Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kis élménybeszámoló:A tanfolyam jó volt az első 1 órában jogszabályok tömkelegét hallgattuk meg!Gyakorlati példákat is meghallgatunk egy hivatásos nevelőszülő osztotta meg velünk, tapasztalatait.Hát lányok az a nő olyan élménnyel mesélt a roma származású 5 gyermekéről,hogy csodálattal hallgattuk.Egy-két szituációs gyakorlatot is csináltunk ami szintén jó és érdekes volt.Beszélgettünk az első találkozásról.Rengetek információt kaptunk!!!!!!Abban viszont csalódtam, mert mások is megerősítették(van két házaspár akik nevelőszülők és szeretnék örökbe fogadni a náluk kihelyezett gyermeket)a gyermekotthonok szeretik a gyermek egészségi állapota során felmerülő problémákat elhallgatni!Tehát nagyon oda kell figyelni és élhetsz a jogoddal, hogy kérhetsz kontroll vizsgálatot,ha valami gyanúsnak tűnik!De ezzel a gyermekkel való megismerkedés előtt, a vizsgálatokon te is jelen lehetsz!Ezt azért írtam le ha esetleg erről valaki nem tudna!!!Azt is furcsának találom, hogy akit havonta neurológiai vizsgálatra kell vinni az a Tegyez számára egészséges gyermek!!!Én most már egyre biztosabb vagyok, illetve vagyunk abban ,hogy a nyílt örökbefogadás lehetőségeivel élni fogok!!!!!!Arra is felhívták a figyelmet minnél idősebb gyereket vállaltok annál több problémával kell megbírkóznotok. Nagyon jó volt a légkör, bár ma még egy kicsit mindenki visszafogott magából!Megismerkedtünk egy aranyos házaspárral, nagyon jó fejek!

Hát nem sikerült rövidre fogni a számat!!!!!!Ne haragudjatok,ha untatlak benneteket a csacsogásommal, de ez nálam már szakmai ártalom.

Amneris!Gyönyörű ez szép szöszke hercegnő!!!Ha van képed Zitáról szívesen csodálgatjuk!Nagyon aranyos!!

Diadella!Sajnálom,hogy nincs meg a cicusod! :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek!Megyek még én is ténykedek valamit aztán fekszem, mert holnap ismét tanfolyam!!!
dotti

Teljesüljenek álmaitok, szívből kívánom!Jó éjszakát!

Kép [/img]
dotti

Amneris,Diadella!!!

Látom,hogy tegnap éjszaka nem nagyon tudtatok aludni!!!
Utolsó hozzászólás 0 óra 02 perc volt!!!

Dotti!!!

Nagyon örülök,hogy tetszett a tanfolyam!!Annak idején,mikor mi jártunk,nekünk is nagyon szuper volt!!!
Mikor mentek legközelebb???

Ancsúr!!!

Bár itt még nem dicsekedtél el vele,de a Gólyahíres fórumon olvastam,és gratuláltam is,hogy megérkezett az új anyakönyvetek!!!
Itt is szeretnék nagy-nagy szeretettel gratulálni nektek,és nagyon sok boldogságot kívánok a kislányotokhoz!!!
Ő egy igazi csoda az életetekben!!!

Kép

Kívánom,hogy mindannyiunkkal megtörténjen egyszer ez a CSODA,ami most Ancsúrékkal történik!!!! :P :P :P

Most megyek,mert még ki kell szednem a mosógépből a ruhákat!!

Jó éjt mindenkinek!!! Kép

Puszika mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Nyaralni voltunk a múlt héten, ma érkeztünk haza. Holnap letöltöm a fényképeket és hozok Nektek!

Sok puszi addig is!

Dotti: Küldtem pü-t! :)
ildi_ko

Sziasztok lányok!!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tudom magam tartani ami a macsekomat illeti...az az igazság, hogy lehet, hogy borzasztóan rossz taktikát választottam..mert szinte magamat csapom be...de mindennap várom haza Domikámat, mindennap végigjárjuk a környéket..reggel is és este is....egyébként minden éjjel vele álmodom...borzasztóan szeretem őt..nekem ő olyan mintha a kisfiam lenne, tudom, hogy durván hangzik de azt is tudom, hogy Ti vagytok azok akik ezt megéritek, mert sztem Ti is voltatok/vagytok hasonló helyzetben...szinte a macsekomon próbáltam kiélni az anyai ösztöneimet és ez így van rendjén..,éppen ezért borzasztóan hozzám volt nőve...és a taktika ami pedig tartja bennem a reményt, az az, hogy mindig arra gondolok, hogy csak átmenetileg nincs itthon Dominik, mert egy párszor már elegondoltam , hogy többet nem látom és akkor bizony órákig tartó zokogásba torkollott a dolog...:( :(

Dotti! Örülök, hogy tetszett a tanfolyam...mennyivel könnyebben mész majd a második napra..már nem fogsz annyira izgulni!! Remélem az is tetszeni fog!!!

