baj forrását,és makk egészségesen mehetsz majd a bmc-be :oops: nagyon szoritok neked :oops:

Napcsi
nem akar előbujni a kisasszony?mondtam én hogy a szülinapodra vár :P :P

Lukikám
nagyon nehezen birom,korog a gyomrom de ugy,hogy szerintem az Olivér fülét is bántja mert akkorákat rúg :oops: :oops: éhesek vagyunk nagyon :cry: :cry: már most lefeküdnék aludni,hogy minnél hamarabb holnap legyen és ehessek,mondtam is az uramnak hogy üssön le vagy kábitson el :o

bibar

Kukuccs Kismamik!!!

Bibarcim!!!!

Minden okés Drágaságom?! :wink:

Benszike Drágaság!!!!

Pihikézzél Sokat Drágám!!! :wink: Még egy jó pár hetet maradjanak a lurkók!! :roll: :wink:

Napcsika!!!

Szenzációs ez a kis csajszi!! :P Nagyon tetszik neki odabent!! :wink: Várunk a hírekkel! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar

Jaj szegénykém,kitartás!!Remélem nem lesz semmi gond!!!

Luki
Köszi :D

Gica
Oké,szívesen átengedem :D Hogy bírod a két lúrkot?Egyedül vagy napközben vagy van segítséged?Képeket kaphatunk a babucikról?Ha van időd írj egy kicsit bővebben magatokról annyira kíváncsiak vagyunk ám!!!!!

Napcsi
Szerintem holnap lesz a nagy nap :lol: Látod milyen édes a lányod a legszebb szülinapi ajándékot kapod tőle :lol:
gabicsibe

Bibar
Maximális szolidaritást vállaltam Veled. Fogyózom és gyümölcsnapom van. Éhen halok és korog a hasam. Szegény Olivér biztos hangos neki a korgás. Jó étvágyat holnapra. Nekem még egy hét és 2 nap van hátra.

Gabi
irigykedem ám. Olyan izgi. Tényleg fogynak az ikres kismamik, úgyhogy..........

Lukrécia
Gyorsan álljatok neki a fotók készítésének. Kevés dolog van, amit annyira bánok, mint azt, hogy nincsenek hétről - hétre fotók a pocimról. Semmi nem maradt nekem........ Te meg majd mutogatod Lilinek, meg anyudnak, mikor ismét nádszálkarcsú leszel.

Fiona, Sharon
Minden oké?

Napcsi
Mennek a drukkok. Kívánom, hogy minden úgy menjen, ahogy megálmodtad és minél előbb megpuszilhasd a kis Nórit
Sziasztok Mamik és Kismamik
Megyek "haza"
Vendég

Gyorshír: megvan a lepénybiopszia eredménye: a baba egészséges és kisfiú! Hétfőn UH.
ballagyo

Sziasztok,

Na, végre hazaértem, és na végre, péntek van :D
Hát a mai véreredményem eléggé lelombozott, remélem én is, hogy nincs semmi komoly baj. Annyi mindentől lehet magas, hogy így még tippelgetni sem érdemes :?
Mindenesetre szerdára már van a drága Wiegandt doki magánrendelésére időpontom, és hétvégén tudom meg, hogy a protekciós vizsgálatokra mikor mehetek (anyum ismerőse kórházban dolgozik, és így nem kell órákat sorban állnom majd :lol: ). Ez most már nem tréfa, muszáj tavaszig 100%-ra hoznom magam egészségileg, na meg vannak még teendőim: fogyi, sport + a cigit újra letenni :roll: Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy: teljes életmód váltás…
De a mottóm nem változott: „Mindent babóért” :wink:

Lucia,
Nagyon zabálnivalóak a gyerkőcök! :D:D

Mamm,
Drága vagy, köszönöm a megnyugtatást!

Gica,
Képet kérünk! :D

Luki drága,
Nem, a süllyedés most 10-el kevesebb, mint múltkor, és akkor nem néztek CRP-t, úgyhogy azt nem tudom, hogy változott-e. De mindenképpen elég botrányosak ezek az értékek :roll:
És tényleg fotóztasd le magad, ez annyira látványos! :D Na, ha legközelebb megyek, viszek fotómasinát, nem úszod meg :wink:

Napcsi,
Na, mi volt a kórházban? (Még nem jött sms-em, így gondolom nem tartottak bent :D)

Bibarci,
Gondolom, most egy ideig nem akarsz majd gyümit enni :? Kitartás, már csak pár óra!!!!!!

Ballagyo,
Nagyon gratulálok az egészséges kis kukishoz! :D:D:D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Valamiért 29-re emlékeztem....bocsi :oops:
Inkább ne hozz fotómasinát,igérem nemsokára lefotóz az uram. :shock:

Ballagyó

de szuper,gratula a fütyishez :D

Bibarkám

szerintem Te már a végedet járod,szegénykém,kitartás :? :? :?

