Sziasztok!
Snoopy, ami miatt javasolják a nyeletéses rtg.-t, az a köv: CPI?, vasc. ring?...ez nekem kínai, segítesz megérteni? De tény, hogy fura, mivel nem volt szó sem arról, hogy reflux betegsége lenne..akkor mit csináljak?? Ne is engedjem?
Anikó, remélem, hogy azért még májusi lesz ez a Hédibaba
Továbbra is drukk
Kata, és végül megcsináltatod a cipõt? Egyébként az elkeseredésedet megértem, de próbáld meg a jó oldalát nézni.. pl. nem vagytok nyáron szobára ítélve Donival.
Mi okultunk a sok évi gyermeknapi tapasztalatunkból: tavaly Balatonra mentünk, ahol szinte senki sem volt, idén meg csináltunk egy nagy kerti bulit a srácoknak. Szombaton anyósék és régi barátaink voltak nálunk, grilleztünk, süti.. fagyi.. (a tombola és a petárda kimaradt
) A skacok a medencében hûsöltek, délután mi is becsobbantunk, nem lehetett már ki bírni a nagy meleget.( Sikerült nemrég venni egy bazi nagy medencét,-mi Váradiak is simán elférünk benne..)
Vasárnap gyerek kívánságára hamburgert sütöttünk, ebéd-vacsi az volt, és az elõzõ nap elkezdett -és azóta sem befejezett- vízicsatát folytatták..
Egyébként le vagyok törve, mint a bili füle, mert a ma felhívott minket egy vevõjelölt, hogy "hát bocs, de még sem.." Már 3x voltak nálunk,szinte megállapodtunk mindenben, Békésbõl akarnak Pest mellé költözni, anyuka totál odavan a lakásért, a gyerekek is, és van egy igazi vaskalapos f*sz, aki aszondja, hogy NEM. Ilyenekbe kötött be(!!), mennyi nálunk a kutyakaja?- mert lent Békésben õ x Ft.-ért tudja venni, mennyi a kábel TV? nem tetszik neki a fal színe..anyád! És különbenis õ tul.képpen nem is akar elköltözni, már 2 éve keresnek lakást, de vmi (ill. valaki ) miatt sosem találnak pont megfelelõt.
NA, mindegy.
Képzeljétek, Jancsit el kezdett szólni, ha kakilnia kell
Visszatartja, belekakil a bilibe, marha büszke rá, mi meg õrá
Ja, meg ami olyan édes volt: Vettem magamnak egy új tusfürdõt, Karinak nagyon teszik a Pavilon (Palmolive-Kari nyelvén
illata, de közölte: "Milyen kár, hogy anyatejes-babaszáj szagú tusfürdõ nincsen, mert õ azt az illatot imádja a legjobban
" Édes, nem? Tény, hogy mindig szagolgatja Marcit
Csak eddig nem mondta, hogy miért..
Hannáék csütörtökön és pénteken oszt.kir.-ra mennek a Mátrába, nagyon izgul, ui. most fog elõször "ottalvós" kirándulásra menni. Bevallom õszintén, hogy csak azért engedem el, mert 2 olyan tanár kíséri õket, akiket nagyon kedvelek és korrektnek tartok, és nem megy velük más szülõ...
Tomi pedig 17.-én és 18.-án vizsgázik, szegénykém
De tutira minden OK lesz
eszembe jutott Tomival kapcs.-ban is egy aranyos sztori.:
Pár hete csörög a telefon, érdeklõdnek a házról. Tomi hallja az apja válaszait, de mikor a telefon túlvégén azt kérdezik, hogy "ez paraszház?" és az apja úgy válaszol, hogy "nem, ez polgári ház.." akkor rákérdezett: "Anyúúú, és ha vki nem fideszes, akkor már nem is veszi meg a házat??"
Ja, szerintetek hol keressem a szocpollal kapcs.-os törvényeket? Az eszcsm.hu-t nem lehetett megnyitni a meh.hu-n meg a 2000-es változások vannak..
Csók mindenkinek:
Verus
Eveykém, Boldog névnapot!!!!!