Kriszti
!! Én mindig ilyen későn fekszem le mostanában..rengeteget jár az agyam....örökbefogadáson...hogy mi lesz...és mikor lesz már valami...néha nagyon türelmes vagyok, néha pedig rettenetesen türelmetlen, és úgy érzem, hogy vesztegetjük az időt...legszívesebben megmondanám a férjemnek, hogy márpedig én gyereket akarok és ne akadályozzon meg ebben..de ez nagyon iagzságtalan lenne, és az ilyen gondolataim miatt el is szégyellem magam...mert hiszen ő lehetne rám kibukva, amiért nem lehet vérszerinti gyereke...annyra de annyira nehéz!!

Ancsúr!! Szívből gratulálok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

A másik fórumra már írtam, de most itt is megírom. Igen, ma megkaptuk az új anyakönyvünket, és persze ott áll benne a nevünk. Az életünk áll most már benne. Hisz érte élünk! :lol: :P Viktória ezennel hivatalosan is a mi nevünket kapta. Legszívesebben körbe táncolnám az egész világot, átölelve, és mindenkinek puszit nyomva a homlokára. Mennyi éjszakát töltöttem sírva a kis szobácskában, és előtte a szoba helyén, hány év küzdelem foszlott szét. Az ember hozzá szokik a fájdalomhoz, olyan mintha részünké válna, mint egy testvér itt van velünk, akkor is ha nem gondolunk rá. És aztán egy pillanat, és ez a testvér elhagy bennünket, mi pedig elengedjük és a boldogság válik részünké. Ma is kicsordultak a könnyeim, ahogy megérkezett a papír, és fogtam Vikit, énekeltem neki, ő meg nézett a gyönyörű szemeivel és szép lassan lecsukta őket. Ezek a pillanatok azok , amiért érdemes élni. Ahogy hozzánk bújik, átölel minket, ahogy ránk mosolyog és az édes kis hangján elkezd beszélni. :lol: :P Ma meg is ünnepeltük őt, volt nagy koccintás, és az egész család könnyes szemmel mondta, hogy a mi lányunk! :lol: :P :lol:

Szép jó éjszakát kívánok és azt, hogy részesei legyen mindenki ennek a csodának! S tudjátok, mind részesei lesztek!!!!!!!!! :lol: :P

KépKép
ancsúr

S aki még nem látta:
Kép
Kép Kép Kép [/img]

KépKép
ancsúr

Ancsúr!!!

Nagy boldogsággal olvasom a soraidat,és nekem is hullanak a könnyeim!!!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek életetek végéig!!!
Legyetek olyan boldogok minden egyes nap,amit a kislányotokkal töltötök el,mint amilyen a mai nap voltatok!!!

Érdemes várni ezért a gyönyörű érzésért,amit most leírsz nekünk!
Megható pillanat látni az anyakönyvet,amelyben már visszavonhatatlanul ott áll a nevetek,és ott áll a Ti gyönyörűséges kislányotok neve is,aki már örökre a Tiétek!!!
Viktória Hercegnő,a Ti kislányotok mostmár teljes egészében,hiszen Ti vagytok az édesanyucija,és az édesapucija!!!!

Igen,mi is átéltük azt a keserves,fájdalmas időszakot,amelyet említettél!!Mi is,mint itt mindannyian megjártuk a "hadak útját",mire erre az útra tértünk,ami a kisbabánkig vezet!!!
Soraidból látjuk,hogy érdemes türelmesen várakozni,mert miránk is vár egy CSODA,aki a GYERMEKÜNK lesz!!!!

Köszönjük,hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos pillanatot,amikor megkaptátok a kincset érő anyakönyvet!!!
:P :P :P

Diadella!!!!

Hidd el,Tirátok is rátok fog majd találni a gyermeketek!!!
Bízz a jövőben,mi szorítunk neked,hogy minél előbb elinduljatok Ti is,ezen a hosszú,de örömteli úton,ami a kisbabánkig vezet!!!

Kérlek,ne légy szomorú!!!Mindennek eljön a maga ideje!!!
Két hét,és itt a találkozó!Reméljük,hogy az minden problémát megold majd!!! :P :P :P Kép

Hidd el,mi mindig segíteni fogunk Téged lélekben,ha csüggednél!!Erőt adunk neked,hogy kitarts még egy kicsit!!!
Hátha már nem kell sokáig várnod a következő lépésetekhez,ami a Tegyeszhez vezet!!! Kép

Puszi mindenkinek,és jó éjszakát,szép álmokat!!!Kriszti
kkriszi

Ancsúr!!! Viktória elbűvölő!!! hogy alszik az első képen a kis drága!! Mérhetetlenül boldog lehetsz és kívánom egész életetekben ezt a boldogságot!

