Új privát üzeneted érkezett!

Domo,
remélem hamarosan megrepednek már!!!! Holnap reggel is mérsz hőt? Remélem, jó hírekkeljössz!

Gigus,
uh-án látszik, hogy ott vannak-e még a megnőtt tüszők. A merepedés után egy kis idővel még látszik a fehér felhőcske, ami jelzi a kirepedést. Vagy, ha az már nincs ott, de látszik, hogy nincs megnőtt tüsző. Persze ezt inszemnél elvileg megnézhetik, de nekem sem nézték meg sosem.
Később már nem tudják követni a dolgokat uh-val sem,mert ugye a petesejt nagyon parányi...
katata

gigus, nekem is csak az első inszem előtt volt uh, a továbbiaknál már nem. De amikor kezdenéd a következőre a felkészülést a hüvelyi uh-n úgyis látszik minden. Ha nem reped meg, bentragadhat és ciszta lehet belőle. Jó mi?
bbilona

Óóóóóó. Irulok-pirulok....
Drága "őslények", akik még emlékeztek egy továbbra is lelkes malacra, majdhogy nem egy év távlatából!

Köszönöm a jókívánságokat.

Tömören:
3 inszem után februárban volt az első lombikunk. Az embrió megtapadt, de nem jól, úgyhogy csak biokémiai terhesség volt.
Most várjuk második próbálkozásunk eredményét...nagyon várjuk! :lol:

Rendületlen hittel és töretlen nizakodás közepette azért - éltes koromra való tekintettel - kacsintgatunk a örökbefogadás felé. (Sajnos egyelőre nem azonos hőfokon)

Ilona! Aranyos vagy, hogy megemlítettél régi harcostársaimnak.
Most aztán jól visszaolvasgattam!

Mindannyiótoknak gratulálok az eddigi csodákhoz, kitartást és erőt kívánok a tovább küzdőknek!

Puszi

Néha majd benézek... :P

Kép
zölddisznó

Coca,
jó, hogy benéztél, szorítok nagyon!! :lol: Hány babót tettek vissza? Maradt fagyibabátok? Mikor lesz eredmény?
Na most akkor már győzhetsz válaszolni, ha benéztél!!! 8)
katata

3-at, 2, pénteken :lol:

Kép
zölddisznó

Szia Zölddi!
Köszi mindent, gyere máskor is. Mi itt vagyunk!!!!
Bevallom én rendszeresen olvasom a hőmérőst, tudtam, hogy volt beülti. Drukkolok is ezerrel! Sőt, kicsit a Kaálisba is benéztem, mert láttam, be vagy jelentkezve, és kíváncsi voltam. Mi már Dévaihoz járunk, és van sajna egy sikertelen lombik is a hátunk mögött. De most novemberben megyünk.

Bbilona! nagyon remélem, hogy nem leszek olyan elvetemült, hogy az utca közepén rángassam a gyerekemet. nagyon szép példa van előttem. Tudod a kishúgom.... ő sem kapott ki, pláne nem nyílt színen. Bár most hazudok, mert a 14. szülinapja környékén kapott egy atyai egyengetőt. Késett este, és flegmázott.

Kép
Kép
Kép
zel

zel, tudod hogy csal vicceltem :wink:

zölddisznó, jó hogy visszakukucskáltál hozzánk :wink:
bbilona

Jó reggelt lányok!

Látom volt termelés :lol:

BBilona!

Persze,hogy nem vagy beteg!Igazad van minden agyban döl el.Csak elmomdtam,hogy én hogy jártam és még sokan mások. :roll: Milyen idő van a dolgozóban???

Kicsiboris!
Nagyon szupi ez a babakocsi :lol: Trendi
Én még nem nagyon vettem semmit,majds megyünk pestre és ott szeretnék hallottam egy szupi boltról ahol nagyon szupi árak vannak.http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8
Én majd olyan 24.hét után akarok menni 4ds-reés ott remélem tutira mondják a nemét :lol:

Képzeld voltam tegnap cukor tehelésen,és meg kellett inni ilyen
lölyöt,ami nem oldodótt fel a teába,azt szét kellett rágnom. :o Hát majdnem visszajött.Beszéltem a babucimmal,hogy tartsa bent. :lol:

Coca!

Jó,hogy benéztél!!!!!!
Én is nagyon szúrkolok!!!

