Új privát üzeneted érkezett!

Katlina,én ma hallottam bent ezt atörténetet.Mikor NSt-n voltam bent,és végeztem kint mesélte a mamám,ő kisért kmost el,hogy volt egy nő aki otthon szülte meg a gyerekét,mert nem ért ki a mentő,és a nőci azt mondta a folyosón egy másiknak,hogy "végre megszabadultam tőle". Mamám mondta,hogy tiszta alkesz kinézete volt anőcinek.URam isten minek az ilyennek gyerek????

Velem minden okés,doki bácsi azt mondta,hogy bő 1ujjnyíra vok kitágulva,ez kevés :( Szerdán reggel 7re kell mennem,és leveszik az amnioszkópot :( Mondta vigyem a kis pakkomat is,mert ettől beindulhat a szülés.Bárcsak igy lenne,és végre már a kezemben lehetne Luca :) Annyira türelmetlen vagyok :( Nem szeretném túlhordani.

Lizocska,nagyon örülök,hogy sikerül intézni a házat.Mi is sokan vagyunk most egy kicist a mamánál,de ez van,ki kell bírni a kertes ház érdekében :)

Kép
Kép
tundi24

Hát akkor valószínű hogy ő volt mert amikor itt kérdezték tőle hogy nem félsz hogy a babának valami baja lessz,Ő annyival elintészte hogy ha beteg lesz akkor otthadja a kórházban!Hát sajnos vannak ilyen emberek!

Kép

Kép
katlina

GRATULÁLOK A SZÁZADIK OLDALHOZ! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Lizocska, nem mondod komolyan! Azt mi is néztük! Csak azért nem vettük meg, mert azért kell rajta elég sok mindent csinálni, nekem meg ugye nincs itthon a férjem, így egyedül elég nehéz lett volna!
Egyébként megsúgom,hogy szomszédok leszünk, mert itt lakunk a négyemeletesben! És rengeteg gyerek van, lesz kivel játszania a kicsinek, nagynak! Hú, nagyon örülök :lol:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok

Jaimee.

Kardiológia-szívUH a kórházban van az új holtelszárnyban-telón kell időpontot kérni-azt nem tudom beutaló kell-e.arra számíts,hogy kb 1hó a várakozási idő.én is mint írtam már a 20héten jutottam el oda-de szerencsére 2napra rá fogadott az egyik doki maszek alapon (psszt csak csöndben írtam :) )-de ez is úgy volt,hogy inkább magánrendelésére mentem volna el -(ott is csak 2hét múlva volt időpont)-és kikönyörögtem tőle,hogy ugyan fogadjon már,mert rosszul vagyok,babás vagyok .....szerencsére ari volt.
HA gondolod megírom a nevét,számát-ő az egyik fő UH-os,és kardiós

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

JUPPI,,,,,100 OLDAL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo: Köszi az infót, tegnap a neten rákerestem a kórházi rendelésekre, találtam olyat, hogy felnőtt kardiológiai ambulancia...gondolom ez az. Majd kérek időpontot.

Az egy hónap nem gáz, semmi kedvem menni, mintha hátulról rugdosnának...Szívesen veszem a privi nevet, számot is! :D

Szilbee: Hogy vagy?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Köszke! Jól vagyok! :)
És te???
Tudsz majd gépközelben lenni, mikor már nem melózol??
szilbee

Szilbee: Megvagyunk, tegnap este ugyan keményedtem, figyeltem-füleltem befelé, de nem fájt, csak kicsik keményedett, aztán elernyedt. Braxton-Hicks?? Nem tudom, jó lenne, ha nem térne vissza. Doki szerint semmi gáz, amíg nem görcsöl. Nos, nem görcsöl, nem fáj, nem nyom.

Este volt a tévében szó a koraszülőttekről, egyik baba 31. hétre született, egyszer csak elment a magzatvíz és mivel marha hipochonder vagyok, lehet, hogy ez is közrejátszott.