Kriszti! Hogy Te mennyi erőt tudsz Te lány!! köszönöm szépen!! Ha Ti nem lennétek lányok, sokkal de sokkal nehezebb lenne!!! Várom már a talit...remélem, hogy sikerül ott találkozni mindannyiótokkal!!!
Vendég

Csöpke, Földim! Ezeket nem kell köszönni, ezek tények!!! Gyönyörűek vagytok 3-an együtt! És tényleg csodaszép a kicsi lány... Amneris Zizije jut eszembe róla, ugyanolyan törékeny, kis porcelánbaba, azzal a különbséggel, hogy Lau sokkal erősebb.

Amneris! Csodaszép Zizi... milyen jól áll neki a rövid haj... mert olvastam ám, hogy fodrászkodás volt. :lol: :lol:

Diadella! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Hungaroringen! Amikor a találkozón arról esett szó, hogy ki milyen tanácsot tudna adni a várakozóknak a hosszú idő elviselése miatt, akkor valaki felvetette, hogy az állatok nagy segítséget adhatnak. Nem akarom fájdítani a szívedet, de írtad egyszer, hogy több cicátok is van! Vagy rosszul emlékszem? Próbálj bennük keresni egy kis "segítséget". Tudom, hogy ezt így könnyű leírni, mert bizony én is idegbeteg voltam, amikor a büdös banyánk (Cirmi cicánk) eltűnt egy hétre... emlékeztek rá? Milyen szomorú voltam.

Kriszti, valóban sok energiát és erőt tudsz adni. Köszönöm/köszönjük Neked! :lol:

Ancsúr, te boldog anyuka! Hát szép dolog engem megríkatni? Igen, megríkattál... aztán mire elolvastam az írásodat, már örömömben potyogtak a könnyeim. Pláne, amikor megláttam Viktória Hercegnő képeit. Ugye jó érzés nyilvánosban feltenni a fényképeket! :lol: Itt is gratula az anyakönyvihez! Ja, és még mindig nagyon édes, a szépségetek!

Ildikó! Várjuk a képeket! Szeretnék beiratkozni a táblicskuba... milyen adatok kellenek?

Dotti! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a tanfolyáson. Nekünk is nagyon jól sikerült annak idején. Én élveztem.

Lányok! Nem hogy meggyógyulnék, egyre betegebb vagyok! Most már nagyon elegem van. 3. hete... Csöpke, remélem, hogy Lau nem lett beteg... sosem bocsájtanám meg magamnak. Én azt hittem, hogy már meggyógyulok, de ez annyira makacs, hogy szörnyű.

Kicsi csibém jól van! Tegnap is és ma is ott maradt már a bölcsiben úgy, hogy anyukája Amanda szerint, elment kicsit dolgozni. A dadus néni szerint nagyon jól feltalálta magát és tök jól elvolt. Minden sírás, hiszti nélkül. Reméljük így is marad.

Na, megyek dolgozom kicsit... már megint hallom, hogy szólítanak, pedig legszívesebben lefeküdnék, de nem lehet.
kanga_mama

Sziasztok!!

Kangamama!! Amanda nagyon ügyes kislány!!! Milyen kis talpraesett ahogy veszi ezt az akadályt!!! Tényleg reméljük, hogy továbbra is így marad!!

Sajnos kangamama a cicám nincs meg továbbra sem..minden éjjel róla álmodom és minden éjjel ugyanazt /ez komoly/..hogy hazajött.
Nincs több cicám. Én mindig úgy voltam vele, hogy egy macsek legyen, de neki mindent megadjak, vele nagyon sokat tudjak foglalkozni...ezért is volt olyan Domi amilyen /hihetetlenül okos cicus/...tehát igen a nehéz várakozó napjaimban a cicám nagy segítséget nyújthatna-...csakhogy sajnos ő nincs itt velem lassan két hete...

Nem mondod, hogy még mindig beteg vagy?? Nagyon makacs vírust szedtél be!!
Én se vagyok jól.
Én a herpesszel bajlódom már jóideje...kb 2 hetente jön ki a számon a herpesz vírus.
De most tetőzött..ilyen még sosem volt nekem...tele van a szám herpesszel..de szó szerint tele!! Mindez éjjel jött ki..és nem egy jóízűen elfogyasztott kajától, mert arra emlékeznék...nagyon le van gyengülve az immunrendszerem / szerintem/...ja és fáj a fejem vagyis nem is annyira a fejem, hanem az arcom felső fele a halántékom felé!!
Ez viszont tegnap óta fáj..nagyon rossz.
Muszáj bemennem dolgozni mert mert kevesen vagyunk...de át fogok menni az orvoshoz / szerencsére az orvosi rendelő a gyógyszertár mellett van ahol dolgozom/... remélem nem valami komoly.
Mindenesetre nem tom, hogy így lehet e dolgoznom..elvileg nem lehetne..nem leszek valami esztétikus látvány a tára mögött!! :(

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

De képzeld, még mindig... és nem is akármennyire. Pedig jó lenne már meggyógyulni, mert egyrészt baromira unom, a másik meg, hogy fertőzök össze-vissza mindenkit. Azonkívül nemsokára november és addigra egészségesnek kell lennem... ugyanis mindig megkapom az influenza elleni védőoltást, mivel cukorbeteg vagyok.

