Új privát üzeneted érkezett!

Nati,minden jót,drukkolok!!

Kata!Örülök,hogy minden oké!

Jó éjt Mindenkinek! :wink:
Vendég

Nati!!!!!!!!!!!!

drukk ezerrel holnapra!!!!!!!!!!!!!!a szex gyógyít :oops: :wink: :P

Kata!

klassz hogy minden okés,mégiscsak kiscsajszi lesz???????????? :lol: :lol: :lol:

Ani!

a hőmérőzés függőség 8) mint tudod :wink: én függő vagyok :shock: :oops: :P
Drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!meg fog nyugtatni a dokibácsi,hogy minden a legnagyobb rendben odabent a kismaszattal :D
Vendég

Sziasztok!

Csak így tudok jelentkezni, mert apa éjszakás.

Annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni. Már nem nagyon jó sokat ülni, ezért ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenre.

Nati! Megy a drukk neked. Az NST-re a Nővédelmibe megyünk. Az egy szívhangvizsgálat, de tovább nézik, kb 15-20 percig. Olyasmi görbét mutat, mint az ekg és a fájásokat is mutatja. Amint vége, megnéz a doki és kiértékeli. Nagyjából ennyi.

Vicuska! Neked is megy a drukk holnapra!

Ani! Neked is. Remélem már fognak vmit látni.

Kata! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.

És mindenkinek megy a drukk, akinek kell.
Annyira rugdos a baba, hogy így nagyon nem jó ülni. Szegénykémnek hiányzik az apja, ahogy nekem is. A babó is alig alszik ilyenkor éjjel, ebből kifolyólag én sem.
Ha tudok, jelentkezem nst után, ha nem, akkor csak így este.

Jó éjszakát és babás álmokat mindenkinek!

A betegeknek meg jobbúlást!
És remélem ,hogy mindenki el tud jönni a talira velem az élen! :D
Vendég

Sziasztok!

Már akartam kérdezni: ment vagy megy valamelyikőtök a szülésre felkészítő tanfolyamra? Mert nekem konkrétan nem javasolta 1 ismerősöm, de én olyan kíváncsi vagyok! Úgy tudom, szerdánként lesz fél 5-től. Mit tudtok róla?
Amúgy köszi a jelöléseket, mindenkit visszajelöltem vagy fogom. :) De nem vagyok ...-né...! :lol: Ezen mindig nevetek, mert egyszer a vérvételen is így írtak be valamiért és az egyik leletemen is Pintérné vagyok, ami akkor is tök vicces, mert és kézzel-lábbal tiltakoztam anno, hogy ixipszilonné legyek, aki régóta ismer, tudja ezt a fura kis rögeszmémet...amúgy így is elég hosszú és bonyolult nevem lett a kötőjellel, ez rendesen be is kavar néha, mert SENKI nem tudja leírni, mindig szájba kell rágnom hivatalos személynek, hogy Pintér KÖTŐJEL Varga. És volt olyan is, hogy a személyimet elkérve se jutott el a tudatukig... :)
Majd ma megkérdezem a műszakcserét, szerintem nem lesz gáz.

Annyira jók a 4d-s képek, de igazából még nem vagyok benne biztos, hogy én tudni szeretném majd a nemét (mikor is lehet megtudni? :) ) Párocskám úgyse bírja ki, de én még vívódok.

Csináltattok amniocentézist?

bocsi a sok kérdésért, de ma reggel is rohanva írok, suli Veszprémben, aztán meló Fehérváron, brr... :?

páá
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Nati eddig nem írt, ami abból a szempontból jó (legalábbis azt hiszem), hogy talán már bent fekszik a műtőben, és nem halasztották el a lapart.

Gyorsan feldobom a pocakfotót, aztán majd asszem csak este jövök.

Kata 19+2:

Kép

Ez egy közelebbi:
Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Chrissy, drukk az első nst-hez, remélem nem kell majd sokat várnod!

