Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti,
igaz hogy nem vagyok se Andi se kismama, de azért jövök, jó? :wink: :lol:

Jaj, remélem tényleg dudorodnak azok az erek, aztán a pozitív teszt sem lesz vicc! Te nem is tudod, hogy mennyire drukkolok neked a babához! Az az igazság, hogy Te is, Erika is meg én is már túl régóta szurkolunk itt egymásnak! Meg kellene már törni ezt az egyhangúságot! :shock: :lol:

Nekünk nagyon szép udvarunk van! :D Épp ezért nem is akarok kutyust, mert el tudom képzelni, mi maradna a kertünkből! :lol: Végre a gyerekek már tudnak rá vigyázni! Legalábbis most már a fák a nagyobbak! :wink: (Majd ha nagyon nyúznak érte! Biztos nem ússzuk meg, páromnak is meg nekem is mindig volt kutyánk gyerekkorunkban.)

Nyáriorgona
nyáriorgona

Szia Nyáriorgona!

De kismami jelölt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát igen,nagyon jó lenne már egy pár pozitiv teszt,itt a topikban!
Akár mind 4-nek!!!!
Tényleg dudurodnak az erek de nem tudom,hogy ez jó vagy nem!
Mivel elég rég voltam terhes de mensikor nem is figyelem a mellem!
Amúgy nagy testű kutyát én sem tudnék elképzelni,ez pici termetű jó ha 7-8 kiló van!!!!Ilyen pici marad!!!!
Te hol tartasz????
Vendég

Sziasztok!

Én nagyon szorítok nektek. Remélem, mihamarabb lesznek poz tesztek.
Nekünk 3 kutyánk van: német dog(Góliát), német vizsla(Berci), és angol cocker spániel(Csino)
Az udvart nekem is elrendezték, most nem túl szép. Sajnos:(((

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Kriszti!

Képzeld hirtelen nem is tudtam hanyadik napon vagyok! :shock: Elő kellett vennem a "jegyzeteimet", hogy utánaszámoljak. Tehát: ez most a 18. nap. Talán még ma próbálkozunk, mert ha a múlthavi ciklus "normálisan" volt 32 napos, akkor akár a 18. napon is lehetett peteérés.

Kriszti, Te mint "topikanyu", Te leszel a felelős, hogy a 30. vagy a 31. napon teszteljek! Persze ha megérem! Az az igazság, hogy fosok a teszttől, nagyon nehezen viselem a negatív típusút és inkább halogatom. Pedig most legalább tudnám, hogy meg tud e foganni a baba!!! Előre is köszi! :lol:

Az érdudorodás a cicin mindenképpen "babás jel", erről olvastam valahol. De én már nem hiszek ezekben a jelekben, tudod! Azért nagyon szorítok!!!!

Brigi,
hát, megerősítettél az udvar és a kutyák kapcsolatát illetően. Nekünk a füvünk a mindenünk (majdnem annyit foglalkozunk vele mint a gyerekekkel :lol: ) és tényleg a miénk a legszebb a környéken :lol: szóval NO kutyus!

Nyáriorgona
nyáriorgona

Sziasztok!

Én isszeretem áma kutyusokat,volt is mikor kamasz voltam,de lebénult a hátsója el kellett altattatni.Nem szeretnék még egy kutya után olyan szarul érzeni magam mint akkor.Mi hülye emberek döntünk az Ő sorsuk felett.Szörnyű volt! :(

Nyáriorgona
A kutyus ugy is tarthatod hogy lekeritesz neki egy rész,és akkor oda végzi a dolgát is.ÉPn bizti igy tenném,mert mérges lennék nagyon ha a szép udvarunkat kinyirná! :?
Igen,ma este is harcra fel akkor!!!Nem tudhatod,lehet ma van a pé-sed! :wink:

Kriszti
Meglepődtél,ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan jó volt hallani a hangodat,de kicsit megszeppent voltál!Vagy csak a 300km távolság miatt hallottam ugy? :lol:
Ha megnézed nekünk nagyon köszönjük,és akkor ahogy mondtam utánvéttel kifizetnénk!
Erek kidomborodnak?És nem sötétebb jóval??Nekem Petránál olyan volt! :shock: JAj,de izgalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem kicsit fájdogál a hasam,szal szerintem lassan készülődik!(22.napon vagyok)

Britta
Neked pedig pocaksimi! :D
Vendég

Erika!

