Új privát üzeneted érkezett!

Igen Klarka .. ezt a cigis dolgot én is hallottam.
Hát az biztos, hogy a pasiknak is alaposan rá kell készülni a babára.
Én párom is nagyon visszafogott volt (mondjuk sosem dohányzott) .. de bulikon kb. annyira hanyagolta az italt, mint én .. :D mintha Ő lenne babás :D

Szerintem is, ha minden rendben mindkkét féllel, akkor előbb-utóbb jön a baba :)
Próbáljatok nmeg lazítani.
Az is lehet ,hogy a munkahelyi stressz miatt nem jön .. egy barátnőm évek óta próbálkozik, és nem :(
Most elmennek pihenni 1 hétre, és csak ketten lesznek .. megpróbálja kizárni a külvilágot. Én meg itthon szorítok neki :D

És persze nektek is!!!

Szép napot!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Kislibus:Szerintem csak Dobogókő,Esztergom,mert nem szeretnék nagyon messzire menni,hogyha bármi van legalább egy óra alatt a korházban legyünk.
Köszönöm,és várom az infót a súlyáról.

Zsu:Ezt nevezem pozitiv hozzáálásnak.Abszolult biztos vagyok benne,hogy igazad lessz.Ha valaki cserél velem telefonszámot,akkor a korházból is tudlak informálni benneteket.Persze a férjemet is tanitgatom,hogy hova kell majd irogatnia.Telefonszám persze csak privibe.

Vettem málnalevél teát.Állitólag megkönnyiti a szülést.Tud valaki valami infót róla???????????????Az utolsó négy hétben kell elkezdeni.Napi két pohár.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa:itt olvashatsz sok hasznos dologról,ami könnyíti a szülést:
http://125769.homepagemodules.de/t282f2 ... e-stf.html
vedresandi

Ancsa! Ég a pofám, de a mai rohanásba elfelejtettem! Holnap nem fogom ígérem... :oops:

Zsú! Én is rák babára hajtok!!! :D
Én már ki is tűztem a napot, hogy mikorra megyek Uh-ra! :D Kicsit se vagyok hibbant mi???? :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus! Nem vagy hülye!!!!!!!!!!!
Én is mindig megnézem, hogy na, akkor most volt pé, akkor mikor is szülnék??, :oops:

Klarka, és a többi kismami! Ne legyen lelkifurdalásotok! Attól nekünk nem lenne jobb, hogy nektek se sikerül!És ha már együtt izgultunk értetek, akkor igenis érdekel a folytatás is!Mutogassátok magatokat, és hozzátok a híreket!
Mi sem azért írjuk, hogy kiborultunk, mert rátok fújnánk, de értitek ti mit próbálok mondani.Ugye?

És a dohányzás. Szerencsére nem dohányzik, és nem is iszik a párom. Szinte soha. Szerencsére rosszul van az alkoholtól.

Este megleplek titeket a görbémme. Sztem szép.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu - Várom azt a görbét, bár én semmit nem értek belőle ..
Ezt másik topicban Hariverának is szoktam mondani .. :lol: hogyha belinkeli, mellékelje, hogy örüljek, vagy ne :lol: :lol:
Mi nem táblázatoztunk, meg számolgattunk .... ha nem jött volna össze a baba ilyen hamar, biztos én is képben lennék ezekkel :D
Lehet nem ártana megértenem, hogy is van ez :D

Ja, és én maximálisan értem miről beszélsz!
És alig várom, hogy babásodjatok :D :D

Kép
szösszenet

Mi se dohányzunk, inni, csak bulin mértékkel. :)

Klarka! Igen, igen Zsunak igaza van, amint sikerült pocifotót kérünk!

Ancsa! A málnalevél teát nyugodtan ihatod! De mértékkel!

Én is dobok görbit :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 83200_.png

Asszem eddig jó :)

Kép
kislibus

Kislibus:Kösz szépen!Közben ma én is voltam a védőnőnél,és ő azt mondta az adatok alapján,amit a neten is irnak,hogy 1400g körül van.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Ha olyan BPD-s táblázatból mondta, akkor biztos annyi, mert nekem is az van!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Mi sem dohányzunk sem nem iszunk,csak ha társaságban vagyunk ,akkor is mértékkel!!!!

Zsu!
Én is várom azt a hőgörbét!!!!!
Vendég

Szösszenet, ari vagy, de én örülök, hogy nem igazán érted.
Az a lényeg, hogy pé után felmegy a hő,és ott is kell maradnia.Ha leesik a cover-line alá akkor megjön.És én nem szeretném, hogy leessen.Vagyis inkább azt mondom, hogy nekem nem fog leesni.

