Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni!

Csak nyugodtság, kérlek. Mi még annyira az elején vagyunk, nemám feladni mindjárt a rajtnál. Jár egy ölelés Neked!
Szedd a metet szorgalmassan és segíteni fog. A múlt hónapban tudtál örülni a PÉ-nek, várd ki most is. Lehet hogy én gondolom rosszul, de ilyen össze-vissza ciklusnál nem biztos hogy jó lenne Nektek beleugrani egy baba dologba, mert kitudja mi lenne annak a vége. Én úgy vagyok vele hogy inkább ne legyek terhes, de elveszíteni babát nem szeretnék. (Nem mintha ez kívánságműsor lenne, sajna. :()

Persze, én is tudom.
Eddig azért ültem tűkön, mert nem volt pé. Most meg azért ülök tűkön hogy miért nincs baba amikor minden klappol. És már kezdtem azt hinni hogy én ismerem magamat (jó nagyarcú voltam), a ciklusomat, erre múlt hónapban dobott egy 14 DPO-t a szokásos 12 helyett, most meg akkorát ugrott a hőm a pénél amekkorát eddig sosem. :shock:

Szóval kitartás.
Szerintem ne akard megerőszakolni a dolgokat, hanem hagyj időt. :wink: A bebabázódás úgysem az akaráson múlik.

Bújj a Párodhoz ma esete, ennél többet-jobbat úgysem tehetsz! 8)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ari vagy Monee!!!!!
Tudod én alapjáraton türelmes vagyok, hisz egy óvónéninek soksok türelem kell. DE! Engem ez a 14 év várakozás és bizonytalanság annyira de annyira kikészített, hogy már nagyon türelmetlen és pesszimista vagyok. Tudod, elég sok sz@r volt az életemben és nagyon szeretnék már sínen lenni úgy tetileg, mint lelkileg. Ezt a "betegséget" én már régóta sejtettem, de valahogy amikor a doibácsi kimondta az áment rá és megkaptam a gyogyit, annyira elkeseredtem, hogy az hihetetlen. Nehéz elfogadni, hogy még "ez" is itt van nekem. Alapjában véve már nem izgat annyira a babaügy, hisz eddig is vártam rá, csak sajnos rossz érzéseim vannak ilyen téren. Félek, hogy valamit nem jól csinálok és ezért nincs eredmény ciklus terén és pé terén sem. Az eszemmel tudom, hogy most nem biztos hogy jó ötlet lenne a b vizsgáztat minden baba, de a szívemmel, ennyi csalódottság,kihasználás után...... A baj az, hogy nem igazán tudom még mindig elfogadni és feldolgozni én ezt. Erős voltm világ életemben de ez a nagybetűs ÉLET engem nagyon csúnyán vizsgáztat minden téren. Most nem sajnáltatni akarom magam, meg s nem akarok sírni, mert tudom másnak sem könnyebb. De nagyon sok mindent fel kellene dolgoznom, és ez a pcos csak még jobban olajat öntött a tűzre.

Kérlek bocsássatok meg a kiborulásomért, de nagyon nagyon egyedül érzem magam. Ezért lehet egy darabig nem is írogatok ide csak olvasgatlak Benneteket, mert nem szeretnék senkit sem az én hülyeségeimmel traktálni.

hajni...
Budaörs

Nani!

Elment az anyag, bár nem tom mikor kapod meg mert mostanság az a tapasztalatom, hogy lassan megy át az amit küldök valakinek. Úgyhogy szorri ha még nincs ott. :)

hajni...
Budaörs

Hajni!

Hol mondanád el, h. mi bánt, ha nem itt?
Lehet, h. nem tudunk segíteni, de néha már az is segít, ha az ember összeszedi a gondolatait és leírja!
Meg az is lehet, h. vkinek lesz vmi jó ötlete!

Ne úgy fogd fel, h. megátkoztak ezzel a betegséggel, hanem úgy, h. végre tudod, h. mi a bajod és végre célzott kezelést kapsz rá, ami hatásos, mert már volt is PÉ-d!!!!! Lesz ebből baba is hamarosan, ne félj!!!!

