Sziasztok!
Nálunk most ez a helyzet lakásvásárlás terén. hogy amit megvettünk volna azt visszamondtuk mert drága volt ahhoz képest, hogy mekkora volt, mert szemben azzal ahol épült volna a ház ott olcsóbb volt a nagyobb ház nagyobb telekkel. Megakartuk azt venni, erre mondták, hogy megvan majd mikor kimentünk, hogy megnézzük közli az illető, hogy már levan foglalózva. Ráadásul aznap beszéltem vele nem hiszem, hogy nem tudta. Majd egy másik lakóparkban találtam egy lházat erre mondták, hogy ne aggódjunk majd jön a köv. ütem és majd ott lesz bőven és olyat kérhetünk amilyen nekünk kell. KÖzben a férjemet állandóan hívogatták az irodából, hogy na találtunk megfelelő házat (sorházat), a férjem meg mindig elmondta, hogy a köv ütemre várunk abból is a tervrajzokra. KÖzben egyfolytában mondták, két héten belül meglesz stb. Mi meg vártunk erre tegnap előtt felhívom őket, hogy nos akkor most mi van, majd közli az ingatlanos srác, hogy hát nem lesz köv ütem, mert a telkeket visszatartják mivel áremelkedés lesz és hát ők is erre várnak, hogy kiadják a telkeket. Kösz szépen így ha másfelé kerestünk volna a lakóparkban arról is lemaradtunk mivel a kisebb lakásoknak is felment az áruk nagyon. Majd most találtam egy pasit aki egész jó áron épített még a Helikopter lakóparkban viszont tegnap felhívtak azok akiknél úgy volt, hogy nem építenek többet, hogy mégiscsak tudnak építeni olyat amilyet mi kérnénk de akkor azt most kell jelezni. Szóval éjszakánként nem alszom, hogy most mi legyen.
Röviden ennyi. Meghát a fizetési feltételek sem mindegy.
LIdinek kint van a második fogacskája, még mindig szopizik. Állólámpát darabokra törte
.
Móni, a képeket én is várom már a berendezet lakásotokról
Mebezsu, mi mindig itt a Vécseyn sétálunk úgyanis mi itt lakunk de már gondolkodtam egy kis hintázáson hátha tetszene a kisasszonynak.