Új privát üzeneted érkezett!

Drága Sensi!
Örülök neki, hoyg legalább hallok Rólatok! Sajnos a szuri nem hozott szerencsét, pedig tudom, tiszta szívvel adtad....Nagyon csudaszép a lánykád..... :lol: :lol: Több szurira nem lesz szükség, hisz megbeszéltük, nincs több stimu....Elég volt.:(

Mamm!
Bizony, bizony....én vagyok az! :lol: Álnéven! :lol: Csak oda már nem írok, nagyon sok az új lányka....Így lemaradtam.....De majd próbálkozom bejelentkezni oda is.Te milyen néven írtál?Jöhet prpivibe is.....

Lippa!
Tündér vagy!!!!!Sajnálom h nem ismerlek személyesen, de ami késik nem múlik!Petra tündéri!!!!!!!Sajnos Lilikéről nem láttam, de majd legközelebb!!!!

Chesti!
Nagyon jók a képek!!!!!:lol: :lol: :lol: Lencsilány még mindig csodálatos! A videó is nagyon jó!!!!!:)

Sajnos már lemondtam a babáról, nem is hiszem, hogy visszamegyünk januárban...Olvaslak benneteket, de érzem, nem ez az én célom!A munka az én életem..Lehet nekem az a sorsom, hoyg dolgozzam, segítsek embereken.Egyre távolabb kerülök attól, hoyg gyerekem legyen.Nincs olyan nap, hoyg ne bőgjek(még most is), hisz örömmel tölt el a Ti boldogságotok, de megannyi fájdalom van a szívemben.....Pedig még hol vagyok a Ti küzdelmetekhez...Bár mindenkinek más a tűrőképessége...Az enyém nagyon gyenge.... Bocsika, de úgy gondoltam, ezt le kell írnom! Bár kifele nevetek, de sír a lelkem....Nem mutatom ki a fájdalmam, ismét elfolytom.... :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok csajszikák!!!!!

Kriszti!!!!!!! Elszorult a szivem ahogy olvastam amit irtál! Ne add fel. Most tudom ugyérzed,hogy nincs tovább de adj egy kis időt magatoknak. Te jó ember vagy és én ugygondolom hogy a jo emberek megárdemlik azt,hogy szülők legyenek.Aki önzetlenül tud segiteni másokon és te a munkád során azt teszed az csak jo ember lehet. Hagyjatok ki egy évet vagy fél évet. És utána gondoljátok át ujra. Addigra lelkileg megerősödsz. És még azt se felejtsd el hogy csodák márpedig vannak. Tudod én is feladtam. Mondjuk én a korom miatt.39 éves vagyok. Te hány éves vagy?? És amikor ugygondoltam hogy jo akkor vége utána jött a csoda. Ne sirj kedves!!!!! Inkább gyűjtsd az erőt . A lelki erőt .Tudom,hogy azt nehezebb. Van még remény!!HIsz az hal meg utoljára. Fel a fejjel és mutasd meg hogy csak azért is anyuka leszel!! Téged nem lehet legyőzni!!!! Puszika

Chesti néztem az ujonnan felrakott képeket !!!Ez a lencsilány még mindig gyönyörűséges! Puszi neki!!!

Ez az kis mukso itt a pocakomban tiszta apja fia. Éjszaka még éjfélkor is érzem,hogy mocorog ilyenkor délelőtt meg amikor figyelem mint a lukinyul meg sem mozdul. Pedig ugy szeretem amikor mocorog!! Na megyek vérvételre Puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Kriszti morzsa!

Tudod, hogy nagyon sajnálom hogy így alakult, tényleg tiszat szívből adtam a gyógyszert, és annyira hittem benne hogy neked is szerencsét hoz :(

Sajnálattal olvasom, hogy komolyan így gondolod, hogy nem mentek tovább, tudom hogy nehéz, én is rengetegszer hallottam hogy sajnos most nem sikerült, de annyira vágytam utánna, hogy muszály volt mindig felállni, és hinni hogy most sikerülni fog!!

Nagyon sokat vagy eszembe!!!