Katata!

Nagyon szép a virágod :wink:

Domo!
Biztosan megrepednek!

Zel!

Hogy vagy???? :lol:
m. reni

helló coci :!: :!:de jó, akkor van esély a hármas ikrekre, ez csodás!!!!! és akkor most várnunk kell egy hetet az eredményig? írj, olyan jó, hogy itt vagy!!!!!!!

gigus, nekem volt laparom, egy lyukat sem 'gyártottak, a lényeg, hogy köldökön vágnak egy kb 1 cm-es csíkocskát ott mennek be, a bikinivonalnál nem mindig lyukasztanak, nekem nem lyukasztottak.
de ha igen az teljesen lent van és parányiak mint egy fél lencse.
A lapar alatt altatnak, utána fájdogál az ember hasa pár napig (inkább feszülget), nekem jobban fájt mert leégettek 6 endometrikus csomót, de akinek csak bekukkantottak az másnap már vígan volt, ugyhogy ne félj tőle!!!
a tüszők ha megrepednek folyadék marad utánuk, ezt látják a dokik, nekem ezt mondta egyszer az orvosom amikor rákérdeztem, hogy honnan tudja megrepedt-e vagy sem :?: :!:

zel te egy nagyon vicces csajszi vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

katám, gyönyörű ez a virág, sajnos én nem vagyok egy kertész alkat, nekem két növényem van azok is nehezen bírják... :shock:

Kép
kicsiboris

Sziasz!

Kicsibé! vicces? mééééé? Micsináltam megint?
Hogy vagytok? Édesdrágalegkicsibboriskámnak puszikát küldök, ezt mondd meg, és simit, azt meg tedd meg!!!

Reni! Jóóól. Köszi. Remélem, ti is jól vagytok. Ezt a cukros izét mindenkinek meg kell csinálni? A sógornőmnek nem kellett. Vagy elfelejtették? :lol:

Bbilona! Én nem vicceltem.. Jól van na viccelek.. Viszont tényleg elég agresszíven reagálok, ha bántanak kisgyereket. Szerintem már ez az erős akarás hozza ki belőlem. Minden gyerekekkel, babákkal kapcsolatos dolog érzékenyen érint. Amikor megszületett a kishúgom, akkor kezdődött. Anyuék szerint kb, mint egy anyatigris olyan voltam vele. És a mai napig ha a fontossági sorrendet akarom nézni, az első helyet simán nekiadom.

Úgy néz ki, szombaton nyithatunk!!!!! Juhéjjjjjjjj!

Most mennem kell, megyek a kisöcsémmel vásárolni. na őérte még tűzbe mennék..... De akinek van tesója, tudja, miről beszélek.

Kép
Kép
Kép
zel

zel, én is mindig felháborodok, hogy miért tolják a babát. Képzeld el mész a zebrán tolod magad előtt jön az autó, viszi a gyereket babakocsistól. Hát nem hülyeség? Na húzni sem lenne sokkal jobb :wink: :D
Szombaton???, de jó, na végre lesz internetshop is? :? Mindjárt kapok egy taslit.

reni, ha jól látom túlélted a cukorpróbát. Eredmény?
2 hét múlva 4D uh, jönnek a képek már alig várom?

Dolgozóban már fűtenek, bár mi még otthon nem, na de az más. :D Tudom, hogy jót akartál azzal az endometriózisos dologgal, köszi.

kicsiboris, úgyis kiszedem belőled: miért is jó az ha elől kettő olyan pici kerék van!
bbilona

Ilona, én a hőből tudom, hogy mikor repednek meg. Ma reggelre már 37 volt, az már több mint a 36,8. Gondolom, most már legalább egy kiszabadult :?
Munka nincs sok, csak a kollega rálát a gépemre, és úgy nem akarok a babaneten társalogni, még levon bizonyos következtetéseket...

Gigus, nekem inszem előtt mindig megnézi a doktor UH-n, hogy mi van a tüszőkkel. Most kétszer is ránézett: előtte és utána is. Azt szerintem nem tudják megmondani, hogy mikor van a gond: pedig jó lenne tudni.

Kép
domo

Coca, nagyon szurkolok neked+++++++++++++++++++++++

Kép
domo

Bbilona!

