Új privát üzeneted érkezett!

Sapé,
a fenébe.... Pedig reménykedtem,hátha majd te... Na majd újult erővel belevágsz és sikerülni fog!
katata

Domo,
inszem megvolt? minden okÉ???

Ilonkám,
kezdtek összerázódni, sőt nyugodtabb is vagyok, hogy most nem lesz beültetés, nem kell agyon izgulni magam. Tudom,hogy hülyeség, mert menni kell a cél felé, de mégis jobban érzem magam, hogy most pihis hónap lesz.
Neked viszont tuti izgi lesz ez a hónap,mert már lépni fogtok hamarosan, szóval értetek nagyon izgulok, hogy gyorsan menjenek a dolgok!!!!

Pandus,
nem tudom mit jelent, ha több a magzatvíz? Mi baj lehet belőle? Bocsi a naív kérdésért... :oops: De mivel, neked csak éppen, hogy, így biztos nincs semmi baj!!!
katata

reni, rögtön gondoltam, hogy minden rendben. Beszélj a hormonjaiddal, hogy a tündérkére tudj koncentrálni! :wink:

Gyógyulok jelentem, ma már sokkal jobb.

sapé, a kutya meg a macska :evil: Októberben elkezded, aztán jönnek a novemberi kismamák, és az idén mindenkinek baba lapul a pocakjában, vagy a karjában. Én is így okoskodok.
Azért nem panaszkodhatsz, nálatok is mindig történik valami.
Te dolgozol?

katata, tudom miről beszélsz, hidd el azzal hogy nem lesz a hónapban beültetés, az is a célt szolgálja. A kiskatának nyugodt, kiegyensúlyozott anyukára van szüksége. Örülök, hogy jobban vagy.

Köszi a drukkot! Már alig férek a bugyimba úgy izgulok, és állandóan elhessegetem a lehet akár 3 év is mire... kezdetű gondolatokat, mert persze erről hallani sem akarok.
bbilona

Ilonka,
de azért van remény spontán babára is nem? Hiszen nincs konkrét ok, hogy miért nincs, szóval lazán lehet!! Látom hónao végén vagy. Van remény még????
katata

Egy cipőben járunk látod, én is minden hónapban reménykedek. Szóval lazán lehet, csak optimistán kell hozzáállni.

Igen hónap vége, már egy Meristin is lecsúszott, mert úgy görcsöl. Sajna nem hoztunk haza Svájcból egy lurkót sem.
bbilona

A fenébe.. :evil:
katata

Bbilona!

Mindig szokott görcsölni a pocid menses alatt?
És ha igen mennyire????
m. reni

reni, sajna igen (bár ha csinálnám az Aviva tornát :? :oops: ), az első két nap az őrület, de ez is változó. Régen 3-4 bogyó kellett, manapság napi eggyel beérem.

Neked sosem fájt? Meg egy darabig nem is fog, ha szerencsés leszel, pont mire megjönne bekukucskál a 2. gyerkőc.
bbilona

bbilona!

Olyan kérdés,hogy menses előtt sötétebb ,vagy világosabb barna folyásod nincs?Vagy Sex közben néha enyhe fájdalom?
Vagy menis előtt 1héttel deréba sugárzó fájdalom?

Megmondom miért kérdezösködöm!Ne ijedj meg nem ez a szándékom :shock: .

A meddőségi dokim szerint a medőség 50% endometriózis miatt van.Ehez átlagaban 7orvos és 4év kell,hogy rátaláljanak.
Nekem se találtak semmit annak idején,hogy mi okozza a meddőséget.Mire a 4.orvos rájott,hogy endometriózis!
Nekem annak idén azt mondta,hogy a menses ideje alatt max,2db gyógyi elfogadott.A fájó menseskor azonnal forduljak dokihoz.

Tényleg nem akarlak ilyeszgetni ,tudod hogy IMÁDLAK csak én annak idején igy jártam :oops:
m. reni

Sziasztok!

