Sziasztok!
Na most azt hiszem bővebben ráérek...
Először is bemásolok egy részletet egy másik topikból,mert hiába tudom nagyjából a véleményeteket,azért kiváncsi vagyok azokéra is akikkel nem beszélek mindennap. Lécci írjatok.
"Tudjátok,hogy nagy dilemmába voltam Dávid ovodai beiratkozását illetően.Ahová tartozunk nem is vették fel helyhiányra hivatkozva.(Az egy dolog,hogy tudtunk volna menni,de az más dolog és nem szeretem ezeket a kivételezett dolgokat)
És akkor kaptam egy fülest,hogy egy másik oviban van még hely és kiscsoportot indítnak. Arról nem beszélve,hogy az összes kis barátja akikkel összejárunk itt Vecsésen,mind mennek./vagy már járnak.Ezek Ti vagytok!
Sokat gondolkodtunk,és nem is biztos,hogy helyes döntést hoztunk,de megpróbáljuk az ovit. Tegnap el is mentem és beszéltem a vezetővel. Abban maradtunk,hogy felhív még a héten,ha biztosat tud mondani,erre már tegnap délelőtt telefonált,hogy mehet a dolog,menjek be a héten a papírokkal és 16-án már mehet is a Dávid. Sokat segített a döntésben,hogy nem vegyes csoportok vannak,hanem kiscsoport indul. (Még mindig nem vagyok kibékülve a vegyessel,hiába a sok előnye.)
Szóval két hét múlva óvodások leszünk. Igaz,hogy csak délig,de megpróbáljuk. Csütörtökönként nem vinném,mivel angolórára járunk,de a többi nap 8-12 ig meg nézzük,hogy hogy bírja. Ha nagyon nem fog menni akkor visszacsináljuk,és várunk egy évet.
De, ha jobban belegondolok nekem is kell a délelőtt,hogy megtudjam normálisan csinálni a dolgaimat,főzzek meg takarítsak és Réka is megérdemli azt a kis időt,amíg csak vele foglalkozok.
Eddig azt hoztam fel érvnek,hogy minek menjen,mert mire reggel elkészülünk,már mehetünk is érte. Télen,hidegben mindig menni,nem lustizhatunk reggelente. Rékát is állandóan hurcolni,ébreszteni.Hazahordja a betegségeket. Tudok én vele foglalkozni,jobban,mint az óvónő,aki 30 gyerekre figyel,stb...ez nem igaz,nehogy valakinek sértő legyen,csak magamat győzködtem. (Tényleg sok kreatív dolgot csináltunk a Dáviddal,falevélfestés,gesztenyebáb,ragasztás,vágás,origami,gyurmázás,matricázás,stb...)Igaz sokszor a háztartás rovására,szóval nem tudom...
Most ez tényleg szívtelenség,hogy otthon vagyok a kicsivel és a nagyot beadom délig az oviba?
Segítsetek már dönteni,nem tudom hogy tényleg helyesen cselekszem-e "
Ildikó
Benettke!
Nagyon klassz virágok vannak itt az új Praktikerben,lehet,hogy csak ilyen nyitócsalogató,de egy papírzacsiban van három nagyobb cserepes zöld szobanövény és csak 999.- szerintem megéri,ahhoz képest elég nagy. Én meg virágrajongó vagyok!!!
Remélem jobban vagy már és tudsz inni.
Örülök,hogy jók lettek az eredmények!
Gyöngyi!
Jó volt ma találkozni Bukfencen!
Andi!
Jót dumáltunk,köszi a sok jó tanácsot!
Szandra!
Meglestelek
írtam.
Jutka!
Találtál ajcsit?
Ildikó