Köszi. Lányok hogy vannak?

Nyáriorgona!

Nekünk sem az én örömöre vannak a kutyák. Párom van oda értük. Ha rajtam múlna, nem lenne egy sem.

Kriszti!

Dolgozol?

Pusszka!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Na itt a ti "topikanyutok"!

Nyáriorgona!
Akkor felelős leszek azért is,hogy ezt a pár napot tessék kihasználni,mert ha nem.........igy virtuálisan kikapsz!!!
Nekem is van még 2 tesztem,pedig azt mondtam előre nem veszek,dehogynem,ma már egy negativat teszteltem is!!!!
De egy cseppet sem izgat!!!!!
Figyelmeztetés képpen, van 12 napod a tesztre!

Erika!
Neked is jó volt hallani a hangod azért voltam halk,mert gondozotthoz mentem,már az ajtójába voltam,közben azon imádkoztam magamban, "istenem segits meg ne legyen otthon"!
Na szóval meghallgatott,nem volt otthon,ilyenkor halkan szoktam felmenni hozzá,megnézem a kulcsot ha nincs benne nincs otthon!!!
Valahogy ma nem volt volna kedvem hozzá menni!!!
Ma este megnézem mi van még meg,ami van postázom nektek!!!

Brigi!
Nől már a pocak????
Legyetek szivesek pocak fotót feltenni!!!!

A többiek hol kószálnak?????

Nikivel is mi van???
Ja és Judyval,ő irogat több topikban is,de ide nem nézne be!!!
Virtuális popó verést kapnak a hiányzók,úgy látszik a fekete pont már nem hatja meg őket! :lol:

Na, a másik Andreánk hát te merre kószálsz???
Gyere csak az úr szine elé és nyilatkozzál nekünk,hogy mi újság!!!! :lol: :!:
Vendég

Erika4
Találtam 1 kis akváriumot,nekünk az fialtató volt,megtaláltam a hőmérőt a vizmelegitőt,egy kagyló diszt,még műanyag növények is vannak meg háló,csak ezeket még keresnem kell!
Ja a vizmerlegitőt mi a teknősöknél használtuk,elküldöm azt is hátha kell valamire!!!
Levegőztetőnk nem volt,mert nekünk csak egyszerű halaink voltak amik nem igényelték,guppi,aranyhal,vitorlás,tehát egyszerűek!!!
A guppi nagyon termékeny,meg igénytelen mi azokat nagyon szerettük tartani,de a teknőcök is édik voltak!!!
na majd este irok!!!!
Vendég

Erika!
Minden magvan!
Hát van levegőztető is!!
Miért gondoltam,hogy nincs!
Bedobozolva becsomagolva,holnap postázom!!!!
Holnap mikor postázom,utána felhivlak,hogy a csomag úton van!!!!!
Vendég

Erika!
Azért cim meg pontos név nem ártana meg!!!!
Vendég

Na most már más is irjon,ne csak én,mert velem lessz tele az oldal!!!
Ha megjön,úgysem leszek ennyit,elvonulok mint a medve téli álmot alszok!!! :lol:
Már a derekam is fáj,nem lessz itt nekem pozitiv teszt úgy érzem!!!!
Vendég

Sziasztok!Hahahóóóóó!!!Ki merre jár????

Kriszti

Szuper lenne!!De csak ha nem kell tutira!!!
Cimem megirom privibe!(hátha másis küld! :lol: )
Ja a kisakvárium nem kell(ha nem baj!!)
Ne izgulj a mensi még várat magára,tehát esélyed ugyanannyi mint ha nem csináltál volna tesztet!
Megint kezd rajtam is eluralkodni a "Nem sikerült" érzés.Miért van ez vajon??Már tul régota várjuk a csodát asszem!!!!! :(
Vendég

Egy kis pletyka!

Ha már Judy nem ossza meg velünk ezt a csodállatos hirt!!!
akkor én megteszem!!!!

JUDY-nak Barbi babája van!!!!
Vagyis kislány!!!!

Ha olvasod ha nem Judy!