Jól esik, hogy hiányoltatok. Azt hittétek, hogy meglettek a babák, és még egy üzenetet sem küldtem? Hát nem, csak szüreteltem. Viktor nélkül, így több napot vett igénybe. De már hordóban van, úgyhogy akár szülhetek is, de Babett és Balázs még nem készül, vagy legalábbis nem mutatja. 38. hét 3. napon vagyok, gyakorlatilag ugyanúgy, keményedget a hasam, de ennél több nincs, nem vagyok vizes, és ugyanúgy teszek-veszek. Ha nem dob ki amíg lekicsinyítem küldök egy fotót. Borzasztó, hogy nem láttam semmi örömhírt, bár nem olvastam végig csak az utolsó két lapot, de ott semmi siker. Mikor jön már a következő baba, már nagyon itt az ideje!!!

Puszi Tamar
tamaranna

Bocsi-bocsi-bocsi! Eltűntem a balfenéken.
Kata! Úgy sajnálom, hogy nem sikerült megint. A lényeg, hogy sosem szabad feladni. És igenis spontán is sikerülhet! És Ilonának is!!!!!

Zel! Sajna a papugájok nem akarnak szelídülni, de szerintem nem is fognak, mert ketten vannak és elszórakoztatják magukat, nincs rám szükségük. :(

Tamarannával mi van? Megvannak a babák????

Na elmondom mi a véleménye az endóról az én dokimnak:
Azt mondta, hogy az endómetriózis csak indirekt módon okoz meddőséget, pl úgy, hogy elzárja a petevezetőt vagy ilyesmi. Szóval, ha valakinek átjárható a petevezetéke és van peteérése és a spermák is rendben vannak, akkor attól még, hogy méhen kívül esetleg elhelyzkedik némi nyálkahártya, attól még teherbe lehet esni, mert nincs fizikai akadály. Ezért nem is csinált lapart csak hsg-t. Lehet, hogy hülyeség, nem tudom. Nekem ezt mondta.

Amúgy velünk minden okés, de majd csak nov elején fogok fellélegezni. (Vagy majd ha megszülettek)

Puszi mindenkinek.

(Tegnap apával kicsit megszeretgettük egymást. Két hónap után először. Tiszta gruppen feeling volt) :oops:

Kép

Kép
kamilla306

Tamaranna! Egyszerre írtunk. Akkor a kérdésem már nem aktuális.
Drukkolok, hogy simán menjen minden!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Na nem dobott ki Kép
tamaranna

Tamara!
Hú, jó nagy a pocid! És milyen ügyi vagy, hogy nem szültél meg! :lol: :lol: Vigyázz magadra! Probléma mentes, gyors szülésed legyen!

Kata!
Aranyos vagy!ÉN is reménykedem, hogy a következő sikerül!

Ilona!
Hát sajna nem dolgozom, jelenleg táppénzen vagyok, és még van szabim is. November 30-al megszűnik az állásom. gy ha a baba nem sikerül a felmondási idő után gőzerővel kereshetek munkát, ha találok vagy munkanélküli leszek. Hát ez van, sajnos!

Kép
sapé

Domo!
Minden rendben?Inszem megvolt! :wink:

Kép
sapé

Tamar,
te egy fa*a csaj vagy!!!!! :lol: Komolyan!!! Le a kalappal előtted!!!
És a pocid is klassz!!! :D
katata

Húú Tamaranna:
nem vagy semmi! Így ikresen eddig hordod őket, és még szüretelni is bóvan energiád!! Én meg ezzel az egy szem mákvirággal sokszor úgy érzem, hogy kipurcanok.. :D

Fájó mensi? nekem mindig görcsölt! Az első napon brutál módon, aztán a negyediken megint csak. Cataflam, Nospa algopirinnel..Ráadásul amióta szülétem, már a peteérés is fáj... Legalább érzem mikor van... Na meg, hogy van! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megvolt a 4. inszem. Most fájt először. Nem tudtak simán "behatolni", és kicsit feszegettek, de azért túléltem. És már arra gondolok, hátha eddig ez hiányzott. Még nem repedtek meg a tüszők sem...

Sapé, sajnálom :cry: majd következő :D rögtön mentek?