Közben megint eggyel nagyonbb fordulatszámra kapcsolt Réka baba, szerintem sosem alszik, mert folyamatosan mocorog. Legalábbis nekem úgy tűnik...Ha a bal oldalamra fordulok, kb. 10 másodpercen belül kitámasztja a lábát az oldalamba majd kisvártatva elveszi, de ha nem mozdulok könyörtelenül visszarakja. Így Anya inkább a jobb oldalán alszik. :D :D

jaimee

Ja, igen, még a héten dolgozom, inkább már csak betanítok, melózni nincs idő :D :D , de Apától jelentkezem majd.

jaimee

Jaimee!
A keményedés nekem sajna nagyon gyakori. Olyan mintha a méhem, a gyomrom, majd a tüdőm öszepréselődne. Frankón alig kapok levegőt olyankor. Leventénél csak a 36. hét után jelentkezett, de Dávidnál már sokkal korábban.
Dávidnak se mindegy melyik oldalamon fexem... bár most már azért nem mászik át olyan gyakran egyik oldalról a másikra.
Új szokása, hogy a kezeivel a medencecsontomat és a combtövemet "csikizi". Ja és sajna előjött az a fura hasi vándorló lüktetés is, ami Leventénél is megvolt... Bizti nem csuklás, mert nem olyan erőteljes... de nem igen tudom mi is lehet... :roll:

Elküldöm a telszámom. Ha valami történik veled, míg nem vagy gépközelben, dobj már egy sms-t légyszi...

Menek összedobom az ebédet...
szilbee

Sziasztok

Lizocska,én is gratulálok a házhoz,bizti nagyon szupi lesz.én is áldom,hogy kertesben lakunk-igaz,most építési terület és kertnek alig nevezhető :wink:

Évi.Akkor Csongi nagyon önállósodik.háát ő már tényleg nagyfiú :)
Nálunk a 2gyerek benn alszik a nagyszobában-4személyes ágyon kettecskén,mi pedig Apával a nappaliban.sokkal jobb így mindenkinek.

Ma megy a csemetéim csoportja kiállításra Szandára.gondoljatok bele-helyi járatos busszal-------hááátt kivi vagyok és nem írígylem az ovónőket-főleg,ha tömve lesz a busz :?

Jaimee.elküldöm akkor a nevet+számot. :)

Szilvi.Mosonyi mit szólt ezekhez a keményedésekhez?vagy akkor még mikor voltál nem jelentkezett ilyen sűrűn?amúgy bizti minden oké,hisz már csak pár hetetek van.

Tündi.kitartás.bizony az amnió beindíthatja-én Zsoltival 2*,Sziszivel 1* voltam.mondjuk arra készülj fel,hogy egy kis vérzés lehet utána...

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[i]Cleo!
Azt mondta hogy normális dolog és hogy szedjem a magnéziumot kettessével (naponta 3X), csak attól meg hányingerem van (pedig evés közben veszem be)... de majd megszokom.
Összekapom magam és elmegyek Leventéért. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a reggeliztetés...
[/i]
szilbee

Szilbee: :shock: Lehet, hogy én is a magnéziumtól émelygek még mindig? :shock: De nekem is szednem kell.

jaimee

Szilvi,Jaimee.

Melyiket szeditek?Én citricit szedtem-de olyan brrr íze volt,mikor feloldódott a vízben....

Hu...akkor ma bölcsiztek :) Milyen kedve volt,hogy menni kellett?

Vali.Diusnak hogy tetszik? Majd menek olvasni azért hozzád :) :D

én is indulok oviba.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Magne B6-ot szedek. A doki azt mondta, hogy azért majd váltogassam a Magnézium Citricummal, de azt még nem szereztem be. De ezek után lehet nem is fogom... :?

Volt kedve menni bölcsibe. Bár ő bárhova szívesen megy. :) A reggelizés is rendben zajlott. A gondozónő (Kati néni) nagyon jól kezeli egyébként Leventét, Ő pedig hallgat is rá.

A másik gondozónő, akivel a beszoktatás első időszakában találkoztam, nem volt annyira szimpi. Fura volt, hogy nem nagyon foglalkozik a gyerekekkel... de persze lehet hogy csak rossz időben voltam ott... :? Viszont ez a másik gondozónő, sokat beszélget Leventével, figyelgeti, irányítja, együtt játszanak... és minden fontos dologról beszámol nekem. Nem emeli fel a hangját, mikor Leventéhez szól, nem tesz olyan megjegyzéseket, amik bántók lehetnek a gyerekeknek(mert a másik gondozónő tett sajnos a fülem hallatásra). Nagyon türelmes és higgadt nő. Szóval most már megnyugodtam egy kissé és nem a fiamat féltve jövök el a bölcsiből.