Márti, én nem megyek amnióra, szerintem arra inkább csak 35 évesnél idősebbek, vagy olyanok mennek, ahol fennáll valamilyen veszély. (pl a családban van Down kóros)

Vicuska, neked is drukk az uh-ra, remélem azt mondja majd a doki bácsi, hogy szépen vastagodik a méhnyálkahártyád!! :wink: Mást most úgysem nagyon láthat (szóval nem is értem, miért kell most menned???? :roll: )

Judy, mesélj, hogy fogadta apa a puncis hírét!!! :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Lányok!

Remélem Nati már előkésztve a műtétre.Szorítsunk Neki!

Tand!Nekünk a 18 hetes UH-n mondták először,hogy kisfiunk lesz.
BB csinálta a kórházban és mielőtt bármit mondhattunk volna,ő már mondta is,hogy úgy néz ki van vmi a lába között.Úgyhogy ha valaki nem akarja tudni,hogy mi lesz a baba neme,még előre a vizsgálat előtt szóljon.

Kata!Szépen gömbölyödik a pocid,csak kár,hogy a fejed nincs rajata a képeken.Nem lehet a gépeteket késleltetettre beállítani?Én is úgy csináltam magamről képeket.

Kagylómacska!
Igen,mi járunk a párommal felkészítőre.Úgy emlékszem,de majd a védőnőd elmondja,hogy a 24. héten kellett jelentkezni.5 alkalom a kórházba 4-től 6-ig.1 óra elmélet+1 óra gyakorlat.
Nekem tetszik,de amúgy semmi újat nem hallasz.Azért jó egy kicsit kikapcsolódni,kimozdulni otthonról.

Tegnap is ott voltunk a párommal a második előadásra mendtünk.Jó sztori volt.
Késtünk öt percet,de mondom nem gond,mert tudom hol voltunk a múltkor.El is indultunk arra felé és már mutatták is a nővérkék,hogy melyik terembe mennyünk,kérdés nélkül.
Bementünk,leültünk.Kicsit furcsa volt,hogy egy arc se volt ismerős,de nem igazán volt időm kérdezni,mert ahogy leültünk a védőnő (Bali Annamária) kezdte is a mondandóját.A szoptatásról beszéltünk.Körbe adta a jelenléti ívet,amin nem találtam a nevem,na de mindegy.Utána vette észre a párom hogy ez már a negyedik előadás,de gondoltuk most már végighallgatjuk.
Mondjuk az is furcsa volt,hogy mindenkinek feltűnően nagyobb pocakja volt,mint nekem.Letelt az egy óra elmélet,akkor tudtam szólni,hogy nekünk még csak a második előadásra kellet volna jönnünk.Hát így jártunk.Jót nevettünk magunkon.

Amúgy megkérdeztem,és 2 illetve 4 ágyas szobák vannak a szülészeten.

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok,

Mégegyszer szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat.

Apának csak annyit mondtam mikor hazajött, hogy "Gratulálok apuci, összehoztad." Elmosolyodott (nem az a fajta aki kiugrik a bőréből), átölelt és megcsókolt.
Ebből tudtam, hogy nagyon boldog.
Aztán az este folyamán sokat beszélgettünk róla, hogy hogyan kell egy kislánnyal bánni. Öltöztetés, nevelés, játékok etc...... Minden más lesz mint a fiukkal. Bár lehet a 2 srác hatására fius lány lesz, és inkább puskázik meg katonázik. Nem lennék meglepve. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Nagyon szorítok neked mára. :lol: :lol: :lol:

Ani,

neked is mennek a drukkok estére a dokihoz. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Sok sikert az első NST-hez, de tuti minden ok lesz. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Már cssk 5 nap, és te is csatlakozol a babások csapatához. A talira már pocaklakóval fogsz érkezni. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Tök csini pocid van, és nagyon karcsú vagy. :lol: :lol: Nem baj, legfeljebb én leszek az egyetlen bálna a csapatban. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

Nati!
remélem nem halasztották el :D sok sikert! :lol:
Kép

Kata!
klassz kis pocakfotók 8)

Chrissy!
drukk NST-hez!

nekem cici fájdogál még mindíg,de hasam már nem görcsöl 3.napja.ez jó jel? :roll:

Kép

Ani!
neked is szorítok! :P
Vendég

Vicuska,

Szupi....... szépen fent van a hőd, csak így tovább.