Tamara, nagyon ügyesen csinálod, a pocid pedig csodaszép :lol:

Kata, jó döntés a spontán hónap :D

Kép
domo

Kata,
Pl akkor szokott több víz lenni ha cukorbeteg a kismama de ma jött meg az eredményem és jó lett a cukorterhelésem. Mondjuk olyanokról írnak ahol sokkal több a víz nálam meg csak árnyalattal több. Szóval nem tudom :roll:

Domo,
Akkor drukk a randihoz és a beágyazódáshoz++++++

Tamaranna,
Számomra hihetetlen hogy ekkora pocival tudsz mozogni :D és sehol egy csík :wink: nagyon jó bőröd lehet!!
Vendég

pandácska, akkor ez még az ijesztgetés kategória. Tudod amikor azt mondták andinak is, hogy milyen pici a Gergő, aztán egy teljesen jó súlyú kisfickó jött világra. Sokszor tévednek, ami nem csoda ki tudja azokból a (bocsánat) pacákból pontosan megállapítani mennyi a lötyi a pocakban? Klassz, hogy egészségesek vagytok, Dóri klassz kislány lesz!

sapé, hát tényleg zajlik nálatok, a csuda vigye. Ágota most kezdte az ovit ugye? Milyen?

domo, nem repedtek meg a tüszők? ki érti ezt, tömik az ember lányáta sok hormonnal, hogy minden a megfelelő időpontban úgy legyen ahogy kell. A lényeg, hogy a sejtecskék jó helyen vannak, meg rá is dolgoztok és kezdheted a lavinát a zebráddal.

reni, ++++++. Nekem nincs endometriózisom, én makk egészséges vagyok kérem szépen. Tudod, mindent az agy irányít :wink: Egyébként nagyon érdekes, amikor akupunktúrára és talpmasszázsra jártam egyáltalán nem fájt, de az Aviva is jó.

kamilla, köszi az infót, megnyugodtam.

tamaranna, te nem vagy semmi. Mondd, te az egyenlítő mellet laksz valahol, vagy ilyen forróvérű menyecske vagy? Milyen lett a must? Bort is csináltok belőle?

katata, mi újság az orchideával?
bbilona

Sziasztok!

TAMARANNA: örülök hogy újra köztünk, már tényleg mindenki abban a hitben volt hogy babázás van készülőben. De hogy szőlőszüret :D Jó látni hogy milyen jól viseled a terhességedet!! Jó példa lehetnél 1-2 barátnőmnek akik az egészet " betegségnek" fogják fel. És akkor is szenvedtek amikor nem volt miért.
A pocidra kensz valamit hogy ne legyn csíkos, vagy jók az adottságaid? Egyik ismerősöm mindennel kente amire rámondták hogy jó, mégis nagyon csíkos lett a pocija.

DOMO: +++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÁGNES: Ez a mensi dolog engem is megvisel. Mindig azon rimánkodom, hogy csak ne hétköznap a melóban ne hétköznap a melóban, ne hétköznap a melóban....állatira megszenvedem. Cataflán nélkül már rég kinyúltam volna mint egy 60 éves nadrággumi. A melleim meg a másik fele. 1 hétig mint valami hattttalmas boiler és a fájdalopm persze ott sem maradhat el.

KAMILLA: Ez az endiometriozis vagy mi miben nyilvánul meg, vagy hogy lehet észrevenni..?

Nos én meg... A pénteki tesztig már tényleg féllábon is kibírom. Ma megveszem a tesztet, és hát ugyi majd reflektálok a felyleményekről. Ha negativ, akkor DOMO rajtad a világ szeme te vagy a következő ha jól tudom!!! :D

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Szasztok!

Bocsesz. Csak dolgoztam, dolgoztam, dolgoztam....
Múlt héten szombat délre a boltba került 4 raklapnyi áru. Aztán csak pakoltunk, most meg pakolom át, hogy szép és célirányos legyen, meg közben nekiálltam árazni is. Nem semmi. De ez nem panaszkodás! Sőőőőt! nagyon élvezem. Mindemellé sorban jönnek a fogsorjavítások, így kis sem látszok a melóból. Ha nem árazógép, akkor protkó van a kezemben.

Tamar! Éééééén is szeretnék már ilyen pocit. Nagyon szépek vagytok. Milyen borok lesznek? Valami jó kis fűszeres, könnyű, száraz fehér?

Bbilona! na mi van máááá a határozattal?! Kit igazítsak el, hogy megkapjátok végre? ( Mi most a működésire kell várjunk még..... Az egyik ügyintéző elbabrált valami nyomtatványt. +pénz, +idő) Képzeld egy darabka barna köpenyt sem találok. Tiszta beteg lettem tőle. Hoooogy lesz ebből sztárfotó??!!