Holnap megpróbálkozunk az ebédeltetéssel is. 12-re kell majd mennem.
szilbee

Cleo: Én is Magneb6-ot szedek, erről a citricről nem is hallottam. :shock: De mondjuk 3x1 helyett kb. 2x1-et szedek...Ha gondol van, többet.

Hívtam a kardiológiát a kórházban (brr...és brrrrrr.....), kaptam volna időpontot nov. 21-re. :shock: :shock: Ahogy meghallottam az időpontot elnevettem magam, kb. 36. hétben leszek...Az asszisztens megenyhült és berakott nov. 5-re. A beutaló 3 hónapig érvényes, ezt sem tudtam. Milyen izgi lesz már, ha kiderül, hogy mégiscsak szívbeteg vagyok......zabszem fog aznap férni a fenekembe. :lol:

jaimee

gondol=gond
zabszem NEm fog aznap férni...

amúgy minden OK.

jaimee

Sziasztok!

Nem jártas valaki munkajogban? Kezdek bezizzenni…Intézem a gyesemet. Vagyis intéztem volna. Ugyanis kiderült, hogy azt csak a tényleges munkábaállásom napjától igényelhetem. Most október 25-től már nem kapom a gyedet, utána december 31-ig csak a szabadságomat kaphatom, gyest mellette nem, és csak utána, január 1-től igényelhetem. Ez állítólag valami új rendelet, jogszabály, mittudom én…. A környezetemben még senki nem hallott ilyenről, én is úgy tudtam, hogy míg szabin vagyok, a gyed után folyamatosan a gyest kéne kapnom, de a munkaügyesünknél most volt egy munkajogász, az mondta. Hívogattam egész délelőtt a MÁKot, de elérhetetlenek. Nyilván holnap délelőtt lepasszolom Lilcsit, elmegyek oda és kiseggelem a sort.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Nekem is a szombati amniopszkópia indította be a dolgokat :lol: ! Igaz, nem úgy, hogy bent is kelljen maradni, csak a nyákdugó ment el tőle. Amniora 2 napra született Lilcsi. Amúgy előtte pénteken is be akart kuksizni Balogh, de nem voltam még kitágulva semennyire sem, úgyhogy akkor elmaradt. Úgyhogy szerintem nem is olyan rossz az a bő ujjnyi :wink: .

Katlina! Mizu a babakocsival? Amúgy csodálkozok, hogy Ági így viszonyult a dolgodhoz, mert amúgy meg nagyon segítőkész egy csaj! Én is elhagyogattam az egyik kereket, de minden további nélkül adott olyan biztosító micsodát hozzá, pedig már régen nem volt garis. Mostanában meg gyerekruhavállfát kértem tőle, azt is adott egy csomót. De sokmindenben segített már. Tavaly nyáron még ruhákat is adott, amit otthagytak nála, hogy adja el :oops: .
A huzata a miénknek is (a lábzsákjának) elkezdett foszlani, de megvarrtam. Jól van, én varrónő is vagyok. Ja, meg a gyerek lába közé ami való heveder, azt meg én téptem le, azt is visszavarrtam.
Ha úgy gondolod, meg nem olyan durva a foszlás, szívesen megrenoválom a Robi kocsiját is! Mégsem Nyíregyházáig kéne menni :wink: .

Lizocska! Gratula a házhoz! Lesz vele munkátok, biztosan nem fogsz unatkozni majd 2 gyerek mellett sem, hát még így!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Üdvözlet mindenkinek egytől-egyig! (Nem sorolom fel a neveket mert véletlenül se szeretnék kihagyni senkit.)

Nem tüntem el teljesen azért olvasgatlak benneteket amikor van egy kis időm de írni már nem nagyon tudok. Franci minden időmet leköti! Mostmár benne van mindenbe nincs akadály előtte,és folyton segítkezik bármit is csinálok,Ő furakszik elém nehogy kimaradjon valamiből! Meg az az igazság kihasználjuk még a jó időt és amikor tudunk lemegyünk a játszótérre!

Láttam közben új tagokkal is bővült a topik,aminek nagyon örülök,és annak is ,hogy nem költözött át mindenki a hetényis topikba.

A gyerekek egytől egyig nagyon aranyosak és szépek,mindíg megnéztem minden képet amit felraktatok!