Szorítok neked délutánra az uh-hoz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

köszi :lol: boldog kislányvárást :D
Kép
Vendég

Ani!!!!!!!!!!

te mikor csináltál először terhességi tesztet,ami pozitív is lett?10.dpo-n? :roll:
vagy az még korai? :oops:
Vendég

Vicuska,

Azt hiszem Ani orákel jósló tesztet csinált a 10. dpo-n, nem terhességit.
Az orákel a korai terhességet is kimutatja, míg a terhességi nem biztos.

Ja, és bocsi, hogy belekotyogtam. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

sziasztok,

Nati negyed 10-kor írt, hogy lesz műtét, most fogja kapni a nyugtatót!! Szorítunk neki!!

Judy,örülök, hogy apa boldog. Gondolj bele, fésülheted majd Barbi haját, adhatsz rá édes kis rucikat, aztán majd kipróbálja a sminkkészletedet, stb!! :lol:

Vicuska, nagyon szuper a hőd!! Ha fáj a cicid az jó, örülj neki, hogy nem görcsöl a pocid. Lehet, hogy befejeződött a beágyazódás, és azért nem fáj már!!!! :lol: Drukkolok!! A dokihoz is!!

Ani, neked is drukk mára a dokihoz, jó hírekkel, fotóval gyere haza!!!

Gabi, a fotót apa csinálta, és nem véletlen, hogy nincs rajt a fejem!! :lol: :lol: :lol:

Na, legközelebb tényleg csak este leszek, addigis pussz.

Kép

Kép

hoppá

akkor HAJRÁ NATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati, túl van a műtéten, éber, a gégéje rendben van. A dokival még nem találkozott. nagyon fáj, nyilal és feszül a hasija, de ez a műtéttel jár!!

Na, mostmár léptem. Puszi

Kép

Kép

hoppá

Nati,

Nagyon ügyes és bátor voltál, most már egyenes az ut a kicsi gyöngyszemetekig. :lol: :lol: :lol:

Pihenj sokat, aztán fel a babóciért. :lol: :lol:

Kata,

Mi bajod van a fejeddel????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Csajszikák!

Nati, ügyi voltál, meglásd most már minden rendbe lesz.

Vicuska, nagyon jól haladsz. 10 dpo.-on ahogy Judy is írta csak jóstesztet csináltam (az azt jelenti hogy ha van is baba még bármikor elmehet) de azt csak erős idegzetűeknek szabad. Szerintem ráérsz akkor tesztelni ha már meg kellet volna jönnie. Tudom könnyű ezt mondani, de az a biztos. Amúgy én az első terheségit 12. dpo-n csináltam. Viszont nagyon sok ellenpéldát láttam már, volt akinek csak 17. dpo-n mutatta ki a babócit.

Judy, a férjeink hasonlítanak egymásra, az én Gáborom se mutatja ki az érzelmeit, de én egy apró mozdulatából tudom hogy boldog. :)

Kata, nagyon szép a pocid, kár hogy a buksid lemaradt :D

Chrissyy, hát akkor most már nagyon nehezek lehetnek számodra a napok, nem nagyon tudsz pihizni.

Márti, hát igen a nevemmel nekem is bajom van pedig én né vagyok. A leánykori nevem nem egyszerű, de ez van, megtanultam betüzni. A gyerekeink is megkapják ezt a nevet is, biztos szidni fognak majd késöbb. Viszont rövidíthetik: Tóth M. Áron stb.

Köszönöm mindanyiótoknak a drukkokat, vizsgálat után igérem írok akármien késő is lesz. Pápá

madiani

Hali Csajok!