Puszi Enikő
Vendég

Napcsi!
Te gyönyörűség és ez a szoba!Annyira bájos,mit te és amilyen a kis gazdája lesz! :lol: :P
Még viccnek is rossz volt a 10hét,amit leírtál!Zsolnai azt mondta,nem szivat, nov.vége,tehát 7-8 hét!Ez a maximum,de én szerintem előbb meglesznek ezek a kölkök! :roll:
Narancsot akkor együtt szüretelünk ám!Csíkok még mindig nincsenek a hatalmas bendőmön,de ez a délvidékiesedés,hát! :lol:
Lippa!
Jók a képek a kölkeimről,csak az arcukat nem láttam telibe!Ezt hívják majd zsákbamacskának a szülésnél! :lol:
Bibar!
Örülj a lájtos rúgásnak,majd a végén fog izmozni Olivér! :lol: :wink:
Sensi!
Csodaszép a kislányod!
Gabicsibe!
Én sem mertem soha tesztelni,bár a bokám fostam le mindig!
Lippával beszélgettem erről a visszasírjuk a terhességet és akarok-e még majd gyereket,hát határozott nem volt a válaszom!Azt mondta neki is és nézzem meg eltelt 2év és mégis próba cseresznye lesz a kis iceman-ekért!Nekünk is ott van még kettő!Nemtom!Nem is akarok rágondolni mi lenne ha visszamennénk és megint kettő! :oops: :roll:
Nagyon drukkolok holnapra!
Luki!
Hát ez a horkolós csóka nagyon komoly!Fotót magadról,nem hiszem el,hogy annyira szarul néznél ki!
Zsókuci!
Köszi a javítást!Tiniről nem tudok semmit!Ma jobban aludtam,mert csak kicsit keményedett éjszaka!A pisijárat maradt,de azt megszoktam,az nem zavar!
Krisztike!
Nekem is volt ilyen időszakom!Egy évig tartott!Ez normális!Egy idő után pöcs kivan és elszakad a cérna!Pihenni kell!Fel kell töltődnie úőjra a lelkednek!Teljesen megértelek! :cry:
Vendég

Kukuccs Kismamikák!

Naposoldal!!!

Te csuda szép kismami vagy!!! :P És a baba szoba!!!!!gyönyőrű!!!!!!!!!!!!!! :P Kicsi baba jól érzi magát nagyon a pocban!!!Amikor Ördikét vártam és dec 10 re voltam kiírva 4én semmi jele nem volt a dolognak,akkor voltam ctg-n,és kérdeztem a dokit hogy ha nem akar kibújni amikorra ki vagyok írva akkor be kell feküdnöm,mert nem szeretnék,és adott egy jó ötletet,mit csináljunk hogy ne kelljen befeküdnöm,hancur apával!Már este gyenge fájásaim voltak és 6 án hajnali 3-50 kor megszülettünk!!! :wink: Pusza Drágaság!!!

nagyon Édesek a babók Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nem jöttem pár napig, mert a hétvégén megint szarul voltam, fájt, szúrt, keményedett. Már el is kezdtem csomagolni, de aztán abbamaradt. Csajok én ezt már lelkileg alig bírom. Állandó rettegés ez a terhesség. Amikor meg ezt gondolom, akkor bűntudatom van és azért bőgök, nem is ismerek magamra. Annyira másképpen képzeltem el a dolgokat, hogy majd megyek vásárolgatni, csinálom a babaszobát, de ebből semmi sem valósulhat meg! Ebben a rohadt ágyban kell kihúznom még 3 hónapot! Se vásárolgatás, se babaszoba semmi! Pedig úgy szeretném! Még a net előtt sem ülhetek, mert ülni sem szabad, laptopom meg nincsen. Maradnak az újságok, amiket már tízszer átolvastam, de abból nem lehet válogatni. Nem lehet megtapogatni a kisruhákat... hogy Benszit idézzem a pöcs kivan!

Lukrécia!

Kérem a receptet, hogy Te hogy bírod? Nekem minden ötletem elfogyott. Nagyon lassan megy az idő!

Mindenkinek sok puszi, írnék sokat, de ezt sem szabad. Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok :lol:

Nem volt semmi akció az éjszaka :roll: Nóri nem az elsejét választotta 8) Hiába, már most önálló véleménye van a dolgokról :P
Igaz, hogy igazi demokratikus anyaként ráhagytam a döntést, csak sugalltam neki, hogy nekem az elseje megfelelne :lol: :lol: :lol:

Benszi :lol: Jóvanna. Akkor nem tíz hét...Csak hát Gica is meddig húzta :shock: De gondolom, azért ez nem gyakori...

Krisztike, Benszivel értek egyet, kell néha a feltöltődés, másképp nem bírja ezt az ember. kicsinálja. ( de biztos vagyok benne, hogy lesz még kisbaba a karjaidban. bocsi érte, de tuti, hogy nem fogod végleg feladni. fiatal vagy még)

Sharon, nagyon sajnálom, olyan nehéz lehet...Remélem, visszatekintve csak egy hosszú, nehéz álomnak tűnik majd, mikor a babádat ringatod!
Látod, Sensinek is a fekvős várandósságából micsoda gyönyörűség született :)
Kitartás!!!!

Bibarci, mi volt a dokinál?

Nyunyikám, köszi :lol: :lol: Te örök mosolygósság, Te!