Szilbee!
Nagyon csinos kismami vagy!Hogy eltelt az idő,még nem olyan rég volt hogy belevágtatok a babaprojektbe! :lol: Levente várja már a kistesót? Gondolom igen!
Azért kislánynévben is gondolkodjatok,a barátnőm végig Mosonyihoz járt és 9 hónapon keresztül kisfiút látott aztán született egy szép kislánya! Jó kis meglepi volt!:lol:

Na mostmár mennem kell,mert Franci felkelt!
Megpróbálok mostmár sűrűbben írogatni nektek,és legközelebb teszek fel képeket is Franciról!

Üdv mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

próbálok írni egy pár sort.. hátha addig nem ébred fel Timi.

Cumi nélkül alszik :!: :!: :!:
Kidobta a kukába! Gonosz anyja bekente keserű nyavajával :oops: Remélem könnyen leszokik róla.

A hétvégén a rokonoknál voltunk, a kisbarátnő beteg volt -állandó hapcizás + orrfolyás- tegnap Timinek is ismét elkezdett folyni :x :x
szerencsére csak kicsit, remélem nem megy bele nagyon. Egy hete gyógyult meg...

Nóri
Én nem vagyok jártas munkajogban de mintha én már olvastam volna valahol ezt. A magyarország.hu-n nem tudsz utána nézni?

Pocakosok
Ne nagyon keményedjetek, nyilaljatok! bírjátok még ki egy pár hétig egyben!

Tündi
:?: :?: :?:
Lehet hogy ma születik?

Évi
Gratulálok CSonginak az első egyedül töltött éjszakához!
Azóta se igényel?
A barátnőm lánya már 11 éves lesz és még mindíg nem hajlandó külön szobába aludni. Igaz egyedül neveli. Én már biztos átraktam volna a szűrét :wink:

KAtlina
Az a nő :evil: :evil: :evil: aki ivott és cigizett... Nagyon-nagyon elitélem az ilyenneket!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

SZIAAA HAJNI :D :D :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Manó, de rég írtál! Tök jó, hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban!

Magnézium... brrrr, még mindig feláll a szőr a hátamon, ha rágondolok. Nekem 3x2 kellett szednem a citrici-ből! Hogy én azt hogy utáltam! De muszáj volt...

Hát elszóltam magam, tegnap Csongi visszakönyörgött, hogy ő rosszat álmodik, ha nem vagyok ott vele... Lesz még egy pár körünk.

Szilbee, menni fog ez a bölcsi Leventének! Majd meglátod, mennyire fogja szeretni!

Elin, én valamennyire jártas vagyok a munkajogban, de ebben nem tudok segíteni... Még azt sem tudom, hol kellene ennek utána nézni, talán tb törvény? A magyarorszag.hu jó ötletnek tűnik. Vagy az OEP-et próbáld felhívni.

Évi és
Kép
csongianya

OEP csak a gyeddel foglalkozik. Amúgy hívtam őket is, csak többet tudnak-alapon. Ők sem hallották még ezt, dehát ők nem is foglalkoznak ezzel-mondták. Meg azt is, hogy hívjam a MÁKot. Amit ugye egész álló délelőtt tettem.
De köszi....!
Ja, a magyarorszag.hu-n nem találtam semmit.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hu,most sok bejegyzésről lemaradtam,visszaolvastam,de az agyam elég fáradt,meg én magam is.Éjszaka alig alszok vmit,feszt Wc-re járok.
Holnap lesz talán a nagy nap :) vagy nem ? Na majd kiderül. Ha holnap estig nem jelentkezek akkor ott maradtam.

Szilbee,vigyázz a keményedésekkel,pihenj amennyit csak tudsz!!Én magne b6-ot szedtem 3x1-et,de szerencsére nekem nem volt hányingerem.amugy sem vok hányós tipus. Kár,hogy némyelyik gondozónő bizonyos beszédstílust megenged magának,nem is értem akkor minek csinálja ezt a munkát :( De még az a jó,hogy vannak akik legalább normálisak.

Jaimee,az jó lesz ha majd tudsz netezni :) mert már majd te és szilbee következtek,ha én már túl leszek rajta egyszer. Még jó,hogy lehet egyáltalán időpontot kapni szakrendelésre!!!Borzasztó ez az egészségügy.