Nati, örülök, hogy túl vagy a műtéten! Most már csak kitartás!!! Nagyon drukkolok!

Ani, Vicuska nektek is drukk a dokihoz! Biztos mindegyitek jó hírrel jelentkezik! Bár Vicuska, neked, hogy-hogy kell menned? (bocsi, ha már írtad, csak az én figyelmemet kerülte el!)

Kata, tényleg formás a pocid! Már nekem is kezd gömbölyödni! Most kezd valóságossá válni, hogy van ott egy babóca! :lol:

Tegnap írtam, hogy lehet hogy nem tudok menni a talira, de egy kis átszervezéssel, lehet, hogy megoldható :wink: ! Majd még meglátjuk!

Chrissyy, már biztos nehéz lehet, de azért nagyon sokat pihizz!

Kép
tand

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Nati!Jaj de jó,hogy megvolt a műtét!!!!Naggggyyyyon drukkoltam!
Remélem jó híreket mondott A Doki !

Kata
!Helyes a pocid,de hol a pofid??

Majd még este benézek,hogy mik a hírek!Kíváncsi vagyok Vicuskára,és Anira is!!

Lányok!
Lehet,hogy nem tudok menni a talira! :cry: Úgy néz ki,megyünk Veszprémbe a sógornőmékhez.Nagyon ritkán jutunk el hozzájuk,és most volt a keresztlányunk névnapja,várnak minket!Sajnálom!Majd a következőre megyek Martinkával!!

Tényleg!Hol vagy Viki?? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Még egybe vagyok, de lehet, hogy nem sokáig. Hétfő óta kinyílt a belső méhszájam is, de minden oké. Már leszálltak a heréi a zacskóba és szép érett baba. A doki mondta, hogy bármikor beindulhat a szülés. Folyamatosan görcsöl a hasam, hol erősebben, hol gyengébben.
Lehet, hogy nem tudok ott lenni a talin, pedig nagyon szeretném. Aztán ki tudja még!

Most ennyi, majd jövök, ha apa elment dolgozni és reagálok.
Vendég

Kriszti!!Nagyon jó!Nemsokára a kezedben tarthatod a babádat!!Ez a lényeg,nem a tali!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Csajok!

Missed ab. susp.
23 mm-es szabályos petezsák
3 mm-es szikhólyag
embryo nem ábrázolható

1 hét múlva kontrol, ha addig nem jön meg.

Nem tudok mást írni. :cry:

madiani

Ani!!

Kész vagyok!Nagyon sajnálom!!Látom,már a vonalzót is levetted!!És már nem lehet ott baba?Hiszen szabályos a petezsák,és szikhólyag van!Én sem tudok mást írni!Ledöbbentem! :cry:
Vendég

Ani!

:( :( :(
de ez nem biztos még ugye????lehet később volt a fogamzás,és csak kisebb a terhességed,azért nem látják még!!!!!!!! :roll: :P
Még ne keseredj el!!!!!
ez csak gyanú,susp.azt jelenti,ők se biztosak benne!!!!
Kérlek próbálj kicsit bizakodni!!!!!
Nagyon sajnálom,de nagyon szorítok,hogy jövőhéten már lássák a babát!!! :D
Vendég

Valószínű nincs baba mert a 12. dpo-n már pozitiv volt a teszt, nem foganhatott késöbb. Na meg a doki is azt mondta hogy jövőhéten a korházba menjek (ha küretre kerülne sor). Ő (doki) azt mondta hogy lehet hogy csak a technika csap be minket, de én érzem hogy nincs babóci (még nem akar megszületni).

madiani

Nem tudok mit írni :cry: !
Én nagyon nagyon bizakodom DRÁGA BARÁTNŐM! A technika nem minden, veled vagyok lelkileg! puszillak

Kép
vikike_

Ani!

Én is nagyon sajnálom!
Pedig nagyon drukkoltam és ezután is fogok! Kiváncsi vagyok mit mondanak a jövő héten.
Vendég

Jobb reggelt,

tegnap este már nem jöttem...