Zsókuci, hajrá pizsiparti :lol: :lol:

Gabi, már csak egy nap...Nagyon gondolok rád!!!!!!
Ha esetleg már benn lennék, megkérem majd Zsókucit, hogy dobjon rám egy smst a jó hírekkel, mert nagyon várom ám :wink:

KépKép
naposoldal

Sharon!
Szerintem sok recept nincs az ágyban fekvésre!Én gobleinezem,mert azt szeretem!A kölköknek csináltam két macit!Most meg egy öregasszonyt csinálok,mert az urát most fejeztem be!Engemn ez köt le!Én is ugyanilyen lelkiismeretfurdalósan csinálom és akkor meg hatalmas bömbölés van utána!
Napcsi!
Mit szólsz ehhez a dátumhoz?2007.10.07.Tök jó,nem?
Szegény Gicát szívatta a dokija,mert nagy fejes volt és ő simán akarta vele meghszületni a gyerekeket!Az összes orvos már könyörgött neki a császárért!Gica a kivétel,hogy idáig húzta!
Vendég

Sharon

Szegénykém,már tényleg nagyon kivagy..... :(
Igazából az élet adja nekem is a receptet,az elmúlt pár hétben nekem nagyon kedvezett az időjárás(kop-kop-kop)és keveset keményedett a hasam.Persze amint kicsit sétafikálnék a lakásban és lazábbra venném,egyből elkezdi,szóval azért feküdnöm kell.
Ez az egész olyan egyszer fenn-egyszer lenn játék.A jobb napokon tök jó kedvem van és a semmiből tud hirtelen előjönni egy újabb esemény,amitől retteg az ember.
Nekem sokat segítenek a barátaim,meg itt vagytok Ti is,szerencsére ez a laptop is itt van nekem.De hidd el,pont 2 napja este zizzentem be én is,aztán csak bőgtem,aztán jött a lelkiismeretfurdalás,hát ismered a témát..... :roll:
Sokszor puszillak és kitartás,látod már hány hetet kibírtál,amióta megt9rtént a baj.

Napcsi

úgy látom Nóra baba nem hallgat az anyukájára :lol:
az éjjel Rólad álmodtam :!: Mutogattad nekem,hogy mit raktál a kórházi csomagodba..... :roll: :roll: :roll: :lol:

Zsókuci

jaj-de-jaj-de-jóóóó,jön ma hozzám Zsókucika 8) 8) 8)

Benszi

olvastam,meg Bibar is mesélte,hogy mik vannak,hát nem semmi :shock: Főleg ilyen hiperaktív kölkökkel.... :lol:
Nekem tegnap óta néha úgy ráüt a hugyhólyagomra,olyan érzés,hogy mindjárt bepisilek..... :oops: de azért ez nem történhet meg,ugye????? :shock: :shock: :shock:

Kriszti

Eltökéltnek tűnsz,remélem azért még belevágtok....vagy hajrá spontán baba :!: Én meg pont minden csalódás után mentem volna rögtön.....Szorítok nektek.

Gaaaaaabi

hűha,holnap lesz a nagy nap :D annyira szorítok :!: :!: :!:

Bibarci

:P :P :P

Kép
lukrécia

Hát, Benszikém, kicsit távolinak tűnik az időpont... Nomeg nekem hatodikán van a szülinapom, tudod, úgy gondoltam ki az elsejét is, hogy addigra már biztos itthon legyünk :oops: Önző mami :twisted:

Luki néni :shock: szép kis álom, mondhatom...szegénykém, és kialudtad magad? :lol: :lol:

Most megyek, intézek pár dolgot, így azért remélem, hogy nem közben jön rám, bár az uram a közelemben lesz, a bőrönd a kocsiban, de azért jobban szeretnék itthonról menni szülni :shock: :roll:
párszor már elképzeltem, hogy pont egy boltban folyik el a víz, és én meg pironkodva kérek egy felmosót....

KépKép
naposoldal

Napcsi!

Nagyon csinos kismami vagy!!
Bár én korábban nem ismertelek, de az arcoddal sincs semmi!
a narancsok meg had legyenek :D

A pocimon még utolsó nap se volt egyetlen csík se, erre szülés után oda pofátlankiodott három is :( nem is értem hogy...

Sharon!

Teljes együtt érzés :cry: én 24 hetesen már a kórházi ágyat nyomtama hülye keményedésekkel, szinte nem volt nap hogy ne ment volna a mg infúzió, és mellette konyakoztam rendesen :) annyira ki akart bújni Anna hogy alig lehetett visszafogni a hasamra szinte rá se lehetett nézni mert már attól össze húzódott. És minden egyes rúgásától. A ctg-m úgy nézett ki mint egy szülés előtt álló nőé.
De aztán Anna úgy meggondolta magát hogy mégse érdekli mi van idekint, hogy a végén már lépcsőztem ezerrel, nehogy túlhordás miatt vissza nyomjanak a kórházba
Remélem te se simogatod mert az is okozhat keményedést :?
Nézd a jó oldalát te legalább otthon fekszel, és utánna úgysem lesz időd ennyit pihenni. Fel a fejjelminden oké lesz!!!