Elin,igen hallottam,hogy lehet egy kis vérzésre is számítani az amnioszkóptól,vmiért nagyon tartok tőle,de ha a szülés meg beindulna nem lenne rossz.Igaz félek,de már nagyon szeretném Lucát a kezemben tartani,és látni,hogy minden rendben van vele.
A gyes-es dologban meg sajnos nem tudok segíteni,nekem még a tp-mel is gondok votlak,meg hogy megszűnt aszerződésem,meg ilyenek...ááá...Sztem arra mennek ki,hogy minél kevesebb pénzt keljen kiutalniuk.

Kép
Kép
tundi24

Mi is azért mentünk elősször hozzá mert ott vettünk mindent és olyan segítőkész volt!
de amikor megkérdezte hogy mit csináltunk azzal a szerencsétlen babakocsival hogy foszlik na akkor bedurrantam,mert szerintem semmit!gondoltam külömben rá hogy bemegyek hozzá elmondom mit is mondott az importőr és hátha másképp áll a dologhoz.
mert ahogy benn voltunk mondta hogy felhív és akkor vigyük be a kocsit csak nem hívott vagy ha hívott is esetleg egyszer de szám nélkül és akkor Robit etettem azt pedig nem hagyom félbe egy telefon miatt,utána nem is keresett!
Amúgy köszi a varrást de anyós is varrónő de van olyan helyen is feslés amit már nem lehet megvarrni amúgy meg az egészet kellene átvarrni ezért is akartam hogy ők csinálják meg!De hát igen az a baj hogy Nyíregyháza elég messze van,szerintem rábeszélem az uramat szombaton menjünk be és akkor beszélek vele hátha dűlőre jutunk!

Kép

Kép
katlina

Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Úúúú! Ezek elég durvák! :cry: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Elin!
Nem tudok én se neked segíteni ebben a munkaügyes dologban. :?

Mano!
De jó hogy írtál!!!! :D Tennél fel képet is Franciról?!!
Hexéről és Ágicáról mi híred van??
A lánynevünk már régen megvan! Már Leventénél megvolt: Anna Kata. Én is hallottam ilyet Mosonyiról, hogy a terhesség végéig fiút mondott, aztán mégis lány lett. Én is csak 80-90%-ban hiszem el hogy fiú. Szerencsére ébren leszek, mikor kiveszik császárnál, így nem lehet az, hogy esetleg azt hinném elcserélték... ;)

Petri!
Remélem tényleg nem kapott el Timi semmit. :?
Gratulálok Timinek a cumi-mentes élethez!! :) Majd mesélj, hogy tud nélküle elaludni!

Tündi!
Ma van a Nagy Nap! :D
Kép Kép Kép Kép

Katlina!
Ez tényleg elég rondán vált el! :?
szilbee

Sziasztok!

Üdv. MIndenkienk

Lizocska!

Küldtem privit. Remélem megkaptad. Ebben nem vagyok vmi profi. Nekem a privi sosem megy el. Jelezz már légyszi, hogy megkaptad-e?
Köszi

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Cleo!
Hogy tetszett a gyerekeknek a kirándulás?És az ovónénik hogy bírták,elég bátrak voltak!

Tündi!
A nagy nap!

Hát igen szépen feslik,de ezt nem akarja elhinni nekem senki,mármint ahova megyek a panaszommal,most már látjátok és így nem is merem mosógépbe rakni!

Kép

Kép
katlina

sziasztok.

Katlina.NAgyon élvezték a buszozást és a kiállítást is tegnap,játszottak a másik oviban,megvendégelték őket almával az ottaniak-szóval jó volt.--a buszozás is rendben volt,az ovónénik is rendben voltak délben idegileg :twisted: :lol: -igaz azt mondták odafelé tömve volt a busz-úgyhogy csak a legkisebbek tudtak ülni.
Okt.közepén meg 3nap mennek erdei oviba-ez is szuper szokott lenni.
Néha csak nézek,mert szinte minden héten mennek valahová :shock:

Amúgy tényleg nagyon gáz a babakocsi :x -ez totál anyaghiba v a varrás.....

Petri.gratula a cumi-leszokáshoz Timinek.jól teszed,hogy időben leszoktattad-Zsoltim 2,5éves koráig cumózott (igaz csak éjjel)

Elin.MEglátogattam tegnap Balogh A is :D -tiszta jó kedve volt-elmondta,hogy a kislánya most 3éves.

Na,szép napot mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: 40. hét! :lol: :lol: :lol: Én még mindig ott tartok, hogy idén tutira nem lesz karácsony... :D Mondjuk, ha tényleg 24-én szülök vagy akkor valóban nem...