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na én meg húzok,mert tényleg én irom tele a lapot!!!!!
És nem jön senki!!! :roll: :evil: :!:
Vendég

Hát Erika!
Ha tetszik ha nem én már úgy becsomagoltam,hogy én azt kinem bontom!!!!!
Én is igy érzek,ne izgulj,mi már csak ilyenek vagyunk!
Azt meg főképp nem szeressem,ha azt mondják,"nyugi eljön a ti időtök is,nektek is sikerül,a jövő hónap a tiétek,stb."
De könyörgöm melyik hónap a miénk????
Mert csak telnek a hetek hónapok és semmi!!!!
Azért gondolkodunk igy a sok kudarc miatt!!!
Vendég

Erika!
Amúgy nagyon pici az akvárium kb. 30x15-ös,de lehet,hogy még kisebb pár centivel!!!
Már útra készen, bevan csomagolva,csak a cim hiányzik róla!!!
Vendég

Kriszti
hát Te komoly csaj vagy hallod-e???Már be is csomiztad????
KÖSZI ELŐRE IS!!!!MÁr a lányom izgul is. :wink:

Jaja,melyik honap a mienk???Mindenki babás körülöttem,csak én nem!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil:

De JUdynak hatalmas GARTULA!!!
Kettő fia van ugye???Húúú,de örülhetnek most!!! :lol: :lol:
Vendég

Cimet megkaptad?
Vendég

Kicsit lelépünk játszira,majd utána jövök!!Itt legyetek!! :wink: :roll:
Vendég

Megkaptam a cimed!
Ja,meg küldök a lányoknak marokkó játékot,a múltkor vettük,elfelejtettem,hogy van nekünk,nem tudok vele mit kezdeni,itt pakolászom,hol ide hol oda,igy elküldöm nekik ajándékba!!!!
Vendég

Ez igen!!!Te játszira én meg konyhába főzni!!!! :lol:
Vendég

erika!
Ne mond,hogy még mindig játszótereztek!
Itt már sötét!!!!!!
Vagy én másik dimenzióban vagyok!!!!?????

Hahó,hol vagytok???????
Nem sokáig leszek,mert még mindig főzőcskézek és vár egy kis mosás is!!!!
Vendég

Kriszti
itt vagyok!!!!!
Sötétig lent voltunk,aztán egy kis házbeli acsarkodás a lakókkal!(én kezdtem)Aztán vacsi,fürdés.ÉÉÉÉÉÉS itt vagyok!!
Mi fincsit főzöl????
Köszi a meglepi ajándékot!!! :D
Vendég

Bocs :oops: hogy nem jöttem,de egyszerűen nem volt időm...

Tegnap belémjött egy hüyle pics@,egyszerűen kitolaetott úgy a parkolóból.hogy egyik türörbe se nézett csak úgy jött.....nagyon fasz@ :x :twisted: :evil: úgyhogy tegnap stzinte egyész nap szervíz-biztosító... :( aztán du meg vittem Márkot úszni,est meg már hulla voltam.

Látom Judynak lánya lesz,nagyon klassz!!!! :)

Már én is nagyon kivi vagyok,de valahogy fiút érzek :wink:

Nagyon sokat ficánkol mostanában a babucim :lol:

kutyatéma:engem is nyúznak gyerekek meg apa is érte,de ugyanazon az állásponton vagyok mint Nyáriorgona.Annyit szenvedtem a kerttel és akkor tutira annyi lenne.....majd ha a férjem csinál egy nagy karámot nekik,akkor lesz.Nekem mindig volt gyrekkoromban,szóval szeretm őket csakhát a kert.....

halak:nekünk is vannak.Én az Auchanban vettem egy komplett szettet tavaly össz-vissz 20.000ft volt,de minden van hozzá.

höri:azok is vannak jelentem(kettő is) :lol:

Andi?????????

Többieknek is pusz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
sajnálom ezt a karambolt, és teljesen megértelek!!! Pont így jártam én is augusztusban, csak az a hülye pics@ előrefele indult el saját maga által is megmagyarázhatatlan okból! :shock:
Egész napot Pesten töltöttem: másfél órás fogászati kezelés (azért mentem), utána biztosító keresés nagy büdös Budapesten térkép nélkül, aztán meg biztosítónál intézkedés órákon át feldagadt pofával... :evil:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Andrea, direkt szivatsz minket?! :lol:
nyáriorgona

Szép napot!