Gabi!
Holnap megy a drukk ezerrel
:D

Na puszi mindenkinek, ma még semmit nem tudtam csinálni ettől a lurkótól, úgy tűnik nem csak nekem vannak most nehéz napjaim :D :?
Vendég

Napcsi
szerintem meg pont a szülinapodon fog megérkezni :P :P :P minden rendben volt tegnap,láttuk a kis orrocskáját és a kis száját is,korának megfelelö,méhlepény jó helyen,és most elöször megmutatta sima uh-án is a kis kukacát :P :P szóval rendben volt minden,jövö héten cukor vizsgálat :shock: :shock: hát igen,jobb otthonról menni szülni mint egy boltból,ez tény és való,nagyon izgi napjaitok vannak :lol: :lol:

Sharon
kitartás,meglesz a gyümölcse :oops: :oops: elhiszem hogy nagyon szar,de nem tudtok beszerezni egy laptopot ti is?talán ugy jobban menne az idö,meg rendelgetni is tudnál ahogy Luki is onnan rendel meg minden baba cuccot,az azért csak feldobja az embert :oops: :oops:

Kriszti
remélem ez nem végleges,nem szabad feladni,csak pihenni kell,ha kivagy,de átérzem fájdalmadat.én is ugy voltam mint Luki,amint nem sikerült egy máris a következöre koncentráltam,annyira sietettem az idöt olyankor.de mások vagyunk,remélem te is fel tudod dolgozni és majd mész vissza babókért,és meglátod meg is lesz,miért is ne lenne??? :oops: :oops:

bibar

Sziasztok kedves régi fórumtársaim!

Chesti rám pirított hogy igenis tesék néha jönni. :oops: :oops: Hát nekem semmire sincsen időm manapság. :oops: :oops: A két gyerek többnyire 8felé mászik, Zsombor mint a csík, Lucuska feláll ahol tud, többnyire az üvegasztalnál, hogy legyen min aggódnom ha elvágódik. Tegnap lerámolták az egyik szabad konyhai polcot. A gyanús a nagyon nagy csend volt. Szert tettek egy olyan dobozos Kindercsokira, amelyben külön szeletekbe van csomagolva a csoki. Hát a nagy csend az volt, hogy Lucuska éppen a komplett csokit tolta befelé a szájába. Ő legalább kicsomagolta, a Zsom azonban csomagolás nélkül adta elő mindezt. Persze szegény végül ki is hányta a csokifóliát. :oops: :oops: Hát így telnek napjaink. Jó nagy gézengúzok, és mennek egymás után a csínytevésben.

Luki, örömmel látom hogy még egyben!

Chestikém, mi mennénk szívesen találkozóra, az október eleje az csak a mostani hétvége, utána elutazunk. A november elég zűrös, de ha megvan az időpont próbálunk alkalmazkodni. Mindenkinek sok puszi, ne haragudjatok, most nem fér bele több.

Puszi,
Lucia

Kép
lucia1

Szia Lucia :D

de jó hogy bejelentkeztél :D
Zsombi meggyógyult már?Bírom ezeket az ikres csínytevéseket,jól össze tudnak dolgozni.... :lol:
puszi nektek

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Sharon:kitartás drága, gondolom, hogy cefett nehéz,de már nincs nagyon sok hátra!!

Napcsi: nagyon szép a babaszoba és írtó csini vagy!! 8)

Zsókuci:én szerintem szép a 30.szám, igaz én még csak 29 leszek november végén, de valahogy a 30. az tetszik!

Lukrécia: neked is gyors pihiket, és finom kajcsikat!

Benszi: jókat nevetek Balázs és Dóra csínjein, mit tesznek majd idekinn??

Mi jól vagyunk, bár szerintem jöna frány hidegfront, mert dél óta keményedek, de szerencsére nem vészes és a pénteki dokilátogatásnál szép C3000-t kaptam és zöld utat mindenre, így már eltemettem a mumusomat!! :lol:

Örülök, hogy Juciéknál jobbra fordultak a dolgok!!És Kommandó Főnökök, mégegyszer köszönjük!!
puszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok csajszik!

Képzeljétek, tegnap voltunk a nőgyógyásznál, megkérdeztem messze vagyunk még a szüléshez, és azt mondta, nagyon. Méhszáj teljesen zárt, a két babó fejjel lefelé van, tehát természetes szülésre készüljek, és okt.29-én kell mennem megint hozzá
Rákérdeztem, hogy így a végefelé nem kellene-e 2hetente menni, erre azt felelte, de igen, de még nem vagyunk a végén.Okt.29 után mondta, hogy utána már hetente kell mennem.Dehát okt.29-re már a 36.hetet kezdem (elvileg) és én nem vagyok benne biztos, hogy kihúzom addig Megint mondta, hogy szép nagyok a babák, és minden okés, de én akkor is tök kivagyok akadva, lehet, hogy ez a normális, de azt hittem az ikresekre azért gyakrabban kiváncsiak.Ez a doki nagyon normális és alapos meg minden, de most nem tudom mit gondoljak..............végülis ő az orvos, lehet, hogy ennyire okés minden :roll: :roll:

bocsánat, hogy most nem írok külön mindenkinek, de most ez eltömte a fejemet :wink:

puszi

Numa

Kép
numato

Numato!Szerintem nyugi!!Ha bármi olyat látna, hogy indokolt legyen a gyakoribb visszahívás, biztos megtenné!!Élvezd az ikermamiságot, és pihenj amennyit csak tudsz!!