Ani, ez nem lehet!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nem akarsz elmenni akár ma másik dokihoz??? Judynak volt ilyesmi azelején, elment a Nővédelmibe, és ott mindent rendben találtak!! Kérlek, kérlek, hátha....

Mekkorának kéne lennie az embriónak?? Még nagyon picinek, nem?? Nem lehet, hogy nem volt elég jó az uh???? :roll:

Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet!!!!!! :cry:

Judy, erősíts meg, hogy érdemes elmenni!!

Kép

Kép

hoppá

Szegény Natiról meg elfelejtettem írni...

Minden rendben van belül, kitágították a belső méhszáját. Fáj a pocija, de a lényeg, hogy túl van rajta, és rendben van!!

Kép

Kép

hoppá

Ezt írta Judy június 28-án!!!! Most számoltam ki 6 hetes és 1 napos volt aznap!!! Ani, menj el ma a nővédelmibe!! Kérlek!!!!

[quote="judy5"]S írta:judy5ziasztok Lányok,

Hát nincs túl jó hírem, sajna.
Tegnap este voltam magánrendelésen, hasi uh volt, ahol mért egy 20 mm-es petezsákot, de semmi mást nem látott.

Visszarendelt ma reggelre a kórházba egy hüvelyi uh-ra, ahol 2 mm-es szikhólyagot is látott.
De azt mondta, hogy a 20-22 mm-es petezsákhoz, ami ugye 5-6 hetes terhesség már 5-6 mm-es embrio dukál.

1 hét mulva visszarendelt, ha emmi nem változik, akkor sajna be kell fejezni a terhességet.

El vagyok keseredve, nagyon írni sincs kedvem. Nagyon élni sincs kedvem.

Kép

Kép

hoppá

Ezt egy nappal később írta!!!!

[quote="judy5"]S írta:judy5ziasztok Lányok,

A tegnapi letargia után ugy döntöttem, hogy ma elmegyek a Nővédelmi központba, mert ott jó uh gépek vannak.

Mondtam, hogy mit mondott a dokim, rögtön meguh-zott, és még a könnyeim is kijöttek amikor azt mondta a doki, hogy ez egy 6 hetes élő terhesség, és hogy sajna a kórház kapacitása nem olyan jó, és nem mindegy milyen géppel uh-nak.
2 hét mlva újra kell mennem, azt mondta akkor megcsinálják a terhes könyvet is.

Egy kicsit megnyugodtam, bár fellélegezni ezek után majd csak akkor fogok, ha meghallom a kicsi szívverését.

Kép

Kép

hoppá

Ani drága, remélem beszéltél Vikikével, írtam neki sms-t!! Olvasd el, amiket bemásoltam!!!

Vicuska, bocs, téged sem kérdeztelek, csak kiakadtam.... :(
Mi újság veled?? Mit látott a doki? Hőd??

Chrissy, egyben vagy még??

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt!

Alig győzöm kivárni, hogy végre mehessek dokibácsihoz, alapesetben utálok orvoshoz menni, de most... :D
Megígértem apának, hogy kérek képet.

Ani
Annyira sajnálom. :( De azért ne add fel, lehet, hogy tényleg csak a technika ördöge szórakozik.
Múlt hétfőn nálam is csak petezsák és szikhólyag volt...

Kata
Boldog házassági évfordulót! Csini pocid van!
Jó szobatársaid voltak. :) Legalább néhány nevelési tanáccsal láttak el a gyakorló anyukák. :D
Elsőre lányt szeretnék, utána jöhet a fiú. :)
Köszi a híreket Natiról.

Gabi
Jó, hogy ismét jelentkeztél. Sajnálom, hogy apa is randizott Vukkal. :(
Gratula a jó eredményekhez!

