Szia Kunkli!
Az én véleményem pozitív, hisz gondolom láttad a profilomban, hogy tanácsadó vagyok.
Viszont amikor kimegyek egy családhoz ez ügyben nem tudom mikor teszek jót? Ezért is lett ez a topik. Szerettem volna tudni, hogy ha igénylik ezt a fajta biztosítást, akkor melyiket ajánljam jobban nekik.
Arra is kíváncsi voltam , hogy ha nem érdekli őket akkor miért nem? Ha érdekli őket akkor pedig miért? Hisz nem az én gondolkodásom a fontos,hanem az övék. Az ő igényeiknek kell megfelelnie egy biztosításnak.
Pl én a határozatlan idejűt azért választottam,mert egyértelmű, hogy a gyereknek akarok jót, de ha bármiért gondom támad akkor mégis jó, ha hozzáférhetek,és nem visszavásárlási értéken. Meg amit én kötöttem, az jobb hozamot is produkál.
Én csalódtam a10 évesben,pedig nagyon jó, csak amikor nagyon szükségem lett volna rá, akkor mégsem bontottam fel, mert nagyon nem érte meg.
Csak ugye ez az én véleményem, és hát érdekel, hogy általában a szülőknek mi a jó, illetve persze a gyereknek is, hisz róla van szó.
Köszönöm, hogy te legalább segítessz.
Szerintem itt sokan azt hitték szerződéseket akarok kötni, de hát azért az abszurd lenne, mert van aki mondjuk szombathelyről ír ide, én meg pesti vagyok...
Persze, ha valaki úgy érzi ok, de ez nem az a hely, ahol ügyfeleket kéne szerezni.
Én csak tájékozódni szeretnék.Egy másik fórumon pl. arra voltam kíváncsi, hogy a többiztosítós rendszernél, mi az ami az embereket megilyeszti.
Úgy nem lehet dolgozni ebben a szakmában, hogy nem érzem át az emberek gondolkodását, és hajtogatom a magamét... Pont azért utálják némelyek a biztosítósokat...
Hát ezért nyitottam ezt a topikot.
Amikor terhes voltam akkor is ide jártam,csak más néven, de elfelejtettem a jelszavam...