Rendeltél LH tesztet Moneetól?
Az olcsóbb jóval, mint a Babymark! Így többet is el lehet lőni.
Hőmérőzz végig még pár ciklust, h. lásd a javulást. Attól jobb kedved lesz majd!

Egyébként a depid a pajzsmirigy alulműködéstől is lehet! Utánajártál már? Tűűhöz jársz? Kérdezz majd rá, ha legközelebb mész! Mert valószínű az hiányzik a rendes ciklushoz, h. a pajzsmirigyedet is kezeljék!

(Te mondtad az állva pelenkázást? Azt hogyan lehet kivitelezni? Lassan-lassan kezd aktuálissá válni a dolog! )

Monee!

Látod, te is alakulsz!
A 14 napos luteális fázis a normális, nem a 12 napos!
Most nagyot ugrott a hőd? Az a tuti!
Javul a sárgatest működésed, már képes lesz fenntartani egy terhességet!
Te igen jól reagálsz a metre!

rambóka

Igen Tűűhöz járok! Mikor júliusban rákérdeztem nála a magas TSH-m-ra, ami 4 felett volt picit, akkor még nem mondott semmit rá. Kivi leszek rá, hogy milyen lesz a mostani eredmény és tuti megint felhozom neki.
Hmmmmmm, állva pelusozást én mondtam. Hát elég nehéz volt kivitelezni, de már alakulgat, bár ez csak pisinél alkalmazható. :) Leírni elég nehéz. :oops: Alapjában véve én úgy csinálom, hogy terpeszbe állítom gyerkőcöt, leveszem a pelust és felteszem az újat egy kis törlőkendőzés után. :) Dióhéjban ennyi. Bár sokszor meggyűlik a bajom a ruhával és elég viccesen nézünk ki, mikor a mosógép tetején állva rámdől a kis drága gyermek én meg szerencsétlenkedem a ruhájával és a pelussal. :lol:

A hőmérőzésről annyit, hogy már március óta csinálom, és változás nem nagyon volt a múlt hónapig. Miből tudom megállapítani (uhun kívül), hogy az a tüsző meg is repedt és nem alakult cisztává??? Lehet tényleg gyorsan akarom a javulást pé terén. Ahelyett, hogy örülnék hogy múlt hóban volt a 37. napon. Tiszta zizi vagyok.

hajni...
Budaörs

Hajni: igaza van a lányoknak. azzal teszel jót magadnak, ha kiírod magadból a bánatod és az összes sötét gondolatot,amit mi majd elhesegetünk!!! én ezt már tapasztalatból tudom!!! :lol:
szerintem senki nem fog haragudni, v neheztelni érte!! :wink:
mi is mindannyian átesünk ezeken!!!

nekem is nehéz volt találkozni a 8hónapos sógornőmmel, és sötét gondolataim voltak, amiért persze lelkiismeretfurdalásom volt. de megnyugtattak a többiek, h ez természetes, és ezen mindenki átesik. persze ettől még rossz, de 1fokkal jobb, és nem utálom magam.

szóval írd ki a bánatod mindig nyugodtan!!!

azért jó lehet neked, h annyi picire vigyázol! édik lehetnek! ha van 1-2 vicces beszólása a gyerkőcöknek, v 1-2 vicces sztorid , majd mesélj!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

csajok ez a Tb-s cucc nagyon érdekes volt! jó volt olvasni.

még mindig fáj a trokom, és be is dagadtam államon. még mindig nem kezdett el javulni a szar-szériám.

nem is tudok sokat írni, Tb-s vitához nem tudok hozzászólni.

Egy dolog gondolkoztatott el,amit lafinál olvastam. miért ítéli el, vagy nem értékeli a társadalom azt a nőt, aki szeretne htb lenni, és otthon nevelgetni a 3 gyerekét? ha nem szeretne ez mellett még napi 8 órában, + 2 óra utazással egyéb nem a családjával kapcsolatos dologgal foglalkozni? mert úgy érzi, ez akkor a gyereknevelés, háztartás, főzés...stb. rovására menne? (azért egy öt-hattagú család ellátása ki tudja tölteni rendesen egy nő minden óráját)

(lafi nem téged akarlak bántani, te más kontextusban írtad, csak innen jutott szembe.)