Igen túlélem a cukros lötyit,bátor és erős vagyok :lol:
Eredmény majd a terhességi tanácsadáson derül ki,ha baj van akkor felhívnak.Már én is alig várom a 4ds uh-át.
Fotókat még mindig nem tettél fel a házatokról.!! :shock:

Zel drága!

Jól vagyunk köszike,és reméllem ti is jól vagytok!!!!!! :lol: :lol:
Igen mindenkinek meg kell csinálni a cukor terheléses vizsgálatot. :lol: Szerintem a sogórnődnek elfelejtették. :shock:
Bár ez elég felelőtlenség,mert ha magas a cukor az rengeteg baj forrása.

C Kép SAJOK RAKOK NEKTEK FEL EGY IGAZI NŐI TÁSKÁT!!!!
Láttátok tegnap a vészhelyzetett???Olyan rossz volt nézni,végig pityeregtem :cry: Persze tudom,hogy csak film,de az a frány lelkem.
m. reni

reni, még nincs kész a házikó, még egy-két hét türelmedet kérem :wink: Én is néztem tegnap , én bőgtem, rettenetesen vacak volt.

domo, akkor kezdhetsz fellélegezni? Apa hogy bírja az állandó készenlétet, ha szabd ilyet kérdezni?
bbilona

reni, jaj a lényeg lemaradt, tényleg bátor és erős vagy, megveregetheted a válladat!
bbilona

reni, akkor túléltétek, ügyes volt a babuci, benntartotta........., és hányszor böktek?
nekem is mennem kell a jövő héten....
mozog a babucid? nekem néha akkorát rúg, hogy szinte felugrom a plafonra, remélem nem focista csajszi lesz :roll:
lassan érik a pocakfotó újból :lol: :lol: :lol:
köszi a webcímet meg is nézem!!!

coci, ezer drukk!!!
domo érted is szorítok!!

zelem, nagyon édi vagy, már át is adtam borisnak az üzidet!!!
és miért vagy vicces????hááát tök jól tudsz sztorizni, isten bizony könyvet kéne írnod a babavárásodról, sok leendő kismama viháncolna a történeteiden és nem lennének olyan szomorúak...csak nevetnének... :lol: :lol:
kössszke jól vagyunk, az alhasam húzódik, vagyis a hólyagocskám, nyomja a cuccos :wink:
mááááár??? szombaton????? nem izgulsz? te is bótoskisasszonka lész?

ilonkám, hát én kipróbáltam olyan nagyobb első kerekű kocsit, olyan maflán mozgott...valahogy ezek mozgékonyabbak, de nekem továbbra is a quinny buzz a kedvencem, csak 100e-be kerül...durva....de jó babakocsi kell szerintem, vacakot nem érdemes megvenni....

szeretném ha tizu, andika, babszika, móni, és a többiek mind mind jelentkeznének!!!!! hol vagytok csajok???

Kép
kicsiboris

Bbilona!

Várok türelemmel,csak kiváncsi vagyok!!! :lol: :lol:
Egyforma érzékeny lekünk van :lol:
Megvolt a vállveregetés :lol:

Kicsiboris!
2*szúrnak.Egyszer éhgyomarra,utánna 2óra múlva a lölyti bevétele után.Igen az én babucim is sokat mozog....
Olyan fantasztikus érzés :lol:
A bolt amit ajánlottam éredmes benézni oda szeméylesen is,mert folyamatosan akcióznak. :lol:
Kérdezhetek egy intimet??? :oops: :oops:
Te hogy oldód meg a borotválást odalent??
én mindig szenvedek mert nem sokat látok a pocimtól,és szörösen nem szeretem :roll:
m. reni

Sziasztok!

Ilona!
Még meg sem köszöntem a babucit amit küldtél, nagyon ari, és remélem szerencsét is hoz! :lol: :lol: Köszike!

Zölddisznó!
Szorítok nektek ++++++, és gyere az eredménnyel ide is! :lol:

Reni!
Ügyik voltatok!Én sem csíptem annak idején ezt, de ki lehetett bírni.Neked nem mondták, hogy vigyél citromot is?Nelünk lehetett, sőt szóltak, hogy vigyünk.

Megyek vasalni............................