Te szegény! Jól nézhetsz ki. Sajnálom! Hideg tejfölt kenj rá... az szokott használni. De nem lenyalni, ám! :lol:

Szegénykém, látom mennyire aggódsz Domiért. Sajnálom Diadella! Amikor a mi 7 kilós koromfekete, csillogó szőrű, sárga szemű kandúrunk eltűnt, ugyanígy volt... ennek már sajnos 4 éve. Ez van! Ő már sosem kerül elő. Mi is sírtunk apával, hol ő, hol én... Most a Cirmi a kedvenc. Pár oldallal ezelőtt raktam fel képeket az állatokról, azokat láttad?
kanga_mama

Az elöbb írtam egy nagyon hosszú hsz-t, erre elszállt...nem is vagyok mérges ám!!!

Kangamama igen láttam és gyönyörű a maccs!!!

Na a következő történt...bementem a patikába...
főnököm meglátott felzavart a dokihoz....doki meglátott ..."úúúristen."...volt a reakció... brutálisan nézek ki, most elbujdosok egy kicsit az emberiség elől...15 herpeszt számoltam össze a számom...az immunrendszerem zéró...ja és ami a legbrutálisabb, hogy most nézte meg a doki, hogy totál be van gyulladva és 3szorosára van dagadva a mandulám..ez azért érdekes mert a mandulámat már kivették...de már egyszer visszanőtt..akkor mégegyszer kivették..és most megint visszavan nőve...
frankó

annyir gyogyszert kaptam, / 15ezret fizettem étük/hogy enni már nem is kell..mondjuk nem bírok /nem is árt amugy legalább lefogyok egy kicsit/ és a doki és a főnököm hazazavart...elég hülyén nézne ki, hogy ott osztom a patikába az észt a betegeknek..azt ki se látszok a herpeszből..
Vendég

kanga_mama: Az alábbi adatokat kéne elküldened az e-mail címemre ( kildi1@enternet.hu )

Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Küldhetünk továbbküldött e-maileket?
Honlap cím
MSN
Megjegyzés

A nyaralásunkon készült képeket ide töltöttem fel, ha gondoljátok, meg tudjátok nézni (ide nem akartam 22 képet feltenni :oops: )

http://picasaweb.google.hu/kaposiildiko/NyaralSunk_2007

Ancsúr, szívből gratulálok a határozatotokhoz!!!! :):):):):)
ildi_ko

Sziasztok!
Olvasó - na meg várakozó - üzemmódban vagyok, de most nem tudom megállni, hogy írjak.
Ancsúr!
Gratula az anyakönyvihez! Egy tündér a kishercegnő! El tudom képzelni milyen nagy a boldogság Tifelétek!
Diadella!
Üdv itt is! Na és gyógyulást!
Kanga mama!
Neked is! Mindkettő... :lol:
Ildikó!
Gyönyörűek a gyerekek! Jó kis nyaralás lehetett.

Jaj, erről most inkább a telelés jutott eszembe, meg az, hogy megint lassan itt a karácsony, és megint babó nélkül...
Bocs, újból eldugulok, megyek és összeszedem magam. :?

dnkata
dnkata

dnkata!! Üdv a fórumon , na és üdv a Katák közt!! :)
Köszi a jókívánságot....egyre sz@rabbul vagyok. A párom szigorú fekvésre ítélt...még szerencse, hogy kéznél van a laptop :D

Ne menj el a fórumról kérlek!!Hidd el,hogy sokkal könnyebb a várakozás így...sok erőt neked!!!
Vendég

Sziasztok lányok!!!!

Ildikó!!!
Megnéztem a nyaralásotokról készült képeket!!Nagyon szupik lettek!!!
A víz alatti lábak nagyon tetszenek,na és a többin is nagyon cukik a gyerkőcök!!
Elfelejtettem e-mailt írni,de beírnád a táblázatba,hogy 2007.szeptember 3.a jogerős határozatunk dátuma!!!

Diadella!!!
Nem semmi csajszika!!!15 herpesz van a szádon???!!!!
Hogy fér el annyi???
Borzalmas lehet!! :cry: :cry: :cry:
Na és ,hogy újra kinőtt a mandulád???!!!!Ilyet még nem is hallottam,hogy van akinek újra kinő!!!
Nagyon gyorsan gyógyulj meg,hisz jövőhét végén tali lesz,és nehogy ez miatt ne tudjatok eljönni!!!! Kép

Kangamama!!!
Téged is nagyon sajnállak,már ideje lenne túltenni magad ezen a víruson!!!
Szegénykém,nagyon rossz lehet neked is,állandóan betegnek lenni!!!
Te is vigyázz magadra!!! Kép

Képzeljétek csajszikák,ma vagyunk3 hónaposak,vagyis 1/4-ed évesek a Gólyahírnél!!! :P :P :P
Már "csak" két év,és 9 hónap van hátra!!!
Bízunk benne,hogy így lesz!!!!