Örülj, hogy minden ok!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Dorkát megszoptathattam és 40 ml szopizott elsőre :lol: olyan kis ügyi.
Tegnap felfedezte a kezét, képek a honlapon :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Most csak gyors bekukk, mert mindjárt jönnek a sorozataim :oops:

Judit,
Annyira szuper hír, nagyon-nagyon örülök! :D:D:D:D:D:D

Lukikám,
Imádlak! :D Köszönöm, hogy átmehettem hozzátok, csúcsszuper volt tényleg!!! A férjed is egy nagyon-nagyon jó emberke, és rólad már ne is beszéljünk! Szóval jól éreztem magam, és a kaja is fincsi volt :oops: :wink:
Millió puszi!!!

Kép

Kép
zsókuci

Kismamik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonya most kért meg hogy továbbítsam amit Vicuska sms-ezett neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert Bonyácska nincs gép közelben!!!!! :wink:

Örömmel értesítelek Benneteket ,hogy ma 17-45 kor 3800 grammal és 58 cm-mel megszületett kislányunk Aranyos Ramóna!!!!!!!!!Mindketten jól vagyunk!!!

Nagy nagy gratula a kismaminak meg a családkának!!!!!!!!!!!!!Nyunyi :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

VICUSKA
atyaisten gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mekkora baba,szuper :P :P :P :P :P jó egészséget és sok tejcit kivánok :P :P :P kérünk majd képeket :oops: :oops:

bibar

Nézz oda, hát nem beelőzött Vicuska :lol: :lol: :lol:
Méghozzá micsoda szép nagy babája született :P
Gratulálok, és minden szépet és jót kívánok nektek!!!!!!

Bibarci, örülök, hogy minden okés!
De ez így van rendjén :wink:

Numa, nyugi! A fő, hogy minden rendben a gyerkőcökkel :wink:
Élvezd ki az utolsó heteket, és ne aggódj!!!

Juci :P :P Csodás hírek!

Sokat fájdigált ma a hasam, derekam... De most egy ideje már semmi... Dokihoz csak csütörtökön kell mennem, ha addig nem történne semmi. Húúú csajok, ez a várakozás... No, nem panaszképpen :)

KépKép
naposoldal

Vicuska

Azt a mindenit,Rád még nem számítottam :lol: Szuper és tényleg gyönyörű méretek :D :D :D Sok örömet,boldogságot nektek :D Zeke doki jól teljesített? :lol: Puszillak titeket :D

Zsókuci drága

olyan jó hogy itt voltál,köszönöm hogy átjöttél,feldobtad a napom :lol: Mindjárt neki is állok a csokinak 8) 8) 8)
puszillak :P :P :P

Napcsi

annyit gondolok Rád,vajon ma éjjel mit álmodok majd? :wink:

Bibarkám

holnap csörizek ha neked is jó :D

Numa

Hát csak tudja a dokid a dolgát,bár nekem is furi,de nem tudom mi a szokás.

Kép
lukrécia

Ja,nagyon fontos:GABICSIBE ezer drukk holnapra :D

Kép
lukrécia

Jó reggelt Lányok!!!

Kicsi Napcsika!

Már csak egy nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!De izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska,

Nagyon-nagyon gratulálok Ramóna megérkezéséhez!!! :D:D
Nagyon jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok!
:D

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi,
Köszönjük a jó hírt! :wink: Puszi Neked!

Este jövök, most dolgozom...:? Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszikák!!

Vicuska!!!Hatalmas gratula a kis Ramónához!!!Remélem gyorsan zajlottak az események. :lol:

Zsókuci jó munkát és szép napot neked!!!!!

Gabicsibe!!!!!!Ezerrel gondolok rád. Küldöm a megaenergiákat. Szugerálom innen messziről a hcg szintedet!!! Mondjuk legyen 15o. Na ezt akkor megbeszéltük.

Napcsi!!!!! A kishercegnö nagyon jol érzi magát odabenn! Mi van ha a kiirásig nem történik semmi?????Be kell feküdni??Vagy mit mond a doki???De reméljük holnap rólad kapjuk a csodás hireket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Drágaságaim most megyek a piacra majd jövök Puszi mindenkinek!!

Kép
fiona66

Sziasztok!

Visuska!

GRATULÁLOK,!!!! Jó egészséget és leljétek sok-sok örömötöket a kis gyönyörűségben!!