Erika!
Ha feladtam,rögtön hivlak!

Andi!
Szivatsz tényleg bennünket??? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Milyen az idő felétek? Nálunk nagyon lehangoló. Még mindig van egy kis köd. Ettől még a kedvem is rosszabb.
Jól vagyunk. Bár az éjjel rosszul aludtam, nem tudom miért.
Remélem, ti azért jól vagytok.

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
britta

Nyáriorgona!

Ja-ja emlékszem arra a karambolos-biztosítós esetedre.... :cry:

Szerencse ,hogy a szervíz mindent intéz a biztosítóval,mert a pics@nak Allianznál volt a kötelezőeje és nem egy neve sincs biztosítónál,na ez a szerencséje....szal így mindent elintéz a szervíz,hétfőn kell levinnem a kocsit és valszeg szerdára kész.

Lányok!!Ne cikizzétek Andit :wink: én priviben tartom benne a leleket meg a kapcsolatot,még nagyon bizonytalan szegény.A vetélés óta nem jött még meg neki és ezért fél,nem tudja hányadik napon is lehet pontosan.Fél a csalódástól ezért nem akarja elhamarkodni.Annyit elárulhatok(remélem nem kapok tőle ezért :oops: )hogy araszol a hője felfelé.

Drukk neki!!!!

Legyetek vele türelmesek!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Azért légyszi ne idegeskedj. Tudom, könnyű mondani, de akkor is.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

tudom-tudom,próbálok nem idegeskedni csak annyira az életünk része ez a rohadt kocsi :? sajna(amúgy klassz :wink: ) elég messze lakunk mindentől,ovitól,uszodától,nagyitól..stb..és muszáj a kocsi.Vinni a gyereket oviba,külöórákra..stb...gyalog vagy busszal...???Hát az elég gáz lenne,főleg hogy én nem is nagyon erőltethetem meg magam mert tudod voltak a barnázásaim.....na mindegy.Már megoldottuk,hétfőtől anyuéknál lesznek a gyerekek,ők viszonylag a központba laknak mindenhez közel,anyu kivesz egy pár nap szabit amíg kész a kocsi,így nekem nem kell minden nap gyalogolnom velük.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És írtam már Hogy Gergőnek Boldog Szülinapot??!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Köszönöm a jókivit. Örülök, hogy meg tudjátok oldani anyuddal ezt a pár nap problémát.

Vigyázz magadra.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!

Andi
Tudod hogy szoritunk,és minden jót kivánunk?!Ha bizti minden,meg jól vagy irj!!!Sokat gondolok Rád!! :wink:

PAnny
az a hülye csajszi!Mekkora gondot okozott! :?
Ügyin megoldottad az autó nélküli napokat!! :wink:

Britta
Lehet ficánkolt a babád soakt azért nem tudtál aludtál rosszul.
Én az őszt magyon szeretem,meg ezta ködöt is.De csak addig amig van sárga falevél a fán!Az olyan szép !!

Kriszti
oké,várom!!
Vendég

Erika!

Én nem vagyok oda az ősztől, kifejezetten nem szeretem.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
azért nem tudtál rosszul!! :lol: :lol: :lol: Mekkora hülye vagyok!!! :? :)
Amikor kibujik a Kismanód akkor szuper idő lesz!!Addig melegszik odabent!! :wink:
Vendég

Andi,
nagyon drukkolunk! :D Te vagy köztünk a legesélyesebb!
És vigyázz magadra, aztán majd gyere! Várunk! :lol:

Nálunk is depis idő van. Imádom az összes évszakot, pl. a szép sárga-vörös faleveleket is, de csak napfényben! :lol: Én most máshol keresek örömöt magamnak! :wink: Most éppen optimista vagyok és jókedvem van, így nézek ki: :D
Remélem, átragad másra is. Egy kis ismétlés: :D :D :D
Ezt meg Briginek külön: :D

Nyáriorgona
nyáriorgona

sziasztok lányok köszi a biztatást eddig anyit tudok irni hogy még nem jött meg.viszont a fertin azt irja hogy 3dpon vagyok .szoval várok türelemel és jelentkezni fogok még ma este felé.mindenkinek szoritok én is

Kép
e.andrea

Szia Andi!!!!