Már alig várom,hogy a kisbabánkat a karomba zárjam!!!
Már nagyon-nagyon hiányzik,de türelmesen kivárjuk,mire ránk talál a szerelmünk gyümölcse!!! :P :P :P

Kép

Puszi:Kriszti

Ui.:egyébként nekem is volt,hogy el akart szállni az irományom,de én kicseleztemés visszaléptem a fenti zöld nyillal,és így újra el lehetett küldeni a hozzászólást!!!
kkriszi

Kriszti!!! Tényleg! Most nézem a vonalzódon, hogy már 3 hónap!!! Gratulálok ehhez a kerek számhoz na és a pozitív hozzáállásodhoz meg pláne! Példa értékü!!

A 15 herpesz jól behólyagosodott...hát mit mondjak...gyönyörüen nézek ki..az utcára ki nem megyek az tuti!! Fel van dagadva az egész szám!!
Jövőhét hétvégéig biztos rendbe jövök brutál erős gyógyszereket kaptam...sőt jó lenne már most vasárnapra meggyógyulni, mert egy gokartversenyre mentünk volna és nem ám nézőként...de betegen nem fogok tudni versenyezni..

köszi a jókívánságot.
Vendég

Sziasztok lányok!

Ismét itt vagyok nagyon jó volt a tanfolyam 2. napja.Rengeteg infót kaptunk és ma még ovis gyerkőcök is bejöttek hozzánk!!!!Na azt láttátok volna milyen izgattottan néztek be hozzánk!Szemükben a kétségbeesés és a kiváncsiság a szeretet tükröződött!!!Bemutatkoztak kit,hogy hívnak, édesen,gyermeki pöszeséggel.Aztán délután amikor felkeltek eggyesével kukucskáltak be, hogy még ott vagyunk-e?Mikor mentünk el akkor pedig az ajtóban vártak minket, nagyon illedelmesen köszöntek kb 100-szor mindenkinek!!!!Szerintem tudták vagy érezték, hogy lehet itt van az én leendő anyukám, apukám!!Ezek a gyerekek annyira barátságosak voltak, ugyanakkor annyira sajnálatra méltóak voltak ,hogy ő nekik ilyenkor hol van a családjuk??????Holnap talán videót is fogunk nézni a nevelőszülőtől való elvállásról!!!Na holnap szerintem lesz sírás!!!!
Pénteken,ha minden igaz megkapjuk a tanusítványt!De nem akarom elkiabálni!

Ancsúr!Gratulálok!!!!Gyönyörű a kis Viki,édesen alszik!!!De szeretnék én is anyuka lenni!!!!!!!Köszönjük, hogy megosztottad velünk az örömhírt,hisz ezek a boldog pillanatok adnak nekünk erőt és kitartást a jövőhöz!!!!

Ildikó!Megnéztem a képeket és egy gyönyörű,boldog családot láttam!!!!Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!!!!!
A pü-t elolvastam és nagyon örülnék én is a talinak!Majd egyeztetünk!A héten oda vagyunk a tanfolyamon!

Diadella!Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen beteg vagy!!!!
Mihamarabb gyógyulj meg!!!A tanfolymon ma eszembe jutottál,az ügyéntéző megemlítette vannak olyan párok akik egyik tagja nem biztos az öribefogadásról!!!Sikerülni fog ,nagyon szorítok neked!!!

Kriszti!Te hatalmas erőt adsz nekink új várakozóknak!!!Köszönjük neked a sok bíztatást, azt hiszem mindannyiunknak nagyon-nagy szüksége van rá!!!Megpróbálom én is beállítani a vonalzónkat, de lehet hogy nem fog sikerülni, azért próbálkozom vele!Gratulálok a 3 hónapos szülinaphoz!!!A Gólyahírnél ilyen sokat kell várni?

Kangamama!Örülök, hogy Amanda ennyire jól veszi az akadályokat!!Neked viszont mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Lenne egy kérdésem hozzátok: A TEGYESZ felé be kell jelenteni, hogy nyílt örökbefogadás felé szeretnénk elindulni?
dotti

szia Dotti!!!

Örülök, hogy tetszett a 2. nap is!! Holnap is biztos nagyon jó lesz...pláne ha film is lesz..vigyél elég zsepit!! :)
Jó volt olvasni a soraidat, amit a gyerekekről írtál...annyira elképzeltem őket!!