Gigus! Tyűha. Van ám türelem! Péntek hamar itt lesz. Az tesóm kolláganője kb 7-8 hetesen terpeszben, kinyomott hassal, és csípőre vágott kézzel vánszorgott. Mert ő terhes. Engem meg már most fektetni akar a család,mert úgyis veszélyeztett terhes leszek. Olyan jókat röhögök, meg kiabálok velük. Hogy hagyjank a francba, terhes sem vagyok még, meg majd akkor fektessenek,ha a doki mondja, egyébként dolgozni szeretnék, amíg csak lehet. Valahogy úgy szeretném, mint Tamar van. Példaértékű. Endometriózis.... Laparoszkópiával tudják kimutatni. Tünete változó. Van akinek nagyon erős mensigörcsi vannak, van akinek véres a kakija is, ha ott van az endós csomó, van akinek semmi tünete nincs. Nekem sem volt.

Sapé! Sajnálom.

Megyek, kajcsizok, addig lejár a mosógép, és megyek is árazni tovább...

Katata! Október van! Még sosem volt ilyen közel idén a november! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

na de gigus, mi ez az utolsó mondat! Hogy bírod ki ha már ma megveszed a tesztet? Szurkolok piszkosul, hogy hogy hogy :D
bbilona

Hű, a babaragik meg itt maradtak a billentyűzeten!
Domo! Gigus!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

zel, micsoda egy világot élünk még egy barna köpeny sincs? Most mi lesz, hát lehet így boltot nyitni? :? :D

Jópofa lehet a családod, jobban aggódnak mint te. Annak a működésinek pedig már meg kellene lennie, a fránya vigye.

A mi határozatunk miatt nem kell aggódni, nagyon kedves volt a hölgy akinél voltunk, teljesen jó kezekben van az ügyünk, én érzem. Meglesz az a héten, vagy a jövő héten biztosan. De ha intézkedni kellene akkor jelentkezem, na ne má hogy legyen egy pici kis szabadidőd!

Csók!
bbilona

ZEL, BBILONA köszi a szurkot, péntekig tényleg ki fogom bírni, és meglepő módon abszolut nem vagyok ideges meg türelmetlen. Szerencsésebben fogom átvészelni így a rosszat, a jót meg már egy alapból jó hangulattal nyitnám... Ugye csak akkor ha...
A teszt megvétele egyébként nagy ómen nekem, mert eddig - viccen kívül - amikor megveszem a tesztet másnap érkezik óramű pontossággal az égi áldás.. Szerintem pccihhésen. De nekem végülis 8 hogy miért. Csak már ne jönne meg... pffff, úgyhogy lényeg ami a lényeg, gondoltam egy sáncugrással beelőzök mensi elé, hátha így esélyesebb hogy hamarabb veszek tesztet mint szoktam a korábbiakban.
Ez a laparoszkópia... már a dokim is mondta hogy lehet hogy majd kell, mondjuk ami tünetet mondtál az nálam szerencsére nincs. De akkor sem akarok ilyen vizsgálatot. Már a petevezeték átjárhatóságin is azt hittem ottmaradok. De tényleg. Állatira megszenvedtem. 10 perc helyett másfél órába telt hogy kiderítsük hogy tulajdonképpen nem is ezzel van a baj.
Hát igen én is örülnék ha ilyen fitt kismama lennék mint TAMAR. De jó is lenne!!! Te tényleg mindenképp veszélyeztetettről indítasz vagy csak sejted? Én nem tudom de remélem egy pár hónapot még fogok tudni dógozni. Az a fránya píz ugyi...

gigus

Sziasztok!

Tegnap délután azt hittem, hogy éjszaka indulni fogunk. Nagyon sokat keményedett a hasam. De nem lett semmi, pedig a Zita már állandóan könyörög nekik, mivel a "mikor fognak már megszületni? " című lemezre én többször elmeséltem, hogy azt ők döntik el. Ők tudják, hogy mikor nincs már elég hely nekik odabent. Átölelgeti a hasam, és magyaráz, hogy "tesikéim, szülessetek már meg!". A tesik elnevezést ő találta ki, de már mi is átvettük, mert jobb mint az ikrek, az olyan személytelen.

