Sziasztok Lányok!
Adrienn vagyok és végre sikerült regisztráltatnom magam. Egy kicsit hosszadalmas volt, mert a nevem magyar formái már foglaltak voltak.
Itt vagyok, köszönöm az érdeklõdést. Sajnos rossz hírekkel szolgálhatok. Máj 15-én voltam vérvételen, és egyértelmûen kiderült, hogy ez sem sikerült. Jobban elkeseredtem, mint az elõzõeknél, mert most úgy indultam neki a dolgoknak, hogy ugye tidtam, hogy endometriózisom volt, és az lehetett az oka, hogy eddig nem lettem terhes. Most nem tudom, mi az oka, hogy ez sem sikerült. Nagyon bíztam benne. Márcsak azért is, mert ugye ez a betegség visszajöhet, és akkor megint jöhet a mûtét. Vagyis ahogy gondolkoztam ezen, lehet, hogy a köv lombik elõtt megint meg kell csinálni azt a mûtétet, és akkor januárig kell várnunk, mert 1 éven belül nem lehet ismételni. Legalábbis a doki, aki mûtött azt mondta. Vagy lehet, hogy mivel visszajöhet ez a dolog, a Kaáliban azt mondják, hogy hamarabb lehet elkezdeni a következõt. Az lesz a negyedik. Viszont, ha az sem jön össze, akkor az ötödik elõtt valószínû, hogy mindenképpen kell a mûtét. Szóval ezen jár most az eszem, meg azon, hogy spontán összejöhet. úgyhogy egyenlõre most azon vagyunk. Pénteken megyünk a Kaáliba megbeszélésre, akkor már többet fogok tudni. Addig is elfoglalom magam, van mit csinálni, mivel mi is a lakásproblémánkat igyekszünk megoldani, ugyanis építkezünk. A férjem azzal vigasztal, hogy a gyerek tudja, hogy nincs még meg a gyerekszobája, így még egy kicsit várat magára. Remélem, pénteken jó hírekkel jövök el az orvostól.
Málna - ki lett az orvosod? Én is jó véleménnyel vagyok a Kaáliról, jól választottál, sõt én mindenkinek elsõre õket ajánlom, hogy megkíméljem õket a fölösleges torturáktól. Nekem kb 3 évembe telt, mire eltaláltam hozzájuk, addig mindenféle negatív tapasztalatot szereztem különbözõ dokiknál, akik különbözõ dolgokat állapítottak meg csak ránézésre, mélyebb vizsgálatot egyik sem csinált.
Karmen - köszönöm, hogy ilyen sokszor gondoltál rám, ígérem nem tünök el ilyen sokáig
Bella - nagyon örülök, hogy sikerült Neked.
Sziasztok
Adrienn