Mondtak valami okosságot a tanfolyamon ezzel kapcsolatban, hogy mit tegyünk ha az egyik fél nem akarja az öf-et?

Köszi a jókívánságot!!
Vendég

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
dotti

Diadella!
Csak megemlítés volt ,mert a csoportban mindenki 100-on eltökélt!De ha gondolod szívesen rákérdezek?pláne ha ezzel segíthetek nektek az előbbre jutásban!!!Nagyon vagány csaj vagy, hogy még versenyzel is ,hát ez nem semmi!!!! Úgyhogy most már igyekezz magad összeszedni és tessék minnél hamarabb meggyógyulni!!!A C-vitamin nagyon jó a legyengült állapotra ,ezt olvastam egy könyvben, sok betegség hátterében a C-vit. hiány okozza!!!!

Kép [/img]
dotti

Diadella!Ezt a képet a férjednek küldöm!Valahol a messzi távolban egy gyermek ezeket a gondolatokat fogalmazza meg:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191347847.7557.jpg[/img] [/img]
dotti

Diadella!
Próbáltad már a Grapefruitmag-cseppeket? Vírusölő hatású! És Foreveres Aloe Vera-t is kellene innod, illetve a Lips-ével kenni a szádat!
Bocsi, most doktor Bubót játszottam! :wink:

Kép
kajla

Dotti!! Nem szeretnék ebből problémát neked..csak esetleg ha vanrá mód és idő akkor kérdezz rá légyszives...nagyon köszönöm, aranyos vagy.
Ami a versenyzést illeti, most mennék először...majd meglátjuk mi lesz belőle...de én nagyon szeretem ezeket a dolgokat..persze csak amíg nincs baba...addig kiélvezem ezeket ..aztán meg ha lesz baba már élvezem az egész életet!!!! :wink:

Kajla!! Dehogy játszol dr bubot..minden jó tippet szívesen veszek.
Igen tudok a grapefruit jótékony hatásáról...meg az aloe-jéról is..de erre most az kevés nekem..ez most nagyon kemény vírus..Isoprinosine meg Aciklovír és Ospen a gyógymód..meg asszem kéne ennem valami probiotikumot ennyi gyogyi mellé..
a C vitamin megy a napi 2000 mg két részletben..ilyenkor muszáj ennyi.
Vendég

Dotti!! Húúú ez a kép!! Ezzel a kis szöveggel..ez a nem semmi...nem is tudom hogy mutassam meg a páromnak...nagyon köszi!!!
Vendég

Sziasztok Csajszik!!! Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok lányok!
Bocsika, hogy így eltűntem, de kicsit zűrös volt az elmúlt pár nap... Most sikerült visszaolvasnom, de írni már nincs energiám.Holnap bepótolom!!!
steiff

Sziasztok!

Diadella: Remélem alakulsz már. Jól benyelted ezt a vírust.

Dotti: A kédőíven nekünk volt egy ilyen kérdés, hogy nyílt vagy zárt öf-et szeretnénk, vagy mindkettőt? Mi mondtuk, hogy mindkettőben sorban szeretnénk állni. :lol: :P De ugyibár a nyílt volt igazán a mi utunk. :lol:

Ildi: Szuperek a képek! A víz alattit hogy készítettétek?? :lol:

Dnkata: Csak arra tudok gondolni, hogy tavaly ilyenkor ugyanezeket írtam és gondoltam, hogy megint egy karácsony baba nélkül, és nem akartam, eleve útáltam a karácsonyi cirkuszt, aztán sajnos nekünk nagyon rosszra is sikeredett, hisz akkor lett rosszul a nagymamim, s szilveszterkor el is távozott közülünk. :oops: Egyébként karácsony bolond vagyok, de a tavalyit jó lenne törölni a naptárból. :? Viszont, látod, látod??? Itt az idei nekünk! És nem lehetnék ennél boldogabb! :lol: Majd meglátod milyen boldog karácsony lesz az első babás! És el fog jönni!!!!! :lol: :lol:

Kanga-mama: Tessék gyorsan felépülni! Kötelező jelleggel. :lol:

Kriszi: Igen! Majd aztán én olvasom könnyes szemmel a ti soraitokat és élem át újra meg újra Viki érkezését! :lol:

Ölelek mindenkit!