Katlina: Hát ez sima gyártási hiba! :twisted: Szétvetne az ideg, olyan szép kocsitok van.... :cry:

jaimee

Sziasztok!

Cleo, ne is mond ezeket az ovis dolgokat, már követni nem tudom, mikor hová mennek. Holnap Napsugár Gyermekház, aztán színház, bűvész, tegnap 1500 Ft-ot hagytam ott minderre...
Először én is tartottam a helyi buszozgatásoktól, de a gyerekek nagyon szokták élvezni :lol: Az óvónők meg gondolom már rutinosak ebben!

Jaimee, még, hogy nem lesz 24-én karácsony? Ilyen szép karácsonyi ajándékot még nem kaptál, tudod-e? :wink:

Vajon Tündivel mi lehet?

Lizocska, olvastad amit a házról írtam, hogy "szomszédok" leszünk???

Szilbee, eltelt a délelőtt?

Petri, gratula a cumimentességhez! Én anno a kazánba dobtam...aztán Csonginál is megismételtük ezt a szokást :lol:

Tegnap két szülőértekezleten is voltam. Egy az oviban, mivel szülői munkaközösség tag vagyok, így az ovi új SZMSZ-ét véleményezni kellett. A vezetőnő elkezdte felolvasni, egy idő után leállítottuk, hogy írjuk alá és menjünk, mert ennek nincs értelme.
Aztán focista szülőin voltam. A Klub együttműködést ír alá a ZTE-vel. Ha tehetséges a gyerek, akkor 14 évesen elviszik, tanítatják, mindent fizetnek neki a tankönyvtől a kollégiumon át a menzáig és szerződést kötnek velük.
Hát elgondolkodtam, hogy akarnám-e 14 évesen a fiamat az ország másik végébe engedni...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Na, voltam ma a MÁKnál. Nem lesz egyszerű menet…. :evil: De miért, miért, miért? Van elég bajom, és még ez is… :cry: .
Szóval igenis jár már a szabadság alatt is a gyes. Kérdeztem, mit tudok tenni, így, hogy a munkáltató ellenáll? És a ceglédi MÁK kirendeltségnek kell írnom egy levelet (oda tartoznak a pesti cégek), töviről-hegyire, aztán majd ők csinálnak valamit.
Kíváncsi leszek….

Cleo! Eszem a szívét Baloghnak, nekem is mindig annyit motyogott a lányáról. Nagyon odáig lenne/van érte, de hát nem sokat találkozik vele.
Mennem kéne nekem is hozzá. Meg fogorvoshoz, meg átjelentkezni másik háziorvoshoz. Majdcsak lesz még rá decemberig időm :roll: .

Tündivel ugyan mi van :?: Nem ért volna még haza? Vagy nem engedték? Kinek adta meg a számát? Én csak dobnék neki egy sms-t.

Évi! Szerintem adnád Csongit! Az új Koplárovics… :wink:

Katlina! Jók ezek a BlinkieBEE-s képek a vonalzód alatt!

Lányok! Aki szed Magne-B6-ot! Nem híztok tőle jobban? Mert gondolkodok rajta, hogy ennem kéne, hátha nem lennék ilyen „idegbeteg” :oops: , de félek, hogy megint elkezdek hízni, pedig még le sem fogytam…. És amikor terhes voltam és elkezdtem szedni a vitaminokat, akkor lódult meg a súlyom is :cry: . Igaz, akkor Magnesi-Citricii-t, vagy mit szedtem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi!
Eltelt, de baromi lassan! :shock: :? :(
Délután megyünk majd felétek... anyumat, Leventét visszem Zsuékhoz, no és persze Zsu-t is, elhozom a melóhelyértől (16:30 után).
szilbee

Ide is beírom...