Kép
sapé

reni:
Lehet, hogy ez most furán fog hangzani, de a szülés előtt 2 héttel borotválást illetően én bizony rávetemedtem Apára... :roll: El akartam kerülni ugyanis a kórházi borotválást, valamiért az a kényszerképzetem volt, hogy engem majd ott megvágnak a borotvával (mintha nem csinálnának gátmetszést.. :D ). Így elő a nullás gép, én kisszékre a tusolóban, és uzsgyi neki! Közben végig röhögtem ,mert elég érdekes volt a póz, Apa meg tök komolyan közölte, hogy ezt így nem lehet csinálni, ha röhögök, ez komoly meló!
Persze ettől függetlenül mégis csak borotváltak, amit észre sem vettem..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona, kedves párom remekül bírja, sőt :oops:

reni, én a páromat kérném meg! volt is már alkalom, hogy segített.

Minden kismama rakjon fel pocakfotót, én nagyon várom :lol: és persze babafotókat is, már olyan rég láttuk a piciket.

Kép
domo

Mágnes! Én egyszer kértem meg apát, hogy borotválkozzunk. Együtt ültünk a kádban... Hát eleinte én is csak röhögtem. A borotválásból meg nem lett semmi. :oops: Bocsi, de muszáj volt leírnom. :lol:

Reni! Nálunk van egy nagyon jó kozmetikus. Simán megoldja a bundás dolgodat! A barátnőm is hozzá járt, és ők gyantáztak. Bejelentelek oksi? :lol:

Kicsibé! Na jó, nekiállok könyvet írni. Mingyáááá.. Csak most van egy kis dolgom. Jönnek ma este a barátnémék, és péntekig maradnak. Tudod, ilyenkor hiába van rend meg ilyesmi, mégis nekiállsz nagytakarítani. Emellé még van a boltban áraznivaló, függönyt kell varrnom, meg kell csinálni a táblát. Szeretnék egy csomó mindennel végezni, mert holnap gombászni akarunk menni. Erre mit csinálok, itt ülök a gép előtt és a regényem címén gondolkodom...
Dögös a babakocsi. Nekünk valami tutti tuningverda kell. Elég szarok a járdák kis falunkban, és nem szeretném a gyereket kirázni a pelusból.

Bbilona! Netshop? egész elgondolkodtam....

Kép
Kép
Kép
zel

reni, nyugodtan kérdezz én is fogok intimet kérdezni..szóval én tükörrel oldom meg: nagyon vicces, bal kezemben a türörrel, egyik lábammal a kád szélére támaszkodva..hihihi, nekem nagyobb gond az, hogy amint lenyírom magam másnap ki is pörsenek, sőt néha egyészen csúnya ragyák keletkeznek, na erre van valami jó ötleted :?: :?: :?: :?: egyszer próbáltam gyantázni, de full begyulladt a bőröm, kb 3 hétig fájt utána, valszeg allergiás is vagyok a gyantára....szóval nekem is örök probléma a bikinivonal szőrtelenítése, láne nyáron...

akinek van erre szupi ötlete írjon ám
:wink:

Kép
kicsiboris

Csajok!!!
Köszi a szörtelenítő tippeket :lol:

Kicsiboris!

Én is borotválom,csak olyan béna vagyok a tükörrel nem áll a kezemre :lol: Én sem gyantázom :lol: A legjobb a pörsenés ellen a a neogranorman én azt használom.Éjszakára kend be :lol: :lol:

Sapé!

Hogy vagy???
Igen nekem is kellett bele rakni egy egyész citrom levét :lol:
m. reni

Boriska,
nekem 24 virágom van itthon. :lol:
Próbáltad már a szőrtelenítő krémet?Lehet, hogy azzal jobb lenne, nem?

Reni,
hol lehet ilyen táskát kapni??? :lol: Nekem gyors kéne egy!!!! :wink:
katata

Rakok egy táblát:

Kép
katata

Hát ez a borotválkozás... én az első gyantázásomkor teljesen kifeküdtem. Olyan szinten csiklandozott az a hülye görgő, hogy pattogott a lábam a röhögéstől....nagyon konkrét volt.. Azóta nem mentem oda vissza mert halál ciki volt...inkább a borotva. De a másnapját én nagyon úúúúútálom. Asszem ti is tudjátok miért.

A tesztet tegnap tényleg megvettem, úgyhogy otthon csücsül a klotyitartályon a kis édes. Lenne kedvem már tesztelni, de már csak másfél nap. Annyit tényleg simán kibirok. De azért este kacsintgattam , hogy teszteljek-e.

