Sziasztok!
Tegnap írtam egy jó hosszú levelet és nem mentette el a babanet! Hú de mérges lettem.
Most Geri gyurmázik, Zsófi jóllakottan alszik, api füvet nyír. Én pihenek végre.
Vagyis nem sokáig, mert ha api végez, megyünk sétálni egy nagyot. Lemozgom a sütit.
Hami!
Megmutattalak a páromnak és így már ismerős vagy neki.
Mi pedig biztosan találkoztunk a terhesgondozáson, hisz egy idősek a babák.
Én is Csabán szültem B. A. -nál. Tudom mennyit idegeskedtem, hgy szülhetek nála vagy sem. Pont előte kavart be a kormány ezzel a nagy reformmal. De végül minden jól sikerült. Én május 17-re voltam kiírva utána május 26 és a 41. héten burokrepesztéssel született Zsófi.
A mérleget ne is említsd. Én nem is tudtam vele megmérni Zsófit. Evés előtt úgy vergődött és sírt, hogy nem bírtam megmérni normáisan. Amikor meg jóllakott, sokszor kevesebbet mutatott, mint evés előtt. Így hiába volt nálunk 1 hétig, talán 1 napot bénáztam vele. Nem nekem való.
Amúgy Gabi megcsinálta az elemtartóját és nem esett ki. Így ilyen gondunk nem volt.
Kozmáné nagyon aranyos. Annó ő tartotta a babamasszázst is! Nagyon élveztem. Még a mai napig használom Gerinek, ha fáj a hasa.
Baba-mama klubba méssz? Én most gondolkozom rajta. Lehet elmegyek megnézni milyen. Bár télen nem biztos, hogy jó ötlet, ha sok gyerek közé viszem.
Nagyon édes Sanyika! Olyan kis formás. Nem lapult meg a feje? Zsófinak hátul lapos lett. Pedig a kezdetektől fogva forgatja. Remélem sokat fog változni.
Ma befejeztem egy rövid időre a hozzátáplálást, mert tegnap répát, krumplit és zöldborsót csináltam neki. Nagyon nem szereti. Öklendezett, kiköpte és sírt. Ma pedig már a sütőtököt sem fogadta el, csak sírt. Pár napra nem bolygatom vele, majd utána megpróbáljuk megint.
Szeximexi!
Dehogy nem ismerősek a nevek. Sokukkal jóban vagyok. Bondár Peti a barátnőm férje.
Már ha ugyanarra a Bondár Perire gondolunk. Apuja mentős volt.
Mit csinál Bogi? Miket játszatok? Berénybenmost van egy új játszótér. Nagyon szuper. Még csak videón láttam. Voltatok már? Mi gondolkoztunk, hogy átvisszük Gerit, míg ilyen jó az idő.
Képzeljétek. nagy álmom volt egy varrógép. És kaptam egyet.
Próbálkozom a varrással, mert azt még nem tudok, de igyekszem. Egyenlőre a lakást csinosítanám. Függöny, díszpárna, terítők, stb...
Ibi? Merre vagy? Költöztök? Sok erőt hozzá! De utána nagyon jó lesz!
Puszi mindenkinek!
Anikó