Bölcsibe lényegében minden jól ment. Volt egy kis sírdogálás, mikor nem mehetett arra amerre szeretett volna, de ez nála normális dolog. A lényeg, hogy nem utánam vagy az apja után sírt. Egyébként kis ügyes volt. Sajna ebédet nem igen evett, mert ugye pont ma volt sárgarépa főzelék... :roll: ő meg azt úúúúútálja (csak a natúr ízeket szereti, ami már cukrozva van - kivéve tea - azt nem eszi és nem issza meg). Viszont megevett 4 körtét (gondolom felezettek lehettek). Itthon megebédeltettem mégegyszer (almaleves + rizs + hús + zöldségköret). Jó nagyon zabált. Majd holnap remélem neki is tetsző kaja lösz.
Most pedig alszik is, mint a mormota. :D
szilbee

Nóri!
Nem"tom, hogy hízik e tőle az ember... de remélem nem, mert már ígyis nagy a fenekem, nem kéne még hozzá is toldani. :shock: :(
szilbee

Helló mindenki :D

Katlina
Szerintem ez varráshiba :evil: ami nem javításra szorul hanem cserére!!! Ezt nem lehet normálisan megjavítani!!! Ne hagyd magad!

Évi
Én gondolkodás nélkül költöznék. Gondolom a faid nagyon örülne ha egy normális klubbnál tanulhatná a focit.
Addig van még egy kis idő...

A szolnoki ovikban ilyen szuper programokat csinálnak a kicsiknek?
Szerintem itt nincs ilyesmi de majd kérdezősködök.

cumi: hétfő este volt utoljára. Eddig semmi sírás nem volt. Tegnap délbe kidobta, este kérte. Mondtam neki hogy tudod elromlott, rossz volt kidobtad a kukába. Erre ő: rossz kuka Timi és lefeküdt köszönt nekem és nyikkanás nélkül elaludt. Ma délben is így volt csak nem kérdezte a cumit hanem ő mondta hogy rossz, kuka :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan édi, nem is gondoltam hogy ilyen kis okosan felfogta.
Éjjel se ébredt a megszokottnál többször. (csak 2-kor és fél 7-kor) 8-kor pedig felkeltünk. Ezekről az éjjeli szopikról igazán lemondhatna már a lelkem.

Tündi
:?: :?: :?:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Minden gyerek más, így nem nagyon tudok tanácsot adni, de elmesélem, Levente hogy szokott le az éjszakai szopiról....

Szóval mi az éjjeli szopit úgy hagytuk el, hogy mikor felébredt, akkor kivettem, magamhoz öleltem a takarójába bugyolálva és énekeldettem, dúdolásztam neki olyan pozícióban, ahogy korábban szoptattam és ott ahol korábban szoptattam. Közben pedig megkínáltam egy kis vízzel vagy teával (erre már nem emléxem pontosan), aztán mikor láttam és éreztem, hogy ellazul kis teste, akkor szépen visszatettem a kiságyba és elköszöntem tőle. Aztán valahogy elmaradtak a felébredések.
szilbee

Sziasztok!

Óh, Szilbee, megyünk edzésre.... Pedig jó lett volna látni titeket! 6 körül leszünk otthon, meddig lesztek itt?

Petri, persze, én is azzal hagytam abba a gondolkodást, hogy sok időnk van még addig. És egyébként sem lehet tudni, mi lesz addigra belőle. Nagyon ügyes, tudom, hogy tehetséges, és azt is, hogy tudatosan csinálja. Csak elég kicsi, nem tudom fizikailag, hogy fogja bírni.
Én viszont elég röghöz kötött vagyok... tegnap meséltem Csonginak és azt mondta, jó, de én menjek vele :lol:

Ezzel az éjszakai teával vigyázzatok! Csongi is szopizott éjjel, többször ébredt. Miután leszokott a ciciről és még mindig ébredt éjjel, tanácstalanságomban én is itattam. Na ennek az lett a vége, hogy mikor felébredt automatikusan inni kért. Szóval csöbörből-vödörbe estem.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!

Katlina!
Csatlakozom Petri véleményéhez,ne hagyd magad! Ragaszkodj hozzá,hogy cseréljék ki!

Elin!
Nem is gondoltam,hogy ez a gyes igénylés ilyen macerás dolog,vagy csak a munkáltató miatt?

Petri!
Gratula a cumi leszokáshoz,ügyesek vagytok! :)

Évi!
Képzeld én is abba a hibába estem mint te annó Csongival,mikor megébred éjjel folyton inni kér,és ez nem csak egyszer fordul elő egy éjjel! :cry:
Te mit csináltál végül,hogy szokott le erről Csongi? Mondj valami biztatót!!

Lányok! Tündi ma még nem írt,csak nem ma van a kis Luca születésnapja????