KépKép
ancsúr

Ancsúr!
Elmúlt a szeptember és nem randiztunk! Nem jöttök el hozzánk valamikor? Novembertől bölcsikezdés!!!!! Addig muszáj összehoznunk!
Puszi

Kép
kajla

kkriszi: Beírtam a táblázatba, köszi! :) És gratula :)

dotti: Örülök, hogy tetszik a tanfolyam! Nem beszélnek túl sokat a nevelőszülőségről? Mi a legelső tanfolyamon vettünk részt és akkor szerintem még eléggé akadozott a dolog, és folyton a nevelőszülőségről beszéltek, leendő örökbefogadóknak :? Amúgy 2 havonta összejövünk a miskolci TEGYESZ-ben, örökbefogadó családok találkozója van olyankor, de úgy vélem, várakozókat is szívesen fogadunk (Grazynát kérdezd meg esetleg)! Miskolcon van a tanfolyamotok, ugye?

ancsúr: Olyan fényképezőgépet vettünk, ami vízálló (nem kell hozzá külön tok, maga a gép bírja a vizet), sőt, 1,5 méterig törésálló is (3 gyerekes családban nem jelentéktelen dolog...)! Ott vettük a nyaralásunk 2. napján, ugyanis első nap meghalt a régi gépünk :(

Több, mint 2 hét után most mentek először a gyerekeink oviba, kíváncsi vagyok, hogy érzik magukat.
ildi_ko

dnkata, az Ágacska pont ilyen témában tart beszélgetést várakozóknak dececemberben: december l4. péntek 17 óra: "Ünnepek környékén még nehezebb a várakozás" címmel

Kép
Kép
emike

Ancsúr! Köszi, igyekszem. A hólyagok lassan kezdenek visszahúzódni...most jön majd a neheze..a varasodás..el sem tudom képzelni, hogy hogy fogok kinézni...brrrr
Vendég

Hol vagytok???? :(
Vendég

Diadella, én itt vagyok, és köszi a buzdítást! És tényleg gyorsan gyógyulj meg! (Jól van-jól van, megpróbálok azért irogatni is...)

Ancsúr!
Nagyon aranyos vagy. Tényleg emlékszem, hogy tavaly karácsonykor milyen szomorú voltál. (De most annál csodálatosabb lesz az ünnep! :lol: ) Mondjuk, veszem a mostani nyavalygásomat jó előjelnek, és bízom benne, hogy jövőre már babós karácsonyunk lesz nekünk is!

Emike! Köszi. Kaptunk program-beosztást az Ágacskától. Ott leszünk. Most október 12-én is lesz egy klub-beszélgetés, az is a várakozás nehézségeiről szól.

dnkata
dnkata

Sziasztok!Diadella!Kanga_mama!Gyógyúljatok meg!Ildi_kó!Édesek a gyerekek!Nagyon aranyosak a képek!Puszi mindenkinek,elkell hagynom mára a gépet apa dolgozik rajta. :roll:
Vendég

dnKata!! Jó, hogy írtál!! Köszi, igyekszem a gyógulással, most megint egy picit jobban érzem magam.
Megkérdezhetem a sorszámotokat?
Vendég

Sziasztok lányok!

Diadella!Küldtem nekem pü-t.Borzasztó lehet a sok herpesz!!!Nagyon sajnállak!Mihamarabb gyógyulj meg!!

Ancsúr!Köszi az infót!Én úgy emlékszem nekünk automatikusan azt mondták náluk csak titkos öribefog. van.De azt hiszem pénteken még modosítunk, mármint mi is a nyílt örökbefogadás felé tekintgetünk!Még egy kérdésem lenne ti mennyi időt vártatok a tündéri Vikire?

Ildikó!Igen, Miskolcra járunk!Szerintem most is elég sokat szóba hozódik a nevelőszülőség,hiszen egy nevelőszülő osztja meg velünk az élményeit! Azt gondolom így is sok információt kapunk a gyermeknevelés nehézségeiről!!!Rólatok nem sok mindent tudok, mert még eddig nem sok időm volt visszaolvasgatni!Majd igyekszem bepótolni!Pénteken meg Grazynát megkérdezem a talival kapcsolatban!Egyébbként nagyon jó csapat jött össze a tanfolyamon!!!

Most bocs de többet nem írok mert hulla fáradt vagyok! Majd holnap jelentkezem!Puszi mindenkinek! sziasztok!!
dotti

Dotti, köszi és a privit is..válasz megy!!
Vendég

kAJLA :éN IS ERRE GONDOLTAM.:))) most már hátha apának is lesznek szabad napjai. :roll:

ildi: ez tök jó! :lol:

Dnkata: így legyen! Mi szorítani fogunk! :lol:

Diadella: nem irigykedem. :?

Dotti: Magánál a TEGYESZ-nél, nálunk is csak titkos volt, de mondtuk, hogy fordulni fogunk civil szervezethez is. Van olyan TEGYESZ, ahol nyílttal is foglalkoznak.
Vikire 1 év 9 hónapot vártunk. :P akkor jelentkeztünk a Gólyahírhez, eddigre lett meg a papirunk. Mire a TEGYESz-nél elkészült fél év volt. :roll: Ott végeztük a tanfolyamot is, mivel a pszichológiai vizsgálat előtte volt pár nappal, addig máshova nem is mehettünk volna. :roll:

KépKép
ancsúr

Jajj lányok, már megint ez a katasztrófa...szőrnyű!! :( :(

http://index.hu/politika/bulvar/halott1788/
Vendég

Szia Diadella!
Én is olvastam ezt az iszonytató hírt a képújságban!Borzalmas!!!Nem is igazán találok szavakat.....!A két aprócska kisbaba már milyen boldog lehetne a öriszüleivel!Ilyenkor a szívem hasad meg!!!
És nekünk mondták a tanfolyamon,hogy ilyenkor ősszel több nem kívánt gyermekszületés történik!Remélem más szülőanyák helyesen döntenek majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem már azért ledöntötted a vírust!!!