Kép

Kép
rejo

Hajni!

Hát persze, h. nem volt változás, ameddig nem kezdted el a metet. Mitől lett volna???
De amióta szeded azóta volt PÉ-d!

A PÉ egy hülye rövidítés, mert lényegében nem a peteérést (ami egy folyamat), hanem az ovulációt, a tüszőrepedést jelöli.
A dolog úgy néz ki, h. az érett tüsző hirtelen Lh csúcs hatására megreped (ezért jó az Lh teszt a várható tüszőrepedés előrejelzésére), a petesejt kiszabadul, elindul bepasizni.
A helyén pedig kialakul a progeszteront termelő sárgatest. A progeszteron emeli meg a hőt, tehát a hőmérőzésnél a bifázisos görbe bizonyítja a tüszőrepedés lezajlását (bifázisos azt jelenti, h. a ciklus 2. felében a hő 4-6 tized fokkal magasabban stagnál, mint a ciklus első felében).
Ha a hőgörbe csak egy egyenes mentén cikkcakkozik, akkor nincs ovuláció.
Egyeseknél az ovulációt megelőzően van egy eléggé jellegzetes hőesés (nálam sajnos nincs!), ami jelző értékű lehet az időzítés szempontjából.
Amikor vkinek alakul a ciklusa, elég gyakori, h. sok-sok ilyen hirtelen hőesést követően a ciklus 19-38. napján v. még később lesz csak ovuláció belőle (pl. Monácska nemrég feltett hőgörbéje az egyik jó példa erre, csak ő a végébe bekavart egy kis Duphastonnal, pont amikor végre Pé-je lett! Onnan látszik, h. volt saját PÉ-je, h. a progi abbahagyását követően is fennmaradt a hője és csak a 14. dpo-n jött meg neki.). De legalább próbálkozik a szervezet!

Idővel te is rendeződni fogsz, majd csak figyeld meg!

rambóka

Hajni!

Nem elüdözni szerettelek volna. Gyere és oszd meg velünk a bajodat. Itt mindannyian végigjárjuk-végigjártuk ezt az utat, minden keservével együtt.
Rambókának igaza van. Sokkal jobb tudni hogy ez a baj van és hogy van megoldás mint még több évet tapogatózni a sötétben.
Mi lett volna velünk is ha nem derítem ki még idő előtt?! Íme:
Még legalább 3 évig nem tudtam volna megbeszélni a Párommal hogy vágjunk bele. Utána nagy lendülettel belevágtunk volna és egy év után full összetörve a sikertelenségtől elmásztam volna orvoshoz, aki vagy segített volna, vagy nem. Aztán legyen még egy év hogy gyerekünk legyen és itt már az 5. évnél tartunk. Ez sok. Tudom hogy vannak itt többen akik régebb óta várnak, de ez akkor is sok.
Ennél sokkal reálisabb az hogy tudom mi a baj, tudok tenni ellene és bár igen, várnom kell, de ez nem hiábavaló. És belekezdtünk a baba bizniszbe, nem vártunk, mert még így is lehet hogy éveket kell várnunk. A 6 hónap úgy tűnik bejött már, nem lettem azonnal terhes.

Rambóka!

Igen, tudom, a 14 DPO a jó. Azért gondoltam hogy nekem a 12 is jó, mert 5 cikluson keresztül az volt kb.
A hőugrás is jó, de persze nem teljes az öröm, mert az ugrás után nagy esés volt és 3 napba telt mire megint 36,8ra feltornázódott.
Nem tudom már én sem mi a helyzet. Kicsit lelkiismeret furdalásom van magammal szemben, amiért nem vagyok szigorúbb a CH diétval, meg a met rendszeres szedésével. Lehet hogy akkor mégjobban haladnánk. Azt viszont tudom, hogy holnap reggel már nem mérek hőt és nem próbálom enni a kefét hogy mi lesz ebben a maradék 10 napban.
Nehéz nekem ez is...
Tényleg! "Jó" az hogy nekem ilyenkor szinte folyamatosan görcsöl kicsit a pocim, meg időnként elég erős folyásom van?