Gabi!
Várjuk a JÓ hírt!!+++++++egykis pozitív energia

Napcsi Drága!

Mi a helyzet?? A kis albérlő nem akar még költözni??

Mindenkinek jó babázást, babavárást,, és szép napot!!
Vendég

Vicuska

GRATULÁLOK SOK SOK TEJCSIT KIVÁNOK NEKTEK!
Szép nagy baba lett. :lol:

Gabi
Szoritok neked nagyon. :lol:

Kép
bibike27

Twoinone :lol: :lol:

Semmi jel, jól is aludtam :roll:

Holnap kell mennem dokihoz, meglátjuk mit mond, mert én bizony annyira drukkoltam, hogy minnél tovább benn maradjon, hogy eszembe se jutott megkérdezni a dokit, hogy mi van akkor, ha esetleg túlhordom :shock:
Egyébként a megtermékenyítéshez képest már elsején letelt a negyven hét, csak a dokim valamiért mindig a beültihez képest kalkulálta a kiírt dátumot, így én is a vonalzómat.
Tehát a "még egy nap", ahogy Nyunyika mondta, igazából már letelt. Na ezt jól megmagyaráztam :oops:

Csajok, én annyit gondolok Gabira, úgy szeretném, ha jó hírekkel jönne, annyira jó lenne már. Én találkoztam vele személyesen is, igaz, vagy kilenc hónapja :lol: , olyan kedves lány, nagyon jó anyuci lesz belőle!
Persze, mindenki másnak is drukkolok, csak hát Gabit személyesen is...

KépKép
naposoldal

Napcsika drága!

Szenzációs kis csajszi van a pocidban, :P nagyon tetszik neki odabent!!! :wink: Én is nagyon sokat gondolok Gabikánkra!!!Én is taliztam már vele töbszür is!!nagyon szeretem őt!!!!!Remélem jön hamarosan,!!!!!Ugy izgulok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :) :wink:

Kicsi Fionám!!!

ÓÓÓvatosan piacozz!!vigyázz magatokra!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska gratulálok Ramóna érkezéséhez,jó egészséget,sok tejecskét kívánok!

Napcsi csatlakozom az előttem szólókhoz csudaszép Vagy és a szoba is gyönyörű!

Luki,Zsókuci milyen volt a pizsi party?

Krisztike drága ne mondj ilyeneket,nagyon nehéz,de nem szabad feladni.Millió puszi Neked!Ja és ha bármikor Pesten jársz és van időd és kedved találkozhatnánk ám :wink: .

Sensi nagyon szép Panna baba!

Sharon minden tiszteletem a Tiétek Lukival együtt.Elhiszem,hogy ebbe beleőrűl az ember,de kitartás majd amikor már a karjaidban tartod a Picurkátokat rögtön elfelejted ezt a nem könnyű időszakot.

Bibar örülök,hogy minden okés Veletek :D !

Numa szerintem se idegeskedj,ha bármi okát látta volna,úgyis behív hamarabb,ha meg Neked van bármi panaszod,nyugodtan menj hozzá előbb.

Gabi nagyon sokat gondolok Rád,remélem jó hírekkel jössz!

Mi hazajöttünk Anyuéktól,lakás még a feje tetején,konyhánk csak szombaton lesz :roll: .Mondjuk addig pihizhetek főzés terén,de van helyette mit csinálni.Tegnap voltunk a bölcsibe,Tündérkék hétfőn kezdik a beszoktatást,remélem oké lesz minden.

Felteszem az ígért szülinapi fotókat,kicsit sok lesz bocsánat érte :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És egy ráadás a lombiktaliról.
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Napcsi
jól birja a benntlétet a pocaklakód :P :P én meg miattad kukkolok állandóan hogy mi van már :oops: :oops:

Luki
holnap érkezem a meleg kakaóscsigával :P :P :P

Benszikém
hogy vagytok?tessék azért ide is bekukkantani néha hirt adni magatokról :P :P

bibar

Lippa, de édesek a kis szülinaposok! :lol: :lol:
Azok a csillogó szemek, hogy ez most mind értük történik :lol: :lol:

Remélem, gördülékeny lesz a beszoktatás! Hát igen, ez is egy nagy mérföldkő :roll:

Nem semmi projektekbe fogtatok ti sem! Felújítás, beszoktatás, beülti :roll: járjatok szerencsével!

Bibarci, nyugi-nyugi :P Nem eszik olyan forrón a kását... :roll:
Jó munkához idő kell :lol: :P

KépKép
naposoldal

Vicuska

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Lippa
Nekem még ez a pár kép is kevés,olyan szívesen nézegetem őket!Ikreim még nem lesznek,de akkor is te vagy mától a példaképem :lol:
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors helyzetjelentés rólunk.
Minden rendben velünk, a gyerkőcök fejlődgetnek, minden időnket lekötik. Az első két hétben anyukám is segédkezet nekünk, de most már ketten vagyunk Apával. Ő még szabizik félig, úgyhogy csak fél napokat nincs itthon. Addig én vagyok a két lurkóval, akik néha rendesen alszanak mindketten, néha egyszerre sírnak, néha pedig felváltva. Most éppen mindketten alszanak. :wink: Azaz Gergő kiabál, úgyhogy gyorsan usgyi be hozzá....