Kislibus, neked aztán jó nagy ingadozás van a görbédbe! De tudom, hogy nem az számít, csak nekem nem szokott ilyen lenni.És tényleg szép eddig, és most már irány felfelé,és ott is maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu - Azokból, amit leírtál .. a te görbéd nagyon jó!!!! Most akkor 2 hetet izgulhatunk a tesztelésig? :) Hát ez komoly ..
A pé a termékeny nap? VAgy mi? Amikor megugrik a hő? :)
(Bocs, ha hülyeségeket kérdezek)

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Egyáltalán nem kérdezel hülyeséget! Igen, a pé a peteérés, tehát a termékeny nap. Nekem akkor volt ami a zöld sávba van, amikor felment. És sajna addig kell izgulni, amíg a rózsaszínhez érünk.

Zsu

Kép
bvigh

Akkor rózsaszínig drukkolok!!! Hamar elmegy az a pár nap .. és fent fogjuk tartani a görbét ..
Vagyis mit izgulunk .. ? fent is van - minden rendben!!!! :D ;)

Kép
szösszenet

Zsu:csendben izgulok veled! :wink: :!:
vedresandi

én is nagyon szorítok :lol: nekem még mindig csak szutyakol az a barnás :cry: megjöhetne már hogy aztán már mehessek is a dokibácsihoz :lol: andi: te hol tartasz?
erzsebet0312

Jó regg!

Erzsi:nekem 16 cn,most volt PÉ.

Kislibus:eddig szép a görbéd.Lassan nálatok is PÉ!

Én elkezdtem melegedni.Jó rég nem mértem hőt.Ezt is csak azért,mert ez lesz a babás görbém :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

hú Andi nagyon szép a görbéd csak így tovább :lol: :lol:
erzsebet0312

Annyira izgalmas ez az egész .. érzem, hogy ebben a hónapban babásodni fogtok!!
Hajrá Andi, Kislibus, Kriszti, Zsu .. és a többiek!!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Szösszenet!
Bár az Isten beszélne belőled,bárcsak igy lenne!
De sajnos ez a "való világ"!
Ez nem ilyen egyszerű,de azért jól esik ha te igy érzed!!!
Vendég

Én az április-májusi babaváró topicba írogatok ..
De úgy látom a júniusiban is szaporodnak a lányok .. :)
Én egyszerűen szeretném, ha sikerülne!
Meg szabad kérdeznem tőletek, hogy mióta próbálkoztok babucin? :)
(Én amúgy mindig mindent optimistán szoktam felfogni .. szorítok mindenkinek, hiszen lehet, hogy jó barátnők, babakocsit együtt tologató kismamák lapulnak a nevek mögött... pl. az én topicomban megismerkedtem egy lánnyal, aki 2 utcányira lakik tőlem :) milyen jó lesz majd a pinduriknak :) - szóval - optimizmus, csajok, higgyetek a babátokban!!)

Kép
szösszenet

Kriszti .. és úgy látom 4 nap van a tesztelésig - drukk-drukk!!

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Most lessz 1 éve!!!!
Nekünk már nem megy könnyen a babásodás én /39/ vagyok,na meg lehetnek már problémák is,amik nehezitik a teherbeesést!!!!
Egy kicsi optimizmust küldhetnél nekem igy virtuálisan!!! :lol: !
Hát igen jó dolog az ha megismerkedsz emberekkel és aztán eggyütt tologatjátok a babákat!
Itt csak az a baj,hogy nagyon messze lakunk egymástól én hozzám egyedül Zsu van közel allig 50 km-re!!!!
Vendég

Ha 28 napot számolok az ma van!
Átlagosan 28,de a múltkor 2 napot késett azért 30 nap!!!
KÖSZI!!!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus! Jó ez a görbi! Nálatok most lesz lepedőszaggatás!???? :lol:

Andi! Ez aztán felugrott!!!! Maradjon is ott! Ne mennnyen le!!!!

Zsu! Nagyon szépen fönt van a hőd! Mennek a megadrukkok!

Szösszenet! Mi pont 1 éve sőt már 13 hónapja próbálkozunk a kistesóval, most szünet van , mert összeszedtem a nyaralson valamit és azt kezeljük ki, gyógyszert szedek rá és a doki szerint nem lenne jó most bebabásodni. Okt. közepétől remélem újraindul a projekt, de jövő héten megyek dokihoz újra ő megmondja majd a tutit!

Kriszti! Drukk!!!!

Erzsi! Nem lehet, hogy babás vagy??? :roll:

Megmutizom a görbém, igaz értem most nem kell izgulni:

Kép

Ja és a ciklus első felében az Ovaria comp. pé serkentő homeos bogyót szedem a 2.-ban pedig a Bryophyllum D4-et, ami a nyálkahártya vastagodását és a beágyazódást segíti. Németországból rendeltem őket.