Lexi

úgy legyen :wink:

Napcsi

merre vagy :?: :roll:

Kép
lukrécia

Zsókuci

hogy áll a gif-projekt? :roll: Cserben hagytál??? :lol:

Kép
lukrécia

Lukikám,

Írtam mélt asszem 2 napja! :D Sajnos nem megy, a tudásom hagyott cserben :roll: :wink: :lol:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszikák!!

Vagyok ám csak ma hála istennek nem volt olyan durva a keményedés és volta egy kicsit sétálni. Azt azért nem mondanám hogy ma nrem volt egyáltalán de a tegnapihoz képest nagyon lightos volt. Tegnap egész este bőgtem :oops: :oops: Szegény család teljesen kikészült,hogy mi bajom van. ÍNem tudom lehet,hogy a hormonok?? :shock: :lol:

Zsókuci!!!! Igazad van drága!!! Mindent a babóért. Még hogy cigi :shock: :shock: ???? Azonnal letenni!!!!! Magadat se mérgezzed arany szivem!

Ballagyó!!!! Gratula az egészséges kismuksóhoz!!! :lol: Hogy tudtad meg az eredményt??? Kibirtad az időpontig vagy előbb betelefonáltál?? Én 3 nappal időpont előtt hivtam őket mert már nem birtam tovább. :oops: :lol: Meg is mondták telefonban hogy minden okés!!!

Bibar!!!!!!! Fogadd teljes együttérzésemet!! Nekem is mondta a dokim hogy tartsak heti 1 gyümölcsnapot :shock: Azota minden este megfogadom, hogy holnap gyümölcsnap. Még nem sikerült :oops: :shock:

Lexike!!! Én emlékszem egy pocakfotodra!! Amikor korházban voltál akkor lett felrakva!! Nagyon csini kis poci volt. Ne aggodj drágaság Lesz még ilyen csini pocid!!! Ha istennek van szeme és egy kicsit erre is néz akkor nemsokára!! Majd meglátod!!! És ha igy lesz gondolj arra hogy én előre megmondtam! :lol: :lol:

Mamm!!!!!! Hát szerintem ne foglalkozz ilyen érzéketlen tahókkal. Nálunk annyira tusko a védőnő,hogy amikor megtudta,hogy 39 éves vagyok majdnem elájult!! Nem szolt ő semmit de egyszerüen lesirt rola,hogy mit gondol. Minimum azt, hogy mit akar már ez a vén hülye!!!! :oops: De komolyan majdnem szégyeltem magam. Ne félj nem is volta még csak egyszer!! :lol: :roll:

Nyunyika!!!!Szia drágaság milyen napod volt????? :lol:

Gabi!!!!! Ha mégis ketten lennének és teneked elég csak az egyik a másikat szivesen bevállalom!!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Lukrécia!!! Tudod drága az a baj hogy az aposom borábol megiszom fél pohárral és nekem KO!!! Ilyen szinten nem birom az alkoholt!!! Képzeld ha konyakoznék :wink: :lol: :lol: Apa valoszinüleg örülne neki mert egyszerüen letámadnám :oops: :oops:

Na mára asszem eleget irtam :roll: Puszika minden
kinek. Legyen szép az álmotok

Kép
fiona66

Zsókuci

:( :( :( OK,azért köszi :wink:

Fiona

Na várjál,nem is úgy gondoltam..... :D A rosszabb napokon esténként egy deci aszu ellazít,én is zsibbadtam tőle,de el tudtam aludni legalább,nem stresszeltem annyira és a pocak is jobban volt.A metaxa meg nagyon gázos esetekre fél deci. :D Ez dokitipp,nem saját kútfő... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gica, válaszoltam! :) :)

Lukikám, tudom én kire gondolsz. :oops: :oops: Hát Zsombibébi nem eladó. Bár azóta rövidre vágtam a haját. Férjem majdnem szívszélhűdést kapott, most még szőkébb mint eddig. Nem értettem soha hogy lehet szőke gyerekünk. :( :( Viszont majd mehet tenni a szépet Lili Hannának. a nyálcsorgatásban márt most tökéletes. :) :) Örülök hogy még egyben vagytok!

Zsókuci, mid lehet gyulladásban? fog? Nőgyógyászat? Remélem jó helyen vizsgálnak ki. Wiegandt doktornál jó kezekben leszel! Gyógyulj meg mielőbb!

Puszi mindenkinek

Lucia

Kép
lucia1

Zsókuci,most olvastam az üzenetedet! Sajnálom hogy lemaradtam! Pedig annyit gondolok a két kis prücsökre, Lilire és Dorkára! Juci, olyan jó hogy létrehoztátok azt a honlapot! És örülök hogy a lányaitok végre jobban vannak.