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

szerintem nekem azért is nehezebb ez mert ugye az oviban gyerkőcök vannak éshát elég sok pocakos kismamival is talizom. így nehezebb elfogadnom és feldolgoznom hogy nekem megint csak a várakozás marad és ki tudja meddig. mások meg csak úgy potyogtatják a gyereket és nem törődnek vele, nő mint a gaz, vagy éppen ki van pipálva a gyermekáldás a munkahely, lakás és kocsi mellé. nevelni nevelje az óvoda.

hajni...
Budaörs

Holnap Johannát ünnepeljük. :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Van egy időpontom október negyedikére este fél nyolcra Tűű dokihoz, de sajnos nem tudok elmenni.
Elcserélné velem valaki türelmetlen egy későbbivel október végi, november eleji időpontos? Vagy későn szólok?
szisza30

Ma már nem irok senkinek, de holnap este várom, hogy jelezzetek, mert ha nem kell senkinek, akkor visszamondom hétfőn.

Mindenkinek minden jót, és sok sikert!!!
szisza30

Csajok,
van egy bontatlan Avandamet-em (2mg/500mg), szívesen elküldöm annak, aki ezt szedi - persze ingyen. 2007. novemberi szavatosságú, csak írjatok privit és kűldöm.
A.

Kép
wandrea

Rejo, sztem nem ítéli el őket a társadalom, sőőőt!!!!!!!Inkább azokat nem értik, akik pl egy gyerek mellett is htbeliek voltak annó, most kisnyugdíjasok. Mert ugye akkor divat volt ez, mármint hogy a férj volt az eltartó, manapság ezt egy nő nem teheti meg...dolgoznia kell, hogy megélhessen a család, mert egy fizu nem elég (na itt nem a multimilliomosokra gondolok).........sajnos, pedig élvezném, hogy otthon vagyok és semi más dolgom sincs csak gyereket nevelni, esetleg még időm is lenne megtanulni háziasszonynak lenni, vasalni, főzni, sütiket sütni (ezek hinyoznak a repertoáromból, vagyis nagyjából nem értek semmihez :oops: )!!!!!!!!
Vendég

Rejo:

JOHANNÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
Kép

Kép

Kép
lecso

Rejokám drága!

Boldog 1. szülinapot kívánok Johanna babának. Sok sok örömet a testvérének és szüleinek! :)

Kavics
15+5
Vendég

Johanna: Nagyon boldog első szülinapot kívánok Neked!

Kép

Kép
bettica

Johannának nagyon sok boldog szülinapot!!

Kép
vicky79

Sziasztok!

Drága Johanna!!
Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Csipi
csipi78

Sziasztok,

Johanna-baba sok-sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

A "nagylány" Johannának Boldogságos Szülinapot!!!!

Lányok! Erősítsetek meg legyetek oly kedvesek, hogy most akkor reggel a vérvétel előtt a metet bevegyem é vagy nem mert a cukker és az inzulin ugyebár éhgyomri lesz éshát ha beveszem kaja nélkül akkor tuti ájulás lesz belőle.

Egyébként nagyon nagyon jókedvem van mert hatalmas-óriási döntést hoztunk Apával, aminek ha minden igaz pénteken lesz eredménye.

hajni...
Budaörs

Hajni, nem!!!Mert ha beveszed, módosítod az eredményt, és pontos, eredeti és nem a met miatt csökkent eredmény kell. majd utána beveszed, vagy kihagyod teljesen és beveszed délben.
Vendég

Köszi, lafi én is így gondoltam, de kellett a megerősítés a profiktól. :D :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak Titeket, de még soha nem írtam, viszont most a segítségeteket szeretném kérni.