Judy
Hatalmas gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!!! :D Jók a képek.
Én is puskás, katonás kislány voltam. Olyan puskakészletem volt, hogy bármelyik fiú megirigyelte volna. A húgomnak meg az autók voltak a mániái. Ha meg akarták sérteni, babát vettek neki. :D
Vendég

Egy hangyabokányit nem vagyok ijedve. Tegnap is, meg van is volt halványbarna folyásom... :oops: Bocs, ilyen hülyeséggel traktállak titeket. de már nagyon szeretnék eljutni dokibácsihoz... Majd megkérdem mitől van ez.... :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Ani,szerintem is menj el,nekem csak 7 hetesen látták először a babót,és a szívhangot!Ezért nem értettem,hogy miért baj,ha még csak szabályos petezsák és a szikhólíag látszódik!Ne add fel!Menj el!!!!

Natinak sok-sok puszi!Ma hazajöhet?
Vendég

Ani,

Légyszíves menj el a Nővédelmibe, keresd meg a fiatalabbik Nsgy Lászlót, mondd, hogy a barátnőm vagy, és meséld el, hogy mi történt.
Ma délelőttös, hétfőn délutános, akkor megyünk mi is.

Ahogy Kata írta én ugyanígy jártam. Petezsák és szíkhólyag volt, embrió sehol. Aztán a nővédelmiben kiderült, hogy már a szíve is lüktetett, csak a kórházi gépek nem túl jók.

Légyszíves menj el, ne add fel az elején. Ott van az a kicsi babóka, csak bujkál.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati
Sokat gondoltam rád tegnap, írni akartam SMSt, de nem tudtam, hogy mikor műtenek, meg lehet, hogy nem örültek volna neki....
Gyors felépülést!
Vendég

Szilvi!Neked is szorítok!Pihenj ma egész nap!!

Vicuska mi újság?

Megyek,mert felébredt a kisgyerek...
Vendég

Sziasztok!

Ani,szerinem se add fel !!!Ne mondj le ilyen könnyen arról a csöppségről,bízz benne,hogy ott van.És szerintem is öltözz,és irány a nővédelmi!N incs vesztenivalód!

Chrissy!Hát akkor sok szerencsét a szüléshez.Irigyellek,hogy Te már nem sokára a kezedben tarthatod a pici fiad!

Vicuska!Nem mondtak tegnap semmit?

Puszi:Gabi
Vendég

Csajok nagyon arik vagytok.

Nagyon dilemmázok, mi van ha elmegyek és ott se látnak semmit? Vagy mi van ha igen és egy hét múlva megyek a dokihoz vigyorgó fejjel, nem akarom hátbadöfni. Jó orvos, és nagyon kedves volt, egy szóval se mondta hogy nincs esély. Csak hát ő férfi, nem tudja mi az az egy hét nekem.

madiani

Sziasztok!

Ani, én sem tudok mást írni, csak azt, hogy ne add fel ilyen könnyen! Én is azt javasslom , hogy a Nővédelmibe a fiatalabb Nagy László dokihoz menjél el, én is hozzá járok UH-ra, és a Mihályi is őt javasolta! Tessék elmenni minél hamarabb!!!

Vicuska, milyen híreid vannak?

Chrissyy, szerintem ne a tali legyen az első, hanem ha a kisfiad meg akar születni, akkor az úgyis nagyobb élmény, mint mi! :wink:

Natinak meddig kell bent lennie?

Maci, este mindenképpen írd még meg, hogy mi volt a dokinál!

Szép napot mindenkinek! Majd még jövök!

Kép
tand

Ani
Épp ezért menj el, ne élj még 1 hetet bizonytalanságban. Több szem többet lát!
Vendég

Ani, a te döntésed, de én azt hiszem elmennék a Nővédelmibe. Hátha ott többet látnak, és akkor nincs még egy hét idegeskedés. A méretek (petezsák, szikhólyag) pedig szerintem (!) megfelelnek az ennyi idős terhességnek. Itt

www.babazo.hu/9honap/200511306het.html

pedig azt írják, hogy a 6. hét végére az embrió 2 mm-re (!!!!!!!!!) nő!!!

Ja, és most csináltál tesztet is!!!

