Sziasztok kismamik- csak még a teszt nem tudja!
Szóval voltam tegnap a dokinál. Lerágtam a körmöm mire bekerültem!
Nos, a menoteszt negatív lett, és úgy gondolja nincs szervi problémám. Viszont mivel 2,5 napig barnáztam, fél napot cseppekben jött meg, szerdán borzasztó erősen megvolt, és tegnap már el is múlt, azt mondta volt egy babócám, de szegénykém nem volt elég erős, nem tudott megtapadni, és felszívódott.
Bizonyítékkal sajnos nem tudja ezt alátámasztani de a diagnózis, ill. a tünetek erre utalnak. mint pl szerdán még szédültem, tegnap már nem = kitisztultam, nem volt ami szédülést okozzon.
Nem csüggedek, de azért sajnálom a kis angyalkát, talán jobb is így, mert ha nem tudott megtapadni ott más probléma is volt.
Sajnálom őt, de ebben a hónapban jön az öcsikéje, vagy húgicája, és hajtunk ezerrel!
muffin
Egyszerre ovuzunk?
tök jó, nekem a számítások szerint 7.-től 14-ig van esélyem teherbeesni, az ovumat kb 10.-re teszi a ciklus. hajrá, hátha egyszerre esünk teherbe!!!!!
képzeljétek, tegnap apával megnéztük a minimikroszkópban a nyálamat, és tényleg buborékos volt, vagyis még nem fogamzóképes.(ez egyértelmű mivel tegnap múlt el).
Ez annyira tetszett apának, hogy tényleg látni lehet a dolgot, hogy - most fogtok nagyot nevetni - ő is ki akarta próbálni, és meg kellett nézni az ő nyálát is.
Azt kérdezte, míg száradt - azért hogy engem vidítson - mi lesz ha páfrányos=fogamzóképes lesz a nyála?
Erre mondtam neki, hogy akkor még az éjjel megtermékenyítem!
Jót nevettünk a dolgon, természetesen buborékos volt a cucc, DE!!!! kevésbé mint az enyém, úgyértem meglátszik hogy női nyál, vagy férfié! A női az összefüggő buborékos láncolatú, a férfié pedig ritkább, különálló buborékot alkot! Tök érdekes!
Na jó hosszúra sikerültem!!!
lányok, nállatok van tünet?