Bettó!
Tök jó neked, hogy már hallottad a szívverését. Én majd jöv. hét szerdán megyek a védőnénihez, és akkor majd meghallgatjuk.
Jutiboszi!
Mivel nekem nincs 3 számmal nagyobb kabátom, így szerintem én is poncsózni fogok. Ezért egy kabátot nem fogok venni. Kibírom ezt a telet majd valahogy. Ha a mostani őszből indulunk ki, akkor nem lesz nehéz. Ilyen gyönyörű időt...
Szerintem nem vagy megőrülve! Ha hiszel ezekben a jelekben, tedd azt. Bár én az els terhességemnél abban voltam, hogy nekem fiam lesz. Aztán a 4d-n úgy széttette a kisasszony a lábait, hogy nem lehetett eltéveszteni. Nem volt egyáltalán rossz érzés, mert én is úgy voltam vele, hogy lényegtelen a neme, csak egészséges legyen.
Anyósom természetgyógyász, meg pszichotronikával is foglalkozik, és kaptam tőle egy cd-t. Az a címe hogy Találkozás a gyermekkel. Ez egy meditációs cd. A lényege az, hogy meditáció közben elvisz egy olyan helyre, ahol találkozhatsz megszületendő gyermeked lelkével. Ő ott a fizikai mivoltában mutatja meg magát, vagyis azt is hogy fiú-e vagy lány, hogy milyen a külseje, üzen-e neked valamit... stb.
Eleinte én nem hittem ezekben a dolgokban. Lilivel nem is hallgattam meg a cd-t. De most valahogy más a helyzet. Most nagyon nagy lelkiismeretfurdalásom volt az elején, mert a pocaklakóval szinte semmit nem foglalkoztunk, mert Lili is még nagyon pici, és most kezdi felfedezni a világot. Szóval ő is új még nekünk. Aztán amikor majdnem elvetéltem (én is voltam kórházban vetélés gyanujával 4 napot), megváltoztak a dolgok. Meghallgattam a cd-t és tényleg láttam a kisfiamat (kíváncsi leszek, hogy jól láttam-e..., még most is szkeptikus vagyok egy kicsit). Anyósom is kisfiút látott, és ami a legfurcsább, hogy a férjem (aki teljesen földhözragadt, csak annak hisz, amit a szemével lát, meg tud érinteni, stb, tehát egyáltalán nem hisz a szellemvilág szerű dolgokban) álmodott egyet. Az volt az álmában, hogy amíg ő aludt a picuri megfogta a kezét. Nem látta a nemét, mert egy ködfelhőben volt, de biztosan tudta, hogy fiú lesz. Ezt még mind azelőtt álmodta, hogy én meghallgattam volna a cd-t, vagy beszélt volna az anyósommal. Szóval teljesen magától...
Mellesleg az afp-ből ítélve is fiú...
Majd kb 5 hét múlva kiderül a 4d-s mozin.