Szoritunk nagyon!!!!!!!!!!Gyere bármikor!!

Nyáriorgona :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

lányok köszi de eltudtok érni bár mikor és hol

Kép
e.andrea

Andi
ez mit jelent?Más topicot?VAgy telefont? :shock:
Vendég

ha nem vagyok itt irhatok imélt

Kép
e.andrea

Erika!
A csomag elment,,felakartalak rögtön hivni ahogy feladtam,de mivel telefon csere volt,a másiknak a memóriája tárolta de az a telcsi totál lemerülve sok idő mig feltöldődik!
Na mindegy a lényeg küld már el a számod priviben és hivlak!

Panni!
Szerinted cikiztük Andit?
Csak már nagyon kiváncsiak voltunk!
Na de mindegy!
Vendég

Kriszti
küldöm!! A Réka már nagyon izgul!!!(ÉS megdöglött egy halunk!!Kidobta magát az akváriumbol,passz hogy hogyan,és nem vettük észre!Sirt egy kicsit utána:) )
Vendég

OKÉ!
Vendég

Kriszta én nem vettem annak :) csak ne agodj.Kriszti nem haragudtam meg csak a párom itthon van és ö birtokolja a gépet ilyenkor :o . Kriszti te lassan a kanyarba érsz mit érzel ?

Kép
e.andrea

Andrea!
Tudud,hogy csak vicceltünk Nyáriorgonával!!!
Kanyar ide kanyar oda!
Semmit nem érzek,eddig 2 negativ teszt,piri még nics!
Tegnap vagy előtte egy picit fájt a hasam de ma semmi!
De nem is akarok tünetekre oda figyelni!!!!

Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,
Mónika vagyok.Remélem szívesen fogadtok be köreitekbe, ugyanis én is szeretnék egy harmadik babát. Januárban váratlanul teherbe estem de sajnos 12.hetesen elvetéltem :cry: . Nagyon megviselt és akkor úgy döntöttünk, hogy próbálunk összehozni egy másikat. Sajnos eddig nem jött még össze. Viszont van már egy 15 éves lányom és egy 12 éves fiam. Imádom őket :D és nagyon tudnánk szeretni egy harmadik kis picurt is. Olvastam rólatok, nagyon szimpik vagytok, és mindenkinek szívből drukkolok!

puszi nektek
minu

Szia Minu!Üdv közöttünk,gyere sokat!
Sajnálom a vetélést :(

Kriszti!

Azért a"na de mindegy"nem kellett volna a végére mert eléggé negatív kicsengése van és rossz érzéseket kelt a másikban...az meg mire jó???Ha visszaolvasod egyébként a "cikiző"szó mellé odaraktam egy kacsintó arcot amit érteni kellett volna, de nem szeretném itt a szavaimat magyarázni mert az nem az én stílusom és ezt én sem vártam,várom el soha senkitől!!!Ellenségesdekdni,belekötni szavakba meg nem jó senkinek,nem?!?!
Több mint valószínű Andi értette hogy mit miért írtam és csakis segíteni akartam azzal amit írtam...

Bocs nem akartam negatív lenni de kicsit bántotta a lelkem ez a beszólás,főleg hogy jót akartam...

Erika!

Ilyen "halöngyilkosság"nálunk is előfordult már,főleg az aranyhalak ugrottak ki előszeretettel...Mióta vettünk fedels akváriuomot,megoldódott ez a gond.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Sajnálom,ha te is félreértettél!
Nem megbántásképpen irtam s gondoltam!!!!
Ellenségeskedni sem akartam!!!!
Sajnálom,ezer bocs!

Minu!
Majdnem egykorú gyermekeink vannak!!!
A lányom 17 éves a fiam 13!!!
Mielőbbi babásodást!!!!

Erika!
Sokáig voltatok a játszótéren????
Kihasználtátok a jó időt!!!!

JÓ ÉJT!!!
Vendég

Na elszóltam magam azzal, hogy nem betegesek a gyerekek...mára már észleltem a Márknál a fedett hangot,én csak így hívom ha hallom hogy erős nátha áll a háttérben,olyankor olyan jellegzetes a hangja.
Elkezdtük az orrsprayt,remélem segíteni fog.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?