Sziasztok!
Nos én a 2008ban szülünkösökhöz csatlakoztam elöször.
de aztán megtaláltalak benneteket is.
Elvileg 2008 Május 14én fogok szülni legalábbis erre az idöpontra irtak ki.
ma vagyunk 11 hetesek és 3 naposak.
Első baba és 21 éves vagyok.
júliusban volt az esküvönk és augusztusban már teherbe is estem.
Elolvasgattam kivel mi újság és nagyon jó látni hogy a hozzám egykorú terhesekkel miujság...szóval jó érzés hogy nem vagyok egyedül
Nekem nem volt egyetlen egyszer sem hányás viszont oltári közérzet rosszullétek igen....nem kivánom senkinek..lehet jobb lett volna hányni de émelygés volt csak hányinger nem.
már amikor a babókánk beágyzodott akkor tudtuk hogy terhes vagyok ez a 2 héten volt...amikor a menstruáciomnak meg kelett volna jönnie...mivel borzasztó alhasi görcsökkel a háziorvos után az ügyeleten majd a kórházban kötöttem ki 10 nap szenvedés után..ahol vakbélgyanúval benn fogtak a szülinapomon..majd felfázás majd vírus volt a gyanú..mií végül semmivel sem voltam jobban de mégis hazaengedtek mert nem tudták mi bajom a görcsoldok pedig nem használtak...
Elmentem a saját nődokimhoz mert a kórházban a nőgyógyászaton azt mondták kutya bajom...majd kiderült felmerülhet h terhes vagyok mert akkor már késett az amugy mindig rendszeres mensim..
és végül rá egy hétre kelett tesztet csinálnom h biztosak legyünk..és biztos lett
nagyon várjuk a kis jövevényt
Thrombofilyás vagyok ezért 15 hónapig szuriznom kell magam mindennap fraxiprinnal de a babáért bármit..
4. hete nézik a photrombin szintem és hála istennek minden rendben.
De a szuri miatt pár hétig vérszegény voltam a hematokritom még most sem egészen jó...de a rosszullétek a vérszegénység miatt már mulóban vannak...ájuldoztam meg állandoan szédültem..szörnyü volt.
Na de be is fejezem...nem akartam túl sokat irni
Szóval remélem befogadtok minket is a csapatba
Üdv mindenkinek és szép napot.