Kép

Kép

hoppá

Köszi csajok, talán hétfőn elmegyek a nővédelmibe, addig biztos nem, mert ha kicsi, ő se biztos hogy látni fogja. Másik fórumon is csupa biztatást írtak, meg ellenpéldákat. Talán kicsit meg kéne nyugodnom aztán majd meglátjuk, változtatni már úgyse tudok semmin.

Szilvi, nagyon de nagyon drukkolok neked!!!

Vicuska, nem írsz? Drukkoltam ám érted tegnap?

Nati mikor mehet haza? Nem tudod véletlenül Kata?

Az tuti hogy ezt az érzést az ellenségeimnek se kívánom. Felhívott Vikike és hát nagyon biztatott arany szíve (imádom érte), de mondtam neki is hogy inkább próbálok semlegesen állni a dolgokhoz, nem élem bele magam hogy igenis van ott baba. Bízom a kicsikénkbe, de azt is el kell fogadnom hogy lehet hogy nincs.

madiani

Ani!

Ne másra gondolj,csak magatokra!
Na és mi van,ha ott se látnak semmit,akkor ráérsz egy hetet várni,de ha látnak valamit,akkor legalább megnyugszol és nem kell egy hetet feleslegesen végigidegeskedned!
Szerintem menj el minél hamarabb!A stressz árt a babának!

Puszi :Gabi
Vendég

Chrissy!

Megkérdezhetem,hogy a nővédelmibe sokat kell az NST-re várni?Mert állítólag a kórházba nagyon sokat kell.Vagy esetleg,megcsinálja a Schwarczi is magánba,ha igen nem tudod mennyiért?

Köszi :Gabi
Vendég

Ani
Köszi a drukkot. :)
Kb. 5. hét közepén jártam, mikor voltam UHn. Már előre szóltak, hogy valszeg sokat nem fogok belőle látni, mert még elég korai. Ekkor volt 2,2x2,2 mm-es szikhólyag. Nem mondták, hogy nincs baba, igaz azt se, hogy van. :) Ne izgulj, tutira ott van a kis csöppséged, csak még bújkál kicsit. :)
Vendég

Ani!

Kérlek MENJ EL Nővédelmibe! Én 6 hetesen boldogan mentem a kórházba, mert 4 hetesen mondták, hogy 2 hét múlva látják már a szívműködést, ráadásul a párommal 1ütt mentünk, szabin volt és be tudott vinni, úgy örültem! Erre a doki közölte, hogy nem lát szívhangot és az embrió sem "túl meggyőző". Így! Azt se mondta meg, ez mit jelenthet, vagy hogy aggódjak-e, vagy micsináljak, csak annyit bökött utánam, hogy 1 hét múlva menjek vissza, ha görcsölök és/vagy vérzek, korábban. Már előre feltételezte a vetélést, én meg egy hétig rettegtem, hogy mi lesz! Egyébként szerintem pszichésen, de TÉNYLEG fájt a hasam picit, pár másodperc múlva elmúlt. Egy hét múlva pedig egészséges szívhang, stb stb. ! Már elmehettem védőnőhöz, életem egyik legjobb napja volt és hatalmas megkönnyebbülés! Soha többé nem éreztem pici fájdalmat se, tuti stressz alapon volt az egész. Amúgy nem tudtam, hogy mit csinálnak a nővédelmiben, azt se, hogy oda is mehettem volna, hogy megnézzék, mi van. Egyébként azóta mindig félek egy picit uh előtt, nagyon bennem van a közömbös doki, meg főleg a bizonytalanság. Most, hogy Neked van lehetőséged megtudni az igazat, használd ki és menj! Elhiheted, hogy ha nem teszed ennél a hétnél kevés rosszabb élményed lesz...Ne add fel!

Csajok, amúgy úgy néz ki, megyek a talira, kb hányan leszünk? (Chrissy szerintem senki nem haragszik meg, ha az újszülöttedtől elvarázsoltan, boldogan babázol inkább otthon :lol: :lol: pedig szívesen megismernélek:)))
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?