Amiket mondtatok az alapján most annyira mégsem félek ettől a beavatkozástól, de nem is repesek az örömtől, hogy lahat hogy kell.. Lényeg ami a lényeg, pénteken minden megint kiderül. Azért mégsem értem hogy akkor annak a csajnak miért volt 5 luk a hasán.. lehet hogy csak meg akart ilyeszteni? Sikerült neki.

ZÖLDDISZNÓ: Mi még nem ismerjük egymást, de nagyon drukkolok neked!!!!! Egyszerre lesz meg az eredményünk!! Deszuppper! Remélem mindketten jól zárjuk a napot. :)

Én is akarokakarok olyan táskáááát!!! Nekemisnekemis!!! :D

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Kata, elírtad az inszemem időpontját, okt. 1. akart lenni, nem?

Gigus, mindjárt péntek, bírd ki addig teszt nélkül. Lehet 5 lyuk is, ha több dolgot kell helyrerakni odabent. De nem ez az általános. Nekem a két lyukból az egyik teljesen el is tűnt 1 év alatt.
De ne ijedezz, úgysem lesz rá szükséged :lol:

Nyunyi, merre vagy?

Kép
domo

Boris,
Nekem is ilyen gumó vagy mi(olyan mint a pati) jön ki borotválkozás után a bikininél pedig régen ilyen nem volt :? jó rá a fekete szappan kozmetikus ajánlotta.

Reni,
Én is tükörrel csinálom amíg még tudom utána párom fog segíteni.

Megvettük ma a babakocsit :D
Vendég

Sziasztok lánykák!
Vagyogatok én is, de Annától nem igazán tudok jönni. Olvasni is ilyenkor tudok, de irni már nincs energiám.
Jól vagyunk igaz Anna a mult héten picit meg volt fázva, szörcsögött, de hálistennek elmult. A felső foginye nagyon meg van duzzadva amitől a mult héten volt két éjszaka, hogy nagyon sirt. De fog azóta sincs.
Folyton föl áll mindenhol és ilyenkor félek, hogy elesik. Ugyhogy figyelni kell, mert nagyon merész néha.
Sajnálom akinek mostanában negativ lett a tesztje!
Tamara nagyon szép pocakod van!
Kata javitanál a tábliban, mert időközben egy évvel idősebb lettem!
Aki teszt előtt áll sok-sok drukk!!
Kicsiboris nem tudom melyik képet küldtem el neked, de megtennéd, hogy felteszed ide a lányoknak? Puszi Köszi
bgyöngyi

Hát, hogy ti milyen aranyosak vagytok! :oops: Egészen meghatódtam...hüpp-hüpp.

Ígérem jövök, ha már tudom, hogy használhatom-e a királyi többest! :lol:

Sok ilyet Nektek!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.2399.jpg[/img]

Kép
zölddisznó

Kép ...vagyis inkább ilyet :lol:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt lányok! :lol:

Zöldi!

Nagyon jó ez a kép! :lol:

Pandus!

Te kis huncut!Milyen a kocsi??Fotó??? :lol: :lol:

Gigus!Katata!

Küldök nektek egy egy táskát!!!!!!! :wink: :lol:

Nézzétek ezt a barmot!!!! Kép
m. reni

Reni
Nagyon jó ez a kép :lol: :lol: ez a babakocsink:
Kép

Pelustáska:
Kép

Mózes:
Kép

ez meg ilyen övtáska vagy mi :roll: :
Kép
Vendég

pandácska nagyon szép a kocsi. Mit gondolsz Dórának fog tetszeni? Ezen eddig nem is gondolkoztál igaz? :wink:

zölddi, gigus+++++++

lányok, akkor nekem van a legjobb dolgom, anyósom kozmetikus, nekem ő gyantázza. Én is posokenőcsöt kenek rá, de ugyanúgy kipattog (1-2 nap). Megint egy jó ksi téma, amihez én is hozzá tudok szólni :D

reni, nekem ez a kép nem tetszik, ki az az őrült aki ilyet kialál.