Puszi

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!!!!

Itt van az elveszett. Apa meggyógyult, Rékuci nem kapta el, és már megint nem volt net 2 napig :?

Vicuska!
Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak!!!

Napcsi!!!
Te még mindig 2in 1? Pedig azt hittem már gratulálni jövök.

Chesti drága!
Olyan aranyos vagy hogy még smst is írtál, és szégyellem hogy nem volt időm válaszolni sem. Ezer bocsánat!!!!! De komolyan!
Nem mondom biztire a talit, mert az a baj hogy nekünk a mindenszentek környékén nagy rokonjárás van, hozzánk jönnek mi is megyünk, talán majd megoldjuk valahogy.

Lucia, Lippa, Sensi!
Olyan édesek a gyerkőcök!!!!!

Zsókuci!
Remélem hamar megtalálják a vérképed elrontóját! Ne félj! Majd szedsz egy kis valamit és rendeződik a helyzet, de inkább most találják meg a gócot, minthogy később okozzon galibát. Az Aloe Verát nem kezdted még el? Az nagyon jó gyulladáscsökkentő. Drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!

Keményedős kismamik nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!

Lexike!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Nagyon hiányoltalak!

Mamm!
Hát nem semmi a történet, remélem azóta már megnyugodtál kicsit! Ne is törödj ezzel!

lanett

Ballagyó!
Örülök,hogy jó lett a biopsziád és grat a pöcsöshöz!
Lukika!
Nem gondolod,hogy megetethetsz holmi 115.oldali ezeréves képpel?Kis naiv!Várom a doki előtti csinirucis képet!
Napcsi!
Ma 6-a van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boldog szülinapot!És Nóri kinn vagy benn?
Zsókuci!
Nov.közepe tök jó lenne,de maradnak ameddig akarnak!3percesekre azt mondta sajna vannak,ha sok ilyen lesz,azonnal telefon!két hét múlva asszemCTG!Kicsit korábban,mint kéne,de fő a biztonság!Gyógyulj meg gyorsan,mertr vár már rád a kis Zsókuci!Cigi letevés...hát nem irigyellek!Nicorett állítólag jó rá!Én nem használtam!
Fiona!
A méhösszehúzódás közben nem mozogtak a kölkök,de a sima keményedést azt nem tisztelik!Örülök,hogy jobban vagy!Tényleg a pihi a legjobb szer rá!
Mamm!
Köszi a Magnéziumos infót!
Lexi!
Örülök,hogy hallattál magadról!Minek fogyózol?
Bibarci!
Hogy bírtad a gyümi napot?gyomorsav?Fogytál?
Lucia!
Gyönyörűek a babák!
Sensi!
Nagyon huncut és szép a lánykád!
Numa!
Néha csak oldalt fekve jó az ikres szopipárnán fetrengve!
Gabicsibe kismama!
Betojtunk,hogy ikrek lehet?Ejnye!!!!!!!!
Nyunyi!
Mikor lesz a következő menet és mi lesz az?
Vendég

Nóri benn :lol:

Tegnap is hazaengedtek, ennek "örömére" összetrombitáltam a haverokat, és elmentünk moziba. Azt hittem, ez majd jól eltereli a figyelmemet...ÁÁÁÁ, dehogy.
Főleg, hogy még film közben is poénkodtak a drágák( heten mentünk be, és nyolcan jövünk ki...hihihi)
Így jó későn értünk haza, már ezért nem írtam.

Különen fájásokat mutat a ctg, de miután nem érzem őket, nem fognak ott.
Azért tegnap este, meg éjjel is jó sokat keményedtem, de nem mondanám fájdalomnak. Lehet, hogy nekem nem is fog fájni az egész :lol: :lol: Hihihhi

Ha ma is elegedek, este visszaolvasok, most mennem kell készülődni...

KépKép
naposoldal

Fiona
Remélem igazad lesz! Semmi másra nem vágyom!

Benszi
Azért fogyózom, mert a pocim nem ment le. (Méhösszehúzót is csak a 6. héten kaptam) A mai napig örülnek azok, akik nem tudják mi történt, hogy nemsokára szülök és nincs is annyira nagy hasam. Tök gáz! Mondjuk nem nagyon bírom ki, tegnap már "vétkeztem". A ruháim nem jönnek rám, újakat meg nem is tudok, meg nem is akarok venni. Így sajna marad az éhezés, és majd jön mellé a mozgás, ha végre engedélyt kapok rá. (Bár én annyira megszoktam a fekvést, hogy már élvezem. Csak az a baj, hogy egyedül fekszem.)

Napcsi
Boldog születésnapot kívánok Neked! Nem semmi ez a kicsi lány mennyire jól érzi magát Veled.

Bibar
Túlélted? Én nem bírtam ki
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?