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

krisztinka79: az nem jó én is voltam így 2 éve a strandon a meleg vízbe valami gombás kütyüt szedtem össze hú de nehezen múlt el :roll: t.kriszti: nagyon szorítok neked hogy ott legyen a pocilakó :lol:
erzsebet0312

hahó!

Ma még csak az olvasásig jutottam, de most bezárok, elmegyünk vásárolni, aztán néhány óra múlva rátok zúdítom magam.

Pusszancs

Zsu

Kép
bvigh

Krisztibaba! Hajrá! Hajrá!!!!

Krisztinka! Azon vagyunk, bár az LH még nem mutat semmit :shock:

Zsu! A görbém most azért tetszik, mert elvileg pé előtt le kéne mennie a hőnek, utána meg föl, és most megvolt a lemenetel és mindjárt mutizom folytatást!

Szösszenet! Amen! Meg addig is jó nektek is, mert babásan is sok dolgot meg lehet beszélni, és azt a frissen szült anyukát akinek van társasága a gyermekágyi depreszió is elkerüli!!! :D :D :D

Hú csajok! Már pár napja mindentől hányingerem van, ez kész téboly, asszem kezdek bedilizni, de most komolyan!!!! Meg folyton arra gondolok, hogy most ekkora meg akkora lenne, már megvettem volna a bababútort, tudnám hol fogok szülni stb. Nem lehet valahogy az ember agyát kikapcsolni????
Ancsa! Te hogy bírtad ki ezeket a napokat az előző babád elvesztése után????

A munkám is meghülyit, megint van egy olyan anyukám, aki nem jól törődik a babájával és hiába magyarázok neki, össze-vissza hazudik, jaaaaaaj félek, hogy a baba issza meg a levét!!!!!

Kép
kislibus

Zsu!
Úgy legyen,zúditsd!!!

Kislibus!
Nyugalom a hosszú élet titka!!!!
Ügyködni a napokban szigorúan!!!!
Tudod?Most sikerülnie kell!!!!
Vendég

Ime a folytatás:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 69600_.png

Kriszti! Nyugalom??? Olyan a mi munkánkban nincsen! Bár ha választanom kell, akkor inkább csinálom a saját munkám, mint a tiéd!!! Minden elismerésem neked!

Kép
kislibus

Szupi a görbéd!!!!!!
Hát ezzel a munka dologgal én is igy vagyok,inkább csinálom az enyém!!!
És minden elismerésem a tiéd!!!
De ez igy igaz,a mi munkánkban nyugalom nincs,csak ha szabin vagyunk!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus:Őszinte legyek?Rohadt nehezen.Elnézést a kifejezésért.Ugyan azt csináltam amit te.Állandóan számoltam,hogy most éppen mekkora lenne.Szerintem még magamnak is nehezen vallottam be,hogy féltékeny voltam minden babára,és kismamára.Igazából nem lehet leirni,hogy mit éreztem.Jövő hónap 3-án lessz egy éve.

Zsu:Privit vettem,majd én is küldöm.

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok,és még most is csak azt tudom mondani,hogy sikerülni fog a baba........

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Én az irigység dolgot letiltotam magamban munkámból kifolyólag, lehet, hogy tudat alatt van, de amíg nem tudok róla addig se kell szembe néznem vele, meg aztán majd megvezeklem egyszer egy pszichológusnak, mint fel nem dolgozott tudati tartalmat!
Köszi, hogy írtál, legalább érzem, hogy nem vagyok egyedül ezzel....

Igen Kriszti! Szabi!!! Amikor isiszünet lesz megyek is szabira! Jön tesókám és elleszünk :)

Kép
kislibus

Na megjöttünk végre.Engem nem szabad beengedni egy boltba sem!

Kislibus, nekem még mindig tetszik a görbéd.Szerintem a mai, meg, ha tovább emelkedik, akkor a holnapi nap a tiétek.
Csajok, azt hiszem senki nem vágyik a másik munkájára. Én sem tudnám csinálni egyikőtökét sem, de higgyétek el a stresszből kijut nekem is, meg másnak is. De én az egészségügyben? ÁÁÁ, sok mindent tudnék csinálni, de ezt nem.