Újra itt... :)

Egyszó, mint száz, nagyon édesek a lurkók, imádjuk őket, ugyanakkor be kell vallanom, hogy nagyon fáradt vagyok, de gondolom ezzel más ikres anyuka is így van, volt az elején...
Tejcsim sajnos alig van, bár igyekszem fejni, ha van egy kis időm, de annyira kevés, hogy csak esti előételnek jó a gyerekeknek a tápszer mellé. :( Azért lelki vigasz miatt szoktam cicire tenni a babákat, sőt még tandem szopi is van időnként, de főként a tápszerezünk. :(
Képeket majd Apa tesz fel majd valamikor ígérem...

Mindenkinek minden jót kívánok!

Gabi, remélem jó híreket kapsz majd, Napocska, Te pedig már lassan Nórával a karodon fogsz itt internetezni... :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gabi annyira örülök Nektek,már nagyon de nagyon megérdemeltétek.Folyamatosan itt van a gombóc a torkomban a meghatottságtól,de most hogy ilyeneket írsz még el is sírtam magam.Egyébként úgy emlékszem,hogy Briginek is 100 alatt volt a hcg-je és ikrei vannak,de gondolom,hogy az már teljesen lényegtelen,hogy hány bohóc van a fiókban,a lényeg hogy ott van :wink: !!!!

Millió puszi Neked!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Először is nagy gratula,Gicáéknak és Vicuskáéknak!Nagyon jó egészséget nektek!

Juci,örülök,hogy mostmár sokkal jobb a helyzet és szépen fejlődnek a kicsik!puszi nektek

Zsókuci,annyira sajnálom,hogy kimaradtam a Juciék ajándékából!Nagyon szerettem volna segíteni!

Sajnos elromlott a gépünk,aztán mire felgyógyult,behalt a klaviatúra.Aztán feltelepítettük az xp-t ,de nem tudtunk napokig csatlakozni a netre,mert nem stimmelt a jelszó,és ma végre kértem új jelszót,és első dolgom volt benézni hozzátok!

Pesze előtte még Chesti,röviden tájékoztatott a friss eseményekről!Köszike!

Sajnos most nincs sok időm,de ígérem,picit visszaolvasok,és többet jelentkezem!Remélem ezt a gépünk is így gondolja!

Gabi,neked ide is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem most már beindul a babaeső!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Gabi
GRATULÁLOK!!!!!! Olyann jó ilyen szupi híreket hallani, ilyenkor eszembe jut mikor én ott bőgtem a folyosón. Vigyázz nagyon magatokra. Kellemes babavárást!!!

Lippa

Nagyon édes a két kis tündér virág!!
Vendég

Gabi!
Hurrráá!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök! Most már jöhet a babavárás időszaka!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Vicuska:
Gratulálok a lányzóhoz! :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a megnyugtató szavakat.

Vicuska, GRATULÁLOK!!!!Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Napcsi, Nóri baba még mindig bent?Nagyon jó lehet neki, hogy ennyire nem akar kijönni. Csodaszép a babaszoba, és nagyon kis csini vagy.Hajrá, most már mindjárt találkoztok :lol:

Gabi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagggyon örülök :!: :!: ez már kijárt nektek :lol:

Gica, véégre, már vártam a híreket, kérünk képeket!Örülök, hogy minden okés, ésmár úgy szeretném látni őket :wink:

Lippa drága, a lányok egyszerűen zabálnivalók, nagyon édesek :!: :!: :!: drukkolok nektek hétfőre, bár találékony kis csajszik, az tuti :wink:

Benszi, merre vagy??

Kép
numato

Sziasztok,

Na, végre itt vagyok én is :wink:
Hát már majdnem meggyőztetek, hogy milyen jó is lesz 30. évesnek lenni :? :lol: De én még nem akarooookkkk :D:D Annyira rohan az idő, és… hát én úgy terveztem, hogy 30 éves koromig lesz két gyerekem. Majdnem bejött… aztán úgy volt, hogy egy lesz… de aztán Ő sem. Szóval talán ezért is fájdalmas annyira számomra ez a kerek szám :roll: :cry:

Chesti drága,
Nekem a nov.1-i hétvége nem jó, de egyébként természetesen megyek :D:D

Benszike,
Hogy vagy?

Sharon,
Kitartás, tudom, illetve sejtem, hogy nagyon nehéz, de hidd el megéri :wink:

Napcsi,
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor dönt úgy Nóri baba, hogy kívül tágasabb :lol: :lol:
Lehet, hogy együtt fogjátok mostantól ünnepelni a szülinapotokat? :D:D

Lucia,
Örömmel láttam, hogy írtál! :D Jó hallani felőletek! Puszillak!