Szilbee!
A többiek is jól vannak,mármint Ágica,és Hexe és persze Nellike és Lilike is! De ritkán találkozom velük mostanában!
Az Anna Kata nagyon szép név gondolom azért ti is örülnétek annak is ha kislányotok születik! Te nem érzrel semmit?Lehet ,hogy hülyén hangzik de én valahogy éreztem belülről, hogy kislányom lesz!
Teszek Franciról friss képeket,nem a legjobb minőség mert telefonnal csinálom őket! :( De azért nem a legrosszabb!

Időközben levágtuk a haját,mert nem állt sehogy a csatokat meg nem tűrte meg csak ideig-óráig!

Hát íme a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hát ilyen mostanában az én kis "roszcsontom"! :D

Na mostmár menek!
Üdv mindenkinek!!És további szép napot!

Kép
Vendég

Mano!
Jajj de jó képek!!! :D :D
Ha esetleg találkoznál a csajokkal, add már át légyszi nekik, hogy várjuk nagyon a híreket róluk és a csemetékről!!! :)
Őszintén megvallva én még mindig bizonytalan vagyok egy pindurit a nemét illetően... már csak azért is mert most már nagyon beleéltem magam, hogy fiú lesz... és az is biztos, hogy uh-n én nem láttam még igazán a nemét... vagyis nem olyan egyértelműen, mint ahogy Leventénél. Mondjuk ettől sokkal izgibb ám a dolog. ;)

Évi!
Nem"tom megmondani mikor jövünk el... anyuméktól, meg páromtól függ... :?

No menek, mert anyum mindjárt megérkezik.
szilbee

Úgy néz ki jövőhéten megyünk Nyíregyházára az Impotőrhöz és megkapjuk a cserehuzatunkat!Vagyis apa a jövőhetet tervezi,mert mostanában csak aludni jár haza 04-kor kel 19.30-kor beesik,szóval így nem unjuk meg egymást!

Elin!
készülnék Szolnokra meglátogathatunk benneteket?????

Franci nagyon szép kislány,igazi kishölgy!

Ez a cumisdolog is jó,nekünk is van cumink majd kíváncsi leszek mikor dobja el

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Lizocska: biztos jó lesz a kertes ház, bár a költözésért-dobozolásért nem irigyellek! :) Mi egy éve lakunk itt, de ez a 3. lakás amiben lakunk mióta Szolnokon vagyunk. Most már remélem itt maradunk egy jó darabig, szeretünk itt lakni.
Ismerős különben amit írtál, Marci is hajlamos rá hogy elfusson a nagyvilágba, hátra se néz, aztán lehet utána rohanni... :x Azért jó, hogy most egy nem forgalmas helyen lakunk, itt lehet szaladgálni.

Elin! Hogyhogy nem a Lilcsi 2 éves koráig kapod a gyedet? Én úgy tudtam...
Vagy visszamész dolgozni, és azért mondasz le róla?

Hajni! Hogy megnőtt Franci mióta nem láttuk :) Nagyon édesek a képek!

cumi leszoktatás: én még nem mertem elvenni Marcitól... Csak alváshoz kell neki amúgy. Ja és még mindig az ölemben alszik el. nagyon megszoktuk ezt, fogalmam sincs mikor fog az ágyában magától elaludni. De így simán elalszik nálam, berakom az ágyába, és alszik reggelig. Persze, van amikor valami miatt felébred, de hamar vissza is alszik, magától. Szerintem azért is alszik ilyen jól, mert egész nap folyamatosan pörög.

Tegnap voltam a kézsebészeten, cirka három órát töltöttem el ott... Lehet hogy megműtik a csuklómat, mert van benne egy folyadékkal teli valami, ami megerőltetéstől alakulhatott ki.
Kórháznál a főbejáratnál ne parkoljatok!! Egy vagyont otthagytam parkolásért :twisted: Azt hittem, ott is annyi lesz, mint a 9 emeletes előtt, hát nem ....

Na most már indulunk fürödni lassan, úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!!
judit_79

Megérkezett közénk a babanet legifjabb tagja Kerekes Luca, aki 3770 grammal éa 56 cm-rel látta meg a napvilágot (fél hétkor kaptam az sms-t csak most jutottam gépközelbe)

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi! Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak! Sok-sok tejcsit, problémamentes gyermekágyas napokat! Remélem gyors és könnyű szülés volt :lol:

Lizocska, köszi, hogy értesítettél bennünket!

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok Nektek!
Kép
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?