Mágnes!
Azért érzed megad egy baba mellett is gyakran fáradtnak, mert az egy ilyen korszak. A Zita két éves koráig, én is olyan voltam, mint a felmosórongy. Zita 21 hónapos koráig szopizott, és minden éjkszaka fel kellett hozzá kelni, ez épp elég volt ahhoz, hogy az ember folyamatosan fáradt legyen. Meg az, hogy bármit csinálsz az agyad egy szeglete, folyamatosan arra figyel, hogy mit csinál a gyerkőc, ez kikapcsolhatatlan, és nagyon lemeríti az embert. Majd elmúlik. Nekem Zitát már rég nem kell figyelni, hamarosan te is pihizhetsz, hacsak nem jön mégegy baba....

Ilona!
Nálunk mindig meleg van. Az uralkodó széliránynak keresztben van a ház, és az ellentétes oldalról süt a nap. Megreked a meleg, így mi sokkal többet tudunk napozni, és én imádok is.

Gigus!
Szerintem a repedések a hason adottság. Én Zitánál nem repedtem, pedig nem kentem magam. Most kenem magam, mert nem hittem, hogy két babával meg lehet úszni, de úgy néz ki nincs egy szál repedés sem rajtam. Viszont van egy randa vágásom. De már megszoktam.
tamaranna

gigus, tetszik a logikád. Olyan fitt kismama leszel meglásd, hogy neked is a csodádra járunk majd. Na úgy érzem én izgulok helyetted, de jó is így, egy friss kismamának nem etsz jót az idegeskedés!
bbilona

Gigus!

A családom állapította meg, hogy veszélyeztetett leszek. Szerintem ők fognak veszélyeztetni! :lol:
A lapartól ne félj, ha arra kerülne a sor. Altatásban megy. Semmi gáz... De úgysem lesz laparoszkópiád! Babásoknak nem csinálnak!!!!! :lol:

Nem hinném, hogy a lombikosok alapból veszélyezetetettek lennének. Nem tudom.

Tamar! TESIK! De aranyos!

Mongyátok, hoooogy mennnnnnyek mááááááá!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

reni, szerintem még ez a féltékenység is belefér ha nem túl erős :wink: nekem meg folyamatosan romantikázós hangulatom van, lacim észre is vette...gyertyácskák, mécsesecskék stb...
babakocsit néztek? na milyet? én találtam még egy:
Firsthweels City Elite: Kép

Kép
kicsiboris

Domo,
szuper. Lehet, hogy fajt, de pont ezert lesz nyero :D

Pandus,
hat akkor ne izgulj, nagy baj biztosan nem lehet, sot, semmilyen!!! :D A doki azt mondta nem baj, nem? Akkor csak nyugi!! :)

Ilonkam,
Orchideam kepzeld el, hogy junius ota virgazik. Szinte hihettlen. :D Az elso viragokat mar ledobta, de még mielott ledobta volna, mar hozta az ujabb hajtast, amin megint egy csomo bimbo, majd virag lett. Meg mindig megvannak a viragok :D Majd lefotozom, de most az egyetemen vagyok.

Gigus,
nincs ilyen, hogy ha negativ!!!!! :D Nem lehet az!!!! :D
katata

Domo,
szuper. Lehet, hogy fajt, de pont ezert lesz nyero :D

Pandus,
hat akkor ne izgulj, nagy baj biztosan nem lehet, sot, semmilyen!!! :D A doki azt mondta nem baj, nem? Akkor csak nyugi!! :)

Ilonkam,
Orchideam kepzeld el, hogy junius ota virgazik. Szinte hihettlen. :D Az elso viragokat mar ledobta, de még mielott ledobta volna, mar hozta az ujabb hajtast, amin megint egy csomo bimbo, majd virag lett. Meg mindig megvannak a viragok :D Majd lefotozom, de most az egyetemen vagyok.

Gigus,
nincs ilyen, hogy ha negativ!!!!! :D Nem lehet az!!!! :D
katata

Na,
sikerult ketszer elkuldenem... Olyan tetu itt a net, vagy a gep, hogy turelmetlen voltam. :oops:

Zel,
szupi lehet a boltod, majd fotozd le, ha be van rendezve!!!