Kép
dotti

Vajon mi lehet az oka, hogy ősszel több nem kívánt gyerek születik? Azt nem mondták?

Kép
Kép
emike

Ancsúr!
Köszi az infókat!Akkor holnap még lehetőségünk lesz módosításra, így azt hiszem élni is fogunk vele!Eddig mi csak titkosban gondolkodtunk, de a tanfolyam 2.napján mindketten egyértelműen a nyílt felé vesszük az útirányunkat!Nagyon örülök, hogy a ti álmotok valóssággá vált! Remélem nekünk is sikerülni fog!!!Nagyon hiányzik nekünk egy csöppnyi babóca!
dotti

Emike!
Az őszire nem, de megerősítették, hogy a nyári szünetben is sokan esnek teherbe"mármint tizenévesek".
dotti

Sziasztok

Lányok ezek a képek és idézetek nekem is könnyet csalnak a szemembe, de nagyon jók.

Ancsúr, gratula az anyakönyvhöz. Ugye milyen jó érzés?
Emlékszem még pár hónapja más hangulatú írásokat olvastunk tőled, tele vágyakozással és várakozással. Most árad a soraidból a mérhetetlen boldogság. Tündéri a kislányod. :lol: :lol:

Ildi, nagyon jók a képek. Ki nálatok a fényképész? Én ritkán veszem a kezembe mert nem tudok jó képeket csinálni. :lol:

Diadella, Kangamama, jobbulást nektek. :lol:

Steiff, az ígeret szép szó.... :P Hol vagy?

Kép
Kép
atan

Dotti!! Holnap lesz a 3. nap ugye? És megint egy lépéssel közelebb kerültök a babátokhoz!! De jó!!!
Döntögetem a vírust..a gyógyszerek megtették hatásukat..nagyon jók, csak a gyomrom nem naon kultiválja a dolgot..de majd ha hazajön a párom elküldöm a patikába egy kis probiotikumért..mert nekem nincs kedvem elvánszorogni.. :oops:

Atan. Köszi

Ezek a lányok, nem tudják, hogy léteznek szervezetek akik segítenének nekik, ha bajba kerülnek? Hol kellene hirdetni a Gólyahírt, hogy minél több emberhez eljusson az infó??
Vendég

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy nem jövök sűrűn, de mindenkire sok szeretettel gondolok:) Hajnalban elolvaslak azért titeket! :D :D :D

Diadella!:)
Pl. a patikában is jó lenne hírdetni:) Van a Gólyahírnek matricája, ill. szórólapja is. A találkozón biztos lesz több is, Gabika pedig szívesen fog adni!!! (De orvosi rendelőkben is nagyon jó lenne....)
Mielőbbi gyógyulást nektek!! (kanga Mamával)
Ill. ha beszéltek az örökbefogadásról mint tényről, szerintem már az rengeteget segít...
Norisz életetadója, ingyenes újságban olvasott a Gólyahírről (Szuperinfo szerűség lehetett vagy az, pontosan nem tudom).

Puszi nektek!!! És jobb híreket kívánok!!!

KépKép
napsugaracska

Én is szeretnék segíteni valahogyan!Aki gólyahíres Gabikával tudna egyeztetni,hogy mi öribevárok vagy leendő öribefogadók, öri anyukák és öri apukák hogyan tudnánk segíteni?!Egyáltalán segíthetünk-e?!PL:Akkár plakátokkal vagy iskolákban prospektusok osztásában?stb...

Kép

Diadella!Hát nagyon fránya a vírusod!!Küldtem neked egy pü-t,majd olvasd el!

És igen holnap lesz a 4. napunk,már tegnap mindenki láthatta a tanusítványát(adat egyeztetés miatt).Tényleg jó érzés, hogy mindig egy kicsit közelebb lépünk a kicsikénkhez!Akit már olyan nagyon várunk!!!!Egyre többet elmélkedek milyen jó lesz majd, megölelgetni, megsimogatni,puszot adni a pici kis fejecskéjére!Csodálatos lenne anyának és apának lenni!!!
dotti

Szia dotti! :)

Szerintem lehetséges, hisz a találkozón is szokott lenni szórólap, az a találkozó pedig várakozóknak szól!!! :)
De hívd fel Gabikát, biztosan elmondja hogyan tudtok ti is segíteni!!!

Puszi! :wink:

KépKép
napsugaracska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?