Az irigykedésről meg annyit, hogy szerintem sokkal nehezebb nektek, akik már egyszer teherbe estek,és elveszítették a babájukat, mint nekünk, akik még csak próbálkoznak.Hisz nektek már ott volt a csoda, már beleéltétek magatokat. Remélem nekem ezt soha nem kell átélnem. Szörnyű lehet.
Persze én is hülyén reagálok, amikor egy ismerősről kiderül, hogy babát vár. De nem azért mert sajnálom tőle, vagy ilyesmi, csak ilyenkor eszembe jut, hogy már mióta próbálkozunk, már rég itt nyomhatná a szirénát a kis bőgőmasina, és még csak a pocimban sincs. Ez ami rossz érzés, de már a terhességet végigkövetni nem gáz. Most is van két barátnőm, és nagyon kíváncsi vagyok az eredményeikre, meg mindenre ami velük történik.
Ja, javítanám az előző mondatot, mert most már ott van a pocimban. Biztos vagyok benne.

Puszi,jó éjt.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Itt a megígért pocikép.. Kép

Ez a 14. hét végén készült.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Lányok! Ennyire ijesztő a hasam, vagy csak nem értek rá?:)

Kép
klarka

Klarka!

Gyönyörű a pocid, csak fennforgás van nálunk.
De holnap még elmegyek oktatásra, aztán 5 napig otthon leszek.

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Klarka! Szép poci :)
Láttszik rajta, hogy van benn valaki :)

Most van egy kismamim, aki 23 hetes és kinéz bagy 16-nak! De van ilyen is, egyébként kis filigrán 16 éves csajszi...

Hmmm. Ilyenkor bele gondolok, hogy lehet akkor kellett volna nekünk is kezdeni a babaprojektet.... :roll:

Na jó ezt azért nem gondolom komolyn.

Zsu! Felvásároltad az egész boltot, vagy olyan sokáig válogattál??? :lol:

Görbi:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 56000_.png

Kép
kislibus

Sziasztok!

Én is itt,csak zsúfolt napom volt,de örömmel jelentem,hogy 5 év huza-vona után megnyertem egy pert az E...mű ellen.

Klarka:Tényleg nagyon szép a pocid.

Zsu:Mi jókat vásároltál?

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!!!! Gratulálok!!!! Ez nem semmi E... Ellen nyerni!!! Van remény a magyar bürokrácia útvesztőiben!!! :)
kislibus

Feltámadtatok!! Éljen!!

Ancsa: te betöltötted közben a 30. hetet!!! Gratulálok!!! És a pernyertességhez is!!!

Kép
klarka

Klarka:Köszönöm szépen!!!!!

Többiek?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Én is feltámadni!

Klarka!
Szép gömbölyű poci!

Ancsa!
Gratulálok!
Vendég

Ancsa! Akkor most valamit nem kell befizetni, amit jogtalanul kértek? Netán ők fizetnek nektek vissza???

Kriszti! Érzel valamit???

Kép
kislibus

És most értetlenkedek egy sort: Tegnap az LH poz. lett, ma is és ma erősebb. Az Lh-ra az van írva, hogy az utolsó poz. után 1-2 nappal van a pé. Node nekem a hőm mára felment, amit ugye a progeszteron idéz elő, ami meg ugye már csak akkor termelődik, ha megvolt a pé. Akkor viszont az LH-nak már negatívnak kéne lenni. És most fáj a bal oldali petefészkem is. Szóval akkor most mi van???? Ötlet???

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 56000_.png

Kép
kislibus

Ancsa, gratulálok én is.Szabad tudni többet is? Nem kell fizetned, vagy ők fizetnek?Mert az még jól is jönne most a babának.
Kislibus, látod, bejött amit mondtam a görbédről. Ez a része kicsit hasonlít az enyémre. Remélem te is babás leszel, nem csak én!!!!!!!!!!!

Tegnap olyan sok mindent nem vettünk, csak sokat költöttünk. Először a Müllerbe mentünk. Oda azért mert jó a nedves törlőkendőjük. Kb 170-180Ft. Persze sikerült otthagyni vagy 5ezret. Aztán voltunk még Obi, Tesco, ezek vannak egymás mellett. És igen, mindenhol vettünk ezt-azt, amit nem is akartunk. Hát ennyi.
És, hogy teljen az oldal itt a görbém, bár szerencsére napok óta ugyanott tartok, és maradok is még vagy.............. Hány napig is?

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus, én a tegnapi, meg a mai napra voksolok.
Én már ezért nem mertem LH-tesztet venni, mert az már túl sok lenne nekem. Még azon is agyalni.Elég volt a PG/53, az se jött be, és ha a doki már nem kéri nem is fogok méricskélni sem.

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus!
Semmit nem érzek!
Nem igazán értek az lh teszthez,én 1x használtam!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Látom tényleg sikerült betölteni az oldalt

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus,Zsu:Nekem nem kell fizetni,aminek nagyon örülök,mert közel fél milláról volt szó.Az ügyvédi költséget kell kifizetniük.Bár még az öröm akkor lessz teljes,ha nem fellebbeznek.

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?