Szerintem mindenki annyit, pihen, meg ugy "hagyja el magat" ahogy jolesik neki. Mert az jo a babaknak is. Bar nekem is van egy baratnom, a masodik babaval terhes (azonnal az elso honapban terhes lett, mikor kitalaltak, hogy johet a masik) és egyfolytaban nekem nyafog. Minden baja van, mindene faj... Szerintem ez azert mar tulzas, mert orvoshoz jar nyakra-fore, de az nem talal nala semmi bibit... Na mindegy, mar nem veszem fel a telefont, ha o hiv. :oops: Szerintetek bunko vagyok? :oops: :?

Na megyek orara!
Pusz!
katata

KATATA egyáltalán nem vagy bunkó! Szerintem ha tényleg zavar és valóban miért ne zavarna a nyafogás, akkor magadnak nagyon jót teszel ha nem veszed fel, egy idő múlva hidd el a lelkiismeretfurdalás is elmúlik, már ha van - de ne legyen!

ZEL: tényleg jó lenne ha nem kéne!! Találkoztam 1 bcsajjal a Forginál, neki volt, és nagyon fájt neki, és van 5 luk a hasán... Az én szépérzékenet bántaná 5 luk a hasamon. 1 Vágásnak jobban örülnék. Mondjuk 1 császárnak! :D

KICSIBORIS: zsivány ez a babakocsi nagyon!!!!

BBILONA: szeretnék majd menni kismamatornára, meg jógára, most egyébként semmilyen sportot sem űzök, nincs rá időm..Tehát a mostani fittségem = nagynulla - sajna-

TAMAR: akkor én a krémbevásárlásra szavazok, mert amilyen mákom van nekem tuti lesz a pocimon 1-2 (száz) vasúti sínpár.

gigus

gigus, akkor kívánok neked sok sok kismama tornát, akár már most péntektől!

katata, de ügyeske vagy, irígykedem az orcideádra, és várom a képet.
Nem gondolom hogy kettőtök közül te lennél a hibás. A barátosnéd nem tud a problémáitokról? Lehet valaki ennnyire tapintatlan? Egyébként én megmondom mindenkinek aki nyavalyog, hogy örüljön hogy van.
Pont most mondta a kis kolléganőm, hogy neki olyan baba kell majd aki végig alussza az éjszakát, majdnem kicsúszott a számon, hogy nekem jó lesz a rosszalvó is csak legyen már.

Képzeljétek megtalált zölddisznó egy örökbefogadós fórumon, szurkoljunk neki nemsokára meglesz a 2. beültetés eredménye!

kicsiboris, az a jó babakocsi, aminek elől ilyen picik a kerekei? Még sosem láttam ilyet.
bbilona

Sziasztok!

Domo!
Köszi! Igen itt nálunk az inszeminálást folyamatosan lehet csinálni. Így ha megjön akkor kezdhetjük.Én nem tudom nekem csak egyetlen egyszer fájt az inszem, amikor elkezdtük Ágota előtt, azóta egyáltalán nem.Szorítok neked!Pihenj sokat!

Ilona!
Igen szeptemberben kezdtük, és nagyon szereti az ovit. 1,5 hét betegeskedés után is úgy ment be mintha előző nap is ott lettünk volna. Sőt inkább az kezd gond lenni, hogy nem akar hazajönni, mert jól érzi magát, tüneményesek az óvónénik, és a dadusok is. egnap annyira belefeledkezett a játékba, hogy amire kiért a wc-hez sajna bepisilt. Innen is látszik, hogy jól érzi magát.
Szerencsére amióta lekerült a pelus róla balesetünk nem volt!
Remélem zölddisznó jön erre majd a jó hírrel, és mi követjük!

Zel!
Köszi!

Kép
sapé

SAPÉ: nekem az inszem csak akkor fájt amikor nem a Forgács doki csinálta a klinikán, hanem a társa a Sipos. Őt nagyon nem szeretem tök rideg velem, és még közölte is, hogy: " ha ennyire szorít, akkor nem fog sikerülni... " óvatosan jegyzem meg szorított a rosseb, nekem ekkora és kész... de ezt egy orvos magától észreveszi. - Szerintem. - Meg mehet a p****ba hogy ilyet mond egy páciensnek aki nem 1-2 forintot hagy ott neki mindezért...
Jujj bocsi hogy így puffogok, de nem túlzottan szeretem az ottani hozzáállást.

gigus

sapé, ilyen jó oviba beszokos kisgyerekről még nem is hallottam, pedig elhiheted sok most körülöttünk az oviba menő gyerkőc (ők azok akik utánunk kezdték a projektet :cry: ).