domo, látod legalább ennél a résznél nem nyavalyognak, és pánikolnak be a pasijaink (már ami az inszem utáni huncutkodást illeti) :oops: :wink:

zel, mindjárt szombat!!!!!!! Lesz valami a nyitáskor, kis szendvicsparti, vagy meglepi zsákbamacska az első vásárlóknak, vagy valami? Szokás egyáltalán?
A netshopot önző módon nekünk gondoltam, mert hát olyan messze vagy, hogy máshogy nem igen vásárolunk nálad, pedig .....
bbilona

gyöngyi, el is felejtettem, bár biztosan tudod, már nagyon várom a kiscsajról a képeket. Szegénykém, hogy fájhat neki :(
bbilona

Ilona,
Biztosan fog mert amikor nézegetem hevesen mocorog :D vagy lehet azért mert nem tetszik neki? :lol: :lol: tök jó lehet neked hogy anyósod kozmetikus :wink: gondolom akkor mindig a toppon vagy csak befekszel a székébe és elvarázsol :wink: pont ma megyek a kozmetikusomhoz meg fodrászhoz hogy emberi fejem legyen :D utána meg babázni :lol:
Vendég

Bbilona!

Nagyon dili ez a pali!!!

Pandácska!

Hú nagyon tetszik!!!!!Mennyibe került???
m. reni

Pandácska!
A márka név is érdekelne :lol:
m. reni

pandácska, tényleg jó dolgunk van (3 menye van), de örülök, ha évente 1-2 szer eljutok hozzá, sajnálom rá az időt, mikor otthon annyi dolog van, és engem egy kerti tesz vesz sokkal jobban felüdít. Na persze, azért nagyon jó hogy néha elkényeztet, és van egy infraszaunája is, szóval nem panaszkodom.
bbilona

Panda, nagyon szép a kocsi! Én is elfogadnám :lol:

Képzeljétek, ma megint lógok kicsit a munkahelyről, és megyek egy másikhoz állásinterjúra. Hátha megszabadulhatok tőlük :?

Gigus, már csak 1 nap, nagyon izgulok++++++++++++++++++++

Ilona, én félek a gyantától, nem nagyon fájdalmas?

Kép
domo

domo, én is izgulok :wink:

pandi engem is érdekel ez a kotssssi, milyen a márkája, mennyi csak a kocsi+mózes? kössszi,
nagyon tuti!!! pesten vettétek, megírod, hogy hol?

zöldi, igen is hiányoztál!!!! úgyhogy gyere csak coci gyakrabban!!!

Kép
kicsiboris

Hali csajok! Köszönöm a drukkokat! már nincs 1 nap sem...juj kezdek izgulni. :D

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

gigus, mégg csak most kezdesz izgulni? Ilyen jó minőségű kötelekre szívesen lecserélném az én idegpályáimat is :wink: +++

domo, és ez a másik közelebb van? Megértelek, jól csinálod.++
Gyanta, ki lehet bírni, bár nálami s ez a legfájdalmasabb, pont, ellenben jóval tovább tart. A nyáron leszedettem az egész bundámat, ott, na azt is elviselném, ha tetszene ahogy kinéz, és ha amikor visszanő nem lenne olyan ronda. Folyamatosan azon gondolkoztam, milyen jó hogy nem most járok orvoshoz, tuti elszégyellném magam, Jó maradi vagyok igaz?

tamar, hogy vagy? Felhívtam Szabó Szigfridet, ha apa nem dolgozik akkor meglátogatom, már nagyon várom.
bbilona

Röff! ...na ez voltam én. Uíííííííííí... ő meg a kiscoca Üdvözöl benneteket!
HCG: 264
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Coca!!!!

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanyadik napon vagy?
m. reni

zölddi, ez szuper!!!!!!! Egy malacka ez a sok hcg?
Én meg pont tegnap regisztráltam a msn-re, és vettem fejhallgatót, de szívből örülök, hogy nem kell az örökbefogadásról eszmét cserélnünk! Egyébként nem péntekről volt szó?
Kép

pandácska, kár hogy nem láthatunk, biztosan szép leszel.
bbilona

Kösziköszikösziiiiii!

BB! Dehogy nem kell! Az kisröfitől függetlenül érdekel! (de nekem nincs mikrofonom :cry: )
Vezetékes telefonod van?

Kép
zölddisznó

Coca!!
Gratula!!!!! hány babát jelent ez az érték??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Akkor pár kép a Vadmacsomról...

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191495935.4684.jpg[/img] Felemás zokni befigyel..:)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191496003.6244.jpg[/img] kis dekoltázs... [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?