Egy éve próbálkozunk a babával, 12 napja szedem a metet, ma viszont teszteltem 2 pozitívat. Elvileg a 42.cn-on vagyok, de fogalmam sincs, mennyi idős lehet, mert a 11.cn-on végzett követéses uh szerint sok apró tüsző volt, domináns egy sem. A tesztek nagyon egyértelműnek tűnnek, erősebb a terhességet jelző csík a kontrollnál, tehát vagy már babás voltam, amikor elkezdtem szedni a metet, vagy akkortájt jöhetett össze. Viszont megijedtem picit, hogy mi van, ha már akkor terhes voltam és úgy kezdtem el szedni, illetve azt sem tudom, hogy szedjem-e tovább vagy sem. Tudnátok nekem segíteni?!

Előre is nagyon köszönöm. Hanna
hanna76

Hi!

Johannának boldog szülinapot!

Hajni!
Lafi jól mondja, ne vedd be olyankor a metet! Én is csak az aznap (terheléses nap) előtti estit vettem be, ill. a reggeli adagot délben pótoltam!!! :D

Kép
lara26

Hanna!
Szerintem nem tehet kárt a met. Az tény, h csökkenti a vetélést.

Kép
lara26

Gina, szivbol gratulalok es problemamentes, szep terhesseget kivanok a tovabbiakban!!!

[size=24]Johannanak pedig boldog elso szulinapot a csaladnak pedig sok oromot kivanok!!![/size]

Sajnos ritkan jovok, mert mar nem tudom kovetni az esemenyeket...Szerencsere jol vagyunk, a baba szepen novekszik...Mar 4kg-ot gyarapodtam :lol: es olyan a pocakom, mintha egy szep meretes dinnyet tettek volna bele. Mult szombaton volt a glukoz (Sullivan) tesztem...ehgyomori 4,1, egy oraval a csodas narancsizu cukros lotyi utan pedig 6,1...jobb, mint vartam :shock:
A hetkoznapok rohannak, mindig total faradt vagyok, es sajna soha semmire nincs idom...energiarol meg ne is beszeljuk!

Mindenkinek jo hetet!

Alice
alice27

Sziasztok!

Johannának boldog 1 éves szülinapot kívánok, sok-sok puszival!

Alice, gratula a cukor eredményhez! Jó, hogy hírt adtál magatokról!

Kép
mamint

Rambóka!

:lol: :lol: :lol: :lol: nem jut eszembe senki per pillanat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Alice, grat az eredményhez.

Hanna, ártani nem árt, ha babás vagy, a 12. hétig csökkenti a vetélés kockázatát.Gratulálok!
Vendég

Johannának
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szép estét!

Énisénis :)
Johannának Boldog Szülinapot!!!

Alice gratula a cukor eredményedhez!! Azért néha kuksizz ide és írj magatokról, és pocakról jöhet fotó, hisszük ha látjuk :wink: :lol:

Szióó Okr!! :P

Szisza Wandera ti hogy vagytok, rég írtatok vagy csak én maradtam le?

Pusszantás mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok lányok, annyira kedvesek vagytok!!!!

Johanna nevében köszönjük a jókívánságokat!!! majd hozok képet!

Kép

Kép
rejo

sziasztok!

tegnap nem jártam erre, így ma kívánok Johannának nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!!!

Szisza! Láttam, jelentkeztél! Mi az újság feléd? Mondanál pár szót magadról? Sajna én nem tudok veled cserélni, de remélem ezért nem harizol!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Johannának sok boldog szülinapot!!!
Vendég

Csajok!

Nem tudom mi van, de az Outlookom mostanában mindig több priviről küld értesítést az emilemre, mint amennyit a Babanetes postaládámban találok, szóval akinek bunkó módon nem válaszoltam, az nézze el nekem, és küldje el a privit újra, mert úgy tűnik nem kaptam meg!