De figyu én találtam neked megint egy kiskrapekot, vagy ha nem hoz szerencsét, passzold át gigusnak, hátha neki..., de úgy megtetszett:
Kép
bbilona

Boris,
Ezt a kocsit én is néztem de az a bajom vele hogy nem dönthető vízszintesre pedig nagyon csini kocsi és tolni is jó.

Ilona, Kata,
Köszönöm :D
Vendég

sapé, szomorú lettem kicsit, de neked erőt kívánok a folytatáshoz :!: :!: :!: no meg ehhez a munka-dologhoz is, olyan szörnyű, hogy annyi fiatal van ahol egyiküknek nincs munkahelye...
nagyon sz.r a helyzet ebben az országban...nálunk is, a páromnak hol van, hol nincs melója, fogalmam sincs mi lesz ha a babának majd minden hónapban pelnkát kell venni ezermillió forintért....na de fel a fejjel igaz :?: :!: :!:

domo, nagyon szurkolok neked :!: :!: :!: vigyázz mostanában magadra, semmi emelgetés, forró fürcsi!!!! sok-sok vitamin és ha lehet nyugi :P

gigus....húúúú az a péntek.................................izgi!!!

tamar!!!! ez elképesztő, milyen gömbölyű a pocid, és ahogy olvastalak te is nagyon szuperül vagy, klassz!! és örülök, hogy még bent vannak a babák, bár gondolom azért van súlya a termetes pocakodnak :wink: és nem is repedezel de jó, én nagyon tartok ettől, mert imádok bikinizni/strandolni a balcsin....

zelem, te sem vagy egy nyugis csajszi, majd jól megnézem azt a boltocskát ha készen lesztek :lol: :lol: :lol: :lol:

kata, nem vagy bunkó, a barátnőd a tapintatlan, azért visszafoghatná magát, tudja, hogy te miben vagy most....és szupper lesz az a november!!!

ilonkám, már jöhetne az öribaba :P igaz? olyan klassz olvasni, hogy ilyen kitartóak vagytok :!:

Kép
kicsiboris

Kicsit letettem a melót. Most pedig egy kis ebédszünet köv.

Gigus! Nekem 3 lyukacskát csináltak a pocimra. Nem is látszik. Műtét után 2 órával felkeltem és mászkáltam. Rossz volt pár napig, de nem fájt, hanem csak mint egy izomláz, olyan érzésem volt. De tényleg ne parázz előre ezen.
Bírom a dokikat. Lazíts. Hogy transzba, ha valami idegen dolog amúgy is szétfeszít, idegen pasi minden előjáték nélkül benned matat.... (Volt hogy mondtam, laza vagyok mint a rigalánc, de ennél jobban nem merek,mert akkor szét is esek. ) Mégis fájt, és nehezen ment fel a katéter.

Ilona! Jaj, úgy tetszik, amikor valaki válogat, milyen legyen a gyereke. Mintha előre el tudná dönteni. Az ilyen kis ostobák fejét tudnám belehúzni az asztal szélébe. De bunkó vagyok mi? És tudod, ami a legszörnyűbb, az ilyennek elsőre sikerül akár véletlenül, és az utca közepén veri majd meg valamiért.. Háát.
A másik csúcs nekem a válasszuk meg a 3. gyerek nemét. Van topic is nekik, itt, ahol szinte mindenki az első gyerekért kell küzdjön. És ha valaki esetleg szól nekik, hogy tegyék össze a kezüket, hogy van már 2-3 gyerekük, akkor még fel is vannak háborodva, hogy a lombikosok beleavatkoznak a természet dolgába. Mintha ők nem azt akarnák tenni. na, jól felhúztam magam megint... Megyek eszek inkább még valamit. Akkor nem morgok.

Bááár tudnék filmet tenni a papagájunkról. Teljes erővel és átéléssel UGAT..... Kész diliház.

Kép
Kép
Kép
zel

mindig csak akkor tudok jönni, ha a kollegám kimegy, mert pont rálát a gépemre :? Kicsit biztos elege is van belőlem, ez a negyedik hetem, hogy itt dolgozom, és 3 fél, + egy egész nap hiányzás :? De nem érdekel...