Réka kedves,
Örülök, hogy eltemetted a mumusodat! :D:D Örülök, hogy a dokinál is minden okés volt!

Numa,
Hát szerintem is sűrűbben kellene menned… :? De hát csak tudja már a doki… vagy nem? :roll: Örülök azért, hogy jól vagytok! :D

Fiona,
Annyira kedves vagy, köszönöm!

Lippa,
Szuper volt Lukiéknál :D:D Szerintem nem fogja megúszni, hogy még ne menjek át párszor :wink:
Annyira, de annyira édesek ezek a csajok!!! :D:D:D:D:D Ja, és nem küldtél a tortából… de látom, a csajoknak ízlett :wink: :lol:

Gica,
Jaj de jó, hogy Te is írtál! :D Gondolom, hogy nehéz még így az elején, aztán pár hónap, és annyira jól ellesznek, meglátod :wink:
Ha tudsz, tegyél fel képet!! :D

Taptau,
De jó Téged is itt látni! :D:D Azt hittem, már sosem jössz vissza :? Remélem, mostantól gyakran jössz megint :wink:

Luki drágám,
Ne felejtsd el a receptet! :D Puszillak!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vicuska drága,
még egyszer szívből gratulálok nektek Ramóna baba érkezéséhez! Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok, és alig várom, hogy képet láthassak róla!!! :D :D :D

Naposoldal,
most már tényleg rajtad a sor!!! Egyetértek Bibarral, szülinapi ajándéknak fog érkezni a kis Nórika! Egy nagyon jó barátnőm járt így, a 30. szülinapján érkezett meg hozzájuk a Csoda, és képzeld, őt is Nórának hívják! :D :D Ja, és tényleg csodálatos a babaszoba, ügyesek vagytok!

Gica,
örülök, hogy hallunk felőletek, és várjuk a fotókat!

Juci,
folyamatosan olvasom a honlapotokat, és nézegetem a képeket. Olyan édesek a csajok, és Dorka babán nem is látszik, hogy mennyi mindenen ment keresztül az utóbbi hetekben. Most már minden rendben lesz, kitartás!!!

Lippa,
ezek a csajok! Egyszerűen tüneményesek! Szorítok, hogy minden rendben legyen a beszoktatáson, de hidd el, nem lesz gond velük! Inkább neked lesz majd nagyon nehéz megszokni az új helyzetet, nem?

Sharon,
sajnálom, hogy ilyen nehéz a terhességed, nem lehet egyszerű egész nap csak feküdni. Szoktál jó kis zenéket hallgatni? Az megnyugtatja a babát is és a mamát is! :)

Krisztike,
olyan szomorú, amit írsz... Nem adhatod fel, hallod? Annál Te sokkal erősebb csajszi vagy, ez biztos!!! Pihenjetek most, koncentrálj csak a munkádra, nekem is ez segített... :oops: :) Puszi neked! Amúgy a másik fórumra is ezen a néven írtam, de már rég nem jártam arra...

Lukrécia,
kipróbáltad már a banános turmixot? :oops: Jó kis kalóriabomba... :D

Bibar,
tök jó, hogy rendben volt az uh! Akkor neked már tuti fix, hogy Olikád lesz, igaz? Hisz a saját szemeddel láttad! :D :D :D

Zsókuci és Nyunyika,
azt hiszem még nem volt alkalmam megköszönni a "Kommandó" szervezését és lebonyolítását. KÖSZÖNÖM!!! Szuper csajok vagytok! Ezért is akarok mindenképp menni a következő talira, hogy személyesen is megismerjelek Benneteket, és az összes SZUPER csajt, innen a fórumról! :D :D :D

Mamm

Kép

Kép
mamm

Mamm drága,
Igazán nincs mit, szerintem ez volt a legkevesebb... és tudod, nem felejtem el, amit anno értem tettetek... :oops:
A következő talin naná, hogy ott a helyed :wink: Meg is sértődöm, ha nem jössz el :lol: :lol:
Puszillak!

Kép

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kismamik!!!!

Zsókucim!!!Írtam neked pű-t Drágaság!!!! :wink:

Mamm!!!!

Köszike a dicséretet,nélkületek nem ment volna!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Napcsikám???Egyben még Drágaság???? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vagyok :lol:

Ha jövök délutá, akkor még hazaengedtek a dokitól, ha nem, akkor üzeek Zsókucival!

Puszi

És szép apot midenkinek

KépKép
naposoldal

Napcsikám!!!

Nagyon Izgulok!!!!Küldj üzit Zsókucinak!!!!Ha valamiért nem tudnál neki nekem is küldhetsz!! :lol: :wink: megadom a számom!!! 06-70-395-36-60!!!Pusszantlak Drágaság!!!!Drukkolok neked nagyon!!!!Olyan közel vagy már!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?