rambóka

Sziasztok!
Bettica, ígértem, hogy beszámolok neked az immunológiai vizsgálatról! bemásolom neked amit az anyatopicomba írtam:
Szóval az van, hogy 1 kémcső vért vettek, megkérdeztem ha találnak valamit az kizárja-e végérvényesen a babát vagy van rá valami gyógyszer, azt mondták, hogy a legsúlyosabbat is lehet kezelni (de ha a legsúlyosabb problémám lenne azt már valószínűleg észrevették volna /a kis naiv! /), de az a lényeg, hogy gyógyszerrel lehet segíteni mindegyik problémán és ha ez volt a gond akkor jön a baba is! Az eredmény kb1,5 hét múlva lesz meg! Egy nagyon kedves fiatal doki volt valamilyen Zsófi, és azt mondta ha lehet akkor nem csak a dokim e-mail címére de az enyémre is megpróbálja elküldeni az eredményt (ezt én kértem, gondoltam begyűjtöm én is a leleteimet, mert ugye a múltkor is lelet megbeszélésre mentem a dokihoz, aztán a leletemet meg nem hozta! )

Puszi, mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Leirom amik a leleten vannak.
Uterus: 33*27mm
Az endo: 4mm

Ováriumok.
Jobboldali: 27*31*35mm(15köbcentis)
Bal oldali: 38*35*30 (20köbcentis)
Mindkét pco-ra gyanus szerkezetű.
A douglasban normális folyadék.

Tüsző még nem láttható.

Vélemény: 2 nap mulva kontroll szerda fél 1-re.

Ciklus 23-napján vérvétel.

Kért: Se,Fsh,Lh,Prolactin,Se oestrogen,Progesteron,Tsh

És beszélgettünk,azt mondta,hogy tőle ne számitsak arra,hogy elküld vércukor terhelésre ill inzulinra.
És a metet sem fogja fel irni.

Ja,és "leszidott" hogy ne lógja a neten hanem tőle kérdezzem meg ha valami kérdésem van.

És ő nálam nem tartja valószinűnek a pco-t.

Mert nálam csak a Polycisztás ovarim sndroma van.

Valami olyat mondott hogy avn PCOs meg PCO.
Hogy a kettős különböző.

NAgyon valószinűnek tartom,hogy nincs peteérésem,mert már akkor valami kis tüszőnek lennie kellett volna!
Nem ??

Megint mondta ne paráztassam magam.

Lesz babám,és a szereti a pcot jó pofa.

hát ennyi röviden.
:cry: :cry:

Lányok,most hogyan tovább??????

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Voltunk ma genetikai UH-n.Minden rendben!!!!És lehet,hogy kislány! :D

Kép

Kép
lecso

Edinka, ugye ez a doki nincs fent a pcos.hu -n?

Kb. az ilyenektől szoktam vérszemet kapni. :evil: Aha, PCO meg PCOS.... és az nem mondta, hogyha még a hormonjaidat se látta, mi alapján mondja meg, hogy "melyik" van neked? És mi alapján zárkózik el a terhelésestől?
Vendég

Lecsó!

Gratula! :D
És kislányt szeretnétek? :wink:

Edinka!

Nyugi! Ki fog derülni!

PCO meg PCOS tényleg nem teljesen ugyanaz.
PCO, ha csak policisztásak a petefészkek, de nincs egyéb tünet.
PCOS, ha már más tünetek (ragyák, elhízás, szőrösödés, rendszertelen mensi, anovulációs ciklusok) is vannak.
Nálad van ezek közül vmelyik?

Ebben a hónapban nézni fogja, h. lesz-e peteérésed. Ha lesz, akkor lehet, h. csak átmeneti az állapot és rendeződhet.
Ha nem lesz, és tartósan pco-s jellegűek a petefészkeid, esetleg még a fent felsorolt tünetek közül is megjelenik egypár, akkor tuti PCOS-d van.
Azt mindenképpen várd meg, amíg megjönnek a laboreredményeid, kérd el őket v. kérj belőlük másolatot.
Arra is kérdezz rá, h. miből állna a kezelés őszerinte. Ha Closty és Norcolut kúrák váltogatásából, akkor mindenképpen keress egy másik dokit!

Ha kiderül, h. tényleg PCOS -s vagy akkor jobb, ha olyan kezel, aki ért is hozzá!

Abban igaza van, h. ne paráztasd magad! :wink:

rambóka

Köszi csajszik :wink:
Olyan jól esik,de komolyan.