Furcsa volt ez az inszem. Még én mondtam egy lánynak ott, akinek most volt az első, hogy meg sem lehet érezni. Aztán valahogy kitámolyogtam a műtőből.
Előtte hétvégén is nagyon fájt, ha nem középidőben lennék, mensinek gondoltam volna. De ma már jól vagyok, bár kicsit vérezgettem (mondták, hogy a kínzás miatt előfordulhat) csak még mindig nem repedtek meg a tüszők, a hőm még nagyon lent van, az inszemnek így csak annyi az értelme, hogy közelebb vagyok a lombikhoz :?

Kép
domo

Ilonka,
tudja ez a leányzó, hogy milyen cipőben járok. :? De én tényleg el is fogadom, hogy egy terhesség megvisel anyukákat, mert egyik terhesség sem egyforma, de hogy szóhoz sem jutok és csak darálja a bajait. :evil:
Mindjárt rakok fotót a virágról. :wink:

Sapé,
mi újság mensi ügyben?

Zölddisznó??
Nagyon szorítok neki!!! Mikor lesz eredmény????
katata

Köszi mindenkinek, hogy drukkoltok, csak most valami nem stimmel velem...

Gigus, a HSG -t én is nagyon megszenvedtem, a lapar semmi ahhoz képest. Csak ne kapkodd el a tesztelést, várd ki a pénteket.

Ilona, akár már a héten is jöhet a határozat? hogy telik az idő

Kép
domo

Zel,
:D Jót nevettem, köszi!!! :lol: Ez az asztalsarka dolog néha engem is megkísért. 8)

Domo,
hmm.Nem lehetne holnap reggel megismételni az inszemet? Itt sokaknak csinálatk két nap reggel.
katata

Domo,
és lehet, hogy nem repednek meg megint és kell még segítség. Szóval lehet,hogy hívni kéne a dokidat és kellene egy uh., hogy mi van odabent.
katata

Na itt az én kis Orchideám. Ha már uh. fotom, vagy babafotóm nincs még, akkor maradnak a virágygyerekek.

Kép :?
katata

Kata, a doki tegnap látta, hogy nem repedtek meg. Többször is megnézte. Rengetegen vannak, itt nem fér bele két inszem :? az utrot is csak később kell elkezdenem.

Kép
domo

katata, a virágod gyönyörűséges.

domo, mit jelent a később? Honnan tudod hogy megreped-e? Kíváncsi vagyok ugye, vagy értetlen? Bizony, bizony akár a héten is :P Nem azt írtad, hogy alig van munka? Vagy akkor a kolléga kell helyetted valamit csináljon?

zel, ezen én is jót mosolyogtam, nem szabad ilyen agresszornak lenni, ejnye! Miért te nem fogod verni, meg rángatni a gyerkőcödet az utca közepén, csatakiáltások közepette?
Azt a válasszuk meg a gyerek nemét dolgot én nem is értem, ezek az emberek önszántukból akarnak lombikot, vagy elvetetik ha kiderül hogy nem a kívánt nemű, esetleg nekem adják. Vagy van ennek más lehetősége is?
Miután örökbebaba ügyben benézek ide is oda is, hát én is látok egy két furcsaságot, de amiért még mindig nektek írom a fejleményeket az azért van, mert sok helyen hihetetlen ellenségessé tud válni a légkör pillanatok alatt. Nem is értem miért kell ez? Ja meg hát nagyon szeretek itt lenni veletek :oops: és kíváncsi is vagyok mint a fene, hogy kivel mi van.
bbilona

DOMO: Na most megint meg vagyok lepődve... nektek meg tudták nézni hogy meg vannak repedve a tüszők? Nekem ilyet még életben soha... Annyira hogy nem is hallottam róla.. Igaz ami igaz kaptam tüszőrepis injekciót, de utána már csak inszem azt passz. Azt sem tudom hogy meg lehet valahogy állapítani hogy egyáltalán megtermékenyülésig eljut e a pöttyöcske.. és esetleg ténylegesen akár a beágyazódásnál van e gond, vagy már a megterm, sem sikeres... Húha lehet hogy most nem voltam túl egyértelmű..?

gigus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?