Sziasztok!
Alig győztem vissza olvasni tök szupi, hogy egyre többen vgyunk!
Ami! Üdv közöttünk
, nagyon csini kismami vagy! Nálatok minden hónapban Uh is?
Lili! Köszike a bizatatást és nem uncsi sőt jó olvasni
.
Ági! Szegény kislányodnak sűrűn szokott fájni a füle? Tesóm fiának sajna igen. Szerintem ez az egyik legrosszabb fájdalom ( kicsi koromban felszúrták a fülem nem emlékszem pontosan , de vagy 3 próbáltak lefogni).
Edina! Javul a kicsi fiad keze? Az AFP szerintem jó. Én úgy tudom hogy 0,7-2,5 között jó, de majd UH megnyugtatnak. Azt olvastam valahol hogy ez az AFP elég elavult dolog már és nem 100%-os. Főleg ha mondjuk nem is pont a megfelelő időben megy az ember.
Betti! Gyógyulj meg mihamarabb! Előre sajnállak a felfordulás miatt.
Majd írd meg a toxo eredményét ha tudod.
Képzeljétek elmentem a nőgyógyászomhoz és ott is psilnem kellett ott nem találtak semmit a vizeletemben. Pedig már biztos hogy nem szenyezett az üveg amibe vittem mert csak erre használom
, a párom szerint a hatvani kórházzal lehett vmi baj. Mikor előszőr méhenkívüli terhes voltam az itthon teszt pozítív lett az ottani laboratóriumi meg negatív. Jó mi?!
Na szóval a női dokimmal abban egyeztünk meg hogy jővőhéten úgyis megyek UH-ra meg hozzá is és megint nézzünk vizeletet és vesz le kenetet is és meglátjuk, hogy mi újság, mert nem akar nyakra-főre antibiotikumot felírni, meg begombásodnék tőle és utána azzal járkálhatnék hozzá.
Tudjátok mi érdekes még, hogy nincs genny a vizeletemben.
Ja változatosság kedvére tegnap du. úgy megfájdult a derekam, hogy alig bírtam mozogni. Biztos az idő miatt!
Na pussz!