Szóval: AMikor abba hagytam a gyógyit,utánna megjött kétszer rendesen 30napra.
Ez volt juliban,és juliusban.És aztán augusztusban már nem jött meg.
És ekkor mentem el hozzá.
Már akkor mondta,hogy mindkét petefészkemben apro cisztákat látt.
Adott norculotot,attól ugye megjött és ma vagyok a 9cn-on és ma voltl Uh.
Szerdán megint kell mennem,nem tudjátok,hogy hanyadik cn.ig akar uh-ni???
Váltani őszintén szólva nem szivesen váltanél,szertek hozzá járni,ő volt a válaszott orvosom Viktóriánál is.
Mindenben mellettünk állt,nagyon megvoltunk vele elégedve.
Nem,nincs fennt a pco-honlapon.
Hogy lenne ő ugymonnd vidéki orvos.
Balassagyarmatra járok hozzá

De most nem értem,akkor miből fog kiderülni hogy nálam PCO-e áll fennt??
Azokból amiket kért,vérvételnél???
Szerintem azokból csak azt fogja láttni,hogy volt e pém- ebben a ciklusban!!
Vagy rosszul tudom???

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Csak a progeszteron fog arra utalni, hogy volt e PÉd vagy sem!
A többi más.
LH, FSH arány lesz mérvadó (bár ha nem lesz PÉd, akkor a 23-ik napon fentartással, de azért értékelhető), prolaktint is nézet. Nagyon jó! És TSH az pajzsmirigy müködésre utaló hormon. Kár, hogy nem nézet még tesztoszteront is.

Hogy meddig akar UHzni?
9-ik cn.-on nem baj, hogy még semmit sem lát. Lehet hogy legközelebb már fog!
Ez tőle függ. Lehet követ a 17-19-ik cn.-ig (kevés dokira jellemző ez a kitartás) és ha addig sem lát semmit, akkor Norcolut!
Ha nem lesz peteérésed ebben a hónapban (UHgal igazoltan) és a doki Norcolutot ad, hogy meghozza a vérzésed, akkor én megvárnám a vérvétellel a 2-4-ik ciklusnapot.

Ez az én meglátásom.

Elhiszem, hogy ragaszkodsz hozzá. Hogy jófej, meg hasonlók. Ez nagyon pozitiv dolog!
De ha mégis PCOSed lenne, akkor lehet, hogy be kellene vonni egy endokrinológus-diabetológus szakit, aki ért is a PCOShoz.

Meglátjuk a vérvétel eredményt.
Addig is gondolkodj és kutakodj, hogy a környéken, hol lehet terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot csinálni???
Bárcsak ne lenne rá szükséged!

Egyébként én is megkérdezném, amiket Rambóka is kérdezett.

Hány kiló vagy? Magasság?
Szőrösödés? Pattanások? Zsíros bőr? Hajhullás? stb van e???

Cuppp
Vendég

Rejó! Johanna babának Boldog 1. Szülinapot Kívánok!
Volt buli?

Rambóka várjuk a képeket a hétvégi buliról! Hogy tetszett Gergőnek a gesztenye torta?

Kép
apple

Lecsó, hugica lesz?! Jaj, de jó!

Kép
apple

lecsóó, grat. a hugihoz.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Lecso!
Kukis mellé nunis!
Jó párosítás. :lol:

Gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Johanna babának boldog szülinapot!!!!

Edinka :D
Annyira kiváncsi vagyok,hogy mit fog mutatni a vérképed.

Lecso :D
Veled együtt örülünk!!!!!!!! :D :D :D

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt!
Rambóka:nekem igazából teljesen mindegy milyen nemű lesz a csemete,csak egészséges legyen!!!Levi viszont nagyon lányt szeretne:Esztit!
Ap és Levi is bent voltak az UH-n,tetszett Levinek is,nézte ahogy mozog a tesó,és egyfolytában azt kurjangatta:Eszti ott,Eszti ott mozog!2-szeresen jó érzés volt ezért az UH.

Mindenkinek nagyon jó éjt,szép álmokat!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?